Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Apeldoorn

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95212 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Keurig hersteld, zonnenscherm hangt weer perfect. kwam met Opa Piet, werken leuk samen...
  Kom in contact
 • R. Verwaaijen dienstverlening
  R. Verwaaijen dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Ben je opzoek naar een Dakdekker? dan kan ik R. Verwaaijen dienstverlening je graag verder helpen. Ook met dergelijke klussen zoals schilderen, / timmerwerk/ tuinwerk/ schoonmaak, Etc… En Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig. Stuur ons dan gerust een bericht, zodat we je verder kunnen helpen. en je van een offerte kunnen voorzien.👍🏻

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Hele fijne en snelle communicatie! Komt afspraken na en het was snel opgepakt.
  Kom in contact
 • Verhaegh Dakwerk
  Verhaegh Dakwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Na een periode van werken in de zorg ben ik nu terug bij mijn eerste vak waarin in meerdere jaren ervaring heb: Sinds begin 2024 werk ik voor mezelf als dakdekker. U kunt bij mij terecht voor nieuwbouw, renovatie (nieuwe toplaag over bestaande dakbedekking) en oplossen van lekkage op bitumineuze platte daken. Daarnaast heb ik meerdere jaren ervaring met veelvoorkomend lood- en zinkwerk zoals dakgoten, dekkappen en loodaansluitingen. Ik werk in Apeldoorn en omgeving. Vakmanschap en klanttevredenheid staan bij mij voorop, en ik vind het leuk om samen met u de passende oplossing te vinden voor uw probleem of wens. Neem gerust contact op om vrijblijvend te overleggen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Niels heeft het werk uitstekend uitgevoerd. Als u dakbedekking vervangen dient te worden is het aan te bevelen om het door Niels te laten doen.
  Kom in contact
 • MC ISOLATIE | Mc bouwen&klussen
  MC ISOLATIE | Mc bouwen&klussen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  MC Isolatie&gevel & Mc bouwen&klussen is een specialist in het klussen en verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren een begrip als het om het isoleren van uw woning gaat. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team is uiterst gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen verschillende soorten klussen en isolatie MC Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten . Wij geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over het juiste materiaal bij uw woning.

  Laatste review:
  Waterdichte isolatie-
  Fijne communicatie met Manuel en mooi werk voor een goede prijs. De buren hebben ook meteen de tuin berging laten isoleren en zijn ook dik tevreden. Goede keus!
  Kom in contact
 • Smarter Green B.V.
  Smarter Green B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  De missie van Smarter Green is om de wereld groener te maken door huishoudens en bedrijven te voorzien van betrouwbare en duurzame oplossingen zoals isolatie, glaswerkzaamheden en zonnepanelen. Met onze deskundige installateurs en uitstekende service willen we niet alleen huishoudens en bedrijven helpen met kostenbesparingen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Zeer vriendelijke hardwerkende mannen, in 3 dagen onze garage geïsoleerd met een mooi resultaat. Ze hebben ons ontzorgd door ook een tussendeur en een verwarming te halen bij de bouwmarkt. We hebben ook een andere offerte laten opstellen elders maar dit bedrijf had een scherp tarief!
  Kom in contact
 • Gerrits Daktechniek
  Gerrits Daktechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Gerrits daktechniek voor al uw, Lood-zink werk. Platte daken. Pannen daken. Pannen daken reinigen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Aardige mensen. Reageren snel en punctueel. Het werk was best netjes gedaan maar in de dagen dat ze hier er mee bezig waren werd de troep van het verwijderen van de oude dakgoten niet opgeruimd. op de laatste dag deed mijn vrouw sochtends de eerst stap naar buiten waar een stuk lood met een spijker erdoorheen recht voor de deur waar ze vol ging in staan. Vandaar 3 sterren. Ik vind dat dat tussenijds een beetje opruimen er echt wel bij hoort.
  Kom in contact
 • Media dak
  Media dak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Media dak kan je helpen met je Kozijnspecialist, Dakspecialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Openhaard plaatsen of renoveren, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Rookkanaal installeren of vervangen, Zonneboiler installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Media dak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reacties, vlot afspraken kunnen maken, binnen een week de klus geklaard, tevreden over de uitvoering.
  Kom in contact
 • PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  de firma PROUWBOUW & INSTALLATIE is gespecialiseerd op het gebied van zinkwerk,installatie klussen op gebied van water, gas, elektra en centrale verwarming. ook kunt u bij PROUWBOUW voor een complete wc of badkamer verbouwing renovatie aankloppen. tegelwerk een muurtje stucen of timmerwerkzaamheden worden ook allemaal uitgevoerd. Waarom kiest u voor PROUWBOUW & INSTALLATIE ??Omdat u kwaliteit krijgt en er wordt nagedacht over de beste en mooiste manier om de opdracht te realiseren. Voor de snelste en goedkoopste moet u niet bij PROUWBOUW & INSTALLATIE zijn, maar wel voor kwaliteit en goede service!!!

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  heeft de boiler netjes geplaatst. ik ben tevreden.
  Kom in contact
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Vakkundige jongens, keurig werk geleverd en uiterst vriendelijk
  Kom in contact
 • Johabouwbedrijf
  Johabouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Dakdekker in Apeldoorn

  Geef uw klus uit handen en bel ons! Ik heb al 15 jaar ervaring als timmerman en heb de afgelopen 5 jaar gewerkt bij een gerenommeerd bouwbedrijf in Twello. Joha bouwbedrijf is een compleet en professioneel aannemersbedrijf uit twello. Wij zijn specialist in uitbouwen, verbouwen, dakkapellen, veranda's, timmerwerk en allerlei andere werkzaamheden. We maken alle kozijnen en deuren op maat en isoleren wanden en vloeren. Wij doen zowel kleine als grote klussen. Bassam Joha is een specialist in vele dingen, Als u een klus heeft, of een offerte wilt ontvangen bel, mail of whatsapp ons dan!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Joha reageerde direct op werkspot. Binnen 1 week is mijn dakraam al geplaatst. Vakkundig werk en netjes gewerkt. Vriendelijk.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 553 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Apeldoorn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Apeldoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt