Vind sloopbedrijven in Apeldoorn

Op zoek naar sloopbedrijven in Apeldoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Apeldoorn

 • Horvath handslooptechnic
  Horvath handslooptechnic
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Nieuwe sloop bedrijf, geregistreerd 2021 .VCA Erkend Badkamer en Toilet en keuken slopen dus Renovatie Sloop altijd welkom ,Plafond Slopen, Behang verwijderen ,Betonvloer Uit breken, muur slopen ,material afvoren bouw sloop en hout puin ook, laminaalt verwijderen ,tapijt verwijderen.Glas verwijderen afvoeren, beetjen boor Werk ervaring doze boren ,sleuven frezen.Door beton en metselwerk boren ook . Garantie in overleg .Precies en hardwerken ook netjes achterlaten.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Prima bedrijf, goed contact snel vakkundig uitgevoerd.
 • SKG Bouw
  SKG Bouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Professioneel, klantvriendelijk en levert binnen de afgesproken tijd een top resultaat.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist, dakpanelen specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en zo kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden. We hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De twee heren waren keurig op tijd en hebben Netjes en vakkundig werk afgeleverd. Ik heb een toiletvloer laten leggen en een andere vloer in de wasmachine ruimte en verder is er een muur gesloopt . ze hebben het keurig afgewerkt en alles weer opgeruimd
 • V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  V.O.F. Linthorst en Schokkenkamp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  VOF Linthorst en Schokkenkamp bestaat ruim 10 jaar en voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: Grondwerk: bijvoorbeeld het ontgraven van bouwputten en het aanvoeren en afvoeren van de gronden Hovenierswerk: Aanleg en Onderhoud Bestratingen: zowel nieuw als herbestratingsklussen VOF Linthorst en Schokkenkamp staat voor: - Afspraak is afspraak - Flexibel - Vlotte en heldere communicatie VOF Linthorst en Schokkenkamp kan de opdrachtgever in zijn geheel ontzorgen, omdat wij over een groot netwerk van onderaannemers en leveranciers beschikken Diverse referentie projecten zijn gerealiseerd

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Groot pluspunt: de werkzaamheden konden erg snel worden uitgevoerd. De klus werd qua tijdsbesteding veel hoger ingeschat dan daadwerkelijk uiteindelijk benodigd (2 a 3 dagen). De mannen waren binnen een dag al klaar. Bij nadere inspectie van de grond bleek dat er nog veel grove stenen in de grond zaten en dat de grond nog niet zaaiklaar was. Ook was de grond aan één kant onvoldoende aangestampt waardoor er kans bestond op verzakking. Dit aangegeven en de volgende dag opgelost. Wat wij persoonlijk wel jammer vonden is dat de aanwezige heren zonder gedag te zeggen zijn weggegaan. Ook vanuit Linthorst zelf is daarna niet meer de vraag gekomen of alles naar wens is opgelost. Bij het zaaien hebben wij alsnog meerdere grote stenen (bijvoorbeeld halve bakstenen) uit de grond moeten halen. Ook zit er nog een lichte glooiing in de grond. Al met al zijn we blij dat we inmiddels een grasmat hebben kunnen aanleggen maar de prijs/kwaliteit verhouding is voor ons niet helemaal in balans.
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75450 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Bennie en z’n team zijn echte toppers. Heel zelfstanding en lossen alle problemen op. Ik zou Bennie aan iedereen aanraden!
 • WW Tammer
  WW Tammer
  Beoordeling: 4.8 van 54.851.327 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Voor Wim is zo’n klus een fluitje van een cent!
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer tevreden. De heren waren op tijd. Alles netjes verwijderd en opgeruimd achter gelaten.
 • J.Hermsen Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  J.Hermsen Dienstverlening kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met J.Hermsen Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • J.Nikkels Montage & Multiservice
  J.Nikkels Montage & Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Altijd op zoek geweest naar een klusjesman particulier/of zakelijk, Voor een kleine klusje of voor een grotere klus voor kort of langdurig. Heeft u geen tijd? Heeft u niet de juiste middelen? Of heeft u er gewoon geen zin in dat kan ook :D Stop maar met zoeken, U heeft aan mij de juiste persoon! Hi, Ik ben Johnny Nikkels een allround klusser met een groot een breed technische inzicht! Ik streef ernaar om de klus met grote tevredenheid achter mij te laten, Want als de klant een lach op zijn gezicht heeft dan heb ik dat ook! Heeft u een goed gevoel bij mij? Aarzel dan niet, Neem contact met mij op! Wie weet tot snel?! Met vriendelijk groet J.Nikkels Montage & Multiservice 😁

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Uitsteken en snel alles opgehangen
 • M.Hilbrink

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Apeldoorn

  Ik, Marco Hilbrink ben sinds enige tijd zelfstandige klusser. Gedreven in het oplossen van uw probleem. Werkzaam in de omgeving van apeldoorn. Het leukst vind ik de kleinere opdrachten, binnen een dag te realiseren projecten, in huis maar ook zeker buiten in de tuin. Alleen of samen met andere gedreven professionals een klus klaren dat doe ik het liefst!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 118 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Apeldoorn

Andere vakmensen in Apeldoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt