Vind stratenmakers in Haarlem

Op zoek naar stratenmakers in Haarlem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Haarlem

 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel, flexibel, vriendelijk.
 • AA+ Klussen
  AA+ Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Welkom bij AA Klussen Sierbestrating, tuinaanleg en meer!! We werken inmiddels een ruime tijd voor onszelf en het werkgebied is 40 km vanuit Haarlem. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u/jullie mee. Klussen die wij doen zijn onder andere: * Tuinaanleg bestrating aanleggen of verwijderen * Schutting plaatsen * Straat of muur schoonmaken met hogedrukreiniger Ga naar onze website u kunt daar een whatsapp (voorkeur) bericht sturen, een e-mail zenden, bellen voor een vrijblijvende afspraak of om uw vragen te beantwoorden. Op onze site vind u verder onze tuin make-overs, contactgegevens, reviews, een uitleg van onze diensten en portfolio. Team AA Klussen - Klussen met klinkers! KvK nr: 72272546

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating op oprit mooi gedaan en goede communicatie
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Joey is vandaag voor het eerst geweest en ben heel tevreden. Volgend jaar gaan we door met regulier onderhoud.
 • Klusbedrijf Vieleers
  Klusbedrijf Vieleers
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Hallo, Mijn naam is Max Van Klusbedrijf Vieleers. Wij kunnen u verder helpen met bijna alle werkzaamheden in en rondom huis zoals: Divers schilderwerk Divers timmerwerk Meubel montage Elektra werk Loodgieterswerk Diverse vloeren diverse Transporten (ook spoedjes) verhuizingen begeleiden Bestratings klussen tuin onderhoud ( snoeien/onkruid verwijderen) Let op! Wij vegen ook uw looppad sneeuw vrij en schoon van de winter. wij zijn zeer flexibel en denken altijd met u mee. Onze prijzen zijn altijd in overleg en uiterst transparant. Kortom, ik ben allround en als ik iets niet kan dan weet ik voor u de juiste specialist in mijn team te vinden. 7 dagen per week beschikbaar, ook in de avond uren in overleg. Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn portfolio.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed, naar tevredenheid uitgevoerd.
 • R. Kentie Tuinaanleg
  R. Kentie Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Stratenmaker in Haarlem

  Goedendag, Mijn naam is Rob. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, Wij gaan pas weg als alle afspraken nagekomen zijn Zodat u de tuin krijgt die u voor ogen had. Wij zijn gespecialiseerd in; - Bestrating - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Erfafscheidingen - Grondwerk - Vlonders Wij maken van u tuin een droomtuin.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zijn zeer tevreden met de aanleg van de tuin en ze hebben alles netjes in overleg afgerond

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 192 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Haarlem

Andere vakmensen in Haarlem

Vind vakmensen bij jou in de buurt