Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Den Haag

Op zoek naar hoveniers in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Den Haag

 • Krasi 60

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.65267 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Snelle, vriendelijke reactie en konden ook snel komen! Blij met het werk, keurig gedaan!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.5551 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Echte aanrader. Reageert snel en zeer vriendelijk.
 • Monkeys Totaalonderhoud

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews

  Kwaliteit en vakwerk staat bij ons op nummer 1 . Goed overleg met de klant vinden wij ook erg belangrijk. Ons motto : we gaan pas weg als de klant tevreden is !

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Kwam tot 2 X toe gewoon niet opdagen. Niet serieus te nemen.
 • Boom & Groen

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.85285 reviews

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen. Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer goed, was razendsnel en heel vriendelijk. De stronk is weg gehaald en wij zijn tevreden. Aardige man ook.
 • Tuinrust - Hovenier

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews

  Vakbekwaam hovenier met ruim 25 jaar ervaring in vrijwel alle facetten van het vak. Tuinen ontwerpen, aanleggen,onderhouden en boomverzorging. Achtergrond: boomkwekerij, vollegrondsteelt en containerteelt, fruitteelt, Hoveniersbedrijven aanleg en onderhoud van tuinen incl. houtwerken, stratenmakersbedrijf. Opleiding en certificaat: MTuS( 4 jarige opleiding), motorkettingzaag, bermmaaier, VCA, Spuitlicentie (gewasbescherming) ,Klimmen 1 t/m 3 en klimmen met klimsporen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Dhr. Oortman is een keiharde werker die in de stromende regen de coniferen heeft verwijderd. Sympathieke vakman.
 • Tuinreconstructie Van de Griend

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.3 van 54.3541 reviews

  Tuinaanleg, Tuinontwerp en Tuinonderhoud, Hoveniersbedrijf uit Den Haag. Uw terras, kunstgras, bestrating, schutting vakkundig geplaatst voor een vaste prijs en met garantie Your garden professionally constructed at a fixed price with warranty Wij zijn gevestigd in Den Haag en voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit binnen de provincies Noord- en Zuid-Holland, maar ook daarbuiten zijn wij regelmatig actief. Omdat wij u buiten reguliere hovenierswerkzaamheden een complete tuininrichting kunnen aanbieden maken wij het onderscheidt met andere hoveniersbedrijven. Dankzij onze verschillende producten op maat, gemaakt van alleen de beste materialen, kunnen wij iedere tuin of buitenruimte een eigen gezicht geven. Zo maken wij naast het reguliere hovenierswerk onder andere terrassen, schuttingen, veranda’s, vlonders, verhoogde borders en schuren op maat. Kijkt u vooral op uw gemak rond op ons profiel om zelf te ervaren hoe uitgebreid onze mogelijkheden zijn. Vergeet daarbij niet om onze reviews te bekijken met foto’s van vorige projecten. Juist dátgene vinden waar u naar op zoek bent, beschouwen we bij Tuinreconstructie Van de Griend als dé grote uitdaging. Door uw wensen te combineren met onze vakkennis realiseren we met passie de perfecte tuin voor uw persoonlijke situatie. Wilt u ons een keer langs laten komen voor een bezichtiging? Vraag dan via onze contactpagina een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat we samen met u kunnen kijken naar uw toekomstige tuin.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Schutting is netjes geplaatst!
 • AMJ Grondverzet

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  0

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Jongens zijn snel en correct en werken netjes niets op aan te merken
 • Willem van den Berg Klussenbedrijf

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.45126 reviews

  Hallo, ik ben Willem van den Berg uit Kwintsheul. Wij plaatsen en leveren ; * erfafscheidingen, * vlonders, * beschoeiingen * schuurtjes/ blokhutten in elk gewenste maat, * tuin verlichting. Ook voor het verfen van uw woning, schuur Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Prima werker. Houd zich aan de afspraken. Keurig gewerkt.
 • De Terrassenier

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hoe zou het zijn dat na mijn verzorging en onderhoud van uw terras, balkon en geveltuin de vlinders en bijen alle ruimte krijgen in een mooie groene oase? Ik gebruik voornamelijk vaste planten die vlinders en bijen aantrekken om in 't Haagse meer balans te krijgen tussen stenen en de natuur. Voor bemesting gebruik ik producten die bodem herstellend werken. Hoe zou het zijn als uw kamerplanten eens langer mee zouden gaan dan één jaar? * Nieuwe potten en planten plaatsen op terras en balkon. * Kamerplanten verzorging en advies. * Het opnieuw inrichten van terras, balkon, border en geveltuin. * Schilderwerk met natuurverf/olie aan tuinhuis terras en balkon. * Snoeiwerk van struiken en niet al te grote bomen (3 meter) *LET OP 1: ik doe GEEN terras en tuinaanleg! *LET OP 2: mijn werkgebied is tot nader bericht ALLEEN Den Haag e.o. (Voorburg, Rijswijk en Wateringen). Ik kom op de fiets met de benodigde tuingereedschappen en laat planten, biologische potgrond enkele dagen voor de start van mijn werkzaamheden bij u thuis afleveren. * Werkspot rekent een bedrag als u uw contact gegevens met mij deelt. Mocht u na ons eerste fysieke afspraak de opdracht aan een ander gunnen dan delen we deze kosten. Wel zo fijn 😃 Michael De Terrassenier, voor al uw groenplezier :-)

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Absoluut aan te raden, nog meer gedaan dan gevraagd. Vakkundig en met veel aandacht mijn tuin winterklaar gemaakt!
 • Verlaan maakt het mooier

  Hovenier in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Verlaan maakt het mooier. Styling en maatwerk voor tuin & huis. Verlaan maakt de tuin mooier: Denkt u weleens over die heerlijke tuin met leuke zitjes, sfeerverlichting, een planten en bloemen verzameling die het hele jaar door mooi blijven? Maar .. mist u die groene vingers, twee rechterhanden of creativiteit? Neem dan contact op met ons! Samen maken we een passend plan en ons team verzorgt de uitvoering. Dit kan in het klein of rigoureus en alles daar tussenin. Afhankelijk van uw wensen en budget. Stijlvolle overkappingen, vervangen van vergane vlonders, pergola’s of schuttingen. Een gezellige buitenkeuken, bar of zitbank, een verdiept fietsenschuurtje in de voortuin of een houten chalet in de achtertuin als werkkamer. We kunnen alles op maat maken maar als een voordeliger kant-en-klaar oplossing voor handen is, zullen we dat zeker niet laten. Verlaan maakt het huis mooier: Verlangt u ook zo naar een lekker opgeruimd huis, waarin alles een efficiënte opbergplaats heeft? Maar mist u het timmermansoog, heeft de zaag botte tanden of heeft u simpelweg de tijd niet? Geef ons een belletje! Samen kijken we waar in huis ruimte te winnen is. En hoe een meubel op maat een slimme opbergplek èn eyecatcher kan zijn. Een kast onder de trap of op de gang, een afgetimmerde kelder of zolder. Een nette kastombouw om de wasmachine en droger of een hoogslaper met een trap-kast-combinatie. Maar wellicht ook een mooie open kast in de woonkamer of een zitbank in de erker

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Super blij met deze mannen. Alles snel geregeld. Perfecte (after) service! Super blij met mijn terras in de tuin. Ik raad Mark en zijn zoon Noah zeer aan!

Populaire lokale hoveniers in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur