Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stratenmakers in Groningen

Op zoek naar stratenmakers in Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stratenmaker

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Groningen

 • RvK personeels diensten

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews

  Betrouwbaar Super strak werk Betaalbare prijs

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Uitstekende en vriendelijke vakmensen. Verstaan hun beroep en houden zich prima aan afspraken. Ik kan ze van harte aanbevelen!
 • Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews

  Beste Opdrachtgever, Ik verricht nu zo'n 40 jaar bestrating en tuin aanleg / onderhoud werkzaamheden en doe dit met veel plezier! Ik ben gevestigd in Groningen en kom graag vrijblijvend bij u langs om diverse producten te laten zien en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: * Bestrating * Tuinaanleg * Tuin onderhoud * Plaatsen van ** Schuttingen ** Schanskorven ** Vlonders ** Carports Wij gaan niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit. Wij hebben ook een grote meerwaarde omdat wij gecertificeerd zijn. Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse mail ons voor een uitleg. Our service is going fort he best, and we guarantee succes! Met vriendelijke groet, Enoch Stuivenberg

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goed werk geleverd en netjes in de communicatie. Wij zijn tevreden!
 • Hoveniersbedrijf-Bestratingsbedrijf Hartlief

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  voor een grote order zijn we niet bang. voor een kleine niet te beroerd voor iedere klant dat wat hij zoekt

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer tevreden over het vakmanschap en eindresultaat. Ook fijn dat er meegedacht werd om zo tot een totaal plan te komen wat paste bij wat wij wilden, goed haalbaar was en er uiteindelijk veel mooier uit kwam te zien dan dat we dachten! Ik beveel dit hoveniersbedrijf van harte aan!
 • van Houten tuinonderhoud

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews

  25 jaar ervaring met tuinaanleg en bestrating.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goed uitgevoerde opdracht. Fijne communicatie en vlotte afwerking.
 • Somers bestrating

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Mijn naam is Dennis Somers en ik ben alweer ruim 22 jaar jaar werkzaam als stratenmaker en hovenier. Ik doe dit met heel veel passie en plezier! Ik ben specialist en een vakman pur sang. Voor de volgende opdrachten bent u bij mij aan het goede adres: - bestratingen aanleggen - grond afgraven en egaliseren - plaatsen van hekken of schuttingen - tuin onderhoud, snoeien van struiken/bomen (compleet tuinonderhoud) - vijver aanleg en complete aanleg van tuin ( gras leggen, zaaien ) Wij leveren garantie en kwaliteit en werken met mooie materialen. Kortom ik ben breed gespecialiseerd en kom graag met u in contact om te horen wat uw wensen zijn en of ik voor u aan de slag mag gaan. Somersbestrating Vriendelijke groet!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Onze ervaring met Dennis was geweldig. Super meegaand en goeie inzichten gedeeld voor het uitvoeren van het werk en wat praktisch haalbaar was. Bedankt!
 • Hofman Infra B.V.

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Hallo, Wij zij Jeroen en Pieter Hofman van Hofman infra. Actief zijn wij in de wegenbouw ,maai en snoei werkzaamheden. In de wegenbouw kunnen we mobile hydraulische kranen leveren inclusief machinist in bezit van een vca certificaat. Het maaien houd in:klepelen van bermen slootkanten,zeer scheve taluten middels bergtractor/klepelbak (Aebi). En het afwerken van de maaiwerkzaamheden met een bosmaaier. Snoeiwerkzaamheden bestaan vooral uit het onderhouden van bomen bosschages tot volledig kap inclusief het rooien/vrezen van wortels. Voor particuliere en bedrijfsterreinen. De werkzaamheden: - Tuin- of buitenverlichting installeren - Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen - Bomen snoeien of verwijderen - Tuin irrigatie - Tuinaanleg - Bestrating aanleggen - Schutting of hek plaatsen - Pergola of tuinhuis plaatsen - Tuinonderhoud - Vlonders plaatsen of vervangen - Zwembad plaatsen of renoveren - Vijver aanleggen - Gras leggen of zaaien - Grond afgraven of egaliseren - Bestrating verwijderen/afvoeren - Hek of schutting repareren of onderhouden Neem graag met jullie de klus door en voer die voor u uit. Met vriendelijke groet, Jeroen Hofman, Hofman Infra B.V.

  Laatste review:

  Jeroen is hard werkend, oplettend in zijn werk en denk altijd mee in oplossingen. Heeft al meerdere klussen voor mij uitgevoerd en ben meer dan tevreden. Aanrader !
 • Majo Klus & Co Huis en Tuinonderhoud

  Stratenmaker in Groningen

  Nog geen reviews

  MAJO Klus & Co is uw onderhoudsbedrijf voor veel klussen in en om het huis. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, zowel binnen als buiten, maar mede vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen wij oplossingen aanbieden voor bijna al uw onderhoudswerk. Laat u verrassen door de mogelijkheden! ​Wij werken voornamelijk in de 3 noordelijke provinciën Groningen, Drenthe en Friesland. U kunt altijd een afspraak met ons maken om vrijblijvend de klus te bekijken en een offerte te ontvangen. Met vriendelijke groet, MAJO Klus & Co

 • Klus- & Montagebedrijf Mehanna

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in complete renovaties en verbouwingen. Onze werkzaamheden zijn allround. Wij hebben interessante ideeën en een zeer goede organisatie van de arbeidstijd. Door het gebruik van moderne materialen, technologie en professionele tools bieden wij een snelle vooruitgang en hoge kwaliteit. Wanneer u hulp nodig heeft of zaken met mij wilt doen kunt u met behulp van e-mail of per telefoon contact met mij opnemen. Na ontvangst van uw telefoon- of emailbericht nemen wij z.s.m. contact met u op. Na onderling overleg kunnen de werkzaamheden vaak direct beginnen. U kunt altijd bellen (ook in de avond en het weekend) Vrijblijvend kom ik bij u langs, geen voorrijkosten, wacht niet langer en bel mij voor een goed advies en betrouwbaar klusjesman. Wij verstrekken goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Laminaat: 5 euro per m2 voor het leggen van de ondervloer, laminaat en plak plinten - renovatie van badkamers, - renovatie van appartementen - omzettingen van gebouwen tot appartementen, kantoorruimtes - elektra - schilderwerk binnen en buiten - timmerwerkzaamheden - tegelwerk - nieuwe wanden en plafonds aanbrengen (gipsplaat, fermaceel) - parket of laminaat leggen - deuren afhangen - badkamers inrichten - keukens plaatsen - meubels monteren Wil je de zolder laten isoleren en afwerken? Of wil je twee kamers maken van je zolder? Of een houten vloer laten leggen? Wil je een zelf gekochte keuken laten plaatsen? Of wil je een kast, bed of ander meubelpakket laten monteren. Of je nieuwe lamellen, rolgordijnen of gordijnen laten plaatsen? Of welke timmer-, montage-, elektra- of loodgietersklus dan ook. Moet er een blokhut of schuur geplaatst worden? Of een nieuwe schutting misschien? Of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen inclusief alle bedenkbare werkzaamheden, inclusief grondverzet werk? Bedenk het maar... Klus en Montagebedrijf Mehanna verzorgt alle kleine en grote klussen voor u.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Geweldig!!!
 • Foeke Jonker Tuin- en Straatwerken

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4525 reviews

  Foeke Jonker Bestratingen kan al uw plannen en wensen uitvoeren voor een scherp tarief! Wij geven deskundig advies om uw plannen te realiseren op het gebied van bestrating en grondverzet etc. U kunt er op vertrouwen dat wij verantwoord werken, goed en degelijk werk leveren en onze afspraken nakomen! Voor onderstaande werkzaamheden kunt u vrijblijvend offerte opvragen. Grondverzet en straatwerk Nieuwe bestrating Herbestrating Wilt u meer weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen en eventueel een afspraak maken.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Eerste indruk bij kennismaking en het voorbereiden van het zandbed was prima, Foeke zelf kon soms niet straten ivm Prive omstandigheden en had daarom anderen het werk laten doen. Niet erg te spreken over enkele. Communicatie ging slecht en moest steeds “controleren” en aangeven wat te doen. Hier en daar is het werk niet netjes afgewerkt. Herhaaldelijk veel “gemopper” en troep achter gelaten. Tip; betere communicatie en wat meer klantvriendelijker naar de klant. En vooral alles netjes achterlaten.!
 • E-Plant

  Stratenmaker in Groningen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  E-plant is een bedrijf dat beschikt over professionele medewerkers die met veel plezier hun werk verrichtten. Het bedrijf is ontstaan uit de boomkwekerij wereld en heeft de afgelopen 12 jaar vele particuliere tuinen ingericht. Hierbij kan gedacht worden tot het volledig nieuw aanleggen inclusief tuinontwerp van uw tuin of het laten renoveren van uw tuin. Bestrating, grasaanleg, drainage, beplanting en onderhoud zijn onze dagelijks activiteiten. Maar ook specifieke werkzaamheden zoals beregening, vijvers en boomkap is niet vreemd voor ons team. In het openbaar groen hebben we een aantal projecten lopen. Verhuur van boombakken met Olijfbomen en oud fruit, inrichting groen met zit elementen, aanleg Jeu de Boule baan bij een speeltuin met dak-platanen, "hanging baskets'' in winkelcentrum, inrichten van beurzen met groen en het onderhoud van speelterreinen. . Wij hopen met u in gesprek te komen om uw wensen aan te horen en te bespreken op welke wijze we dat voor u kunnen realiseren. M.v.g. Reinhard Bartelds van E-plant.

  Laatste review:

  E-plant heeft snel gehandeld en heeft creatief meegedacht om de aanleg en beplanting tot een succes te maken. Wij en onze directe omgeving zijn zeer positief over het resultaat. Wij zouden E-plant zeker adviseren voor uw aanleg-, beplanting en onderhoud van uw tuin.

Populaire lokale stratenmakers in Groningen

Andere vakmensen in Groningen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur