Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Barendrecht

Op zoek naar hoveniers in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Barendrecht

 • M. de Veld Bestratingen

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35347 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Marcel en team hebben keurig werk geleverd in het opnieuw aanleggen van onze tuinbestrating en oprit en het afvoeren van de oude materialen. Vooraf kwam Marcel langs om de klus goed te kunnen beoordelen. Marcel reageerde snel op e-mails en dacht met ons mee. Door de vorstperiode waren andere werkzaamheden van Marcel wat uitgelopen, maar hij heeft zijn best gedaan om ons toch zo snel mogelijk te helpen. De klus zelf is binnen 4 dagen uitgevoerd door Marcel, Ricardo en Coen die keihard hebben gewerkt en allemaal zeer vriendelijk en meegaand zijn. Alles is achteraf netjes achtergelaten en het afval is netjes afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
 • Ben Schaap Groenprojecten

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Ben Schaap Groenprojecten is een jonge onderneming, recent begonnen door Ben Schaap, een gemotiveerde jongeman van 24 jaar met een hart voor groen. Gevestigd in Barendrecht en werkzaam in omstreken. Aantal jaar geleden diploma vakbekwaam Hovenier gehaald, MBO niveau 3. Ik sta u graag te hulp met uw tuinonderhoud. gegarandeerd resultaat en blije gezichten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Ben maakt zijn afspraken waar, ik ben blij met mijn opgeruimde tuin.
 • IJzergroene Projecten

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van struiken, heggen en bomen. Door een combinatie van verantwoord gebruik van hoogwaardig gereedschap zoals een benzine hakselaar en kettingzaag en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer professioneel en betrouwbaar. Heel blij met mijn keuze voor ijzergroene projecten. Klus was snel geklaard en de tuin was netjes na afloop!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Was top dat hij zo snel ons straatje weer keurig heeft kunnen terug leggen. Heel blij, fijne en hele vriendelijke man!
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65117 reviews

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. Inmiddels heb ik veel ervaring en ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Meubels, puin, bouw en sloopafval afvoeren. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Hij reageerde direct en stond een uur later zoals afgesproken bij ons voor de deur. Prima werk verricht tegen een scherpe prijs. We zijn zeer tevreden en raden anderen hem aan gebruik te maken van zijn diensten. Ruud
 • AZM Bestratingen

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  Vakmanschap,gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor u tuin en groenvoorziening of project,bij AZM Bestratingen bent u daar ten allen tijden van verzekerd. Wij werken voor bedrijven en particulieren en hanteren speciale tarieven voor particulieren. Voor een gedegen aanpak van de werkzaamheden en een nette afwerking staan wij garant.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Voortuin en achtertuin bestraten. hij had zich vergist in hoeveel werk het zou zijn. Dus de dag erna moest hij terug komen. Je kon merken dat hij dat niet fijn vond. Zat te zeuren dat de tegels erg slecht waren. Nee geen aanrader. Nu een jaar verder en heel veel verzakking.
 • Raaf onderhoud

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Klusbedrijf Raaf. Werkzaamheden waar ik mij op richt zijn herbestrating van de bestaande bestrating in tuinen en het nieuw aanleggen van bestrating om en rond het huis. Werkgebied Rotterdam en omstreken. Het vak stratenmaker is al jaren een vakmanschap. Kennis en kunde aanwezig . Werkzaamheden die door mij zijn uitgevoerd hebben altijd een garantie termijn. Bedrijfsmotto: de klussen die ik oppak worden snel en vakkundig uitgevoerd. Vooraf kom ik vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken. Als er vanuit de opdrachtgever een akkoord komt om de opdracht uit te voeren, wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Harde werker.
 • Linofar

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75324 reviews

  Linofar is een jong bedrijf dat zich met name richt op tuinonderhoud. Zoals bijvoorbeeld het rooien/kappen/snoeien en verwijderen van bomen/struiken, snoeien van (hoge) hagen, frezen/verwijderen van stronken, leggen van graszoden. Wij zijn in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wij geven een uitstekende service en hebben hart voor uw tuin.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Alles verliep volgens afspraak en de klus is snel en goed uitgevoerd. Zeker een aanrader!
 • Ar Trees

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Boom kappen, verwijderen of snoeien? Dan bent u bij Ar Trees bij het juiste adres! Wij zijn 2 mannen met ruime ervaring in klimmen en het werken met kettingzagen. Het op grootte hoogte werken is onze passie en dit gecombineerd met onze jaren lange ervaring en Ar Trees is geboren! Een bedrijf welke bomen verwijderd en/of snoeit middels klimtechnieken. Door deze klimtechnieken te gebruiken kunnen wij bomen verwijderen en/of snoeien die op moeilijke plaatsen staan zoals bijvoorbeeld vlakbij uw huis, schutting, schuur enz. Doordat we de takken afvangen middels katrol en touwen kunnen we ze langzaam laten zakken zodat alles daaronder heel blijft.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vakmensen die weten hoe je goed moet werken. Met liefde voor het vak.
 • Streef-tuinen

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  1. Streeftuinen specificaties Streeftuinen is een hoveniersbedrijf dat continu aan het streven is. Het is een eenmanszaak waar ik dus alleen aan het werk zal zijn. Ik ben van mezelf nogal van het streven naar meer en beter en Hoger. Zonder dat dit een hebberigheid of obsessie zal het wel iets zijn wat diep in mij verweven zit. Het is meer tevreden maar verlangend naar meer. Ik houd er van om oplossingen te bedenken en creatief te zijn. Soms ben ik al bezig met de oplossing voordat ik het project zelf al heb geprobeerd. Ook houdt ik ervan om te streven naar efficiëntie dat is iets wat ik mooi vind om daardoor dingen makkelijker te maken en de tijd die je over hebt dan nog beter kunt gebruiken. Ook ben ik er van overtuigd dat mijn manier van werken nog geen eens minder betaald als van iemand die 5 dagen lang volle uren draait. Rust en tijd voor je werk maar ook voor belangrijke dingen in je leven is heel belangrijk. Drie dingen zijn belangrijk God, mensen en schepping. Zonder God zijn hulpen kan je veel werken maar zal je weinig impact hebben en met een andere motivatie kwaliteit leveren. Mensen moet je belangrijk vinden maar niet het belangrijkste anders ga je slaafs voor ze uit rennen en soms ballen omhoog houden die je niet zou willen. En omgeving zijn belangrijk want als je de omgeving voor de mens mooi maakt geef je rust en een fijne plaats om te leven. Daarnaast is de omgeving ook de schepping die God heeft gemaakt waar wij rentmeesters van zijn en voor moeten zorgen. Niet te veel want we mogen wel gebruik maken van wat er is het is ook niet zo dat je niks mag aanraken of omzagen zolang je maar in oog houdt wat je hebt gekregen en er bewust mee omgaat. 1.1 Visie Streven naar een leefomgeving die rust geeft. Een leefomgeving op orde en netjes zorgt ervoor dat mensen rust krijgen en daar naast is de leefomgeving met kleur en groen wat mensen vrolijk maakt. -Streven naar een goede verhouding tussen mensen. Mensen zijn uiteindelijk je klanten en omwonende mensen, Ik houdt ervan als er een goede verhouding ontstaat met de klant. Ook houdt ik er van om wat te kunnen betekenen voor de rest voor de buurt zonder dat het geld kost voor de klant. -Streven naar een Groenere tuinen. Ik houdt van de aarde en van de schepping, ik vind dat een tuin in-ieder geval er voor moet zorgen dat het water weg kan lopen en het liefst ook nog vol staat met mooie planten die elkaar aanvullen zonder dat het al te veel onderhoud is. Ook voor de insecten is dat belangrijk. -Streven naar efficiëntie. Efficiëntie heb ik op de laatste plek staan omdat door efficiëntie kunnen de andere drie aspecten in de knel komen, toch blijft het een streven om in de kaders van de eerste drie punten efficiëntie te blijven uitoefenen. Materiaal zal voornamelijk planetproof en zal zo veel mogelijk goed voor het milieu zijn. Dit is altijd in overeenstemming met de klant. Voor meer vragen kunt u contact leggen via werkspot. Voor Onderhoud en Aanleg.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Die man levert kwaliteit werkt als een paard . Alleen de prijs was niet heel duidelijk nog een puntje om aan te werken.

Populaire lokale hoveniers in Barendrecht

Andere vakmensen in Barendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur