Op zoek naar een sloopbedrijf bij jou in de buurt?

Met sloopbedrijven uit jouw regio, vind je altijd de juiste sloopbedrijf voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven

 • Horvath handslooptechnic
  Horvath handslooptechnic
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Nieuwe sloop bedrijf, geregistreerd 2021 .VCA Erkend Badkamer en Toilet en keuken slopen dus Renovatie Sloop altijd welkom ,Plafond Slopen, Behang verwijderen ,Betonvloer Uit breken, muur slopen ,material afvoren bouw sloop en hout puin ook, laminaalt verwijderen ,tapijt verwijderen.Glas verwijderen afvoeren, beetjen boor Werk ervaring doze boren ,sleuven frezen.Door beton en metselwerk boren ook . Garantie in overleg .Precies en hardwerken ook netjes achterlaten.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Keurig aan afspraken gehouden, snelle reactie. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Jansven Betonboringen
  Jansven Betonboringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews

  Jansven ( Betonboringen /afdichtingen/onderhoud )jansven bouwservice Bestaat dit jaar 10 jaar met 20 jaar werkervaring in de bouw! werkzaamheden die we verrichten: tegelwerk, loodgieters werk, sloopwerkzaamheden,tegelvloer verwijderen, boor en zaag werkzaamheden in de beton. MOTTO: leveren kwaliteit, meedenkend!!

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Firma Jansven reageerde snel en was super duidelijk. De klus was ook snel uitgevoerd. Snel, duidelijk en fijn contact.
 • KaVo Dienstverlening
  KaVo Dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews

  Voor al u sloop, hak - zowel met lucht/compressor als met elektrisch gereedschap - en diamant boor- & zaagwerk. Steigerverhuur en steigerbouw

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Ik werd gelijk gebeld en hij kon diezelfde middag nog langskomen! Aardige jongen en denkt ook mee als je vragen hebt
 • Velocitate bouw en onderhoud
  Velocitate bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews

  Velocitate BV is een familiebedrijf waarin 2 generaties werkzaam zijn. Als wij een werk aannemen dan zorgen we er ook voor dat het goed komt, of we nu met 2 aan de klus moeten werken of met 8 mensen, het werk is op het afgesproken moment klaar. Als wij weg zijn is alles netjes opgeruimd en de opdrachtgever blij, daar staan we voor. We hebben een aantal verschillende disciplines die we erg leuk vinden om te doen, dit zijn: *DEMONTAGEWERKZAAMHEDEN / STRIPPEN WONING OF KANTOOR Keukens & badkamers netjes verwijderen en afvoeren. Schuurtjes, muren, vloeren, entresols verwijderen en afvoeren. Complete huizen/appartementen strippen. *ASBESTSANERING Daken van schuurtjes verwijderen, luchtdicht verpakken in speciale folie en verantwoord afvoeren. *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN Snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen. Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Keurig geregeld en snel
 • Rutte Betonboringen
  Rutte Betonboringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews

  Rutte Betonboringen Boren zagen slopen monteren

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vriendelijk, goed uitgevoerd en goede communicatie
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75445 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Bennie en z’n team zijn echte toppers. Heel zelfstanding en lossen alle problemen op. Ik zou Bennie aan iedereen aanraden!
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Vriendelijke mannen. Ze waren op tijd en hebben de sloop netjes en beheerst uitgevoerd. Top bedrijf!
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Robbie is snel en behulpzaam. De klus verliep uitstekend
 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Roy Janssen kan je helpen met je Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw, platte daken, hovenier , Stratenmaker, etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt afspraken netjes na. Klus (sloopwerk) was snel geklaard. Goed werk geleverd.
 • KazTransport
  KazTransport
  Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews

  We can move you a-b inside europ, we can organise all the moving and materials you need.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  kwamen een paar uur te laat, verder goed

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 764 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een sloopbedrijf?

Bij een sloopbedrijf zijn diverse professionals in dienst die veilig en vakkundig slopen. Omdat een sloopbedrijf het goede gereedschap heeft, voeren ze de klus ook snel uit. De werkzaamheden variëren van het slopen van een draagmuur tot aan het verwijderen van asbest. Uiteraard zorgt het sloopbedrijf dat ze je woning weer netjes achterlaten. Zo kan de aannemer, timmerman of het installatiebedrijf snel aan de slag met het opbouwen van de ruimte.

Taken van een sloper

 • Slopen aanbouw, opbouw of garage
  Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je liever geen aanbouw, opbouw of garage meer wilt. Bijvoorbeeld omdat je een grotere tuin wil. Een sloopbedrijf neemt de werkzaamheden uit handen en levert de klus netjes op.
 • Schoorsteen verwijderen
  In je huidige woning zit een schoorsteen die je nooit gebruikt. Om meer ruimte te creëren in je woonkamer kan je ervoor kiezen om de schoorsteen te slopen. Bespreek met de vakman of je het volledige schoorsteenkanaal wil laten verwijderen of dat hij zich kan beperken tot de woonkamer.
 • Verwijderen muur
  Het verwijderen van een muur behoort tot het basispakket werkzaamheden van een sloper. Bij het slopen van een muur kijkt de vakman altijd zorgvuldig of de muur dragend is. Zo heeft het slopen van een muur geen nadelig effect op de stevigheid van de constructie.
 • Verwijderen asbest
  Heb jij asbest in je woning en blijkt uit een inventarisatie door de overheid dat het asbest weg moet? Dan moet je in de meeste gevallen een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Veel sloopbedrijven kan je ook benaderen voor het verwijderen van asbest.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een sloopbedrijf

Voor je een sloopbedrijf inschakelt, heb je wellicht nog wat vragen voor het sloopbedrijf. Hieronder vind je de meest gestelde vragen van consumenten aan een sloopbedrijf.

Wat kost een sloopbedrijf?

Op de vraag wat een sloopbedrijf kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Het sloopbedrijf bepaalt het totaalbedrag op basis van de grootte van het te slopen object, maar ook de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. Een sloper is langer bezig met het verwijderen van een dragende muur en rekent hiervoor een hoger bedrag. Zo betaal je voor een niet-dragende muur een bedrag tussen de € 600,- en € 900,-, terwijl je bij een dragende muur al snel een bedrag tussen de € 1.600,- en € 2.000,- betaalt.

Daarnaast is het totaalbedrag afhankelijk van de manier waarop je het puin wilt laten afvoeren. Voer je deze werkzaamheden zelf uit of kies je voor het gemak dat de vakman dit voor je doet? In dit laatste geval zit er wel een extra prijskaartje aan.

Hoe gaat een sloopbedrijf te werk?

Allereerst bespreek jij met het sloopbedrijf wat je wensen zijn. Indien je wijzigingen aan de constructie wilt, voert een sloopbedrijf een constructieberekening uit. Zo weet jij zeker dat je woning ook nog staat nadat het sloopbedrijf het pand heeft verlaten. Wanneer jij constructiewijzigingen wilt laten uitvoeren, heb je in de meeste gevallen een sloopvergunning nodig. Het sloopbedrijf kan het aanvragen van deze vergunning uit handen nemen. Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt? Op de website van het Omgevingsloket of je gemeente vind je meer informatie.

Ook huurt het sloopbedrijf een container en regelt indien nodig een vergunning voor het plaatsen van de container. Vervolgens kan de vakman starten met het uitvoeren van de klus. Na het uitvoeren van de sloopwerkzaamheden controleer je samen met de vakman de klus.

Waarom een sloopbedrijf?

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning en moet je nog aardig wat verbouwen voor je je woning jouw droomhuis kan noemen? Of woon je al een tijd in je woning en wil je twee kamers samenvoegen tot één? Of misschien ben je wel toe aan een nieuw tuinhuis of garage? Wat je situatie ook is, bij grootschalige verbouwingen ontkom je bijna nooit aan het slopen van muren of vloeren. Het uitbesteden van een klus aan een sloopbedrijf biedt dan uitkomst. De professionals weten precies welke onderdelen van de constructie dragend zijn en slopen zonder bijkomende schade. Ook is het mogelijk om hen het puin af te laten voeren. Wil jij een sloopbedrijf inschakelen? Plaats dan gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot en kom in contact met ruim 2.000 sloopbedrijven.

Kom in contact met een geschikt sloopbedrijf

In jouw regio zitten ongetwijfeld meerdere sloopbedrijven die jou graag willen helpen met de klus. Maar hoe weet je nu zeker dat je de goede vakman selecteert? Op Werkspot plaats je gratis en geheel vrijblijvend een opdracht online. Op het profiel van de vakmannen vind je een omschrijving van hun werkzaamheden, eerdere klussen en reviews van klanten. Zo krijg je een goed idee van de kwaliteit van de werkzaamheden. Heb je een lijstje met drie sloopbedrijven? Nodig hen dan op locatie uit. Zo kan je het sloopbedrijf eventuele vragen stellen en krijg je meteen een indruk of je een klik hebt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt