Op zoek naar een sloopbedrijf bij jou in de buurt?

Met sloopbedrijven uit jouw regio, vind je altijd de juiste sloopbedrijf voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 535 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven

 • TECH ENGINEERING

  Beoordeling: 4.9 van 54.95141 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen en

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Sloop van een schuur is keurig uitgevoerd. Communicatie verliep vlot en correct.
 • Slack Line Fanatic

  Beoordeling: 5 van 55520 reviews

  Nieuw op werkspot, maar al jaren in 't vak. Gespecialiseerd in het volgende: - Badkamer. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige doucheruimte, een standaard badkamer of een grote badkamer met jacuzzi of sauna erin: wij verwijderen alle badkamers.  Tevens zorgen we voor een kale schone ruimte! Wilt u ook nog een muur wilt laten slopen om zo een grotere badkamer te creëren? Dan doen wij dit graag voor u! - Keuken verwijderen Wij verwijderen uw keuken snel en goedkoop, inclusief apparatuur, wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Misschien wilt u zelfs we de hele keukenmuur eruit laten breken, dit om de keuken bij de woonkamer te betrekken, ook dit kunnen wij eventueel voor u uitvoeren. Apparatuur in de keuken die u wilt behouden voor hergebruik of voor de verkoop zullen wij netjes en voorzichig demonteren en ergens in de woning op een door u aangewezen plek neerzetten. De overige apparaten die u wel kwijt wilt nemen wij voor u mee. - Vloeren Wij slopen iedere vloer. Het maakt daarbij ook niets uit of deze binnen in de woonkamer, de badkame, in de tuin of ergens op een camping ligt. Zolang er stroom aanwezig is waar we gebruik van kunnen maken slopen wij uw vloer. Mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Laat het even weten in uw offerte aanvraag en wij zullen dan een aggregaat meenemen. Dit zodat we de vloer toch kunnen slopen met onze breekhamers. - Muren & wanden Muur laten slopen of doorbraak maken? Zit u te denken om een open keuken te creëren of om van twee slaapkamers één grote slaapkamer te maken? Wij kunnen u goed van dienst zijn bij het slopen van de muur die er dan uit moet. Dit kan de hele muur zijn maar natuurlijk ook slechts een gedeelte van de muur. Of het nu gaat om een betonmuur, een muur van metselwerk, een wand van gipsblokken of een muur gemaakt van een ander soort materiaal, wij slopen elke muur. Behalve muren slopen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verwijderen van alle soorten wanden zoals gipswanden, ytong, houten wanden en systeemwanden. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat al het vrijgekomen puin wordt afgevoerd en de ruimte(s) netjes schoon wordt achter gelaten. Heeft u een passende klus? Dan kom ik indien mogelijk graag eerst bij u langs om deze te bekijken om samen met u tot een mooie prijs te komen. Mvg Sander 🌐 slacklinefanatic

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Sander heeft keurig een gat geboord voor onze ventilatiesysteem. Zonder schade vuil of wat dan ook. Perfect gelopen
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Beoordeling: 4.6 van 54.65325 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Gaten zijn rap geboord, stof direct afgezogen. Communicatie was goed en een nette prijs.
 • B.d.R. Koerier

  Beoordeling: 4.6 van 54.65383 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  De ervaring met B.d.R. Koerier was erg goed. Bennie is super betrokken en helpt en denkt goed mee. Ze hebben in een ochtend onze muur doorbroken. Bennie is later ook nog langsgekomen om het resultaat nog eens te zien te bespreken. Erg lief. Bennie en zijn collega's hebben precies gedaan waar we om vroegen en het contact was perfect! Bedankt!
 • Aanneembedrijf Waelland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Onwijs vriendelijk en behulpzaam! Denkt goed met ons mee en gaf ons ook opties. Erg blij met deze sloop en de manier waarop het is achtergelaten. Ook onwijs snel geschakeld omdat wij er enige haast bij hadden. Tevens is die nog speciaal terug gekomen om de gaten volgens afspraak te dichten.
 • BBB Sloopwerken

  Beoordeling: 4.9 van 54.95136 reviews

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken. Ben een sociale, vrolijke man die van aanpakken weet. Zet me graag in om mensen te helpen en van dienst te zijn. Wat ik doe, doe ik goed. Ben precies en punctueel in mijn specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door mij uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties; Zakelijk & Particulier: * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaard, keukens, badkamers, schuren, bijgebouwen, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBB Sloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Goede service en alles volgens afspraak!
 • Hazen Betonboringen

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Professioneel Rotterdams Betonboorbedrijf. Beste service en lage tarieven. Boren en zagen met diamant in beton en (natuur)steen voor bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op via de contactgegevens die op onze website staan.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Werkt netjes en volgens afspraak. Denkt mee voor oplossingen. Aanrader!
 • D.p schilderwerken

  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Very quick response time and clear communication from Dave - would highly recommend!
 • Thijsebaard Sloopwerken

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Hallo, Ik ben Martijn uit De Bilt en heb een 1-persoons sloop bedrijfje. Voor sloopwerk en aanverwant werk kunt U bij mij terecht. Bij mij krijgt u goed werk (met garantie) voor een eerlijke prijs. Vooraf geef ik U een duidelijk kosten-overzicht zodat U achteraf niet voor verassingen komt te staan. Graag tot ziens! vriendelijke groet, Martijn Thijsebaard.

  Laatste review:

  Asbest verwijderen -

  De klus is perfect geklaard. Ook nog een muur gesloopt van de schuur. Super netjes gedaan. En alles schoon achter gelaten. Vooral het meedenken en het flexibel zijn heb ik heel erg gewaardeerd.
 • BST Milieutechniek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews

  BST Milieutechniek is een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het saneren van alle voorkomende asbesttoepassingen.Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

  Laatste review:

  Asbest verwijderen -

  Fijne en goede vakmensen. Hebben prima werk geleverd tegen betaalbare prijs. Top! Aanrader!

Wat doet een sloopbedrijf?

Bij een sloopbedrijf zijn diverse professionals in dienst die veilig en vakkundig slopen. Omdat een sloopbedrijf het goede gereedschap heeft, voeren ze de klus ook snel uit. De werkzaamheden variëren van het slopen van een draagmuur tot aan het verwijderen van asbest. Uiteraard zorgt het sloopbedrijf dat ze je woning weer netjes achterlaten. Zo kan de aannemer, timmerman of het installatiebedrijf snel aan de slag met het opbouwen van de ruimte.

Taken van een sloper

 • Slopen aanbouw, opbouw of garage
  Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je liever geen aanbouw, opbouw of garage meer wilt. Bijvoorbeeld omdat je een grotere tuin wil. Een sloopbedrijf neemt de werkzaamheden uit handen en levert de klus netjes op.
 • Schoorsteen verwijderen
  In je huidige woning zit een schoorsteen die je nooit gebruikt. Om meer ruimte te creëren in je woonkamer kan je ervoor kiezen om de schoorsteen te slopen. Bespreek met de vakman of je het volledige schoorsteenkanaal wil laten verwijderen of dat hij zich kan beperken tot de woonkamer.
 • Verwijderen muur
  Het verwijderen van een muur behoort tot het basispakket werkzaamheden van een sloper. Bij het slopen van een muur kijkt de vakman altijd zorgvuldig of de muur dragend is. Zo heeft het slopen van een muur geen nadelig effect op de stevigheid van de constructie.
 • Verwijderen asbest
  Heb jij asbest in je woning en blijkt uit een inventarisatie door de overheid dat het asbest weg moet? Dan moet je in de meeste gevallen een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Veel sloopbedrijven kan je ook benaderen voor het verwijderen van asbest.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een sloopbedrijf

Voor je een sloopbedrijf inschakelt, heb je wellicht nog wat vragen voor het sloopbedrijf. Hieronder vind je de meest gestelde vragen van consumenten aan een sloopbedrijf.

Wat kost een sloopbedrijf?

Op de vraag wat een sloopbedrijf kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Het sloopbedrijf bepaalt het totaalbedrag op basis van de grootte van het te slopen object, maar ook de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. Een sloper is langer bezig met het verwijderen van een dragende muur en rekent hiervoor een hoger bedrag. Zo betaal je voor een niet-dragende muur een bedrag tussen de € 600,- en € 900,-, terwijl je bij een dragende muur al snel een bedrag tussen de € 1.600,- en € 2.000,- betaalt.

Daarnaast is het totaalbedrag afhankelijk van de manier waarop je het puin wilt laten afvoeren. Voer je deze werkzaamheden zelf uit of kies je voor het gemak dat de vakman dit voor je doet? In dit laatste geval zit er wel een extra prijskaartje aan.

Hoe gaat een sloopbedrijf te werk?

Allereerst bespreek jij met het sloopbedrijf wat je wensen zijn. Indien je wijzigingen aan de constructie wilt, voert een sloopbedrijf een constructieberekening uit. Zo weet jij zeker dat je woning ook nog staat nadat het sloopbedrijf het pand heeft verlaten. Wanneer jij constructiewijzigingen wilt laten uitvoeren, heb je in de meeste gevallen een sloopvergunning nodig. Het sloopbedrijf kan het aanvragen van deze vergunning uit handen nemen. Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt? Op de website van het Omgevingsloket of je gemeente vind je meer informatie.

Ook huurt het sloopbedrijf een container en regelt indien nodig een vergunning voor het plaatsen van de container. Vervolgens kan de vakman starten met het uitvoeren van de klus. Na het uitvoeren van de sloopwerkzaamheden controleer je samen met de vakman de klus.

Waarom een sloopbedrijf?

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning en moet je nog aardig wat verbouwen voor je je woning jouw droomhuis kan noemen? Of woon je al een tijd in je woning en wil je twee kamers samenvoegen tot één? Of misschien ben je wel toe aan een nieuw tuinhuis of garage? Wat je situatie ook is, bij grootschalige verbouwingen ontkom je bijna nooit aan het slopen van muren of vloeren. Het uitbesteden van een klus aan een sloopbedrijf biedt dan uitkomst. De professionals weten precies welke onderdelen van de constructie dragend zijn en slopen zonder bijkomende schade. Ook is het mogelijk om hen het puin af te laten voeren. Wil jij een sloopbedrijf inschakelen? Plaats dan gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot en kom in contact met ruim 2.000 sloopbedrijven.

Kom in contact met een geschikt sloopbedrijf

In jouw regio zitten ongetwijfeld meerdere sloopbedrijven die jou graag willen helpen met de klus. Maar hoe weet je nu zeker dat je de goede vakman selecteert? Op Werkspot plaats je gratis en geheel vrijblijvend een opdracht online. Op het profiel van de vakmannen vind je een omschrijving van hun werkzaamheden, eerdere klussen en reviews van klanten. Zo krijg je een goed idee van de kwaliteit van de werkzaamheden. Heb je een lijstje met drie sloopbedrijven? Nodig hen dan op locatie uit. Zo kan je het sloopbedrijf eventuele vragen stellen en krijg je meteen een indruk of je een klik hebt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur