Vind stratenmakers in Beverwijk

Op zoek naar stratenmakers in Beverwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Beverwijk

 • Jaspers bouwservice
  Jaspers bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Timmer- en straatwerk Info jaspersbouwservice nl Instagram jaspersbouwservice

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na. We hebben zelf een tuinontwerp gemaakt en er is goed meegedacht betreft last minute wijzigingen. Kortom echt een aanrader!!!
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Sloop en klussenbedrijf K.A.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Sloopenklussenbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele bekwame aardige en behulpzame mannen. De klus verliep uitstekend. De mannen gingen door het resultaat naar tevredenheid was.
 • De Tuinspecialist
  De Tuinspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4547 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Wij zijn een team van ervaren specialisten met jarenlange ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Hieronder een opsomming van ons werkgebied. - bestrating(sier) - schuttingen - beschoeiingen - vijver aanleg - veranda's - beplanting/gras etc. - onderhoud/snoeien/kappen etc. - blokhutten - funderingen - recreatie woningen U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij gaan voor 100% Klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is na ongeveer 3 maanden voor 90% afgerond. Nu zou hij nog komen om het af te maken als hij bij de buren aan de slag ging. Sindsdien is hij niet te bereiken en laat niets van zich horen. De buren hebben ondertussen ook geprobeerd contact te leggen maar er wordt niet meer gereageerd.
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • JD recycling & multi diensten
  JD recycling & multi diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  ✅ Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen. ✅ Bent u op zoek naar . ✅ Sloper/boedelruimer. ✅Schoonmaakwerkzaamheden. ✅Ongedierten bestrijding. ✅ Verbouw werkzaamheden van a tot z. ✅Kijk onze reverenties. ✅Ons werk is altijd van hoge kwaliteit. ✅U kun ons altijd berichten. ✅Mvg J D recycling en multi diensten.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle communicatie en konden voor mijn kleine klus snel schakelen. Uitvoering dik in orde en ligt er mooi bij.
 • Atik Bestrating
  Atik Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stratenmaker in Beverwijk

  Bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Atik dacht goed mee met ons, had zelfs wat tegels om de gebroken tegels te vervangen. Zou hem de volgende keer zo weer uitnodigen voor het uitvoeren van straatwerk.
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle afspraak met Jeroen: binnen 1 week al een afspraak. Snel werk: binnen een dagje was al het betegelen gedaan. Inkoop van stenen voor het betegelen waren precies goed ingeschat zodat er geen extra stenen/kosten zijn. Trilplaat was handig voor de stenen omdat er het gewicht van een auto op moet kunnen. Dus een echte aanrader.
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Stratenmaker in Beverwijk

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel, flexibel, vriendelijk.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Beverwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 165 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Beverwijk

Andere vakmensen in Beverwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt