Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Heerhugowaard

 • Hoveniersbedrijf Turenhout
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Hoveniersbedrijf Turenhout is gevestigd in Alkmaar met een jong team van gediplomeerde hoveniers.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Werkt super snel en netjes. Komt keurig afspraken na. Prima offerte.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Komt afspraken na, klussen uitgevoerd zoals gevraagd. Geeft deskundig advies advies over bomen. Denkt mee in oplossing. Fijn contact, voor eenzelfde klus zou ik deze partij wederom inhuren.
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben zeer tevreden met het bestratingswerk van deze vakmensen. Ze zijn eerlijk, vriendelijk en hebben uitstekend werk geleverd, met oog voor detail en vakmanschap. De werkzaamheden werden bovendien binnen de afgesproken tijd voltooid, resulterend in een uitstekend eindresultaat. 👍🏼🍺
 • De Spoed Tuinman
  De Spoed Tuinman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Welkom op ons profiel. Met gezamenlijk ruim 18 jaar ervaring als hoveniers staan wij u bij in alle vraagstukken omtrent uw tuin. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, nieuwe bestrating, dient een boom gerooid te worden of is deze wellicht toe aan een gehele renovatie? En houdt u niet van lange wachttijd, dan biedt De Spoed Tuinman de uitkomst! Naast onze geprezen snelheid zijn wij voordelig en bieden wij te allen tijde garantie op onze werkzaamheden. Wat u als trotse tuinbezitter mag verwachten van ons: 1. Duidelijke en snelle communicatie. Bij De Spoed Tuinman is er altijd iemand aanwezig om uw vraag te beantwoorden en indien nodig zal één van onze vakbekwame hoveniers bij u langskomen voor geheel vrijblijvend advies. 2. De Spoed Tuinman werkt met een vaste prijs voor het volledige project dan wel een gecalculeerd uurloon. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. 3. Vakwerk staat bij ons voorop. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, bieden wij altijd garantie en zullen wij alsnog de opdracht kosteloos uitvoeren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in: - Onkruid wieden - Beplanting/haag verwijderen - Bomen rooien/boomstronk verwijdering - Tuin leeghalen - Tuin-onderhoud/renovatie - Bestrating verwijderen/bestrating leggen - Schutting/hekwerk verwijderen - Graszoden leggen/graszoden verwijderen - Schutting/hekwerk plaatsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heeft bij ons alle onkruid perfect verwijderd. Top!!
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85227 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Erik Molenaar Boomverzorging is al meer dan 15 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen en frezen van stobben (stronken) voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De mannen hebben de enorme conifeer snel en vakkundig gerooid. Goed werk!
 • Hogeveen Hovenier
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Ben je op zoek naar een Hovenier, dan kun je in Wijdenes bij Hogeveen Hovenier terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden. Er wer snel en schoon gewerkt. Ook goede tijds inschatting. Voor herhaling vatbaar!!
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Alles gedaan wat afgesproken was erg tevreden!
 • Green Man Gardens
  Green Man Gardens
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Greenmangardens ontwerpt, installeert en onderhoud tuinen van alle soorten en maten. Als klant bepalen uw wensen de reikwijdte van het werk. Onze rol is om de technische en creatieve expertise te bieden om de keuzes die u in uw tuin maakt te begeleiden. En natuurlijk om uw tuin zo mooi en productief mogelijk te maken. Onze specialiteit is het creëren van permacultuurlandschappen, het verbouwen van voedsel; snoeien van alle soorten bomen en struiken en composteringssystemen bouwen. Ik heb een 2-jarig diploma van de School of Professional Horticulture in New York City en heb jaren in de VS gewerkt bij tuinbedrijven en als biologische voedselkweker voor een klein exclusief hotel op een eiland nabij de kust van de VS. Voordat ik tuinman werd, werkte ik ongeveer 10 jaar als natuurbioloog, dus ik heb een goed begrip van ecologie en natuurbehoud. We zijn gevestigd in Alkmaar, maar reizen naar andere steden. [Ik spreek een beetje Nederlands maar spreekt niet vloeiend. Engels is iets gemakkelijker voor mij.]

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Alles top via afspraak, kundig onze olijfbomen gesnoeid. Zeer vriendelijk. Hij mag weer komen!
 • W. Smits Dienstverlening
  W. Smits Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Hallo beste klanten , ik ben Wiljam Smits van W. Smits Dienstverlening. Ben voornamelijk bezig in de tuinbouw en het hovenierswerk. Al meer dan 30 jaar ervaring als eenmanszaak in kleinschalig werk. Werk netjes en correct en kom mijn afspraken na.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wiljan had eerst de voortuin bekeken wij wilden graag gras. Binnen een ochtend lag er mooi gras in de voortuin. Wiljan is een vriendelijke man en denkt mee in oplossingen. Wij zijn superblij met het eindresultaat.
 • Company Garden
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Heerhugowaard

  Heb je een Hovenier nodig in Alkmaar of omgeving? Company Garden kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Grond afgraven of egaliseren, Bomen of struiken planten en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk! Netjes en volgens afspraak. Blij met het tuinwerk en de Magnolia.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 494 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Heerhugowaard

Andere vakmensen in Heerhugowaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt