Vloerspecialisten in Heerhugowaard

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde vloerspecialisten in Heerhugowaard. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de vloerspecialisten van Werkspot in Heerhugowaard

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Heerhugowaard

 • Parquet flooring center
  Parquet flooring center
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Hallo, Ik ben een vloerenlegger te regio Noord-Holland. Ik heb 8 jaar ervaring met het vakkundig leggen van houten vloeren, Laminaat, Lamelparket en massieve vloeren verder leg ik ook pvc vloeren. Dit doe ik in nieuwbouw, grachtenpanden appartementen eengezinswoningen tot aan vrijstaande woningen. Het professioneel schuren en opknappen van oude vloeren doe ik ook en heb hier genoeg ervaring mee. Hierbij kunt u denken aan het polijsten van vloeren en verder oliën en/of lakken van vloeren. Naast het professioneel leggen van mooie vloeren hoort natuurlijk ook het netjes afwerken van vloeren. Dit doe ik ook doormidden van MDF plinten, massieve latten of deklijsten. Wij maken uw grote of kleine opdracht graag voor u in orde. ( Allround Parketeurs/vloerenleggers). Wij laten tijdens het werken zien dat wij meedenken, goed en duurzaam werk leveren. Voor elke opdracht een juiste gepaste oplossing.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Deze jongeman is meer dan geweldig. Hij hield zich aan de afspraken leverde fantastische kwaliteit was op tijd en ook nog eens super snel. Wat een vakman!!! Ik ben FAN! En daarnaast kwam hij ons uit de brand helpen en was hier dus op zijn vrije dag. Wat een commitment!
  Kom in contact
 • Florijn Vloeren
  Florijn Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  vloerenlegger

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Fijn contact. Prima gelegd, aardige man.
  Kom in contact
 • Klussen met Joep
  Klussen met Joep
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Klussen met Joep is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge MDF plinten, sierlijsten en wandpanelen. Voor alles word een all inclusive prijs gemaakt, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Kit werk nodig? Ook dat regelen wij voor u. Van afwerking van de vloer of kozijnen tot je badkamer en keuken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Ik was er zelf aan begonnen maar dat ging voor geen meter. Joep nam het de dag erna van mij over en heeft mijn hele huis gedaan! Prachtig resultaat en enorm blij mee!
  Kom in contact
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettig contact, duidelijke afspraken en kundig
  Kom in contact
 • de Bree Klussen
  de Bree Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Wij zijn een net bedrijf, die de tijd nemen voor onze klussen en de klant.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  5 sterren voor deze toppers! Binnen 4 uur lag de laminaat vloer van 40m2 er picobello in! Voorafgaand en tijdens de klus prettig contact gehad met Wouter. Ze kwamen wat plakplinten te kort, fijn dat Wouter even belde of ik deze kon halen bij de bouwmarkt. Ik beveel de Bree Klussen van harte aan!
  Kom in contact
 • Schuit Tegelwerk
  Schuit Tegelwerk
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  *Behorend bij de best beoordeelde tegelzetters van Werkspot.nl* Welkom op mijn pagina! Ondertussen heb ik een aantal jaar ervaring als tegelzetter, zowel klein als zeer groot formaat. Voor het laten betegelen van vloeren en wanden of andere leuke uitdagingen kunt u bij mij terecht. Neem eens een kijkje in mijn portfolio voor een kleine greep projecten!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Fijne werknemer, goede communicatie. Werk vlot en goed uitgevoerd.
  Kom in contact
 • R. Tolman Allround GWW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Ik ben sinds 2012 werkzaam in de grond, weg en Waterbouw (infratak). Sinds begin 2022 af zelfstandige ondernemer begonnen onder de Naam: R.Tolman Allround Vakman Gww. 2022 was een zeer goed jaar, in dit jaar voornamelijk werkzaam geweest is in het aanbrengen van nieuw hoofdriool voor een project van Dura vermeer in Alkmaar Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw projecten en bestaande woonwijken. Voor opdrachtgevers als particulieren. Hieronder vallen: het aanbrengen van nieuw hoofdriool, vervangen en/of aanbrengen nieuwe huisaansluiting riool, voorbereiden/ aanbrengen nieuw straatwerk en/of rijwegen, opmetselen putten en enz. Dit vakgebied is vrij breed en zeer uitdagend. Elk project heeft zijn nieuwe uitdagingen en geen dag is hetzelfde. Mijn opleiding naar dit vakgebied gevolgd via de opleiding op het SPG Noord-Holland beginnend als Vakman Grond, weg en waterbouw en vervolgens Allround vakman Gww Niveau 3. In deze periode cursussen gevolgd en ben in het bezit van VCA. Ik ben zelf in het bezit van een bedrijfsbus met basisgereedschap en enkele machines om de werkzaamheden te kunnen voldoen, Gezien de groei en toekomst van mijn bedrijf wil ik gedurende tijd uitbreiden met een eigen machinepark en gereedschappen. In mijn huidige situatie kom ik ver met met huidige gereedschappen en machines en middels afspraken maak ik gebruik van de missende gereedschappen en machines via mijn opdrachtgevers en/of contacten binnen het vakgebied. Mijn motto is dat geen klus te moeilijk is mits je goed doordacht en met verstand en aandacht je klussen voorbereid en voldoet. Ervaring komt met de jaren , maar alleen als je werk niet alleen ziet als een betaling en wat op hebt met je werk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken kunnen maken en de opdracht is naar verwachting en erg netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Indri Vloersystemen B.V.
  Indri Vloersystemen B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Indri Vloersystemen b.v. - door de grondleggers reeds gestart in 1928- is een door Stichting Afbouwkeur erkend Afbouwbedrijf gespecialiseerd in Calciumsulfaat gebonden gietdekvloeren ( in de volksmond Anhydrietvloeren); cementdekvloeren; egalisatievloeren en kunststofafwerkingen. Met ons vaste team van kantoormedewerkers, uitvoerders , vloerenleggers ( uiteraard allemaal met VCA diploma) n ruim uitgeruste machinepark kunnen wij alle klussen aan van zowel een enkele badkamer of aanbouw tot complete appartementencomplexen of bedrijfspanden. Neem gerust een kijkje op onze website voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden. Indri Vloersystemen b.v. Alkmaar

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Fijn bedrijf om mee te werken, flexibel en secuur. Werk is strak uitgevoerd en zal ze de volgende x weer inhuren.
  Kom in contact
 • Wood-maker
  Wood-maker
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Wood-maker is uw ideale partner voor alle klus- & timmerwerken. Wood-maker is een jong bedrijf maar met meer dan 10 jaar ervaring in de mutatie, utiliteit, nieuwbouw en renovatie zijn wij voor u een stabiele partner. Voor alle renovatie en nieuwbouw timmerwerken bent u bij ons aan het juiste adres en geen uitdaging gaan wij uit de weg. Wood-maker is al jaren lang gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van dakramen. Met 1500+ geplaatste dakramen een zeer betrouwbare partner. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en de uitvoering kan door ons efficiënt werken vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Perfect afgewerkte klus. Dakraam in halve dag geplaatst. Aan te raden vakman. Bedankt Sven! Bart en Miriam
  Kom in contact
 • Van Wijngaarden Bestratingen
  Van Wijngaarden Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Vloerspecialist in Heerhugowaard

  Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bestratingsbedrijf voor particulier en bedrijven in de regio Alkmaar en omstreeks. Ook voor reparatiewerk en herbestrating werkzaamheden, vraag naar de mogelijkheden. Met grote projecten werk van Wijngaarden Bestratingen voor en samen met grote aannemers, zo kan van Wijngaarden Bestratingen ook ingezet worden bij grote werkzaamheden. Voor grote klussen buiten regio Alkmaar +60 vierkante meter is van Wijngaarden Bestratingen prima in te zetten, enkel voor de kleine klussen buiten de regio Alkmaar verwijs ik mensen toch door naar een stratenmaker uit de buurt. Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bedrijf maar kan de grootste projecten aan. Ik werk veelal met vierkante meter prijzen en vaste prijzen voor bijvoorbeeld voorwerk, zaagwerk en diverse andere werkzaamheden, zo weet de klant altijd waar hij aan toe is. Dit blijft wel altijd afhankelijk van de klus. Groeten Van Wijngaarden Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  - deskundig uitgevoerd - steeds in goed overleg - vriendelijk
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 988 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Heerhugowaard

Andere vakmensen in Heerhugowaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt