Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Haarlem

Op zoek naar elektriciens in Haarlem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Elektricien

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Haarlem

 • PG Telecom & ICT

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4560 reviews

  PG Telecom & ICT Ik ben Pritam en werkzaam als elektriciën en ICT. Ook kunt u bij ons terecht voor het bekabelen van elektra en datakabels. Voor eventuele andere klussen kunnen wij altijd in overleg voor u doen. -Bekabeling -Computer reparaties -Stopcontacten plaatsen -Lampen plaatsen -Elektra werkzaamheden -Wifi netwerk aanleggen of uitbreiden -Objecten ophangen -Audio installaties -Philips Hue systemen installeren PG Telecom & ICT

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Riza is een vakman met 2 gouden rechterhanden. Hij heeft heel hard gewerkt en mooi werk afgeleverd. Toppertje! Liet Relou
 • Monamo Installatietechniek

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Goeie jongen, levert goed werk af en is aardig bovendien.
 • ISAV

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 5 van 55583 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van acces points in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek te krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Duidelijke afspraken, super fijne communicatie en de klus zelf super uitgevoerd (incl. Lightswing). Ook tijdens de werkzaamheden continu overleg over de handelingen. Ben erg tevreden en zou Koen bij een volgende klus weer benaderen! 👍
 • Multi Elektro

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.75459 reviews

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Vriendelijk, werkt snel en netjes, denkt mee, goede communicatie. Ik zou hem zo weer bellen als ik een elektricien nodig heb.
 • Sen Elektrotechniek

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews

  Ik ben Ercan Sen ben ZZP-er sinds april 2018, Mijn werkervaring is inmiddels 22 jaar als elektricien, doe mijn werk graag met veel plezier. Heb best wat projecten in Nederland verricht. Ik ben ook in bezit van VCA certificaat. Mijn bedrijf heb ik ook verzekerd. Heb mijn eigen auto en ben ook in bezit van mijn eigen materiaal en gereedschap. Ik draai 24/7 ook storingsdienst u kunt voor al u elektra en elektro werkzaamheden bij mij terecht. Ik geef ook garantie van mijn afgeleverd werk. Ik werk ook met een reparatiebon.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  In eerste instantie liep de afspraak vanuit Sen Elektrotechniek mis en liep de communicatie hierover niet goed. Echter, zeer goed opgelost door ze! Daarna uitmuntende service en op korte termijn zijn de plafondventilator en de lamp alsnog geïnstalleerd. Zeer vriendelijke man. Blij dat ik toch voor Sen heb gekozen!
 • SAV Support

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Netjes Overzichtelijk Eerlijk En snel

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Sjoerd heeft de buitenlamp opgehangen .We zijn erachter gekomen dat deze lamp verkeerd om is geplaatst.De afdekplaat zit beneden.Waardoor kortsluiting en daardoor nog steeds geen verlichting. Zou fijn als dit opgelost kan worden.
 • NL MAB B.V.

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews

  NL MAB Laadoplossingen is gespecialiseerd in het plaatsen en beheren van laadoplossingen voor thuis op het werk en onderweg. NL MAB faciliteert de sterke groei van het elektrisch rijden in door heel Nederland. Op dit moment groeit de vraag enorm naar elektrische voertuigen en de zo geheten Plug In Hybrids. Het aanbod van deze auto’s zal ook de komende jaren een sterke groei doormaken, waardoor een toenemende behoefte bestaat aan laadpalen “onderweg”.

  Laatste review:

  Laadpaal plaatsen of vervangen -

  Goed en redelijk prijs. Top communicatie, wen aanrader dus
 • Zantec

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.6 van 54.65253 reviews

  De Klussenbus Zantec is al 8 jaar een vertrouwd begrip in Haarlem en wijde omgeving. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met specialisten op alle vakgebieden biedt Zantec een totaaloplossing voor alle klussen. Dus kunt u uw complete klus met een gerust hart toevertrouwen aan Hans. Gespecialiseerd in Ikea-keukens.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Goed contact, denkt mee met de opdracht en heel schappelijke prijs. Zeer aan te raden.
 • Mb elektrotechniek

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 5 van 55523 reviews

  Bent u op zoek naar een ervaren elektricien? U bent bij ons aan het juiste adres voor uw Elektra klussen, , waarom? # jaren ervaring. # Elektrotechniek (Diploma's). # Brandveiligheid (Diploma 's). # VCA Vol. # Advies aan onze klanten geven en natuurlijk meedenken ..! #Werken volgens de normen bijvoorbeeld Nen 1010 en 3140 . # veilig werken, en alles schoon achter laten. # professionele gereedschap en materialen gebruiken. # kwaliteit en mooie prijzen. # afspraak is afspraak. Een paar voorbeelden van onze installaties ,zijn : # vernieuwen van elektrische installatie in de hele woning. # Groepenkast uitbreiden of vervangen. # installatie aanpassingen voor nieuwe keukens. # Kookgroep en perilex monteren. #Elektra storingen oplossen. # het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal. # lampen ophangen of monteren. # wegwerken van de bekabeling en opbouw installatie. # verplaatsen van stopcontacten en schakelaars. # Opbouw stopcontacten en schakelaars veranderen naar inbouw. # tuin verlichting en stopcontacten. # Het aanleggen van data netwerk, bijvoorbeeld: Cat 5e en Cat 6 en Cat6a. # connectoren en RJ45 aansluiten en doormeten. # tv singiaal en de aansluitingen op de juiste en gewenste plek monteren.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Fijn, super aardige heer, zeer snel geholpen. Aan te raden!
 • GN-Stroy

  Elektricien in Haarlem

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Ik heb interesse in het werk

Populaire lokale elektriciens in Haarlem

Andere vakmensen in Haarlem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur