Vind elektriciens in jouw regio

Vind de juiste elektricien op Werkspot door meerdere vakmannen te vergelijken. Plaats gratis je opdracht en kom eenvoudig in contact met betrouwbare elektriciens uit jouw regio met jarenlange ervaring en de juiste kennis.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2618 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens

 • Barotech

  Beoordeling: 4.9 van 54.95647 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Baro was een prettige vakman om mee te werken. Allereerst kwam hij zijn afspraken na. De eenvoudige klussen werden netjes en snel afgehandeld. Ook nam Baro tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bij de lastigste klus gaf hij niet op en wist het probleem op te lossen. Ik zou hem zo weer benaderen voor een opdracht.
 • Monamo Installatietechniek

  Beoordeling: 4.6 van 54.65175 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel en degelijk werk!
 • Manpowersupply

  Beoordeling: 4.8 van 54.85178 reviews

  Mijn naam is Adrian , ik heb 34 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  overall a great experience, Adrian kept in touch very quickly and did a fantastic job for our lights - very happy with the very results ! would definitely recommend :)
 • MoNect

  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews

  MoNeCt’s motto is simpel, de klant bedienen zoals jij zelf ook bediend wilt worden. Geen praatjes maar alle eerlijkheid en duidelijkheid zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ben een jong en gedreven ondernemer die bouwkundig is afgestudeerd, ervaring op jonge leeftijd heb opgedaan in de aannemerswereld/woningbouw/ en diverse detacheringsbureaus. Daarnaast beschik ik ook over voldoende ervaringen binnen de elektrische installaties en op het gebiedt van domotica. MoNeCT is de specialist op het gebiedt van Timmerzaamheden/elektra/gas en domotica. Gecertificeerd monteur voorzien van de volgende documenten, Bouwkundige diploma Bei (elektra) Viag (Aardgas) Bhv Nen3140 Hfc Coax Vca Vol Om het optimaal resultaat te behalen maak ik gebruik van materiaal die over A-kwaliteit beschikt, daarnaast beschik ik over professioneel en gecertificeerd gereedschap die jaarlijks wordt gekeurd. Uiteraard zijn alle documenten op aanvraag aanwezig. Mocht ik uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Met vriendelijk groet, MoNeCt

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  MoNect reageerde vrij snel met een sluitende prijsopgaaf. Telefonisch kwamen we snel tot een definitieve afspraak, die via een whatsapp bericht bevestigd werd met vermelding van datum, tijd en het klusadres. Hij kwam iets later na het afgesproken tijdslot van 2 uur. Het werk heeft hij mij duidelijk uitgelegd en voortreffelijk uitgevoerd. De rekening heb ik ter plaatse voldaan. Ik zou hem zo weer vragen voor een volgende klus.
 • K.A. Techniek

  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging en zonwering. Al onze werkzaamheden worden netjes en werkend geleverd. U zult bij ons niet voor verrassingen komen te staan, de prijs die wij aanbieden is een vaste prijs. Wij denken met u mee. Om kosten te voorkomen kunt u mij opzoeken op het internet! K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Fijne contact met K.A. Techniek. Heldere afspraken en vervanging van groepenkast was snel gedaan. Alles netjes opgeruimd en weggewerkt.
 • Nastronic

  Beoordeling: 4.9 van 54.95212 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snelle en duidelijke reactie, meer dan redelijke prijsopgave, geen poespas in de communicatie. Snel afspraak kunnen maken en geheel conform zoals besproken uitgevoerd.
 • Luhm Elektrotechniek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews

  Voor al uw elektrische werkzaamheden binnen en buitenshuis bent u bij Luhm Electrotechniek op het juiste adres. Wij zijn tenslotte pas tevreden op het moment dat u dat bent! Wij hebben ervaring met verschillende elektrische installaties en elektrotechniek, wij kunnen daarom de meest professionele oplossing voor uw elektrotechniek aanbieden. Zo kunt u een beroep op ons doen voor het plaatsen en verplaatsen van stopcontacten inclusief sleuven frezen in beton, het installeren van inductie kookplaten, het plaatsen van spotjes, keuken installaties, uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. En nog veel meer. Dus heeft u een klus vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel zodat wij bij u langs kunnen komen om de klus te bekijken. Wij bereken geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Precisie en Excellent werk. Het werk in detail uitgelegd en het werk afgemaakt zoals besproken.
 • D.I.B. Elektrotechniek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews

  D.I.B Elektrotechniek staat namelijk voor Domotica Installatie Bedrijf. Verder ben ik gespecialiseerd in woningen renoveren en nieuwbouw woningen, dat is wat ik tot nu toe het meest heb gedaan. Ik heb ook eigen projecten gehad van nieuwbouw woningen, ik werk alleen in de omgeving van Rotterdam. Verder heb ik elektrotechniche diploma's in bezit, heb genoeg ervaring weet wat ik aan het doen ben. Ik geef ook garantie op mijn werk en ook op eigen materiaal. Graag alleen maar serieuze reacties I.V.M de kosten.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Mo heeft snel gereageerd en kwam de eerstvolgende werkdag langs. Er moesten 2 nieuwe spotjes worden besteld en dat hoefde ik gelukkig niet zelf te doen. Binnen 2 dagen waren de spotjes geleverd en Mo kwam diezelfde dag om ze te plaatsen. Ik ben zeer tevreden! Mo is een vakman, vriendelijk, communicatief en attent. Zo liet hij me weten dat hij in een file stond met foto erbij en het daardoor iets later werd! De nota van de spotjes heeft hij meteen overhandigd en de totale prijs was alleszins redelijk. Bij een volgende klus zal ik zeker weer voor Mo kiezen.
 • Reparatiedienst MPM

  Beoordeling: 4.6 van 54.65294 reviews

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Zeer nette en aardige vakman. Absoluut een aanrader!
 • ISAV

  Beoordeling: 5 van 555147 reviews

  SPELREGELS WERKSPOT Zodra u als opdrachtgever uw contactgegevens deelt betaalt de vakman een leadprijs aan Werkspot Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke communicatie. betrouwbaar en goed.

Wat doet een elektricien?

Je kan een elektricien inschakelen voor een groot scala aan werkzaamheden. Zo kan de vakman nieuwe elektrische apparaten installeren, de meterkast uitbreiden of stopcontacten verplaatsen. Heb jij een oudere woning en voldoet de elektriciteit niet meer aan de moderne eisen? Dan moderniseert de vakman de volledige stroomvoorziening.

Taken van een elektricien

 • Aanleggen elektra
  Bij een nieuwe woning of bij het plaatsen van een aanbouw ontkom je niet aan het aanleggen van nieuwe elektra. De vakman weet precies hoeveel vermogen er nodig is en of het raadzaam is een extra groep bij te plaatsen. Daarnaast werkt de vakman veilig waardoor de kans op een storing of kortsluiting nihil is.
 • Uitvoeren onderhoud
  Om de levensduur van grote, elektrische apparaten te verlengen is periodiek onderhoud aan te raden. Je kan hierbij kiezen voor een abonnement of de kosten per keer betalen. Vaak is een onderhoudsabonnement goedkoper, al zit je dan wel aan een bepaald termijnbedrag vast.
 • Reparaties en verhelpen storingen
  Heb je kortsluiting of werkt de elektra niet meer naar behoren? Een elektricien gaat op zoek naar de oorzaak en zorgt voor een langdurige oplossing. Zo hoef je niet bang te zijn voor een nieuwe kortsluiting of brand.
 • Aansluiten krachtstroom
  Voor sommige, zware apparaten, zoals een jacuzzi of oplaadpunt voor de elektrische auto, is krachtstroom nodig. Niet elke woning is hier zomaar voor geschikt en in zo'n geval zorgt de vakman dat krachtstroom in jouw woning mogelijk is. In oude woningen moet de monteur elektrotechniek daarnaast aan de netbeheerder vragen de aansluiting geschikt te maken voor krachtstroom, het zogeheten verzwaren van de aansluiting.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een elektricien

Voor je een elektricien inschakelt, heb je vast nog wat vragen die je eerst beantwoord wilt hebben. Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan vakmannen van Werkspot.

Wat kost een elektricien? 

De kosten zijn afhankelijk van zijn werkervaring, benodigde materialen, voorrijkosten en het soort klus. In dit laatste geval speelt de omvang van de klus mee, maar ook of het om een spoedklus gaat. De elektromonteur rekent vaak een hoger tarief voor klussen waar hij diezelfde dag nog naartoe moet. Gemiddeld betaal je een uurtarief tussen de € 20,- en € 35,-.

Ben je benieuwd naar de totale kosten van een specifieke klus? Op deze pagina's vind je een gemiddeld tarief.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een elektricien? 

Het werken met elektra is een secure klus die je graag alleen aan de echte vakman overlaat. Daarom is het verstandig om je niet alleen te laten leiden door de prijs. Hieronder vind je enkele tips waar je nog meer op kan letten.

 • Kies een erkend elektricien met een keurmerk
  Bij een monteur elektrotechniek wil je erop vertrouwen dat de vakman de juiste kennis en ervaring heeft. Heeft de vakman het keurmerk KOMO-instal, VCA-certificering en is hij lid van de brancheorganisatie voor elektriciens: de UNETO-VNI? Dan kan je ervan uitgaan dat je te maken hebt met een echte vakman.
 • Controleer welk specialisme de monteur heeft
  De ene elektricien is de andere niet. Wanneer de vakman vooral veel ervaring heeft met het onderhoud aan elektrische apparaten is het de vraag of hij ook de meest geschikte vakman is voor het aanleggen van elektra.
 • Lees reviews
  Wil je zeker weten dat je een elektricien treft die goed werk levert? Via Werkspot kom je in contact met ruim 2.000 elektriciens en lees je reviews van eerdere klanten. Juist die reviews helpen je bij het vinden van de juiste vakman, die vertellen namelijk een eerlijk verhaal over de manier waarop hij vorige klussen heeft afgerond.
Welke certificaten moet een elektricien hebben? 

Binnen de elektrotechniek zijn er diverse certificaten die aantonen dat een elektricien veilig en gezond werkt. Ieder certificaat kent zijn eigen niveau. Zo mag een elektricien met NEN 3140 VOP simpele elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren, terwijl een vakman met NEN 3140 VP-certificaat ook toestemming heeft voor complexe elektrotechnische werkzaamheden. Met een VCA-certificering toont de vakman aan dat hij veilig werkt met aandacht voor gezondheid en milieu.

Waarom een elektricien inhuren?

Je staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar zonder elektriciteit kan je een groot deel van de apparaten in je woning niet gebruiken. Vaak merk je dit pas op het moment dat je een storing, kortsluiting of een ander elektra-probleem hebt. In sommige gevallen kan je het probleem zelf verhelpen, maar het werken met elektriciteit vraagt om voldoende kennis. Zo voorkom je dat je een schok krijgt of dat er brand uitbreekt. Heb jij een eletriciteitsvraagstuk? Op Werkspot plaats je gratis en vrijblijvend een klus en heb je toegang tot ruim 2.000 elektriciens.

Kom in contact met erkende elektriciens

Met een erkend elektricien kan je erop vertrouwen dat de elektra veilig en goed werkt. Maar waar vind je een goede elektricien in jouw regio? Op Werkspot plaats je gratis en vrijblijvend een klus waarop elektriciens kunnen reageren. Op basis van de reacties, de certificaten en de reviews op de profielen nodig je enkele elektriciens uit voor een prijsvoorstel op maat. Vervolgens is de keuze aan jou.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur