Vind hoveniers in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar hoveniers in Capelle aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Capelle aan den IJssel

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75478 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke mannen, goeie prijs. Alles netjes achtergelaten.
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De klus is zeer net uitgevoerd en exact zoals afgesproken. Het te betalen bedrag voor de klus is dat gebleven zonder "onvoorziene" omstandigheden. Voor hekwerken, staal en electra zal ik Green Steel Kalpati hoog aanbevelen.
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  José heeft snel en vakkundig de apenboom uit onze voortuin verwijderd. Het contact verliep zeer prettig en wij zullen José zeker aanraden.
 • Happy town
  Happy town
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  passie van natuur en creativiteit typeren, Happy town is gespecialiseerd in Tuinontwerp, Tuinonderhoud, Tuinaanleg en Tuinrenovatie.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een vakmannen bij Happy Town! Ze waren erg nauwkeurig en vakkundig. Ze werken netjes en ruimen alles naderhand keurig op. Happy Town komt elke afspraak na en geven daarnaast ook goede adviezen. Ze zijn erg beleefd en plezierig in contact. Happy Town is een echte aanrader!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • R.P. De Vries Tuinen
  R.P. De Vries Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf R.P. De Vries Tuinen is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerd tuingereedschap naar alle klussen in en rond de Krimpenerwaard en Rotterdam Rijnmond (eventueel ook verder). Voor het aanleggen van tuinen, voor het onderhoud van een bestaande tuin, voor het aanleggen van (sier)bestrating, voor houtbouw, voor... tja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft. R.P. De vries Tuinen werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeente. Met ons scherpe uurtarief en altijd alle kosten helder inzichtelijk van te voren, komt u nooit voor verassingen te staan! BEKIJK NU ALVAST ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA VOOR O.A. ONS PORTFOLIO

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij zijn zeer tevreden over het werk wat geleverd is. De opdracht kon snel uitgevoerd worden en het resultaat is heel mooi geworden. De afspraken zijn goed nagekomen en er is goed geluisterd naar onze wensen.
 • Hoveniersbedrijf Hans Roodzant
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf Hans Roodzant is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Capelle aan den IJssel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed contact, snel en flexibel. Nog geen beoordeling over resultaat want nog niet afgerond
 • Linofar
  Linofar
  Beoordeling: 4.7 van 54.75332 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Linofar is een bedrijf dat zich met name richt op tuinonderhoud. Zoals bijvoorbeeld het rooien/kappen/snoeien en verwijderen van bomen/struiken, snoeien van (hoge) hagen, frezen/verwijderen van stronken, leggen van graszoden, bestraten. Wij zijn in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wij geven een uitstekende service en hebben hart voor uw tuin.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  60 meter haag laten snoeien. werk is snel en vakkundig uitgevoerd. locatie schoon opgeleverd. zeer tevreden over resultaat. well done!
 • Hoveniersbedrijf de Lange
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf de Lange Is een jong bedrijf wat staat voor kwaliteit, persoonlijk contact en kennis van zaken. Mijn naam is Dennis de Lange en ben al meer dan 20 jaar werkzaam in het hoveniers vak. Het is een mooie uitdaging om van elke tuin weer iets speciaals te maken. Wilt u advies over ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin, graag ben ik u van dienst. Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf de Lange om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij hebben onze achtertuin volledig laten renoveren door Hoveniersbedrijf de Lange. Heel prettig contact gehad met Dennis de Lange. Hij was zeer transparant over de te verwachten kosten en dacht mee over de (on)mogelijkheden. Hij werkt super netjes en secuur, echt een vakman! Daarnaast komt hij de gemaakte afspraken na. Buiten dat ook een vriendelijke kerel. Aanrader!!
 • DiDa Totaalonderhoud
  DiDa Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Capelle aan den IJssel

  Wij zijn een jong opstartend en fris bedrijf die graag onze talenten nog aan de mensen willen laten zien. Wij komen van een bouwachtergrond en weten hoe de dingen spelen. In deze tijd is er een hoop veranderd op het gebied van ontwerp en producten voor een tuin, alles kan zo gek gemaakt worden wat de mensen willen en wij willen laten zien dat datgene ook te realiseren is. Wij zijn al bekend in de tuinaanleg, timmerwerkzaamheden en grondverzet. Wij weten wat wij kunnen en als wij iets niet kunnen hebben wij daar ook de mensen voor. Wij zijn VCA certified dus weten wat veilig werken is. Ons bedrijf is goed verzekerd tegen schade en is natuurlijk allemaal geregeld. Ook vinden wij het vooral belangrijk om veilig te werken en ook pas wat gaan doen als beide partijen (klant en opdrachtgever) het eens zijn over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Zo komt niemand voor verassingen te staan. Wij houden van duidelijkheid, kwaileit en veiligheid. Met deze 3 factoren durven wij wel op een fijne samenwerking te garanderen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Aardige gasten , goede werk ethiek , zicht op wat ze moeten doen en dat allemaal Voor een betaalbare prijs. Aanrader

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Capelle aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 940 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Capelle aan den IJssel

Andere vakmensen in Capelle aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt