Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zoetermeer

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75498 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent. Werkt netjes, beheerst maar toch heel snel (mede doordat hij de juiste spullen heeft). Ik vroeg hem wat extra te doen en dat was ook geen enkel probleem. Aanrader!
 • No13
  No13
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw, dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Yvo was van alle geïnteresseerden de enige die de moeite nam om van te voren vrijblijvend de situatie te komen bekijken. Dat resulteerde op de dag van uitvoering in een snel en optimaal resultaat. Hij dacht goed mee over de oplossing, werkte netjes en liet de boel keurig achter. Een aanrader dus.
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Heeft u interesse in een nieuwe, onderhoudsvriendelijke tuin? Werkzaamheden zoals onkruidverwijdering, het snoeien van hagen. Dan bent u bij mij verzekerd van een succesvol resultaat. Ik ben een man van 25, en het is bij mij mogelijk om een vaste prijs af te spreken, zie foto´s voor een aantal voorbeelden van mijn gedane projecten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles is helemaal top gedaan. Goede communicatie. Zeer tevreden
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Hovenier in Zoetermeer
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professionele vakman, kundig en met veel ervaring. Goed meegedacht met onze wensen en prima werk geleverd. Heel tevreden met onze tuinrenovatie!
 • Fajja
  Fajja
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Timmerwerk, Hoveniersbedrijf en schutting plaatsen.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Denkt goed mee, heeft ons uitdtekend geholpen
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe terras. Deze mannen reageren snel, konen afspraken na e leveren super goed en snel werk. Kan ze iedereen aanraden voor een tuinklus. Bedankt!!!
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Echt een vakman met passie voor zijn werk. Ik geef eigenlijk nooit een review, maar nu moest ik wel. Echt een aanrader
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Hovenier in Zoetermeer

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  We had a great experience with this company. They are very professional and fast. Will hire their services again for sure!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 933 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt