Vind dakdekkers in Apeldoorn

Op zoek naar dakdekkers in Apeldoorn? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 164 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Apeldoorn

 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.4 van 54.45325 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Super aardig Alles heel netjes klaar gemaakt en maakt het oude raam ook netjes dicht Werken hard door denken in oplossingen En goed overleg
 • CC BOUW

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Een fantastisch bedrijf, hele fijne communicatie, erg netjes naar de opdrachtgever. Ik zou dit bedrijf bij een ieder willen aanraden die overweegt een dakraam te plaatsen. Zelfs alle rommel opgeruimd en gestofzuigd !!!!!
 • Timmer- en tegelwerk B. de Jong

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Nog geen reviews

  Goedendag wij zijn timmer en tegelwerk b de jong Ons bedrijf bestaat 7 jaar wij zijn gespecialiseerd in badkamers verbouwingen stucwerk en metselwerk wij streven naar een goede en prettige samenwerking met onze klanten

 • DKL Bouw en Onderhoud

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Nog geen reviews

  DKL Bouw en Onderhoud

 • Ruud Walet Installatietechniek

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 3 van 5352 reviews

  Ruud Walet Installatietechniek is een jong installatie bedrijf gevestigd in Apeldoorn. Binnen ons bedrijf is er jaren ervaring op het gebied van cv installaties zowel service als montage.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  In eerste instantie leek Ruud goed op weg naar een perfecte loodgieter. Helaas heeft de tijd mij doen inzien dat Ruud helaas geen correcte werkzaamheden uit heeft gevoerd en ik mijn rechtsbijstand heb moeten inschakelen vanwege een schadepost en werkzaamheden die niet zijn afgerond. Helaas laat hij (of zijn vrouw) niets meer horen en zit ik met een niet afgewerkte keuken, een lekkend dak en een douche waar alleen heel heet of juist koud water uitkomt.
 • S. Oudendijk Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Goedendag, Ik ben Sander Oudendijk Ik heb sinds 2013 een eigen klussenbedrijf die ruim inzetbaar is voor allerlei klussen, Waar ik veel voor werk is hotels, huis eigenaren en interieurontwerpers waarna ik daarna vaak blijf als klusjes man. Zoals aangegeven ben ik ruim inzetbaar voor de meeste klussen die u kunt bedenken en indien nodig heb ik bijvoorbeeld ook de juiste connecties voor de juiste vakmannen denkent aan bv een stukadoor,Electricen En zo weet u altijd dat u de juiste service kunt verwachten dus hopelijk kan ik ook gouw u van dienst zijn met de meest uiteenlopende klussen

  Laatste review:

  Wat wij van tevoren hebben afgesproken is ook naar alle tevredenheid uitgevoerd, zelf kwam Oudendijk nog met ideeën. Zeker ga ik hem nog eens een keer benaderen voor een klus in onze woning.
 • montage service manschot

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Nog geen reviews

  Ik ben Thijs Manschot en eigenaar van Montage service Manschot . Ben gespecialiseerd in dak werkzaamheden en het plaatsen van zonnestroomsystemen. Vindt het belangrijk om secuur te werk te gaan en met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stem ook graag de behoefte van de klant af. Daarnaast staat de klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Thijs Manschot

 • M.T.C Solar

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  MTC Solar is gespecialiseerd in het installeren van pv-installaties, ofwel zonnepanelen van meterkast tot aan het dak van hoge kwaliteit en zo min mogelijk zichtwerk zoals het hoort. MTC Solar staat graag voor u klaar om u te adviseren en te helpen aan een mooie duurzame pv-installatie zodat u bespaart op de energie kosten en we dragen een steentje bij aan de natuur

  Laatste review:

  Het zijn echte toppers. Werken zeer professioneel. Duidelijke afspraken. Een echte aanrader.
 • Damadi B.v.

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Damadi B.v is een jong en dynamisch klusbedrijf en is gespecialiseerd in allround timmerwerkzaamheden,zinkwerk,dakbedekking,vloerspecialist,kozijnspecialist en schilderwerk. Voor ons staat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en we zijn pas klaar als u tevreden bent.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima ervaring met Danny en Ronald van klusbedrijf Damadi, beide zijn vakmannen die hun afspraken nakomen en netjes werken. Bij ons hebben ze naar volle tevredenheid de dakgoten en boeidelen vernieuwd. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven hoe de klus het beste kan worden gedaan. Wij raden dit bedrijf van harte aan.
 • Kroes Montage

  Dakspecialist in Apeldoorn

  Nog geen reviews

  Hallo wij zijn een jong ondernemend en actief bedrijf werkzaam in de regio Apeldoorn (Gelderland.) Opzoek naar opdrachten gericht op de particuliere markt. Wij zijn een team van 2 personen, mijn collega Kevin is vooral gespecialiseerd in de Elektra techniek en (ik) Roy is van de installatie techniek, samen de geschikte personen voor de meest voorkomende werkzaamheden op de particuliere markt. Ook beschikken wij over een groot netwerk van zzp'ers in de regio denk hierbij aan: Schilder, Stucadoor, Timmerman, Koeltechniek, Afbouw specialisten en meer..

Populaire lokale dakspecialisten in Apeldoorn

Informatie over dakdekkers in Apeldoorn

Onze dakdekkers uit de omgeving van Apeldoorn zijn vakkundig en werken efficiënt. Ze lossen een lekkage snel voor je op, maar zijn ook in te schakelen wanneer je dak bijvoorbeeld gerenoveerd moet worden. Schakel een dakdekker uit Apeldoorn in via Werkspot en je kunt rekenen op een vakman die effectief en met het oog op duurzaam resultaat te werk gaat. Onze dakspecialisten uit de regio Zuid-Holland zijn snel ter plekke, zijn ervaren en klaren je klus met verve. Heb je last van een niet goed functionerend dak? Schakel een Apeldoornse dakwerker via Werkspot in en het wordt opgelost.

De dakdekkers uit Apeldoorn

Plaats je een klus op Werkspot? Dan krijg je diverse offertes doorgestuurd van onze selectie vakmannen. Onze dakdekkers zijn snel, vakkundig en resultaatgericht.
Dakdekkers uit Apeldoorn nemen werk uit handen en ontzorgen. Werkspot werkt met dakdekkers die een eventueel lek snel opsporen, vakmannen die op hoog tempo werken, dakspecialisten die snel ter plekke zijn. Ze verhelpen de ophoping van vuil of kleine dan wel grote beschadigingen aan je dak. Kies voor een dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn indien je graag ziet dat je dakwerker in een mum van tijd bij je op de stoep staat én minder voorrijkosten rekent. De dakdekkers uit Apeldoorn die via Werkspot werken, zijn snel ter plekke en lossen een eventuele lekkage of verstopping dus binnen afzienbare tijd op. Neem een dakdekker uit de omgeving Apeldoorn in de arm en reken gerust op zekerheid en een duurzaam resultaat.

Ga voor kwaliteit, ga voor dakdekkers uit Apeldoorn

Dakwerkers uit Apeldoorn zijn in te huren wanneer je een lekkage snel en vakkundig wil laten oplossen. Met name op dat vakkundige aspect zien we scherp toe. Wanneer een dakdekker van Werkspot bij je langskomt, mag je rekenen op kwaliteit. De Apeldoornse dakdekkers staan ingeschreven bij de KvK, onze mannen beschikken uiteraard over een verzekering en daarnaast hebben veel dakspecialisten één of meerdere certificaten. We houden onze dakdekkers uit Zuid-Holland trouwens ook in het oog via het Werkspot reviewsysteem. Dit transparante systeem geeft klanten de gelegenheid om een beoordeling achter te laten voor de vakman die hun dak heeft aangepakt. We acteren direct wanneer we negatieve reviews zien. Ons doel is namelijk dat je als klant van Werkspot ten alle tijden kan vertrouwen op kwaliteit met een grote K. Jouw standaard is misschien hoog, maar die van ons zo mogelijk nog hoger. Schakel dus een dakdekker via Werkspot in en je lekkages wordt op niveau verholpen.

Neem een dakdekker uit Apeldoorn in de arm voor het volgende

Soms is het slimmer om ongemak te voorkomen dan het te ‘genezen’. Dus heb je nog niet te maken met een lekkage aan je dak, maar wil je een dergelijke situatie ook zeker voorkomen? Sluit dan een servicecontract af. Een dakdekker uit de omgeving Apeldoorn komt in dat geval eens in de zoveel tijd bij je langs om een controle uit te voeren. Is er dus sprake van een kleine beschadiging of een beginnend lek? Dan pakt de dakspecialist in kwestie dit direct voor je op, zodat je met het daadwerkelijke ongemak niet van doen krijgt. Uiteraard kun je onze dakdekkers ook voor meer reguliere ad hoc klussen inzetten. Maar mocht je preventief te werk willen gaan, denk zeker ook dan eens aan een Werkspot vakman.

Je opdracht in Apeldoorn via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Apeldoorn, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Apeldoorn? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Apeldoorn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur