Vind vloerspecialisten in Badhoevedorp

Op zoek naar vloerspecialisten in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 711 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Badhoevedorp

 • Run Up Multiediensten

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

  Run up Multiediensten: Is een multie functioneel bedrijf in bouw en renovatie. Doet al u sloop en schoonmaak werkzaamheden. Ook zijn wij goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteunening in verbouwing b.v, Sjouwen, materiaal klaar zetten , schoonmaak, opleverings schoonmaak etc. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en proffesioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Hele goede ervaring gehad met Run Up Multiediensten. Er moest met spoed een parketvloer worden verwijderd, een hele vervelende klus aangezien dit ooit met emmers lijm en ook nog veel spijkers is gelegd. Er is snel gereageerd en de heren zijn in het weekend gekomen, en hard gewerkt om deze klus vakkundig en tijdig te klaren en de vloer heel netjes achter te laten. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.95282 reviews

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui) https://youtu.be/fEWuiSgD-sA

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  De vloeren waren goed gelegd. Mohamed reageert snel en gaf advies over het type vloeren
 • Egaliseerspecialist

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews

  Egaliseerspecialist nl is een bedrijf dat door heel Nederland rijd en gespecialiseerd is in al u (sloopwerkzaamheden-vloerenleggen- egaliseren -traprenovatie-schilderen/latex spuiten. Onze specialisten hebben de nodige kennis van vakgebied meer dan 15jaar ervaring geen klus staat ons in de weg! Kijk ook op onze website egaliseerspecialist nl Onze mensen staan altijd voor u klaar!

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  De egaliseerspecialist reageert snel en netjes en komt zijn afspraken na. Belangrijkste is dat hij ook goed werk aflevert!
 • Narvaro Parket

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 55527 reviews

  Voor een zeer goede prijs levert Narvaro Parket kwaliteit van het hoogste niveau. Altijd opererend uit liefde voor het vak! Met meer dan 15 jaar ervaring in het schuren/lakken/oliën,repareren evenals nieuwe aanleg van alle soorten parketvloeren. Van Plank tot traditioneel visgraat.Ook ongeacht welke houtsoort, uw vloer wordt weer als nieuw. Mocht u een verbouwing hebben gehad en zijn er wanden verplaatst of veranderd waardoor er vloerdelen aangeheeld dienen te worden is dit ook geen probleem. Ook zijn er uiteraard verschillende mooie lichte kleuren te laten zien. Die naderhand afgelakt kunnen worden met een hoogwaardige 2component projectlak in verschillende glansgraden. Hier heeft u, met af en toe vochtig dweilen, 15 jaar geen omkijken naar. Elke wens is uiteraard bespreekbaar, u krijgt een vakkundig advies. Ik zal ten alle tijde een proefstaal zetten op uw vloer zodat de beste keuze gemaakt kan worden. U kunt bij Narvaro Parket ook terecht voor de installatie van een nieuwe vloer: van visgraat tot laminaat. Evenals traprenovatie en meubelrestauratie! Regio Haarlem, Hoofddorp/nieuw vennepAmsterdam. Amstelveen, Utrecht en een groot deel van Zuid Holland.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Kon langskomen op korte termijn. Vloer ziet er weer mooi uit! Aanrader!
 • Khalid Moudou

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hele goede ervaring met Khalid, onze keuken is netjes en strak betegeld. Was snel beschikbaar, kwam afspraken na en goede communicatie. Zeker aan te raden
 • Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews

  Al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren, e.g. laminaat, pvc, parket, enzovoorts. Tevens gespecialiseerd in verf- en schilderwerken en het uitvoeren van kleine klussen rondom het huis.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  Zeer tevreden over het geleverde werk van Samir. Volledig volgens de gemaakte afspraken de klus voltooid. Het was verder ook geen moeite om op verzoek nog een vloer te laten leggen op dezelfde dag. Zeer tevreden over het resultaat. Als je twijfelt schroom niet om Ardania in de armen te nemen ze leveren topresultaat.
 • KDP Specialist

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  Ervaren parkateur in alle soorten parket en laminaat met of zonder bisband

  Laatste review:

  Houten vloer of parketvloer leggen -

  Working with Nihad and KDP Specialist was a great experience. He communicated very clearly with me (also in English) and the quality of the hardwood floor installation was very good. The work was done quickly. The invoicing was simple and electronic. If I had more floor to install, I would not hesitate to work with KDP Specialists again. ---- Werken met Nihad en KDP Specialist was een geweldige ervaring. Hij communiceerde erg duidelijk met mij (ook in het Engels) en de kwaliteit van de hardhouten vloer installatie was erg goed. Het werk was snel gedaan. De facturering was eenvoudig en elektronisch. Als ik meer vloeren zou moeten leggen, zou ik niet aarzelen om weer met KDP Specialisten te werken.
 • Yassine Boulahtari

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  Ik ben Yassine 28 jaar woonachtig in Amsterdam Ik heb 6 jaar ervaring in de autotechniek. Sinds 2 jaar werk in in de instalatie Techniek. En doe ik onderhoud aan Cv ketels. Ik ben vooral Gespecialiceerd in Intergas ketels. Ik heb ook veel onderdelen op voorraad. Ook heb ik 4 jaar ervaring in het leggen van laminaat. dat vindt ik ook erg leuk om te doen, Vooral als het eenmaal klaar is en de klant tevreden is. Ik doe alles om de klant zo goed mogelijk te helpen. Voor meer info klik op mij

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Yassin heeft ons enorm uit de brand geholpen door op zeer korte termijn het laminaat te leggen in onze slaapkamer (ondanks dat hij al vol zat). Vervolgens heeft hij de week daarna het hele huis gedaan. Hij is vriendelijk en denkt met je mee.
 • De Wandgrimeur

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews

  WANDGRIMEUR STUC- & DESIGN Hamontstr. 416 1066 NJ Amsterdam Gecertificeerd betonciré specialist. Nu 6000+ m2 ervaring. Stucadoorsbedrijf de Wandgrimeur heeft 25 jaar ervaring met het verrichten van alle stucadoorswerkzaamheden voor zowel aannemers als particulieren in en rondom Amsterdam. Zowel binnen- als buitenshuis leveren wij verder alle denkbare afwerkingen, zowel glad, fijn schuurwerk en behangklaar maar vooral ook specialistisch werk als pandomo, frescolori, leem, marmerstuc of spachtelputz, met of zonder isolatie. Voor de grotere werken beschikken wij over een spuitmachine en over een gevelsteiger. Ook kunt u bij ons terecht voor het subtiel en strak airless latex afspuiten van wanden en plafonds vanaf € 7,- per m2 incl goede latex en afplakken. AANBIEDING: het razendpopulaire en opkomende betonciré voor uw vloer of wand voor € 69,- per m2. Voor het eerst kunnen wij, dankzij onze opgebouwde ervaring en techniek, deze luxe en prachtige vloerafwerking leveren voor deze prijs. Wij gebruiken bij voorkeur het hoogwaardige materiaal van het merk Stoopen & Meeûs (google) maar een ander merk kan ook. Enige voorwaarden voor deze aanbieding zijn een stabiele ondergrond en een oppervlakte van minimaal 50 m2. Op uw uitnodiging brengen wij graag een vrijblijvende offerte uit voor een van uw lopende projecten zodat u kennis kunt maken met onze rechtvaardige kwaliteit/prijs verhouding. In afwachting van uw reactie verblijven wij met vriendelijke groet, Pieter Koch Wandgrimeur Stucadoors & Design

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Het fijne contact met Pieter begon op een zondag waarop hij uitgebreid de tijd nam om onze situatie aan te horen en al onze vragen rondom beton ciré te beantwoorden. Het fijne nieuws was dat beton ciré gewoon over de bestaande tegels heen kon, er niks gesloopt hoefde te worden en we dus al het sanitair konden behouden. We konden zelfs gebruik blijven maken van het bad (voor een gezin met twee kleine kinderen erg prettig!). Dus besloten we om in onze wc en badkamer beton ciré aan te laten brengen. Pieter werkte nauwgezet en na een ruime week zat er een prachtige beton ciré in de twee ruimtes. Het was ook zeer fijn dat Pieter uitgebreid de tijd nam om de kleur met ons door te nemen en te bepalen. Hij stelde de vragen die wij nodig hadden om zeker te zijn van onze keuze en hij ging stapsgewijs aan de slag zodat we, mocht het onverhoopt nodig zijn, nog aanpassingen konden aanbrengen. Al met al een zeer prettige ervaring, goed contact met Pieter, en een prachtig eindresultaat!
 • heemstede.tegelwerk

  Vloerspecialist in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  Alle tegels werk Alle soorten beste ervaring

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Erg tevreden met onze nieuwe tegelvloer. Dhr was snel beschikbaar en afspraken werden nagekomen. Volgende keer weer!

Populaire lokale vloerspecialisten in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur