Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Schiedam

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75547 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heg snel gesnoeid en afgevoerd Aardige mensen, netjes gewerkt
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact
 • BK Tuinonderhoud
  BK Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Heb je een Hovenier nodig in Rotterdam of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijne communicatie en afstemming over de klus. Alles verliep volgens planning en Bob heeft de klus super afgerond. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. De tuin keurig achtergelaten na afloop en we hebben nu vrij uitzicht in onze tuin. Normaals dank Bob!
  Kom in contact
 • Paparatny
  Paparatny
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Hovenier in Schiedam

  By contacting us, be sure that any work will be completed within the agreed time frame, and the prices will not exceed the agreed limits! quality + speed = reputation!🤝 Paparatny can help you with painter, installer, electrician, plumber, tiler, bathroom specialist, gardener jobs in Rotterdam and surrounding areas. We are ready to answer all your questions about interior painting, installation or replacement of plumbing and sewerage, installation or replacement of air conditioning, any types of tiles and much more. Contact Paparatny directly to discuss your work and request a price quote.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Did a good job, satisfied with the outcome. Friendly and good communication throughout.
  Kom in contact
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Helaas zeer teleurgesteld omdat een deel van de afgesproken werkzaamheden niet is uitgevoerd ondanks dat ik al betaald had.en we het afgesprokken hadden. Goedkoop is duurkoop. De volgende keer ga ik meer geld bij elkaar rapen en schakel ik een professioneel en serieus bedrijf in dat zich aan de afspraken houdt.
  Kom in contact
 • No13
  No13
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw en omgeving dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Moet nog starten maar snelle reactie, helder en duidelijk,goede kennis en adviezen. Half mei start de opdracht kijk ernaar uit
  Kom in contact
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Meneer Haryouli heeft in onze voor- en achtertuin verschillende werkzaamheden in sneltempo uitgevoerd en ons geadviseerd. Onder andere het verwijderen van verschillende bomen en een grote haag, snoeien en schoonmaken. Het is allemaal netjes gebeurd en er is echt hard gewerkt. Wij zijn erg tevreden en zullen hem weer benaderen voor nieuwe werkzaamheden.
  Kom in contact
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle en duidelijke reactie, prima werk geleverd voor een prima prijs.
  Kom in contact
 • Guillaumes Steigerbouw & Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Guillaumes steigerbouw en bestratingen Ik ben een ervaren stratenmaker die wellicht iets voor u betekenen. Ik lever professioneel werk voor een zachte eerlijke reëele prijs. Om een compleet beeld te krijgen van de werkzaamheden die verricht moeten worden, plan ik altijd vrijblijvend een bezichtiging in waarin er ruimte is voor het bespreken van uw wensen enz. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Guillaume Martis

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  They worked very cleanly and applied the job fast. Outstanding result. Thank you!
  Kom in contact
 • Vitalis hovenier
  Beoordeling: 3.9 van 53.957 reviews
  Hovenier in Schiedam

  Tuin ontwerp Tuin aanleg Tuin onderhoud Dak tuinen

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Onze tuin had meer weg van een kleine zandvlakte met enkelknakkende kuilen en bergen voordat Gjalt van Vitalis eraan begon. Hij had een leuk, verrassend plan, waar we direct heel enthousiast voor waren. Gelukkig had hij al snel tijd om te starten met het project. Het werk vorderde gestaag. Na dag 1 was alles al mooi vlak. Alle materialen droeg hij door ons nauwe poortje naar binnen en elke dag zag je de tuin mooier worden. We hebben een vlonder gekregen om het hoogte verschil tussen huis, tuin en schuur gelijk te krijgen. 2 halfronde perken voor plantjes (nee hondjelief, niet voor botjes!) en een kiezelperk. Alles bij elkaar is het zo mooi strak geworden! Vandaag tussen de buien door de loungeset in elkaar geknutseld en even onder dreiging van een wolkbreuk van al het moois genoten!! Dank je wel!! Gelukkig kunnen we Vitalis nog eens inhuren: nu voor de voortuin.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1360 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Schiedam

Andere vakmensen in Schiedam

Vind vakmensen bij jou in de buurt