Vind stratenmakers in Badhoevedorp

Op zoek naar stratenmakers in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Badhoevedorp

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen is een professional. Duidelijke en betrokken communicatie en adviezen, komt afspraken na en levert uitstekend resultaat. Volgende keer hoeven we niet meer op werkspot! Jeroen, hartelijk dank, hier gaan we jaren lang plezier van hebben. (2 terrassen met waaltjes waarvan 1 in doorlopende cirkel rondom een trap met verlichting)
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Danny is verantwoordelijk, de communicatie verliep zeer goed en heeft de klus netjes afgerond. Zeker een aanrader!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles is helemaal top gedaan. Goede communicatie. Zeer tevreden
 • Hoveniersbedrijf Bart Steijn
  Hoveniersbedrijf Bart Steijn
  Beoordeling: 4.4 van 54.4572 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Allround hoveniersbedrijf, wij voeren alle voorkomende werkzaamheden op buiten-terreinen en in tuinen uit. Ons werkgebied is Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Diverse reverenties op aanvraag. Naast het reguliere onderhoudswerk en de aanleg van tuinen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van tuinhuisjes, eigen fabrikaat schuren/bergruimten en de verwerking van oude materialen waaronder oude gebakken walen en ijsselstenen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Absoluut TOP!. Vriendelijke snelle en harde werker, die voor een zeer redelijke prijs onze tuin heeft gerenoveerd. Prima werk afleverd!, dus meer dan tevreden!
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • N.G.H van Geilswijk
  N.G.H van Geilswijk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Werkzaamheden; Tuin ontgraven of aanvullen. Het verwijderen en plaatsen van schuttingen. Staatwerk verwijderen en afvoeren, het herstraten of nieuw straatwerk. Gras vrezen en/of inzaaien. Het gras elke week maaien is ook mogelijk Transport: Het aan en afvoeren van materiaal word met een vrachtwagen gedaan, of voor de kleinere hoeveelheden is ook mogelijk met een aanhanger.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Erg aardig en keurig gedaan, mocht er in de toekomst nog meer gedaan moeten worden. Dan doen we zeker nog een keer een beroep 👍🏻 heel erg bedankt
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  AZ en de boys van Mo hebben een mooi resultaat afgeleverd. Na een paar slechte ervaringen op werkspot, heeft Mo dit echt overtroffen. Het meedenken in oplossingen en ook een deel van de klus gunnen aan een andere specialist uit zijn netwerk (dus vooral doen waar hij en zijn team goed in zijn). Het was mooi om te zien hoe zij plezier in het werk hebben en daardoor ook kwaliteit geleverd hebben. Ze hebben bij mij herbestrating gedaan en een mooi terras gebouwd. Hiervoor was een speciale constructie nodig. Ik ben tevreden met het contact, tevreden met het resultaat en de prijs. Kortom een aanrader.
 • N&A Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Amsterdam, dan kan N&A Services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • AA+ Klussen
  AA+ Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Stratenmaker in Badhoevedorp

  Welkom bij AA Klussen Sierbestrating, tuinaanleg en meer!! We werken inmiddels een ruime tijd voor onszelf en het werkgebied is 40 km vanuit Haarlem. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u/jullie mee. Klussen die wij doen zijn onder andere: * Tuinaanleg bestrating aanleggen of verwijderen * Schutting plaatsen * Straat of muur schoonmaken met hogedrukreiniger Ga naar onze website u kunt daar een whatsapp (voorkeur) bericht sturen, een e-mail zenden, bellen voor een vrijblijvende afspraak of om uw vragen te beantwoorden. Op onze site vind u verder onze tuin make-overs, contactgegevens, reviews, een uitleg van onze diensten en portfolio. Team AA Klussen - Klussen met klinkers! KvK nr: 72272546

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed overleg, snel geregeld. Echte vakmensen, flexibel en meedenkend. Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe oprit! De prijs was eerlijk. Ik kan AA+ Klussen aanraden!

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 224 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt