Vind een badkamerspecialist in Groningen

Is jouw badkamer aan vervanging toe of ben je simpelweg niet meer tevreden over de styling van je huidige badkamer? Dan ben je bij een badkamerspecialist uit Groningen aan het juiste adres. De professional kan je helpen bij uiteenlopende klussen in de badkamer zodat jij de komende jaren weer vrolijk onder de douche of in bad stapt. Wil je in contact komen met de beste vakmensen uit jouw regio? Plaats gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Groningen

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95233 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel contact, klus netjes uitgevoerd.
 • Maison de Nieuw
  Maison de Nieuw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Waar we voor staan? Geld besparen - we besparen uw financiën op materialen en voeren ons werk uit met hoge kwaliteit, snelheid en minimale prijs. Gratis consult - Wij rekenen geen kosten voor onze pre-werkzaamheden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om te overleggen, zonder extra kosten. Flexibiliteit - Bij ons staat uw wens centraal. Ons flexibele team van specialisten werkt nauw met u samen om uw ideeën met maximale precisie te realiseren. Gespreide betalingen - Bij ons kunt u rekenen op gefaseerde betalingen die overeenkomen met de verschillende stadia van het project. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer goede ervaring met Maison de Nieuw. Badkamer laten verbouwen! Aardige, nette en hardwerkende medewerkers. Communicatie veelal in het Engels en/of via translate, maar totaal geen problemen mee gehad. De eigenaar/medewerkers denken goed met je project mee. Het belangrijkste is, dat het resultaat fantastisch is! Zeer mooie douche met een super afwerking!
 • Danny's bouwbedrijf
  Danny's bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3513 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Gespecialiseerd in renovatie’s van badkamer, toilet en complete verbouwingen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Heel blij met onze nieuwe badkamer. Danny werkt snel maar levert goed werk! Ook overlegt en denkt hij vaak mee. Wij zouden hem zeker aanraden!
 • Pandora Bouw
  Pandora Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Bedrijf gespecialiseerd in badkamers, CV ketels, dak-en zinkwerk, pannendaken, dakramen, timmerwerk. Werkzaamheden in de noordelijke provincies. Referenties zijn o.a. terug te vinden op de website.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden over de afwerking, communicatie en meedenken.
 • Bouw Patrol
  Bouw Patrol
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Goedendag, Ik ben een loodgieter met een passie voor alles op het gebied van water. Problemen met water zijn hele vervelende dingen maar wel op te lossen. Met de juiste middelen en de nodige ervaring is er voor elk probleem wel een oplossing. Ik kan voor u het volgende verrichten: - lekkages aan uw leidingen opsporen en verhelpen - buitenkranen installeren - water en/of afvoerleidingen aanleggen of verleggen - douchekranen/keukenkranen repareren en/of vervangen - inbouwtoilet installeren + afwerking (geen betegeling!) - radiatoren verwijderen/verplaatsen/vervangen Alvorens aan een klus te beginnen maak ik graag met u een afspraak om kennis te maken en de aan te pakken omgeving/situatie te bekijken. Ook vind ik het belangrijk om de verwachtingen en wensen van u aan te horen en te bespreken. Alles op basis van vrijblijvendheid.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Alex is een fijne klusser, die merkbaar plezier heeft in zijn werkt, meedenkt en ook nog eens zorgt dat de klus snel gedaan is. Een aanrader!
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Beoordeling: 4.7 van 54.75140 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Voor de toilet gekomen ondertussen kwam er een lekkage in onze dakkapel die die direct kon repareren zodat er niet meer schade ontstond in huis. Een super vakman die in oplossingen denkt! Zo vind je ze maar weinig! Wij zijn super blij met het resultaat en zullen hem in vervolg vaker voor klussen in ons huis vragen!
 • Walterklussenbedrijf
  Walterklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Compleet badkamer renovatie in inclusief installatie materiaal Vanaf 4000 tot 7000 Walterklussenbedrijf

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goed overleg, strakke planning, harde werkers. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!
 • Atema Installaties
  Atema Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Klus snel en keurig gedaan. Voor onze volgende klus hebben wij hem alweer gevraagd!
 • Handige Jan
  Handige Jan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Handige Jan kan je helpen met je , Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handige Jan om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Heeft meteen het probleem gezien, een oplossing voorgesteld, en deze na overleg op korte termijn kunnen uitvoeren. Communiceert duidelijk en vertelt wat zijn plan van aanpak gaat zijn.
 • Bouwspot
  Bouwspot
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Badkamer installateur in Groningen

  Wij zijn een jong en ambitieus bouwbedrijf in Noord-Nederland en gespecialiseerd in verbouw, onderhoud, aanbouw en isolatie. Ook kunnen wij voor u aan de slag voor het oplossen van uw bevingsschade. Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat kunt u van ons verwachten. U geeft de opdracht en wij gaan aan de slag. Snel, flexibel, slagvaardig èn betrouwbaar. Alle expertises in huis, dus voor vrijwel elke klus inzetbaar. Dit maakt ons uniek. We komen graag met u in contact!

  Laatste review:
  Fijne heren die kundig de lekkage en schade hebben opgelost

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 149 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Groningen

Wat kan een badkamerspecialist uit Groningen voor je betekenen?

Heb je in de showroom al een volledig nieuwe badkamer uitgezocht en zoek je alleen nog iemand om het sanitair te plaatsen en te monteren? Daar draait een badkamerspecialist uit Groningen zijn hand niet voor om. Maar dat is lang niet het enige werk dat de professional voor je kan uitvoeren. De vakmensen die zijn ingeschreven bij Werkspot helpen ook bij veelvoorkomende reparaties in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van kapotte tegels of het repareren van een kraan of bad. Tot slot kun je een badkamerspecialist uit Groningen ook prima vragen om een volledig nieuwe badkamer voor je te ontwerpen.

Wat is de gemiddelde prijs voor een badkamerspecialist uit Groningen?

Het is niet zo eenvoudig om de vraag te beantwoorden hoeveel je betaalt voor een badkamerspecialist. De prijs is namelijk grotendeels afhankelijk van het aantal vierkante meters en het soort klus. Zo kun je je voorstellen dat het renoveren van een totale badkamer een stuk prijziger is dan het repareren van een enkele kraan. Wil je een prijsvoorstel op maat? Neem dan contact op met badkamerspecialisten uit Groningen. Wil je liever eerst een idee krijgen wat de verschillende klussen kosten? Hieronder vind je een overzicht.

 1. Plaatsen van een toilet: € 450,- tot € 900,-
 2. Plaatsen van een kraan: € 150,- tot € 450,-
 3. Leggen van een vloer: € 800,- tot € 1.800,-
 4. Plaatsen van een volledige badkamer: € 7.000,- tot € 17.000

Hoe vind je de beste badkamerspecialist uit Groningen?

Wil je de klus aan je badkamer uitbesteden aan een professional? Een slimme keuze, want zo voorkom je lekkages of ander ongemak door verkeerd gemonteerd sanitair. Wil jij de zekerheid dat je de beste badkamerspecialist uit Groningen vindt? Plaats dan gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot. Onze vakmensen hebben de juiste verzekeringen en de benodigde ervaring om van jouw badkamer een pareltje te maken. Ben je benieuwd naar de ervaring van eerdere klanten? Neem dan ook zeker een kijkje op het profiel van de vakmensen uit jouw regio. Hier vind je handige reviews die je een goed beeld geven van de kwaliteit van de professional.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt