Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind loodgieters uit Haarlem

Op zoek naar loodgieters in Haarlem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Haarlem

 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.8 van 54.85184 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Goede en nette persoon, heeft probleem netjes opgelost. Komt afspraken goed na. Communiceerd ook perfect. Zeker aan te raden.
 • Bertus installatietechniek

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews

  Bertus Installatietechniek kent geen tijd! Een eenmanszaak in onder andere loodgieterswerk en 24/7 beschikbaar! Mijn naam is Roberto en ik ben sinds mijn 17e al aan het werk in de bouw. Ik heb werkervaring in onder andere waterleiding, gasleideiding, CV-installaties maar ook dakwerk, zinkwerk en loodwerk. Nu ben ik 11 jaar later, begonnen als zzper. Ik ben eerlijk, reageer snel en hou van een goede communicatie. Verder ben ik erg gemotiveerd, oplossingsgericht en kom altijd mijn afspraken na. Bent u niet tevreden? Dan is de klus nog niet geklaard! Tevens ben ik bereid om overal heen te rijden in Nederland. Ik ben woonachtig in noord Holland, Beverwijk maar geen afstand is mij te ver! Wie weet tot snel.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Het is intussen alweer een poos geleden. Snelle reactie en het kon vrijwel meteen worden uitgevoerd. De klus is goed uitgevoerd. Ben heel tevreden over het resultaat.
 • J.H. Rioolservice

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.75123 reviews

  Goede middag, fijn dat u een kijkje neemt op mijn profiel van werkspot, ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Jordy Hartman, en ik ben al 15 jaar loodgieter van beroep. Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen rioleringsbedrijf / loodgieters bedrijf begonnen en voer dit met veel passie uit. Ik heb ook echt affiniteit met het werk en sta voor elke klus open. Door de jaren heen heb ik diversen opleidingen gevolgd en een aantal extra certificaten behaald, waaronder VCA-vol, veilig werken met de hoogwerker, kraan en installatie techniek 3. Dit omdat het verzekering technisch verplicht is. U kunt tussen 17.00 en 07.00 ook gebruik maken van de 24/7 service die ik aan bied, omdat ik uit ervaring weet dat ongelukjes meestal niet gebeuren tijdens 07.00 en 17.00. Ik heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in riool renovatie, dus is uw riool toe aan deel-vervanging, herstel of dient deze geheel gerenoveerd te worden, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik heb mijn werkbus zodanig ingericht dat ik van alle gemakken ben voorzien. Zo kan ik een camera inspectie voor u uitvoeren, om het riool zo zorgvuldig mogelijk op te zoeken ben ik in het bezit van een tracer. U kunt uw riool laten door spuiten door mijn hogedrukreiniger, deze is tot 200bar. Tevens in het bezit van 8mm veer t/m 16mm veren. Ook als u problemen ondervindt met vocht of lekkage kan ik deze traceren met een thermodetector -40'C tot +1000'C (graden Celsius). Ook een rooktest kunt u door mij laten uitvoeren, om zo precies mogelijk de lekkage te kunnen opsporen. Met mijn Upenor en Viega tang kan ik zo goed mogelijk uw waterleidingwerk / CV aanpersen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via werkspot contact met mij opnemen. Mvg Jordy Hartman, J.H. Rioolservice.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Snelle reactie na het plaatsen van de klus. Contact verliep soepel en snel via Whatsapp. Doorspoelen van riool en advies over vervolg van het probleem.
 • Onderhoudsbedrijf Martin van der Zee

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.1 van 54.1524 reviews

  Wij doen standleidingen,rioolwerkzaamheden,Hwa aansluitingen,wateraansluitingen,putten verwijderen/herstellen,tiolet en douche afvoer aansluiten/herstellen tevens herstelwerkzaamheden zoals stucwerk,tegelwerk en witten,en tevens betonboringen en luiken inzagen

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Opdracht was het simpel aansluiten van pompen voor een zwembad. Hier werd een bedrag voor afgesproken en zou volgens aannemer een paar uur duren. De aannemer was een vriendelijke en rustige man. Echter, tijdens de aansluiting moest ik hem uitleggen wat en hoe hij het moest aansluiten (terwijl ik hem hiervoor had aangenomen), werd er niet gecontroleerd of zaken goed waren aangesloten en zat de aannemer lange tijd uit te rusten in zijn bedrijfsbus. Toen ik later het systeem testte bleek de pomp verkeerd aangesloten te zijn. Na het maken van een nieuwe afspraak heeft de aannemer dit probleem snel verholpen, maar heeft hiervoor mijn spullen gebruikt omdat hij niets bij zich had. Vervolgens had hij het lef om mij hiervoor extra te laten betalen! Kortom naar mijn mening incapabel, onkundig, langzaam en probeert je te belazeren waar je bij staat. Ik ga nooit meer gebruik van deze aannemer maken.
 • Verodan Klussenbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews

  Aanbouw? Badkamer?Keuken? Isolatie?.. Uw klus of complete verbouwing is bij ons in goede handen met meer dan 17 jaar ervaring. U krijgt met ons: Een goede en flexibele team Scherpe prijzen Oplossingen Gewoon - Verodanklussenbedrijf

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Heel erg tevreden met hoe Daniël met zijn team de klus heeft opgepakt en uitgevoerd!
 • Samloodgietersbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van cv reparaties, leiding aanleg, sanitair afmontage en het verhelpen van afvoer problemen maar ook lekdetecties behoort tot onze taak. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Vloerverwarming repareren of onderhoud -

  Sam levert zeer goed werk af. Hij kent de kneepjes van het vak. De communicatie verloopt soepel.
 • Frijters Dakbedekkingen

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews

  Vrolijke spontane gozer die oplossingsgericht werkt en meedenkt met de klanten loodgieterswerkzaamheden en dakdekker

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Klus super goed uitgevoerd! Klus snel aangenomen en kon op korte termijn worden ingepland! Fijne communicatie, vantevoren opties doorgenomen en volgens afspraak gegaan. Netjes gewerkt.
 • Nelis Afbouw

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  Nelis afbouw Totale pakket in een. 1 firma waar u mee te maken krijgt voor alles in huis of bedrijfspand.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Goede ervaring, goed werk en snelle reacties.
 • Onderhoudsbedrijf Ferry

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews

  Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Sinds 2014 ben ik werkzaam als ZZP'er met als specialiteit het compleet renoveren van badkamers en toiletten Voor het bereiken van een mooi en goed eindproduct vind ik het belangrijk zoveel mogelijk mee te denken met de klant om samen tot het gewenste resultaat te komen. Onderstaande punten zijn bij mij van toepassing: - tevredenheid klant - advies - professioneel - vakkundig - garantie Met vriendelijke groet, Onderhoudsbedrijf Ferry

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ferry werkt heel precies en schoon en opgeruimd wat in ons kleine huis enorm fijn was. Fijne man om om je heen te hebben. Hij denkt enorm mee en komt met goede ideeën, heeft enorme goede kijk op hoe zaken beter kunnen of mooier zijn. Hij is een echte alleskunner. De verbouwing duurde iets langer dan verwacht maar het resultaat is er dan ook echt naar. We maken zeker weer graag gebruik van je diensten in de toekomst.
 • Installatiebedrijf van der Ben

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Mijn naam is Martin van der Ben, zelfstandig ondernemer handelend onder de naam Installatiebedrijf van der Ben. Veelal werk ik voor Nederlands grotere bouw en installatiebedrijven samen met enkele bevriende ondernemers. Tussen de klussen door maak ik graag tijd voor verschillende werkzaamheden bij u thuis. Ik geloof in transparantie en het achterlaten van een goed eindresultaat. U weet van te voren waar u aan toe bent en ik zal u zeker niet in de kou laten staan. Ik bespreek dan ook graag eventuele garantie voor de aanvang van de klus. Ik heb ruim 12 jaar ervaring in de installatie en bouwwereld. Door verschillende opleidingen te volgen ben ik gediplomeerd en bevoegd voor de meeste werkzaamheden waaronder het werken aan gasleidingen en verbrandingstoestellen.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  CV installatie inclusief leidingen en radiatoren zijn naar wens vervangen in ons appartement, en na overleg zijn er nog wat extra werkzaamheden uitgevoerd. Betrouwbaar en professioneel werk geleverd. Vriendelijk geholpen dus wat ons betreft is vakman Martin een aanrader!

Populaire lokale loodgieters in Haarlem

Informatie over loodgieters uit Haarlem

Waar vind ik een loodgieter uit Haarlem?

Wanneer je met ongemakken te maken hebt in je woning in Haarlem, zoals lekkages of ontstoppingen, is het een goed plan om een loodgieter via Werkspot in te huren. Het is prettig om een vakman uit de omgeving van Haarlem in te schakelen voor je klussen in huis. Zo’n vakman uit Noord-Holland verhelpt vakkundig lekkages en verstoppingen. En werk je met een loodgieter die dicht bij huis woont, dan is deze ook snel ter plekke. Op die manier druk je de voorrijkosten en daarnaast is het handig wanneer er nog eens wat aangepast moet worden. Het inschakelen van een vakman uit Haarlem voor je loodgietklus is ook een slimme zet vanwege de reputatie die een vakman hoog te houden heeft. Mond op mond reclame is vaak belangrijk voor loodgieters en dus doet een loodgieter uit de regio vaak extra z’n best. Kies een Werkspot loodgieter uit Haarlem en reken op een vakkundig resultaat.

Hoe weet ik dat Haarlemse loodgieter kwaliteit leveren?

Wanneer je betaalt voor een professionele vakman, wanneer je het werk uit handen geeft, verwacht je resultaat van niveau. Dat is geheel terecht vinden we bij Werkspot en dus houden we de kwaliteit van onze vakmannen scherp in het oog. Onze Noord-Hollandse loodgieters dienen stuk voor stuk ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel, daarnaast vragen we elke vakman om een aantoonbare verzekering en tot slot bezitten veel van onze vakmannen mooie certificaten en keurmerken. Per vakman houden we daarnaast de beoordelingen via ons reviewsysteem goed in de gaten. Dit maakt dat je onze vakmannen gerust kunt inhuren. Is een loodgieter uit Haarlem bij je langs geweest? Dan kan je huis weer even mee.

Waar huur ik een loodgieter uit Haarlem voor in?

Huur een loodgieter in wanneer je toilet verstopt zit of als je met een lekkage kampt. Maar denk ook aan een loodgieter wanneer je je nieuwe sanitair wil installeren of indien je je CV ketel (opnieuw) wil aansluiten. Onze Haarlem loodgieters staan in al dit soort gevallen voor je klaar.

Een loodgieter uit Haarlem en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Haarlem, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Haarlem? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Haarlem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur