Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Zaandam

Op zoek naar vloerspecialisten in Zaandam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Zaandam

 • Nibor Multiservice

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95186 reviews

  Nibor multiservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten plinten en plafondlijsten. Ook voor het leggen van gietvloeren, woonbeton, pvc en egalisatievloeren kunt u bij mij terecht. De showroom van 200 m2 is voorzien van alle nieuwe woontrends op vloeren gebied. Maakt u vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Ray was ruim op tijd, heeft snel en kwalitatief goed werk verricht. Ik ben zeer tevreden met Nibor Multiservice en het geleverde werk. Ik zou ze iedereen aanraden!
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95263 reviews

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui)

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Heel goed. Ten eerste is het laminaat heel mooi en netjes gelegd. Ten tweede was het tegen een heel redelijke prijs en ten derde was het binnen 1 dag klaar. Wij kwamen 3 pakken laminaat tekort en konden dat pas een dag later kopen, Mohamed heeft speciaal tijd gemaakt in zijn agenda om meteen de dag daarna het laatste stukje af te maken, zodat nu voor onze verhuizing alles helemaal af is. Dat zegt volgens mij heel erg veel over de service. Wij raden Mohamed(en zijn collega trouwens ook!) iedereen aan en mochten we zelf nog eens een soortgelijke klus hebben, dan zouden we hem weer bellen.
 • Optimaal Vloeronderhoud

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Bent u op ons bedrijfsprofiel, omdat wij hebben gereageerd op een klus, dan graag het bericht onderaan goed lezen voordat u uw contactgegevens deelt. In het bericht staat een offerte. Wij zijn met meer dan 25 jaar ervaring een gespecialiseerd vloeronderhoudsbedrijf in alle soorten vloeren en vloerbedekking. Wij zorgen voor het schuren enbafwerken van parketvloeren, reinigen en onderhoud van tapijt, linoleum-marmoleum, natuursteen, granietsteen, etc. Bij ons vinden de werkzaamheden door gediplomeerde specialisten plaats. Wij beschikken onder andere over de onderstaande - SVS Vloeronderhoud - SVS Vakopleiding Vloeronderhoud Specialist - ROC Midden Nederland Parket schuren, reparatie en onderhoud Wij zijn meer dan alleen een professioneel vloeronderhoudsbedrijf/schoonmaakbedrijf! Wij garanderen niet alleen een kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening. Maar wij stemmen onze professionele dienstverlening compleet op uw wensen af. Als bedrijf streven wij naar een vriendelijke en open communicatie met u als klant, zodat wij en u kunnen werken aan een duurzame relatie. Want een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Ali heeft met zijn team mijn versleten vloer weer als nieuw gemaakt en die ziet er weer prachtig uit. De communicatie met het bedrijf verloopt heel goed, ze komen alle afspraken na. Ze zijn allemaal even klantvriendelijke, denken continu met je mee, lossen alle problemen op en leveren uiteindelijk nog meer op dat vooraf is afgesproken. En de prijs is ook nog eens heel goed voor het werk dat wordt verricht. Ben heel erg tevreden met de keuze voor dit bedrijf en kan het iedereen aanraden.
 • Run Up Multiediensten

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews

  Run up Multiediensten: Is een multie functioneel bedrijf in bouw en renovatie. Doet al u sloop en schoonmaak werkzaamheden. Ook zijn wij goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteunening in verbouwing b.v, Sjouwen, materiaal klaar zetten , schoonmaak, opleverings schoonmaak etc. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en proffesioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Het verwijderen van de dekvloer ( buiten ) viel zwaar tegen, en lukte alleen met een heel zware jackhammer en veel extra uren .Goed overleg met Nico over de planning en extra kosten.
 • NA Handyman

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  Ben je op zoek naar een klusjesman? Een simpele oplossing is voor handen! U kunt dan aan de volgende werkzaamheden denken: Badkamer renovatie; complete of kleine verbouwingen badkamer en toilet; leggen wandtegels en vloertegels; het leggen van laminat; schilderen muren, installatiewerk;etc. Veel foto's om naar te kijken op Facebook. Typ alleen in zoekopdracht: nahandyman Ik spreek een beetje Nederlands. neem dan contact met mij op in het Engels. LET OP !!! Druk alsjeblieft niet op de groene "Toevoegen aan selectie". Gebruik deze knop alleen als je wilt dat ik een performer!!!!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Very happy with the way that work has been done. Professional people, committed, good communication , I would definitively recommend them!
 • TTC Home Services

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  TTC Home Services is een flexibel ingesteld klussenbedrijf die tevens gespecialiseerd is op het gebied van laminaat leggen. Wij streven ernaar om een uitstekend resultaat neer te zetten tegen een betaalbare prijs. Per opdracht wordt er een plan van aanpak gemaakt en wordt deze vervolgens vakkundig uitgevoerd. Door het hele land voeren wij werkzaamheden uit, geen enkele klus is te ver! Elke dag staan wij weer paraat voor een nieuwe klus!

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  The team of TTC did a great job installing the laminate at my house, they delivered on time and quality. Very happy with the results
 • Narvaro Parket

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Voor een zeer goede prijs levert Narvaro Parket kwaliteit van het hoogste niveau. Altijd opererend uit liefde voor het vak! Met meer dan 15 jaar ervaring in het schuren/lakken/oliën,repareren evenals nieuwe aanleg van alle soorten parketvloeren. Van Plank tot traditioneel visgraat.Ook ongeacht welke houtsoort, uw vloer wordt weer als nieuw. Mocht u een verbouwing hebben gehad en zijn er wanden verplaatst of veranderd waardoor er vloerdelen aangeheeld dienen te worden is dit ook geen probleem. Prijzen per m2 schuurwerk Lak: vanaf 30eu/m2 ( de vloer wordt 3x geschuurd, gepolijst en 3x in een hoogwaardige parketlak gezet zoals Bona traffic HD of Rigostep Skylt). Groot voordeel van deze lakken is vooral dat de vloer geen tot zeer weinig onderhoud behoeft. Olie: vanaf 20eu p/m2: uw vloer wordt helemaal schoongeschuurd, gepolijst en 1x in een eenlaags systeem 2 component pure of kleurolie gezet. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ook zijn er uiteraard verschillende mooie lichte kleuren te laten zien. Die naderhand afgelakt kunnen worden met een hoogwaardige 2component projectlak in verschillende glansgraden. Hier heeft u, met af en toe vochtig dweilen, 15 jaar geen omkijken naar. Elke wens is uiteraard bespreekbaar, u krijgt een vakkundig advies. Ik zal ten alle tijde een proefstaal zetten op uw vloer zodat de beste keuze gemaakt kan worden. U kunt bij Narvaro Parket ook terecht voor de installatie van een nieuwe vloer: van visgraat tot laminaat. Evenals traprenovatie en meubelrestauratie! Regio Haarlem, Hoofddorp/nieuw vennepAmsterdam. Amstelveen, Utrecht en een groot deel van Zuid Holland.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Arle heeft onze vloer naar volle tevredenheid onder handen genomen. Van een vuile en op plekken kale vloer van de vorige bewoners is omgetoverd tot een vloer die voelt als nieuw. Verder is de communicatie en het nakomen van afspraken heel fijn met Arle, hij doet wat hij belooft.
 • Tuur Misco

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Tuur Misco,Klusbedrijf Vanaf 2009 in het bedrijfsleven Relevante werkervaring opgedaan door jarenlange praktijk

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Tuur is een vakkundige harde werker. Hij komt afspraken na en werkt nauwkeurig. Ik zou hem zeker aanraden!
 • Eymen Vloeren

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews

  Ik was bijna 8 jaar laminat, tapijt, vinly doen Ik heb veel ervarin diet werk. Ik kan voor trap ok tapijt en laminat leggen..

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  In één woord: Top!!! De vloer ligt er mooi in. Harder werker, denkt met je mee en werkt zeer netjes! Helemaal blij met hoe de vloer ligt.
 • The flex Floor

  Vloerspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  The flex Floor staat voor egaliseren het leggen van laminaat, pvc, pvc klik en visgraat Het bekleden van trappen met tapijt of pvc Werkgebied Nederland

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Op de eerste verdieping laminaat gelegd, snel en keurig werk!! We zijn heel erg tevreden, het ziet er top uit!

Populaire lokale vloerspecialisten in Zaandam

Informatie over vloerspecialisten in Zaandam

Onze vloerspecialisten uit Zaandam

Is je vloer toe aan een reparatie of zelfs een gehele renovatie? Werkspot werkt met een groot aantal vloerspecialisten uit Zaandam en omstreken die je hierbij kunnen helpen. Het is verstandig om het repareren, onderhouden of leggen van een vloer uit te besteden aan een vakman uit de regio Zaandam. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een vloerspecialist uit Noord-Holland snel ter plaatse en kent hij de omgeving op zijn duimpje, wat behoorlijk in de voorrijkosten kan schelen.

Je klus wordt kwalitatief uitgevoerd door vloerspecialisten uit Zaandam

Wanneer je een vloerenlegger inhuurt, reken je op vakwerk. Dat begrijpen we bij Werkspot als geen ander. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branche gerelateerde certificaten. En met ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve reactie binnen over een van onze vakmannen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een vloerspecialist van kwaliteit.

Vloerspecialisten uit Zaandam zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Of het nu gaat om een kleine reparatie of om het renoveren of vervangen van een vloer; de meeste vloerspecialisten op Werkspot draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je beschadigingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen en hier advies over wil inwinnen, zit je bij onze vloerspecialisten uit Zaandam goed. Weten wat de exacte mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van onze vakmannen; zij helpen je graag verder.

Wil je je vloer in Zaandam via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Zaandam, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur