Vind loodgieters in Badhoevedorp

Op zoek naar loodgieters in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1179 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Badhoevedorp

 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25300 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  kwam op tijd, heeft het werk vakkundig uitgevoerd, en na afloop alles netjes opgeruimd.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin. Sinds kort is mijn bedrijf ook te vinden op instagram onder de naam: Yildizklussenbedrijf

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ontzettend tevreden over zowel het werk als communicatie. Netjes en snel gewerkt, meegedacht over onverwachte zaken die aan het licht kwamen. Ik zou Yildiz klussenbedrijf aan iedereen aanraden en zelf weer bellen als ik een klus heb.
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Conform afspraak is de lekkage goed verlopen.
 • Inholland installaties
  Inholland installaties
  Beoordeling: 4.5 van 54.5559 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Zeer betrouwbaar allrounder Loodgieter Stucwerk Timmerwerk Cv installatie Uw zorg onze prioriteit.

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Mohammed is een vriendelijk jongenman. Het contact om tot een afspraak te komen verliep vlekkeloos. Op zijn advies ook onderdelen aangeschaft. Eenmaal bij ons nog steeds vriendelijk. Er zaten alleen wat dingen tegen. Hij zou o.a de thermostaatknoppen vervangen voor een slimme. Toen hij dit probeerde op de kamer van mijn dochtertje ontstond er een grote vlek in het tapijt van wol. Gelukkig was Mohammed zo vriendelijk om gelijk iemand te laten komen om het te reinigen. Later bleek dat de materialen die ik had aangeschaft op zijn advies toch niet allemaal de juiste waren. Daarnaast bleek er een lekkage in de afvoer van de CV te zitten. Hij stelde ons gerust en gaf aan de juiste materialen te kopen en snel terug te komen. De dagen erna bleef het stil. Geen reactie op telefoontjes en nauwelijks op app berichten. Dagen later (na veelvuldig bellen en appen vanuit onze kant) kregen we een app dat hij niet meer kwam. Wij zitten dus nog steeds in de kou.
 • YTH-loodgietersbedrijf
  YTH-loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  YTH-loodgietersbedrijf is een eenmanszaak, Ik heb bij loodgietersbedrijfs Landsmeer gewerkt, Reve loodgietersbedrijf & bij stiel-groep gewerkt Ik zit 8 jaar in het vak en ik voor alle loodgieterswerkzaamheden zelf ook uit Ik ben een gediplomeerde vakman met al mijn diploma’s Ik heb alle handgereedschappen en machines voor me werkzaamheden

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Een paar CV-leidingen in de kruipruimte verleggen. In eerste instantie goede indruk maar na einde werkzaamheden blijkt het e.e.a. niet helemaal 100% en is YTH niet meer bereikbaar. Niet via de Whatsapp, telefoon of e-mail. Snel cashen is voor YTH belangrijker dan service.
 • FAP installatietechniek
  FAP installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Plaatsen van ketels, verstoppingen, vervangen van radiatorkranen, onderhoud aan alle cv ketels. Al het materiaal waar ik mee werk is van hoogwaardige kwaliteit.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Ontzettend tevreden over het werk wat afgeleverd is. Jong en ambitieus. Heeft mij goed geadviseerd en geholpen met het uitzoeken van de CV. Absoluut een aanrader.
 • Rioolbeheer Nederland B.V.
  Rioolbeheer Nederland B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Heb je een verstopte wc, douche, gootsteen of een ander rioolprobleem en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in je woning sterk kan verminderen. Daarom nemen onze vriendelijke monteurs graag al jouw zorgen uit handen. Voor alle rioolproblemen, zowel groot als klein, zullen wij er voor je zijn! ✓ Eigen gecertificeerde vakmensen ✓ Garantie. Geen oplossing = geen betaling ✓ Geen verrassingen, geen onverwachte kosten

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Prima vaklui die snel het probleem signaleerden en goede oplossingen ter voorkoming probleem aanraden
 • Jabo Fiber Techniek
  Jabo Fiber Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen, uitvoeren, renoveren en onderhouden van alle voorkomende technische installaties. In samen werking met andere partner(s) kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden in ronde om het huis. Denk daarbij aan: Elektriciens Loodgieters Stukadoors Tegelzetters Schilders Aarzel niet en vraag een vrijblijvend offerte aan.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Bijzonder vriendelijk. Behulpzaam en adequaat
 • Morino Installatietechniek
  Morino Installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Loodgieter in Badhoevedorp

  Cv monteur/loodgieter met 30 jaar ervaring biedt zich aan. Bent u met een verbouwing bezig van uw badkamer,toilet of keuken en zoekt u een loodgieter die betrouwbaar is?dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor het aanleggen van uw complete cv-installatie,ketel of radiator vervanging,vloerverwarming,(slimme)thermostaat enzovoort.. Voor de reparatie van uw water,gas,cv en afvoer leidingen of voor het aanleggen van nieuwe installatie’s alsmede onderhoud hiervan kunt u mij bellen Uurtarief is €55 of per klus Ik werk met de meeste leidingsystemen zoals uponor,Henco,rehau, wavin,Comap enzovoort.. Afspraak is afspraak…Geen onzin Betrouwbaar en betaalbaar.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  We zijn erg te spreken over het werk dat Hamid geleverd heeft . Snel en netjes. Hij gaf ons nog extra advies en pakte nog een klusje extra op. Geweldige ervaring dus en zeker aan te bevelen deze vriendelijke man.

Populaire lokale loodgieters in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur