Gemiddelde kosten repareren toilet

Bijgewerkt op

Moet je toilet gerepareerd worden en ben je benieuwd wat het gaat kosten om hiervoor een professional in te schakelen? Iemand die goed werk kan afleveren, zodat je toilet weer werkt als vanouds? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres.

Voorstellen op maat ontvangen van vakmannen in de buurt?

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 436 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Op Werkspot vind je eenvoudig een betrouwbare loodgieter. We lichten graag toe op welke kosten je kunt rekenen en waarom je het beste een professional kunt inschakelen. Zo kun je gemakkelijk en snel bepalen of je jouw klus bij aan vakman op Werkspot wil uitbesteden.

Wanneer je een wc wilt repareren is het aan te raden om hiervoor een professionele vakman in huis te halen. Het repareren van een toilet is namelijk geen eenvoudige klus en er komt ook aardig wat vakkennis bij kijken. Bovendien ben je met een professional met jarenlange ervaring verzekerd van een perfecte en duurzame afwerking van je toilet, zodat je nog jarenlang plezier zal hebben van het resultaat.

toilet reparatie kosten

Gemiddelde kosten voor het repareren van een toilet

De gemiddelde kosten voor het het repareren van een toilet liggen tussen de €75 en €300. De totale kosten verschillen per klus en het is daarom goed om je in te lezen in de verschillende mogelijkheden en kosten voordat je een klus plaatst. Zo voorkom je verrassingen en vind je snel de juiste vakman.

Kostenindicatie voor het repareren van een toilet

In onderstaand schema vind je de gemiddelde kosten voor het repareren van een wc:

Type vloerGemiddelde kosten per m2
Ontstopping van toilet€75 - €100 per keer voorrijden
Ontstopping van de stortbak€45 - €75 per uur
Kitrand onder toilet vervangen€45 - €75 per uur + kosten kit
Vervangen toiletpot€45 - €75 per uur + kosten toiletpot

*Dit zijn gemiddelde indicatie prijzen die onze loodgieters rekenen voor het repareren van een toilet. Deze prijzen kunnen afwijken van de prijzen in de offerte van de vloerspecialist.

Hoe bepaal je de kosten voor het repareren van een toilet?

De kosten die door een loodgieter in rekening worden gebracht hangen af van een aantal factoren. Zo spelen het type effect en eventuele speciale wensen een rol bij het bepalen van de prijs voor het repareren van het toilet.

Type defect

Met name het type defect heeft veel invloed op de totaalprijs van een wc reparatie. Een kleine reparatie is eenvoudig te verhelpen en zal niet zo heel veel kosten met zich meebrengen, maar zodra het gaat om iets technisch, zoals het ontstoppen van de stortbak, moet je rekenen op een hogere totaalprijs.

Het repareren van een toilet uitbesteden via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de gemiddelde kosten, kun je bepalen of dit aansluit op jouw verwachtingen en budget. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen op Werkspot? Plaats een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Zo kun je bijvoorbeeld de reviews lezen van andere huiseigenaren om tot een weloverwogen keuze te komen. Zo weet je zeker dat jouw wc goed gerepareerd wordt!

Andere prijzen per dienst

  1. Kosten wand- of vloertegels leggen
  2. Kosten stucwerk binnen
  3. Kosten vloerverwarming aanleggen
  4. Kosten badkamer renovatie
  5. Kosten toiletruimte verbouwen