Vind klusbedrijven in Groningen

Op zoek naar klusbedrijven in Groningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Groningen

 • Handige Jan
  Handige Jan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Handige Jan kan je helpen met je , Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handige Jan om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Ervaren vakman. Vriendelijk en betrouwbaar. Aanrader!
 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Keurige man die vertrouwen en kundigheid uitstraalt
 • The Green One
  The Green One
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  The Green One biedt een verscheidenheid van diensten aan. Van klussen in en rondom het huis. Nu ook platdak coating beter dan bitumen. Sedum dakbedekking aanleggen voor verschillende leveranciers en ook groene gevels oftewel verticaal tuinieren.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Andreas heeft bij mij twee glazen vervangen. Dit heeft hij naar alle tevredenheid gedaan!!
 • Hexa montage
  Hexa montage
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Timmerman / klusjesman

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Komt afspraken goed na Werkt snel en netjes.
 • Sterk in houtwerk
  Sterk in houtwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Neem contact op, en laten we samen kijken wat mogelijk is.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snel gereageerd op mijn klus en de klus op dezelfde dag nog gedaan. En goed!
 • M.A. bouwbedrijf
  M.A. bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Keuken dienst Montage dienst Hekken dienst Overkapping dienst Tuinhuisjes dienst Laminaat leggen dienst Las dienst

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  zeer tevreden. Keuken laten installeren, prima werk gedaan en netjes opgeruimd
 • RiBa dienstverlening
  RiBa dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  RiBa klussenbedrijf biedt zijn diensten aan in de gemeente Midden Groningen en omstreken. Voor elke kleine en middelgrote klus staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om een vloer leggen, meubelmontage, een toilet of keukenrenovatie of elke andere kleine klus in en om huis, wij bieden kwaliteit en zijn vaak op korte termijn beschikbaar. Gespecialiseerde in; • (IKEA) keukenmontage • Meubelmontage • Plaatsing taatsdeuren • Vervangen/afhangen binnendeuren • Laminaat leggen • Diverse kleine klussen zoals ophangen/aansluiten verlichting, planken, gordijnrails, hang- & sluitwerk, deurbeslag en schakelmateriaal. Het bedrijf is een paar jaar geleden opgestart door 2 rechterhanden en inmiddels hebben al vele tevreden klanten de goede service mogen ervaren. Met een bouwkundige achtergrond en uitgebreide kennis in duurzaamheid en ventilatie bieden wij kwalitatief uitstekend werk voor een concurrerende prijs. Niet de goedkoopste, niet de beste én niet de snelste maar wél allround kwaliteit met een persoonlijke touch. Wij bieden naar wens tevens een energie bespaaradvies. Middels een adviesgesprek en een woninginspectie kunnen we vrij snel een passend advies geven over waar er nog winst te behalen is met betrekking tot energiebesparing en wooncomfort. RiBa staat voor kwaliteit en goede service! Tot snel!

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Rick komt afspraken na, is vriendelijk en deskundig en heeft een lekker tempo.
 • Rowmack
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Marco Roorda Afbouw & Renovaties is een allround klusbedrijf sinds 2017 werkzaam in en rond de stad Groningen. Eén van mijn specialisaties is badkamerrenovatie. Hierbij werk ik samen met andere bedrijven voor onder meer stukadoorswerk en de aanleg van vloerverwarming. Aanleg waterleiding, vuilwaterafvoer en elektriciteit draai ik m'n hand niet voor om. Ik lever superstrak tegelwerk, voor zowel vloer als wand. Indien gewenst lever ik ook gedetailleerde bouwtekeningen met duidelijk inzicht van plaatsing elektriciteitspunten, warm- en koudwaterpunten, vuilwaterafvoerpunten et cetera. Daarnaast lever ik superstrak duurzaam schilderwerk, met voor elke situatie de juiste productkeuze. Schilderwerk zowel binnen als buiten. Ook houtconstructie/timmerwerk behoort tot mijn portefeuille. Te denken valt aan het plaatsen van een tussenwand, plafondisolatie en afwerking, dakisolatie van binnenuit. En, oh ja, ik kan ook behangen...

 • Oosterveld klusservice
  Oosterveld klusservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Heeft u een klusje in of rond het huis waar u tegenop ziet, of geen idee hoe dat moet. Neem dan contact op met Oosterveld klusservice om de klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Perfect geholpen!
 • Bouwservice Hubert Moes
  Bouwservice Hubert Moes
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Klusbedrijf in Groningen

  Ik ben Hubert Moes eigenaar van Bouwservice Hubert Moes. Ik heb een ambachtelijk allround klusbedrijf in de omgeving Groningen. Voor alle klussen in en om het huis kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  heldere afspraken gemaakt en de klus is prima uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 213 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Groningen

Andere vakmensen in Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt