Vind loodgieters uit Haarlem

Op zoek naar loodgieters in Haarlem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 848 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Haarlem

 • aa-riooltechniek

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Reageert ontzettend snel en kon met een uur komen. Was keurig op tijd en heel professioneel. Beantwoordde al mijn vragen en kon me gerust stellen dat het probleem niet groter is dan wij dachten. Binnen een uur opgelost en alles doet het weer. Ook netjes achter gelaten. Ook belangrijk: vaste prijs, 2 maand garantie en geen extra kosten. Aanrader!
 • FAP installatietechniek

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews

  Plaatsen van ketels, verstoppingen, vervangen van radiatorkranen, onderhoud aan alle cv ketels. Al het materiaal waar ik mee werk is van hoogwaardige kwaliteit.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Cv ketel onderhoud. Alles netjes schoongemaakt en getest. Belde netjes dat vanwege drukte op de weg dat het wat later werd! Daar kunnen sommige nog wat van leren. Ik zou hem zeker aanraden!
 • Yildiz Klussenbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Prima werk uitgevoerd, reageert snel en communicatie is ook goed! Weet waar hij het over heeft. Werkt snel.
 • J.H. Rioolservice

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews

  Goede middag, fijn dat u een kijkje neemt op mijn profiel van werkspot, ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Jordy Hartman, en ik ben al 15 jaar loodgieter van beroep. Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen rioleringsbedrijf / loodgieters bedrijf begonnen en voer dit met veel passie uit. Ik heb ook echt affiniteit met het werk en sta voor elke klus open. Door de jaren heen heb ik diversen opleidingen gevolgd en een aantal extra certificaten behaald, waaronder VCA-vol, veilig werken met de hoogwerker, kraan en installatie techniek 3. Dit omdat het verzekering technisch verplicht is. U kunt tussen 17.00 en 07.00 ook gebruik maken van de 24/7 service die ik aan bied, omdat ik uit ervaring weet dat ongelukjes meestal niet gebeuren tijdens 07.00 en 17.00. Ik heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in riool renovatie, dus is uw riool toe aan deel-vervanging, herstel of dient deze geheel gerenoveerd te worden, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik heb mijn werkbus zodanig ingericht dat ik van alle gemakken ben voorzien. Zo kan ik een camera inspectie voor u uitvoeren, om het riool zo zorgvuldig mogelijk op te zoeken ben ik in het bezit van een tracer. U kunt uw riool laten door spuiten door mijn hogedrukreiniger, deze is tot 200bar. Tevens in het bezit van 8mm veer t/m 16mm veren. Ook als u problemen ondervindt met vocht of lekkage kan ik deze traceren met een thermodetector -40'C tot +1000'C (graden Celsius). Ook een rooktest kunt u door mij laten uitvoeren, om zo precies mogelijk de lekkage te kunnen opsporen. Met mijn Upenor en Viega tang kan ik zo goed mogelijk uw waterleidingwerk / CV aanpersen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via werkspot contact met mij opnemen. Mvg Jordy Hartman, J.H. Rioolservice.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie, prima prijs, komt op korte termijn en altijd duidelijke communicatie vooraf over onvoorziene zaken en hetgeen hij gaat doen. TOPPER!
 • Inholland installaties

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Zeer betrouwbaar klusjes man met ervaring en geen dure uur tarief

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snelle en heldere communicatie! Prijsafspraak gemaakt en ook prijs gelijk gebleven terwijl werk meer bleek te zijn achteraf. Heel vriendelijk en netjes (alles goed schoongemaakt en getest). In de toekomst ga ik ze zeker vaker inhuren!
 • YTH-loodgietersbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  YTH-loodgietersbedrijf is een eenmanszaak, Ik heb bij loodgietersbedrijfs Landsmeer gewerkt, Reve loodgietersbedrijf & bij stiel-groep gewerkt Ik zit 8 jaar in het vak en ik voor alle loodgieterswerkzaamheden zelf ook uit Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Yassine kwam keurig op tijd en heeft de werkzaamheden binnen korte tijd opgelost.
 • Verodan Klussenbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews

  Aanbouw? Badkamer?Keuken? Isolatie?.. Uw klus of complete verbouwing is bij ons in goede handen met meer dan 30 jaar ervaring. U krijgt met ons: Een goede en flexibele team Scherpe prijzen Oplossingen Gewoon - Verodanklussenbedrijf

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Heel erg blij met Daniel en zijn collega Adam. Ze hebben onze badkamer verbouwd: stucen, tegelen, leidingwerk, nieuw muren plaatsen en sanitair installeren. Alles net gedaan en super goed gecommuniceerd en overlegd. We hebben hem ook weer gevraagd om onze uitbouw te doen.
 • R. Verbaas Installaties

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Verbaas Installaties is gespecialiseerd in onder andere: *De- en Montage van: CV - Installaties Sanitaire - Installaties Loodgieters werk Ventilatie De tevredenheid van de klant bij ons op nummer 1.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Super tevreden met onze nieuwe badkamer en met de mannen van Verbaas. Communicatie was vanaf het begin vriendelijk, snel, ongecompliceerd en helder. Hebben steeds op onze vragen snel en duidelijk gereageerd en meegedacht. Na elke werkdag werd er echt goed op gelet dat alles netjes werd achtergelaten.Badkamer is heel mooi geworden en ze waren ook nog eens veel sneller klaar dan gepland! Wij raden Verbaas zeker aan!
 • Onderhoudsbedrijf K.Snoeks

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Hallo allemaal, Ik ben een gemotiveerde loodgieter / onderhoud monteur met ongeveer 10 jaar ervaring in het loodgieters vak.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  De heer Snoeks is een goede vakman die enthousiast voor de klant aan de slag gaat. MIjn wat oudere ingebouwde stortbak op het toilet is gerepareerd en voorzien van nieuwe onderdelen. Daarvoor heeft de heer Snoeks echt zijn best gedaan, want hij moest wel bij drie groothandels langs om de juiste onderdelen te verkrijgen. Eerder was mij door een ander klusbedrijf verteld dat het niet te repareren was. In dat geval zou ik wel viermaal zoveel hebben moeten betalen, omdat dan de gehele achterwand vernieuwd moest worden.
 • Fransiscus Klussenbedrijf

  Loodgieter in Haarlem

  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews

  Goedendag, Interesse in onze werkzaamheden? Kom in contact zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Met vriendelijke groet, Fransiscus Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Peter was snel beschikbaar, is eerst langsgekomen om de situatie te beoordelen en kwam met een goede offerte. Prettig communiceren en goede foto’s van de werkzaamheden na afloop (kruipruimte). Al met al zeer tevreden over Peter.

Populaire lokale loodgieters in Haarlem

Informatie over loodgieters uit Haarlem

Huur een loodgieter uit Haarlem in via Werkspot wanneer je problemen hebt met je leidingwerk of verwarmingssysteem. Werkspot werkt met vakmannen die diverse loodgieter klussen met veel zorgvuldigheid voor je uitvoeren. We werken met loodgieters uit Noord-Holland die hun vak verstaan en er binnen afzienbare tijd voor zorgen dat alles in huis weer werkt. Bovendien zorgen deze loodgieters voor keurige afwerking. Plaats een klus op Werkspot en we zorgen ervoor dat je offertes van verschillende vakkundige loodgieters uit Haarlem ontvangt. Kies je favoriet en de klus wordt geklaard.

Waar vind ik een loodgieter uit Haarlem?

Wanneer je met ongemakken te maken hebt in je woning in Haarlem, zoals lekkages of ontstoppingen, is het een goed plan om een loodgieter via Werkspot in te huren. Het is prettig om een vakman uit de omgeving van Haarlem in te schakelen voor je klussen in huis. Zo’n vakman uit Noord-Holland verhelpt vakkundig lekkages en verstoppingen. En werk je met een loodgieter die dicht bij huis woont, dan is deze ook snel ter plekke. Op die manier druk je de voorrijkosten en daarnaast is het handig wanneer er nog eens wat aangepast moet worden. Het inschakelen van een vakman uit Haarlem voor je loodgietklus is ook een slimme zet vanwege de reputatie die een vakman hoog te houden heeft. Mond op mond reclame is vaak belangrijk voor loodgieters en dus doet een loodgieter uit de regio vaak extra z’n best. Kies een Werkspot loodgieter uit Haarlem en reken op een vakkundig resultaat.

Hoe weet ik dat Haarlemse loodgieter kwaliteit leveren?

Wanneer je betaalt voor een professionele vakman, wanneer je het werk uit handen geeft, verwacht je resultaat van niveau. Dat is geheel terecht vinden we bij Werkspot en dus houden we de kwaliteit van onze vakmannen scherp in het oog. Onze Noord-Hollandse loodgieters dienen stuk voor stuk ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel, daarnaast vragen we elke vakman om een aantoonbare verzekering en tot slot bezitten veel van onze vakmannen mooie certificaten en keurmerken. Per vakman houden we daarnaast de beoordelingen via ons reviewsysteem goed in de gaten. Dit maakt dat je onze vakmannen gerust kunt inhuren. Is een loodgieter uit Haarlem bij je langs geweest? Dan kan je huis weer even mee.

Waar huur ik een loodgieter uit Haarlem voor in?

Huur een loodgieter in wanneer je toilet verstopt zit of als je met een lekkage kampt. Maar denk ook aan een loodgieter wanneer je je nieuwe sanitair wil installeren of indien je je CV ketel (opnieuw) wil aansluiten. Onze Haarlem loodgieters staan in al dit soort gevallen voor je klaar.

Een loodgieter uit Haarlem en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Haarlem, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Haarlem? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Haarlem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur