Vind hoveniers in Den Haag

Op zoek naar hoveniers in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Den Haag

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75478 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke mannen, goeie prijs. Alles netjes achtergelaten.
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Johannes heeft mijn dode berk met precisie en kundigheid kunnen kappen in mijn tuin. Zeer tevreden met de communicatie, prijs en uitvoering!
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Aan de hand van de opdracht word er een vaste prijs afgesproken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Beoordeling: 4.1 van 54.1526 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Wij zijn een gedreven groep die met passie uw zorgen uit handen neemt. Wij werken netjes, secuur en laten het spik en span achter. Tuinonderhoud, schoonmaakwerk, kleine klussen etc, wij staan tot uw beschikking. Doormiddel van duidelijke communicatie vervullen wij altijd de klant zijn wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel blij met Marvin. Tuin schoon en nu weer gezellig. Dank je en indien weer nodig bel ik jullie Groetjes Marcella
 • Tuinreconstructie Van de Griend
  Tuinreconstructie Van de Griend
  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Complete Tuininrichting door Professionals Tuinaanleg, Tuinontwerp en Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf uit Den Haag. Vakkundige plaatsing van terrassen, kunstgras, bestrating en schuttingen met garantie en vaste prijs. Gelegen in Den Haag, richten wij ons op Noord- en Zuid-Holland, maar zijn ook daarbuiten actief. Wij bieden u een complete tuininrichting, onderscheidend van andere hoveniersbedrijven. Met op maat gemaakte producten van topkwaliteit, geven wij elke tuin een unieke uitstraling. Wij verzorgen terrassen, schuttingen, veranda's, vlonders, verhoogde borders en maatwerk schuren. Materialen van Topkwaliteit Bovendien leveren wij ook hoogwaardige materialen voor al uw tuinprojecten, waaronder keramische tegels. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse stijlen, kleuren en formaten om naadloos aan te sluiten bij uw wensen en tuinontwerp. Door het combineren van onze vakkundige diensten met de levering van kwaliteitsmaterialen, zorgen we voor een naadloze en efficiënte realisatie van uw droomtuin. Maak gebruik van onze expertise om de perfecte materialen te selecteren die de esthetiek en functionaliteit van uw buitenruimte versterken. Inspiratie en Ervaringen Ontdek de uitgebreide mogelijkheden op ons profiel en bekijk foto's van eerdere projecten in onze beoordelingen. Maatwerk en Passie Bij Tuinreconstructie Van de Griend draait het om het vinden van uw droomtuin. Door uw wensen en onze expertise samen te brengen, creëren we met passie de ideale tuin voor u. Interesse in een vrijblijvende offerte en bezichtiging? Neem contact op via onze contactpagina en laten we samen uw toekomstige tuin bespreken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus is netjes afgemaakt. We hebben een grote tuin incl voortuin. Alles is weer gesnoeid en onkruid is ook weg voor.
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het simpelere bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. De meeste hoveniers zijn hier niet voor opgeleid en getraind, neem altijd een gespecialiseerde boomverzorger aan voor uw bomenwerk! Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hoewel het meer werk was dan verwacht, heeft daniel prima werk geleverd bij het snoeien van de boom.
 • Marc ter Sluis
  Marc ter Sluis
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Hovenier in Den Haag

  TS outdoor & indoor is de specialist in indoor en outdoor werkzaamheden. In de zomer maanden zijn wij er voor het renoveren en aanleggen van uw tuin. Gespecialiseerd in het plaatsen van (hard)houten vlonders in tuin, dakterras of balkon. Ook voor klein en groot straatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. In de koude maanden zijn wij er voor het isoleren van uw kruipruimte en andere indoor werkzaamheden. Komt u in contact voor een vrijblijvende offerte. Wij werken altijd met een vaste all-in prijs. Geen verborgen kosten, u weet exact waar u aan toe bent. Komt u in contact voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Afgelopen zomer heeft Marc met zijn team ons verhoogde vlonderterras gemaakt aan huis. Het contact liep vanaf moment 1 erg goed en we zijn enorm blij met het eindresultaat. Wij raden hem dan ook erg aan!
 • Supertuinman
  Supertuinman
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Den Haag

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Den Haag, dan kan Supertuinman je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Stipt op tijd. Snelle werker.
 • Hof van Eden tuinontwerp
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Den Haag

  Hof van Eden, onderhoud en tuinontwerp is voornamelijk werkzaam in regio Haaglanden. Ervaring met ontwerp, aanleg, groot- en onderhoud.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snel en goed gedaan.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 738 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt