Vind sloopbedrijven in Heerhugowaard

Op zoek naar sloopbedrijven in Heerhugowaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Heerhugowaard

 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.6 van 54.65300 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Supersnel,goed en schoon gewerkt echt top!
 • Mark Nijholt B.V.

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  Gespecialiseerd in het slopen van Badkamers, Toiletten, Keukens, vloeren, wanden, schoorstenen en plafonds. Hierbij moet u ook denken aan het verwijderen van dekcement vloeren (ook inclusief vloerverwarming en stalen net). Ook doen wij het boren van gaten in beton zoals voor afzuiging en contactdozen. Wij werken indien nodig met stofafzuiging en ruimen ook tussentijds alles netjes op. Ook het afwerken besteden wij aandacht aan zodat alles netjes wordt achtergelaten. Heeft u vragen dan kunt u deze gerust stellen.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Klus een aantal keren aangepast door mij, maar zonder probleem is de klus gedaan. Heel blij met het resultaat. Goed materiaal en geen stof in huis
 • JDV Sloopwerken

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews

  Ik ben Jordi de vries en eigenaar van JDV sloopwerken. Samen met mijn collega's vormen wij het perfecte team om, kleinbouw en sloopwerkzaamheden uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers projecten uit. Tevens zijn wij in het bezit van een kwaliteit keurmerk en een AVB verzekering. Onze werkzaamheden bestaan uit: Sloopwerkzaamheden. frezen ter behoeve van leidingwerk. slopen badkamers, tussenmuren, keukens, diversen sloopwerkzaamheden. renovatie werk en onderhoud. straatwerk. wij zijn gewend om met het beste matriaal en gereedschap te werken, en doen alles in goed overleg voor, tijdens en na de klus met de klant, zodat de klant weet wat hij krijgt voor zijn geld, graag komen wij voor een vrijblijvend advies bij u langs. lees onze reviews en u bent overtuigt van ons vakmanschap. JDV sloopwerken. .

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  De sloop van ons appartement is door Jordi en team keurig netjes gedaan, rekening houdend met omwonenden en ruimschoots binnen de afgesproken tijd! Dus 5 sterren op alle onderdelen👌👌
 • TECH ENGINEERING

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen en

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Heel snel gereageerd en de klus snel en keurig geklaard. Heel tevreden.
 • S.P. Groen

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Allround vakman voor vele klussen voor in en om huis. Waaronder schilderwerk, vloeren leggen, keukens, sanitair, muren plaatsen en verwijderen, sloopwerk, laswerk en constructie, maar ook tuinwerk, zoals snoeien, zaaien, maaien, bestrating, riolering, aanleg en onderhoud.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Zeer tevreden, bij een volgende klus zal ik hem zeker weer inhuren. Komt afspraken tot op de punt na👍
 • Mike's sloopbedrijf

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews

  Een ervaren sloper, maar dan goedkoper! Ik ben Mike Luteyn en eigenaar van Mike's Sloopbedrijf. Wie zijn wij? - Een ervaren sloopbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. - Werk afspraken worden altijd nagekomen. - Wij werken altijd netjes en zorgvuldig, al het afval voeren wij keurig af. Welke werkzaamheden voeren wij uit? - Sloopwerk. - Hakken. - Frezen. - Zagen in beton. - Gaten boren in beton. Werkgebied: Alkmaar, Bergen N-H, Schoorl, Egmond, Langedijk,Haarlem,Amsterdam,Zaandam, Amstelveen, Den Helder.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Ik kan iedereen Mike's sloopbedrijf aanraden. Mike en zijn werknemers zijn vriendelijk, denken mee en leveren goed werk af conform de afspraken. Alles wordt afgevoerd en netjes achter gelaten. Bij een nieuwe klus ga ik hem zeker weer bellen.
 • Menick Verwijk & Wittenburg

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews

  Beste klant, Lees dit onderstaande AUB goed.... Wij zijn Max Menick en Luwe Verwijk en eigenaren van de onderneming Menick Verwijk & Wittenburg Wij hebben veel ervaring met sloop- en demontagewerkzaamheden. Onze ervaring hebben wij opgedaan door te werken bij draagbalken.nederland. En later zijn wij voor onszelf begonnen. Van het demonteren van keukens en badkamers tot het strippen van een gehele woning. Dit doen wij voor een zeer scherpe prijs en wij kunnen op kort termijn beschikbaar zijn. De klussen doen wij samen en als er een klus te groot is voor ons tweeën dan hebben wij nog werknemers die met ons mee kunnen om de klus te klaren Prijzen variëren per klus. Bij grote klussen komen wij vrijblijvend langs om een offerte op maat te maken met alle uitleg van dien. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Indien het toch langer duurt dan geschat komen wij de klus vrijblijvend afmaken. Wij hopen snel met u in contact te komen. Groetjes Max en Luwe.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Redelijk goed wat ik vroeg is uitgevoerd. Had wat strakker gemogen want nu moest de afwerker ( andere klus) meer doen en kostte mij daardoor meer werkuren bij de ander. Vloer niet goed afgedekt ondanks ze tijdens de sloop ontdekten dat t ander materiaal was. Dit wel samen besproken en compensatie gekregen.
 • Klusbedrijf J.o.p

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 3.5 van 53.555 reviews

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Graag alleen uw gegevens sturen als u echt denkt dat wij er uit gaan komen werkspot brengt hier een bedrag voor in rekening aan mij dank u wel Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Sloop van een botenhuis:de afspraak was snel gemaakt,de prijs was supergoed en het is netjes uitgevoerd.Jammer dat de restanten van de palen er niet uit kunnen maar wel goed geprobeerd.
 • ASR Totaal B.V.

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  ASR totaal is een bedrijf dat zich breed in de markt zet om haar klanten te ont-zorgen. dat doen wij met vele jaren aan kennis die wij hebben opgedaan in de bouwsector en tevens door te luisteren naar onze klanten. wat is uw vraag/probleem en hoe kunnen wij daar voor u de juiste oplossing voor bieden. ASR totaal kent verschillende disciplines in de bouwsector en zal vanaf het eerste contact tot en met de oplevering uw project begeleiden, uitvoeren en dus u ont-zorgen. wij streven naar helderheid, snelheid en willen met al onze relaties een band opbouwen en behouden. Of het een groot of klein project betreft, wij kunnen u altijd van dienst zijn. wij zijn wij in het bezit van een sc-530 asbestverwijdering certificaat. tevens is ons personeel onder andere in het bezit van VCA en bedrijfshulpverlening. bij calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

  Laatste review:

  Asbest verwijderen -

  ruim op tijd aanwezig, plezierig in de omgang en zeer netjes/beleefd. Snel klaar maar wel goed werk geleverd.Duidelijk in wat ze gaan doen en de communicatie vooraf was helder, ter controle vlak van tevoren nog even een bevestiging. Nee prima in communicatie/omgang en uitvoering van de opdracht. (sloop asbest dak en afvoeren)
 • B&A Asbestinventarisaties

  Sloopbedrijf in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Bart van Horick en ik ben asbestspecialist. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in asbestinventarisaties . Ik doe onderzoek naar asbest in woningen, schuren, stallen en objecten. Daaruit maak ik een asbestinventarisatie rapport die geschikt is voor sloop of verbouw. Indien u asbest wilt laten verwijderen dan dient u een sloopmelding te doen en heeft u een asbestinventarisatie rapport nodig. En dan bent u bij mijn bedrijf B&A Asbestinventarisaties aan het juiste adres. Om vervolgens het asbest te laten verwijderen kan ik u adviseren in verschillende opties en verschillende offertes voor u aanvragen, zodat u hierin de beste keuze maakt. Ik heb al 30 jaar ervaring in asbest verwijderen en onderzoeken. Ik ben dan ook gediplomeerd en gecertificeerd Deskundig inventarisator asbest. Mijn bedrijf is ook gecertificeerd volgens het procescertificaat asbestinventarisaties. Meer informatie kunt u vinden op onze website. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en kennis te maken. Met vriendelijke groet, Bart van Horick B&A Asbestinventarisaties

  Laatste review:

  Asbest verwijderen -

  Heel blij met de diensten van B&A. Ze waren snel in contact, behulpzaam met verstrekken informatie, haddden een heldere offerte en gingen nauwkeurig te werk. Het verwijderen van de tegels met asbest-houdend tegellijm was ingrijpender dan voorzien, maar door snel te schakelen hebben ze de klus mooi geklaard. Er waren een paar wijzigingen in de planning, maar het is flexibel opgepakt.

Populaire lokale sloopbedrijven in Heerhugowaard

Andere vakmensen in Heerhugowaard

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur