Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Op zoek naar een sloopbedrijf bij jou in de buurt?

Met sloopbedrijven uit jouw regio, vind je altijd de juiste sloopbedrijf voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

Wat is je klus?

Sloopbedrijf

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven

 • TECH ENGINEERING

  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Highly recommended - guys work extremely fast and help out with everything, and also make a good price for everything. Called the guys for sloopwerk and Bathroom Renovation. They started within one week and did a great job.
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Beoordeling: 4.6 van 54.65281 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Snel tot afspraken gekomen en deze werden goed nagekomen. Vriendelijk en prettig contact. Nette uitvoering! Zeker aan te raden.
 • P. Deegenaars

  Beoordeling: 4.8 van 54.85524 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Het gat was super strak en mooi gemaakt in een hele moeilijke hoek waar een steunbalk de ruimte zeer beperkt maakte. Nogmaals bedankt !
 • WW Tammer

  Beoordeling: 4.7 van 54.751.230 reviews

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Super goed uitgevoerd de opdracht alle afspraken nakomen had een vervelende buurvrouw en hij heeft zelfs daar bij goed bemiddeld een aanrader voor iedereen super!zou hem gelijk weer bellen voor een andere opdracht
 • Tech-Team-TK

  Beoordeling: 4.7 van 54.75102 reviews

  BOREN FREZEN ZAGEN -stopcontact boren - Afvoeren boren - De sleuven frezen/zagen in de beton, kalkzand, Ytong. - Dezelfde sleuven uithakken en het puin opruimen - Boren van gaten in beton, natuur- en baksteen - Zagen van vloeren, wanden -Airco boren -Ventilatie boren -Afzuigkap boren LAMINAAT LEGEN /SCHILDEREN

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Vriendelijk, goed werk geleverd en niet te duur. Ruimt alles netjes op en maakt de boel schoon.
 • Topsloop werken

  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews

  Topsloop werken, bestaat uit prof werkzaamheden. - De slogan van Topsloop werken is: Professionele sloopwerkzaamheden. En dat is dan ook precies waar Topsloop werken voor staat. Een paar kernwoorden van Topsloop werken zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring. U kunt terecht bij Topsloop werken voor het volgende: -Sloopwerkzaamheden -Woningen strippen -Warmte service -ijzer werkzaamheden -Afvalinzameling U kunt uw wensen aangeven met betrekking tot de werkzaamheden die Topsloop werken voor u uitvoert. Topsloop werken is in te zetten voor diverse sloopwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het slopen van: een badkamer, keuken, muren en plafonds. U kunt het zo gek niet bedenken of Topsloop werken maakt het met de grond gelijk. Naast de sloopwerkzaamheden kunt u bij Topsloop werken ook terecht voor het strippen van de woning. Hierbij wordt het behang van de muren gehaald of een complete badkamer leeggehaald. Heeft u interesse in de werkzaamheden van Topsloop werken? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken. Ook het opvragen van een vrijblijvende offerte valt onder de mogelijkheden. Wilt u dat Topsloop werken uw huis komt strippen? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken. Het voordeel van Topsloop werken is dat er snel gehandeld kan worden. Het strippen van een woning gebeurt voornamelijk voor de casco verkoop. U kunt deze werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven aan Topsloop werken. Met de opgebouwde ervaring en kennis kan Topsloop werken u van dienst zijn. Er wordt professioneel gewerkt aan het strippen van een pand voor zowel particulieren als voor bedrijven.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Goede ervaring, netjes en correct afgehandeld
 • Sloopteam

  Beoordeling: 5 van 55541 reviews

  Sloopteam! Een renovatie-sloopbedrijf, opgericht en aangestuurd door 3 oud Mariniers. Momenteel met meerdere teams door heel Nederland inzetbaar. Gespecialiseerd in renovatie sloopwerkzaamheden || met beleid demonteren en afvoeren. Sloopteam is een team/bedrijf dat staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, snel en doelgericht. Wij werken voor de meest gunstige prijzen, netjes - effectief en gestructureerd zodat de klus zo goed en snel mogelijk geklaard wordt. Werkzaamheden: Renovatie sloop - keuken - badkamer - toilet - muren - tuin - schoorsteen - aanbouw - schuur - overige —> alles is bespreekbaar. Ophalen / demonteren / wegbrengen: - puin - meubels - tegels - tuin - bestrating - etc. Wij komen u met heel veel plezier helpen. Graag tot snel! @Sloopteam🔹

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Vriendelijk in contact, houden zich aan de afspraken. Opdracht snel en uitstekend uitgevoerd.
 • B.d.R. Koerier

  Beoordeling: 4.6 van 54.65314 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Goed de klus geklaard. Goede communicatie.
 • Jansven Betonboringen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews

  Jansven ( Betonboringen /afdichtingen/onderhoud ) Bestaat dit jaar 10 jaar met 20 jaar werkervaring in de bouw! werkzaamheden die we verrichten: tegelwerk, loodgieters werk, sloopwerkzaamheden,tegelvloer verwijderen, boor en zaag werkzaamheden in de beton. MOTTO: leveren kwaliteit, meedenkend!!

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Super snel geregeld.
 • Jan van der Schoor

  Beoordeling: 5 van 55526 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Jan van der Schoor en ik heb ruime ervaring met diverse sloopwerkzaamheden. U kan bij mij terecht voor opdrachten zoals puin of meubilair afvoeren en algemeen sloopwerk. Graag kom ik in contact om uw wensen te bespreken en tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Jan van der Schoor

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Hele aardige jongens. Ze hebben de klus heel snel en zorgvuldig afgerond. Helemaal TOP!!

Wat doet een sloopbedrijf?

Bij een sloopbedrijf zijn diverse professionals in dienst die veilig en vakkundig slopen. Omdat een sloopbedrijf het goede gereedschap heeft, voeren ze de klus ook snel uit. De werkzaamheden variëren van het slopen van een draagmuur tot aan het verwijderen van asbest. Uiteraard zorgt het sloopbedrijf dat ze je woning weer netjes achterlaten. Zo kan de aannemer, timmerman of het installatiebedrijf snel aan de slag met het opbouwen van de ruimte.

Taken van een sloper

 • Slopen aanbouw, opbouw of garage
  Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je liever geen aanbouw, opbouw of garage meer wilt. Bijvoorbeeld omdat je een grotere tuin wil. Een sloopbedrijf neemt de werkzaamheden uit handen en levert de klus netjes op.
 • Schoorsteen verwijderen
  In je huidige woning zit een schoorsteen die je nooit gebruikt. Om meer ruimte te creëren in je woonkamer kan je ervoor kiezen om de schoorsteen te slopen. Bespreek met de vakman of je het volledige schoorsteenkanaal wil laten verwijderen of dat hij zich kan beperken tot de woonkamer.
 • Verwijderen muur
  Het verwijderen van een muur behoort tot het basispakket werkzaamheden van een sloper. Bij het slopen van een muur kijkt de vakman altijd zorgvuldig of de muur dragend is. Zo heeft het slopen van een muur geen nadelig effect op de stevigheid van de constructie.
 • Verwijderen asbest
  Heb jij asbest in je woning en blijkt uit een inventarisatie door de overheid dat het asbest weg moet? Dan moet je in de meeste gevallen een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Veel sloopbedrijven kan je ook benaderen voor het verwijderen van asbest.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een sloopbedrijf

Wat kost een sloopbedrijf?

Op de vraag wat een sloopbedrijf kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Het sloopbedrijf bepaalt het totaalbedrag op basis van de grootte van het te slopen object, maar ook de moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden. Een sloper is langer bezig met het verwijderen van een dragende muur en rekent hiervoor een hoger bedrag. Zo betaal je voor een niet-dragende muur een bedrag tussen de € 600,- en € 900,-, terwijl je bij een dragende muur al snel een bedrag tussen de € 1.600,- en € 2.000,- betaalt.

Daarnaast is het totaalbedrag afhankelijk van de manier waarop je het puin wilt laten afvoeren. Voer je deze werkzaamheden zelf uit of kies je voor het gemak dat de vakman dit voor je doet? In dit laatste geval zit er wel een extra prijskaartje aan.

Hoe gaat een sloopbedrijf te werk?

Allereerst bespreek jij met het sloopbedrijf wat je wensen zijn. Indien je wijzigingen aan de constructie wilt, voert een sloopbedrijf een constructieberekening uit. Zo weet jij zeker dat je woning ook nog staat nadat het sloopbedrijf het pand heeft verlaten. Wanneer jij constructiewijzigingen wilt laten uitvoeren, heb je in de meeste gevallen een sloopvergunning nodig. Het sloopbedrijf kan het aanvragen van deze vergunning uit handen nemen. Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt? Op de website van het Omgevingsloket of je gemeente vind je meer informatie.

Ook huurt het sloopbedrijf een container en regelt indien nodig een vergunning voor het plaatsen van de container. Vervolgens kan de vakman starten met het uitvoeren van de klus. Na het uitvoeren van de sloopwerkzaamheden controleer je samen met de vakman de klus.

Waarom een sloopbedrijf?

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning en moet je nog aardig wat verbouwen voor je je woning jouw droomhuis kan noemen? Of woon je al een tijd in je woning en wil je twee kamers samenvoegen tot één? Of misschien ben je wel toe aan een nieuw tuinhuis of garage? Wat je situatie ook is, bij grootschalige verbouwingen ontkom je bijna nooit aan het slopen van muren of vloeren. Het uitbesteden van een klus aan een sloopbedrijf biedt dan uitkomst. De professionals weten precies welke onderdelen van de constructie dragend zijn en slopen zonder bijkomende schade. Ook is het mogelijk om hen het puin af te laten voeren. Wil jij een sloopbedrijf inschakelen? Plaats dan gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot en kom in contact met ruim 2.000 sloopbedrijven.

Kom in contact met een geschikt sloopbedrijf

In jouw regio zitten ongetwijfeld meerdere sloopbedrijven die jou graag willen helpen met de klus. Maar hoe weet je nu zeker dat je de goede vakman selecteert? Op Werkspot plaats je gratis en geheel vrijblijvend een opdracht online. Op het profiel van de vakmannen vind je een omschrijving van hun werkzaamheden, eerdere klussen en reviews van klanten. Zo krijg je een goed idee van de kwaliteit van de werkzaamheden. Heb je een lijstje met drie sloopbedrijven? Nodig hen dan op locatie uit. Zo kan je het sloopbedrijf eventuele vragen stellen en krijg je meteen een indruk of je een klik hebt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur