Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Wormerveer

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Topper! Reageert snel en doet z’n werk goed! Betrouwbaar
 • SJgrondservice&tuinaanleg
  SJgrondservice&tuinaanleg
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  SJ grondservice&tuinaanleg is een jong en dynamisch bedrijf voor allerlei soorten werk wat met zowel grond als tuin te maken heeft dit kan bijvoorbeeld zijn: - Tuinaanleg en ontwerp - Verzorging van tuin en aanleg - Straatwerk reparatie en aanleg - Fundering uitgraven incl afvoeren van grond - Verzorgen van stalen buispalen - Tuinaanleg bij nieuwbouw of tuin herstel na plaatsen van uitbouw. www.sjgrondservicetuinaanleg.no Mail, Whatsapp of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Stefan is echt een top vent. Komt met ideeën en oplossingen. Naar aanleiding van wat hij bij onze tuin heeft gedaan, hebben meerdere buren een beroep op hem gedaan. Bij ons heeft hij de schuttingen met palen gezet, terras aangelegd en binnenkort volgt onze oprit :) Staat open voor eigen inbreng en geeft advies. Reageert snel op apjes of telefoontjes.
 • Reuring Wonen & Living
  Reuring Wonen & Living
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Reuring Timmerwerken kan je helpen met je Schilder, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Krommenie en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Douche of bad reparatie, Buitendeuren repareren, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Reuring Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Nette afwerking van onze dakkapel, heel blij mee! Verstaan hun werk, snel afspraken mee te maken en doen vlot hun werk. Wel veel bouwafval achtergebleven nadien, maar wij hadden ook geen afspraken gemaakt vooraf over afvoer puin, dus dat kan ook daar aan liggen.
 • DoorDeVries
  DoorDeVries
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Als je op zoek bent naar een ervaren klusbedrijf uit Krommenie, dan kan DoorDeVries dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij binnenshuis met ontruimen van de woning / kleine sloop&montage klussen of andere projecten, dan ben ik beschikbaar. Heb je hulpg nodig buitenshuis, zoals je gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen / bomen snoeien of verwijderen / schutting vernieuwen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  DoorDeVries heeft bij ons een schutting geplaatst. De communicatie vooraf was helder en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Hij heeft oog voor detail, werkt netjes en wij zijn erg tevreden over het resultaat.
 • Hovenierster Natasja
  Hovenierster Natasja
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Beste groen geïnteresseerde, Als hovenierster verzorg ik graag uw tuinonderhoud/-aanleg en adviseer ik er bovendien graag over. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in (fruit)bomen snoei. Wist u dat u pruimen, abrikozen en kersen na de bloei en na de oogst tussen mei en oktober in het jaar snoeit? En appels en peren qua grote snoeibeurt vanaf november t/m maart in het jaar. Kleinere onderhouds-/correctiesnoei ervan vindt weer plaats in de (na)zomer en dan in het bijzonder bij specifieke bomen. Ik verzorg ook wilgen, zwarte elzen, essen, kerspruimen, berken, Chinese vernisbomen, Juniperussen, grove dennen, Hamamelissen en Amerikaanse vogelkersen. Dit zijn allemaal succesvolle opdrachten. For the record: geen bomen verwijderen, dan wel stronken. En liever eerst afstemming via de berichten in de site. Ik reageer het liefst op aanvragen in de Zaanstreek en directe omgeving in Noord-Holland. Check gerust mijn portfolio voor meer details. Met groene groet, Hovenierster Natasja (F)

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Communicatie verliep prettig, de werkzaamheden werden goed en snel uitgevoerd. Erg professioneel en vriendelijk.
 • Klusbedrijf Benny
  Klusbedrijf Benny
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Verhuizen en Klussen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw Klussen Wij Verhuizen en Klussen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel teleurstellend. 40 euro vooruit betaald en na herhaaldelijk een afspraak gemaakt te hebben om een bed van de tweede naar de eerste verdieping te tillen (klusje van nog geen 15 minuten voor 2 sterke mensen), kwam er niemand opdagen. Eerst een bericht dat een collega ziek was en daaropvolgend met het mooie weer nog eens 2 dagen thuis gewacht, gewacht en gewacht, maar geen klussers te bekennen. Uiteindelijk gevraagd of de 40 euro terug gestort kon worden (nu zo'n 2 weken geleden), maar tot op heden niks terug gekregen ondanks belofte terug te storten. Ontzettend onprofessioneel en spijtig! Update: Na het plaatsen van dit bericht is de 40 euro teruggestort. Jammer dat het nodig is om een negatieve review te plaatsen alvorens het geld terug te krijgen, maar fijn dat het gebeurd is.
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn door Anthony netjes uitgevoerd. Communicatie over het uitvoeren van de klus was erg makkelijk en plezierig. Ik kan hem sterk aanbevelen.
 • DWH Bestratingen
  DWH Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Heb je een Hovenier of stratenmaker nodig? DWH Bestratingen kan je helpen met alle klussen die een Hovenier of stratenmaker voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen verwijderen, Tuin irrigatie, uitgraven, ophogen, schutting plaatsen, schuren of overkappingen bouwen.. en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Ook leveren wij alle benodigde materialen voor de klus. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Blij dat ik dit bedrijf de opdracht heeft aan genomen Er is keurig werk afgeleverd niets was te veel en de gemaakte rommel keurig opgeruimd.Mocht U gebruik willen maken van DWH doen U zult er geen spijt van krijgen. C Bakker.
 • Bouwbedrijf Mark Woltheus
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Bouwbedrijf Mark Woltheus is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mark komt zijn afspraken na, communiceert heel prettig en voert de klus tot in de perfectie uit!
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Hovenier in Wormerveer

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Danny is verantwoordelijk, de communicatie verliep zeer goed en heeft de klus netjes afgerond. Zeker een aanrader!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Wormerveer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 711 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Wormerveer

Andere vakmensen in Wormerveer

Vind vakmensen bij jou in de buurt