Stukadoor Groningen: vind vakmensen voor jouw klus

Kijk jij al een tijdje tegen scheuren en afbladderende verf aan op jouw muren? Of heb je juist net een nieuw huis gekocht in de provincie Groningen en wil je je woning helemaal in jouw stijl hebben? In beide gevallen is het een goed idee om een stukadoor uit Groningen in te schakelen. De professional zorgt dat jouw wanden en plafonds er weer helemaal netjes uitzien. Wil je de muren daarna liever niet behangen of verven? Dan kan de stukadoor uit Groningen ook meteen een kleur toevoegen aan de stuc. Wel zo praktisch!

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Groningen

 • HB Stucwerk
  HB Stucwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stukadoor in Groningen

  HB Stucwerk kan je helpen met je Stukadoor klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Stucwerk buiten, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met HB Stucwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.onze werkwijze kijk op Facebook HB stucwerk. Bel of mail ons voor Altijd scherpe prijzen !!

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Snelle werkers met oog voor detail en bovendien een redelijke klusprijs
 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stukadoor in Groningen

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Geweldig! Dat omschrijft het. Had een spoed klus en binnen 1 uur was er gebeld en een afspraak. Het werk was heel vakkundig en professioneel gedaan. Ga volgende opdrachten ook aan hem gunnen. Nogmaals bedankt!!
 • Stukadoorsbedrijf JMS
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Heeft u een Stukadoor nodig? Dan bent u hier op de juiste adres!! Stukadoorsbedrijf JMS Regio Groningen Ik werk met gevoel en liefde voor strakke afwerking. Klanten blij maken met hun muren, wanden, plafond met ervaring van 12 jaar. Klant gericht, flexibel en betrouwbaar. Heeft u haast? Spoed werk doe ik ook.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Binnen 2 dagen het contact gelegd en de klus geklaard. Strakke afwerking van de wand en plafond.
 • Stukbeter
  Stukbeter
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Ik werk al 3 jaar bij dit vaak en werk keurig en snel ,herstel als nodig is, advies en beter ideeën is mijn sterk kant

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Snel, aardig, en supergoed werk!
 • S star
  S star
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Stukadoorsbedrijf S star, is een bedrijf die stuc werk met kwaliteit in levert. Geen lange wachttijden we helpen u graag zo snel mogelijk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Suliman heeft bij ons de zolder gestuct. We zijn erg blij met het eindresultaat; strakke muren, zorgvuldig en netjes gewerkt. De communicatie verloopt prettig en snel. Suliman is bescheiden, harde werker en prettig in de omgang.
 • Stuc050
  Stuc050
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Mijn naam is Birol Poyraz en oprichter van het Stuc050 stukadoorsbedrijf en afbouwbedrijf. Vanaf mijn jonge jaren ben ik altijd de helpende hand geweest van mijn grote voorbeeld, mijn vader. Hij was altijd bezig met verbouwingen en klussen in en rond het huis. Hier is ook mijn passie voor de bouw ontstaan. Toen besloten voor mij zelfstandig te beginnen . Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan en op veel bouwputten gewerkt. Hier trok op de één of andere reden stucwerk altijd mijn interesse. Ik vind het geweldig om te zien hoe een lelijke muur binnen no-time wordt omgetoverd in een prachtig strakke wand.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snel contact en snelle afspraak. Stucwerk is netjes en binnen korte tijd klaar. Tevreden!
 • Nurenovation
  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews
  Stukadoor in Groningen

  NuRenovation is a company specialized in interior design , house remodel . We work all around The Netherlands , We do plastering (stukadoren) , paint , fix old ceilings and walls and build new ones as well , we also do kitchen and bathroom renovation and install floors . Experience of more than 10 years working on different projects with different designs and materials , our goal is to give our costumers the best quality of work , fast and safe . We also give our costumers the apportunity to have a costume built interior designs (decorative ceiling and walls , paint and more) .

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ziet er top en strak uit. Erg tevreden met het eindresultaat. Vriendelijke/beschaafde heren. Voor de volgende klus weer uitgenodigd 💪
 • Almshaal Klussenbedrijf
  Almshaal Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Introductie: Het is een klussenbedrijf in regio Groningen, Drenthe, Friesland. Bedrijf geschiedenis: Relevante ervaring: Al 25 jaar doe ik tegels zetten, stukadoor, schilderwerk, laminaat leggen, trap repareren, dak isoleren....... Ik heb een opleiding gevolgd als timmerman. Garantie: alles verzekerd. Ik gebruik allerbeste materialen. Heeft u een klus waar u zelf niet uitkomt en bent u opzoek naar een goede ,betrouwbare klusser. Zoek niet verder en neem gerust contact op met mij. Geen klus is te groot en ook op de korte termijn kan ik bij u terecht. Over de prijs valt altijd te praten!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super werk geleverd! Bleek meer werk te zijn dan door mij gedacht.. was verder geen probleem, alles afgemaakt en super netjes!
 • Stukadoorsbedrijf ANK
  Stukadoorsbedrijf ANK
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Welkom bij Stukadoorsbedrijf ANK Wij zijn gespecialiseerd in gipsplaten, stukadoor- en schilderwerk. Voor uitstekende kwaliteit, een betaalbare prijs en klantvriendelijke service bent u bij ons aan het juiste adres. Stukadoorsbedrijf ANK is gespecialiseerd in gipsplaten, stukadoor- en schilderwerk. Voor uitstekende kwaliteit, een betaalbare prijs en klantvriendelijke service bent u bij mij aan het juiste adres. Glad Pleisterwerk Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings-methode. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer chique uitstraling. Buitenwerkzaamheden Stukwerk dat buiten plaats vindt is een vak apart. Daarom dient hier speciale aandacht aan te worden besteed. Omdat de buitenmuren worden blootgesteld aan de natuur dienen speciale materialen gebruikt te worden. Gips decoratie Verlaagde plafonds gips meesterwerk om het plafond van het huis te coördineren voor meer schoonheid tussen de muren geschilderd decor voor de plasmaschermen, veel van degenen die veel antiek, lampen en kroonluchters willen verzamelen in het midden van de decoraties van gipsplafonds in het centrum van de receptie, en sommigen zouden graag licht willen werpen in de muurbibliotheek voor het plasma-tv-scherm. Verf en verfdecoratie Muurverf en plafondverf is niet langer alleen een decoratief materiaal om oppervlaktedefecten te verbergen of te herstellen, maar is nauw verbonden geraakt met de “stemming” van bewoners die zich steeds meer willen uiten in hun woning, waarin ze gesloten zijn voor lange tijden. Gipsplaten wanden met isolatie - 45-55 p/m2 Gipsplaten (plafond) - 45-60- p/m2 Schilderwerk:10-15 p/m2 Afhankelijk van het merk verf verfdecoratie vanaf 100€-p/m2 Stucwerk: Stukadoren wanden met materialen super glad (klaar voor saus) tussen 20- en 25-p/m2. Stukadoren plafonds met materialen super glad klaar voor saus, tussen 25€-p/ m2. Stucwerk ruwe wanden met materialen- 30€,p/m2. fijne schuurwerk wanden en plafonds met materialen 25€-p/m2. Gipsdecoratie met materialen tussen 60,- en 100,- p/m2. Na de verrichte werkzaamheden maken we altijd de werkplek schoon en laten we deze netjes achter. Voor een vrijblijvende offerte maken we een afspraak met u. Zo kunnen wij al uw wensen bespreken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een beetje angstig na twee slechte werkspot ervaringen plaatsten we onze spoed klus op werkspot. Direct heel fijn contact met Monir, snelle communicatie en duidelijke afspraken. De volgende dag stond hij al op de stoep en heeft de twee wanden perfect gestuct. Dit is echt vakwerk. Monir is beleefd, rustig, duidelijk. We willen hem zeker weer vragen bij een volgende klus!
 • Stukadoors- en afbouwbedrijf Vrieling
  Stukadoors- en afbouwbedrijf Vrieling
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Stukadoor in Groningen

  Stukadoorsbedrijf Vrieling komt afgesproken afspraken na, werkt netjes en vakkundig. U kunt ten alle tijden voor vragen of mogelijkheden vrijblijvend contact opnemen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Werk uitgevoerd zoals besproken, tevreden.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 70 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Groningen

Goedkope stukadoor Groningen

Vaak zoeken mensen een goedkope stukadoor, maar net zo belangrijk is de kwaliteit van de stukadoor uit Groningen. Op Werkspot kom je snel in contact met ervaren vakmensen. Door onze handige reviews krijg je meteen een beeld van eerdere klussen en de ervaring van de stukadoor. Zoek jij bijvoorbeeld een stukadoor uit Groningen voor een betonlook? Dan kun je in de reviews lezen of de professional ervaring heeft met het stucen van tadelakt, leemstuc of beton ciré.

Alle professionals die zijn ingeschreven bij Werkspot staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast monitoren wij goed de kwaliteit van de stukadoors uit Groningen. Zien wij dat een stukadoor meerdere negatieve reviews ontvangt? Dan ondernemen we actie, zodat jij kunt blijven vertrouwen op ons aanbod.

Stukadoor Groningen gemiddelde kosten

Welke prijs je betaalt voor een stukadoor uit de provincie Groningen is afhankelijk van jouw wensen, het aantal vierkante meters en de kwaliteit van jouw muren. Hoe dat precies zit, leggen we hieronder uit:

 • Wil jij een duurdere stuc zoals tadelakt of wil je juist sierpleister of spachtelsputz op de muren? Ga je voor de basiskleur of wil je juist direct een kleur mengen in de stuc? En laat je je hele woning stucen of laat je de stukadoor uit Groningen komen voor één kamer? Alle keuzes die jij maakt, zijn bepalend voor de totaalprijs. Zo betaal je voor tadelakt soms wel tien keer zoveel als voor sierpleister en betaal je voor het mengen van een kleur vaak een meerprijs per vierkante meter. Bespreek met de professional daarom goed jouw wensen. Zo weet je zeker dat de klus niet veel duurder uitvalt dan je dacht.

 • De totaalprijs van de klus is ook afhankelijk van het aantal vierkante meters. In de regel geldt dat de prijs hoger wordt naarmate er meer vierkante meters zijn. Dit is overigens niet altijd zo. Soms kiest een stukadoor uit Groningen voor een vast starttarief. Dit tarief moet je altijd betalen, ook als je alleen een kleine kamer laat stucen. In dat geval is het dus slimmer, én goedkoper, om klussen te combineren.

 • Tot slot is de kwaliteit van jouw muren bepalend voor de totaalprijs van de klus. Als jouw muren flink beschadigd zijn, is de stukadoor uit Groningen veel tijd kwijt met het herstellen van de wanden. Dat zie je terug in de prijs.  Nu je weet welke factoren de prijs beïnvloeden, ben je vast benieuwd naar de prijs voor het laten stucen van je nieuwbouwwoning in Haren, je monumentale pand in Groningen of je vrijstaande woning in Delfzijl. Gemiddeld kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Ben je juist op zoek naar een stukadoor uit Oost Groningen die jouw woning in bijvoorbeeld Appingedam aan de buitenkant stuct? Ga er dan vanuit dat het stukadoorsbedrijf uit Groningen een prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter rekent.

Stukadoor Groningen gezocht? 

Wil jij snel in contact komen met vakkundige stukadoors uit jouw regio? Op Werkspot vind je een uitgebreid aanbod van professionals. Wil je een prijsvoorstel op maat ontvangen? Wees dan duidelijk over jouw wensen, het aantal vierkante meters en de kwaliteit van de muren. Voeg eventueel ook foto's toe van de wanden of plafonds die je wilt laten stucen, zo krijgt de stukadoor uit Groningen een duidelijk beeld van de situatie.

Andere vakmensen in Groningen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur