Stratenmakers in Assendelft

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Assendelft. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Assendelft

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Assendelft

 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Komt afspraken Klus is goed verlopen Vriendelijke kerel Harde werker.
  Kom in contact
 • Hermarij service
  Hermarij service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Er zijn meerdere wegen naar Romen , maar ook die moeten eens vervangen worden ;)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk, vriendelijk en betrouwbaar. Sylven is een harde werker, staat open voor overleg en geeft goed advies. Wij zijn heel tevreden❗️
  Kom in contact
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mehmet is een harde werker die onwijs mooi werk heeft geleverd. Communicatie verliep goed, hield zich aan de afspraken. Alles netjes afgevoerd en aangelegd. Geen opmerkingen over deze klus. Bedankt nu kan ik genieten van een mooie tuin.
  Kom in contact
 • DWH Bestratingen
  DWH Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Heb je een Hovenier of stratenmaker nodig? DWH Bestratingen kan je helpen met alle klussen die een Hovenier of stratenmaker voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen verwijderen, Tuin irrigatie, uitgraven, ophogen, schutting plaatsen, schuren of overkappingen bouwen.. en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Ook leveren wij alle benodigde materialen voor de klus. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top
  Kom in contact
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijn contact en ze komen al hun afspraken na. De mannen leveren goed werk af.
  Kom in contact
 • bestrating en Hoveniersbedrijf van hoften
  bestrating en Hoveniersbedrijf van hoften
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  wij zijn een jong en getalenteerd bedrijf, gespecialiseerd in sierbestrating wij doen alles in en rondom u tuin.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Dit is wat je wilt! Vriendelijke kerel die realistisch met de klant meedenkt, afspraken nakomt en superstrak werk levert! Ook voor de achtertuin gaan we jou weer benaderen! 👍
  Kom in contact
 • Melvin’s Tuinpassie
  Melvin’s Tuinpassie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf? Dan kun je in Heemskerk bij Melvin’s Tuinpassie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Moestuinen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus is perfect uitgevoerd, precies zoals we wensten. We zijn erg tevreden
  Kom in contact
 • Atik Bestrating
  Atik Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Stratenmaker in Assendelft

  Bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Atik dacht goed mee met ons, had zelfs wat tegels om de gebroken tegels te vervangen. Zou hem de volgende keer zo weer uitnodigen voor het uitvoeren van straatwerk.
  Kom in contact
 • Uithoven-Tuinen
  Uithoven-Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  …. Ik werk samen met een gemotiveerd team om alle klussen snel en netjes af te leveren. Ik spreek altijd vooraf alles goed door zodat er geen verrassingen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer tevreden over de werken en kwaliteit!
  Kom in contact
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Stratenmaker in Assendelft

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Dik tevreden. Prettige communicatie. Goede prijs, kwaliteit. Aanrader voor klussen in en rond de tuin!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Assendelft, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 448 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Assendelft

Andere vakmensen in Assendelft

Vind vakmensen bij jou in de buurt