Vind loodgieters uit Groningen

Op zoek naar loodgieters in Groningen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Groningen

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95238 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en goed geholpen
  Kom in contact
 • Atema Installaties
  Atema Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Goede communicatie, probleem snel en vakkundig verholpen. Ik zou Olaf zeker aanraden of zelf nog eens inschakelen.
  Kom in contact
 • Danny's bouwbedrijf
  Danny's bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van badkamer’s en wc’s. Installatie werkzaamheden, stucen, timmerwerk en nog veel meer.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Danny is een keurige man. Had alleen privé omstandigheden waardoor de afspraak niet lukte. We maken een nieuwe afspraak.
  Kom in contact
 • l.s.riooltechniek
  l.s.riooltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Leuk dat je bij ons bedrijf terecht bent gekomen. We hebben monteurs aan het werk met meer dan 21 jaar ervaring we zijn een klein gehecht team. We doen alles op gebied van riool zowel vernieuwen als lekkage verhelpen verstopping . Voor het maken van nieuw riool lekkage komen we vrijblijvend langs voor offerte. We geven jaar garantie En werken met pvc dyka wavin deze merken gebruiken ook gemeente S zodat u weet dat kwaliteit materiaal gebruikt word. Heeft u klus wat zsm opgelost moet worden we hebben voorraad pvc en hulpstukken. Zodat ook in de avond en weekend u van dienst kunnen zijn. We werken met all in tarieven. En werken landelijke voor vastgoed bedrijven. Hier door kunnen we snel schakelen en hebben we altijd wel plekje vrij. We beschikken over camera s voor riool en hoge druk kunnen we u riool door spuiten. We kunnen u kruipruimte leeg zuigen. He We zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar. Wij geven 8 weken garantie op normaal gebruik en een deugdelijke constructie van de riolering en afvoerleidingen. (hier vallen dus bijvoorbeeld verzakkingen, wortelgroei en vette troep enz buiten) Dit wordt ook altijd in de bevestigingsmail naar de klant vermeld. • Geen verschil tussen een keukenafvoer of toilet • Het hoofdriool (de verzamelleiding) valt buiten het all-in tarief. De monteur zal ter plaatse overleggen wat de kosten en oplossing zullen zijn indien het probleem hierin zit. Wij zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel, vriendelijk, en wist mij op tijd te waarschuwen voor andere oplichters die actief zijn in deze markt.
  Kom in contact
 • loodgieter Leonardo
  loodgieter Leonardo
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Hallo Ik ben Leo. Ik heb jaren ervaring als loodgieter. Ik richt mijn op het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, rioleringen, hemelwater, verwarmingsinstallaties en luchtbehandelingsapparatuur. Een transparante en goede communicatie vind ik erg belangrijk.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Leonardo is een zeer vriendelijke man die bij ons de handdoekradiator heeft aangesloten en pomp van de vloerverwarming heeft vervangen. Gaat zeer secuur te werk. Zou hem aan iedereen aanraden!
  Kom in contact
 • Installatie bedrijf J.W. Bos
  Installatie bedrijf J.W. Bos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Goedendag. Al 20 jaar verleen ik met heel veel plezier en toewijding service aan diverse installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Die kennis neem ik nu mee in onze eigen onderneming. Dus wanneer u verbouw plannen heeft, u heeft iets gekocht wat u graag geplaatst en aangesloten wil hebben, u heeft een storing, of u zou graag de meterkast aangepast of vervangen willen hebben om bijvoorbeeld elektrisch te koken of misschien zonnepanelen. Wij helpen u graag. U kunt dan denken aan: * Groepenkast of kookgroep * Boiler, Doorstroomverwarmer of Quooker. * Zonwering * Elektrische installatie zowel binnen als buiten. * Toegang techniek. * Internet, Telefoon en TV aansluitingen. * Lekkage of aanpassing aan uw CV en Radiatoren. * Installeren van uw keuken apparatuur. * en veel meer. Wij zijn: NEN 3140 Gecertificeerd VCA Gecertificeerd Mijn naam is John Bos, en ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel in contact gekomen met installatie bedrijf Bos, goede en duidelijke communicatie, neemt de tijd voor je en denkt graag mee.
  Kom in contact
 • E. Pijl Installatie & Klusidee
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Ik ben Edwin pijl Zit al meer dan 25 jaar in de installatie werkzaamheden en in wat timmerwerk.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle reactie en na inspectie gelijk reparatie gedaan
  Kom in contact
 • Yas Installatie
  Yas Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Yas Installatie is beschikbaar voor werkzaamheden aan uw CV ketel en airco. Zowel voor vervangen, installatie, onderhoud en storingen kunnen wij u van dienst zijn.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Ontzettend vriendelijk en meedenkend. Installatie is netjes gedaan en alles wordt goed overlegd. Voor de werkzaamheden heb ik een duidelijk en nette offerte ontvangen. Aanrader!
  Kom in contact
 • Maison de Nieuw
  Maison de Nieuw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Waar we voor staan? Geld besparen - we besparen uw financiën op materialen en voeren ons werk uit met hoge kwaliteit, snelheid en minimale prijs. Gratis consult - Wij rekenen geen kosten voor onze pre-werkzaamheden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om te overleggen, zonder extra kosten. Flexibiliteit - Bij ons staat uw wens centraal. Ons flexibele team van specialisten werkt nauw met u samen om uw ideeën met maximale precisie te realiseren. Gespreide betalingen - Bij ons kunt u rekenen op gefaseerde betalingen die overeenkomen met de verschillende stadia van het project. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer goede ervaring met Maison de Nieuw. Badkamer laten verbouwen! Aardige, nette en hardwerkende medewerkers. Communicatie veelal in het Engels en/of via translate, maar totaal geen problemen mee gehad. De eigenaar/medewerkers denken goed met je project mee. Het belangrijkste is, dat het resultaat fantastisch is! Zeer mooie douche met een super afwerking!
  Kom in contact
 • Pandora Bouw
  Pandora Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Loodgieter in Groningen

  Bedrijf gespecialiseerd in badkamers, CV ketels, dak-en zinkwerk, pannendaken, dakramen, timmerwerk. Werkzaamheden in de noordelijke provincies. Referenties zijn o.a. terug te vinden op de website.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden over de afwerking, communicatie en meedenken.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 418 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Groningen

Informatie over loodgieters in Groningen

Groningse loodgieters
Met een loodgieter uit Groningen mag je op vakwerk rekenen
Hier schakel je een loodgieter uit Groningen voor in
Een loodgieter uit Groningen en omgeving via Werkspot inhuren?

Populaire diensten

Andere vakmensen in Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt