Vind hoveniers in Barendrecht

Op zoek naar hoveniers in Barendrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Barendrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 451 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Barendrecht

 • M. de Veld Bestratingen

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35362 reviews

  Goedendag, Welkom op mijn Werkspotprofiel. Ik ben Marcel de Veld, een gediplomeerd en vakbekwaam stratenmaker. In 1988 ben ik als leerling stratenmaker in dienst gekomen bij Gemeente Werken Rotterdam, hier heb ik het vak geleerd van oudere stratenmakers en een leermeester. 1 dag in de week kregen we theorieles waar we leerden meten en uitzetten. De opleiding duurde vier jaar en in 1992 heb ik mijn diploma gehaald. Vanaf Februari 2008 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als Zzp-er en heb ik mij aan verschillende Bestratings en Hoveniersbedrijven verhuurd.Ook heb ik eigen projecten en al mijn opdrachten pak ik met dezelfde gedrevenheid en passie aan. M. de Veld Bestratingen staat ook voor duidelijke afspraken en vakkundig afgeleverd werk.Vooraf kom ik altijd ter plekke een kijkje nemen en een praatje maken betreffende uw wensen, hierna kan ik u een nette prijs bieden. De opgegeven prijs die staat, dus geen extra kosten achteraf! Bij mij kunt u ook terecht voor: Plaatsen schutting/pergola. Plaatsen schuur. Grondwerk. Afvoer Grond en puin. Aanleg gazon Aanleg van elektra en tuinverlichting. Aanleg van vijvers en toebehoren. Het leveren van de benodigde bestratingsmaterialen, zand, beplanting, gras en schuttingen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook ben ik in te huren door Stratenmakers en Hoveniersbedrijven op bassis van werkaanname. Dus voor het ophogen, aanleggen van tuin, terras, oprit, bedrijfsbestrating en alle bovenstaande werkzaamheden kunt u mij altijd mailen of bellen. De offerte en/of afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Tot ziens en groet, Marcel de Veld

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Netjes op de afgesproken dag aanwezig en deze jongens weten van aanpakken. Alle afspraken goed na gekomen en doorgepakt. Communicatie was uitstekend en ook de laatste afhandelingen gingen prima. Ik zou deze onderneming zeker aanbevelen aan anderen.
 • Roomer Tuin Service

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Particulieren Tuin onderhoud kost u veel tijd en is arbeidsintensief, zeker als u een leeftijd bereikt wanneer alles niet meer zo makkelijk gaat. Rich Tuin Service biedt u aan om de snoei en maai werkzaamheden over te nemen! Snoeien. Het terug in vorm brengen van hagen en struiken doen wij met gemak tot 3.5 meter hoog. Dit doen wij doorgaans vaak in het voor en najaar! Houdt daarom vooral onze voor en najaar's actie in de gaten! Maaien Ook de maaiwerkzaamheden kunnen wij van u overnemen, de kosten hiervoor zijn maatwerk afhankelijk van de grote van uw gazon. Onkruidbeheersing Een opgeruimde tuin is een lust voor het oog. Onkruidbeheersing kunnen wij doen met "de hand", schoffelwerk of middels verdelgingsmiddelen voor een langdurige oplossing. Dit laatste is maatwerk i.v.m. aanwezigheid van andere planten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Prima werk geleeverde.
 • Ben Schaap Groenprojecten

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Ben Schaap Groenprojecten is een jonge onderneming, recent begonnen door Ben Schaap, een gemotiveerde jongeman van 25 jaar met een hart voor groen. Gevestigd in Rhoon en werkzaam in omstreken. Aantal jaar geleden diploma vakbekwaam Hovenier gehaald, MBO niveau 3. Ik sta u graag te hulp met uw tuinonderhoud. gegarandeerd resultaat en blije gezichten.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Voor onderhoud ingehuurd. Heel vriendelijk, netjes op tijd, ziet alles en werkt heel netjes! Tot het voorjaar! 👍
 • IJzergroene Projecten

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  IJzergroene Projecten is een jonge en enthousiast onderneming, voortgekomen uit liefde voor het werken in de buitenlucht. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen en snoeien van bomen op lastige locaties. Doordat wij met behulp van klimtechnieken de boom kappen, hebben wij weinig werkruimte nodig en blijft schade tot een minimum beperkt. Door het gebruik van een compacte benzine versnipperaar kunnen wij de takken zelfs gemakkelijk door het huis vervoeren in de vorm van snippers, mocht u geen achterom hebben. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Daarnaast verwijderen wij tevens struiken en heggen. Op basis van uw wensen kunnen we het vrijgekomen stamhout en de houtsnippers afvoeren en/of achterlaten. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van het formaat, de stronk uitgraven of uitfrezen. Ten slotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het plaatsen van schuttingen en vele andere hovenierswerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer prettig. Vakmanschap. Goede afhandeling.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4579 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Het schuurtje wat scheef verzakt wat heeft Arie op dat moment zo goed mogelijk hersteld, maar enkele dagen later begon het weer te zakken en heb hem daarover gebeld waarna hij weer is komen kijken en het nu goed heeft hersteld zodat het niet meer zou kunnen zakken. Ik heb hem daarna nog eens gebeld daar ik ook verzakte tegels in mijn tuin hebt waar water in blijft staan en hij zou eerst komen kijken op welke plaatsen en zal dat later verhelpen. Het is een fijne man en kan goed met hem praten, en hij doet wat ik hem vraag. De eerst klus heb ik voor moeten betalen een redelijke prijs, en voor het herstellen heeft ik niets betaald. Wat hij zal vragen voor de tegels is nog onbekend, maar zal denkelijk ook wel redelijk zijn.
 • Groene Uitdagingen

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Groene Uitdagingen is een jong en enthousiast hoveniers & klusbedrijf, die zijn werk serieus neemt, zijn afspraken nakomt en die kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien, onderhouden en verwijderen van heggen en struiken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen, reparatie of onderhoud van een schutting, hek, pergola of tuinhuis. Door goed gereedschap en een mentaliteit van hard werken, voeren wij uw klus snel, voordelig en naar tevredenheid uit. Tenslotte kunnen wij u ook van dienst zijn bij het aan- en afvoeren van grond of puin, het monteren of repareren van meubels, algemene montagewerkzaamheden en nog vele andere hoveniers- en klusbedrijfwerkzaamheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden! De voordelen voor u om in zee te gaan met Groene Uitdagingen: Deskundig advies; Betaling achteraf; Professionele werkwijze; Eén aanspreekpunt en één uitvoerder voor al uw klussen. Wij helpen u graag met uw (Groene) Uitdaging!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Joep reageerde direct op mijn oproep. De forse heg is snel en keurig gesnoeid.
 • B. Mouwens service

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn naam is Bas Mouwens en met mijn bedrijf probeer ik andere bedrijven maar ook particulieren en gemeentes service te verlenen in de buiten ruimte. Ik pak ( bijna ) alles aan. Denk hierbij aan het onderhoud van uw ( bedrijfs ) tuin of de aanleg daarvan. Ook voor het opruimen van uw werkterrein of andere klussen in de buitenruimte kunt u mij berichten. ik zie er naar uit uw wensen te vervullen!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Eerlijk, open, sociaal en duidelijk.
 • Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad B.V.

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.3571 reviews

  Welkom bij Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad B.V. / Randstad Tuinmaterialen veelzijdige vakmannen met een passie voor het vak. Wij verzorgen het complete tuintraject. Eerst creëren we een tuinontwerp dat aansluit op uw tuinwensen en woonstijl. Daarna volgt de tuinaanleg. Wij leveren ook alle tuin materialen. Wij hebben alle machines en gereedschappen in eigen beheer. Zo bent u zeker van een vakkundige uitvoering. Wilt u in uw tuin genieten van een overdekt plekje? Wij bouwen maatwerk veranda’s en tuinhuizen. Naast het bedienen van particulieren zijn wij gespecialiseerd in het inrichten van groen en bestrating voor bedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, scholen en kinderdagverblijven. Onze ambitie: Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. In ons werk streven wij altijd naar betrouwbaarheid en kwaliteit en wij werken daarom uitsluitend met werknemers die voldoen aan deze kernwaarden. Daarnaast werken wij volgens het principe ”zeg wat je doet, en doe wat je zegt”. Hiermee hebben wij ons bij veel projecten, klanten en relaties al bewezen als betrouwbare partner. Dit is hoe wij verder willen blijven groeien: als betrouwbare, kwaliteitsgerichte partij met oog voor mens en omgeving. Wij beschikken over een scala aan certificaten die u de garantie geven dat al onze werkzaamheden volgens de geldende wetten, met aandacht voor veiligheid en milieu en met kwaliteitsgarantie, worden uitgevoerd.  Certificaten: VCA ** hoofdaanneming GWW ISO 9001 bedrijfs management BRL 9334 modern en kwalitatief straatwerk Co2 prestatie ladder 3 Bezoek onze showroom aan de Schaapherderweg 17D 2988 CK Ridderkerk Openingstijden: Maandag tot zaterdag van 9:00 tot 17:30 Heeft u een vraag voor ons? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een kennismaking en het opmaken van een offerte en dit geheel vrijblijvend. Graag tot ziens!

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Prima prijs kwaliteit verhouding. Wat rommelig in de administratie en contacten maar gelukkig zijn het vakmensen die goed met hun handen zijn. Dik tevreden met het resultaat.
 • Krasi 60

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65330 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke mensen, komt afspraak na, netjes achtergelaten
 • Hoveniersbedrijf Moerkens

  Hovenier in Barendrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hoveniersbedrijf Moerkens Aanleg & Onderhoud tuinen, eenmalig en periodiek. Voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Team Moerkens stelt zich voor... Jasper: ‘Al 28 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het groen en grijs bij hoveniers- en grondverzetbedrijven. Van meewerkend hovenier tot Voorman hovenier / Uitvoerder bij reguliere bedrijven. Als begeleider en manager in de sociale sector’. Angela: ‘Ik regel alles wat betreft de communicatie en administratie. Van klant- en leverancier contacten, calculatie en offertes tot de boekhouding. Van website tot social media’. In 2014 ons eigen bedrijf opgericht In uw tuin staat een vakbekwaam hovenier met veel kennis en ervaring. Luistert, adviseert en werkt professioneel. Vooraf een vrijblijvende offerte, ontwerp en/of beplantingsplan. Alle benodigde materialen kunnen geregeld worden. Uw tuin wordt gerealiseerd. Hoveniersbedrijf Moerkens U krijgt harde werkers, betrouwbaar en duidelijk. Zowel het werkproces als het resultaat moeten prima in orde zijn. Er is aandacht voor uw wensen en er wordt actief meegedacht over mogelijkheden en materialen. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud. ✅ Kwaliteit & Vakmanschap ✅ Kennis & Ervaring ✅ Advies op maat & Maatwerk ✅ Overleg & Overeenstemming ‘We maken gebruik van eigen gereedschappen en hebben onze eigen leveranciers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden’? ‘Een greep uit ons werkgebied; Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoekse Waard, Spijkenisse, Breda, Wassenaar. Informeer gerust’!

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Tuin was een wildernis. E ris hard gewerkt om het weer toonbaar te maken. Alles werd keurig opgeruimd en afgevoerd. Een aanrader dit Hoveniersbedrijf. Ze hebben er in ieder geval een tevreden klant bij.

Populaire lokale hoveniers in Barendrecht

Andere vakmensen in Barendrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur