Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Zoetermeer

Op zoek naar hoveniers in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zoetermeer

 • IJzer Rijk Techniek

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Grondverzet Deze klasse omvat: - verplaatsen, egaliseren, ophogen, afgraven van grond; - opruimen, bouwrijp maken van bouwterreinen na sloop; - aanleg van drainage; - grondwerk voor bouwrijp maken van terreinen, ruilverkaveling, ontginning, landaanwinning en -inrichting; - grondwerk voor aanleg van bossen, sportvelden, recreatieterreinen, groenvoorzieningen e.d. Eventueel in combinatie met: - straat- en rioleringswerk. Deze klasse omvat niet: - grondwerk overwegend voor de akker- en tuinbouw - werkzaamheden direct gericht op grind- of zandwinning - afgraven en verwijderen van verontreinigde grond - grondwerk voor het leggen van rioleringen en buizen - grondwerk voor het leggen van elektriciteitskabels - aanleg en onderhoud van tuinen en gazons (8130). - Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Deze klasse omvat: - aanleg van elektriciteits- en telecommunicatiekabels; - aanleg van bovengrondse hoogspanningen. - Bouwtimmeren Bouwtimmeren Deze klasse omvat: - timmerwerk (ruwbouw); - plaatsen van bekistingen voor het storten van beton; - stellen, plaatsen en monteren van (systeem)scheidingswanden, inclusief het stellen van profielen hiervoor; - monteren van systeem- of akoestische plafonds; - plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, trappen, e.d. ongeacht de grondstof; - plaatsen en repareren van hang- en sluitwerk, sloten voor ramen en deuren; - plaatsen van serres, veranda's, schuifpuien, glasdaken e.d. modulaire systemen; - plaatsen van keukens voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. SBI-code: - Stukadoren Verwijderen Stukadoren Deze klasse omvat: - verrichten van raap-, pleister- of schuurwerk aan plafonds en wanden; - verwerken van riet of rietmatten, houtwol e.d. tot een hechtgrond voor raap-, pleister- of schuurwerk; - behandelen van plafonds, wanden en vloeren met kalk, gips, cement of andere bindmiddelen en zand of andere vulstoffen; - vlinderen (egaliseren, waterdicht maken e.d.) van pas gestorte vloeren; - ter plekke vervaardigen of aanbrengen van gipsornamenten, lijstwerk e.d. versieringen. Eventueel in combinatie met: - verrichten van wit-, saus-, silicaat- of soortgelijk werk. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van gipsornamenten, lijstwerk van gips e.d. versieringen - schilderen van wanden, vloeren en plafonds - aanbrengen van gipsplaten. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van ramen, deuren, kozijnen en trappen; - interieurbouw en winkel-, café- en scheepsbetimmering ; - leggen van parket- en laminaatvloeren - metselen, voegen, lijmen en stellen van wanden en muren bestaande uit platen en/of elementen van kalkzandsteen, gasbeton of gipse

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Top! Opname was snel geregeld. Uitvoering prima gedaan volgens afspraak. Goeie communicatie gedurende het hele traject.
 • BRX Marko

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Werkgebied... Zoetermeer +20km

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Echt een Top vakman! Oog voor detail en kan zich inleven in de klant. Daarnaast vakkundig en altijd opgewekt. Levert topwerk!
 • Onderhoudsbedrijf D. Wareman

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Beste, Ik ben Dennis Wareman, een jonge maar zeer gedreven harde werker. Ik ben sinds een half jaar zzp’er, met een eigen bedrijf genaamd Onderhoudsbedrijf D.wareman. Ik ben gespecialiseerd in bestrating en timmerwerk. Ik werk voornamelijk in de regio Zoetermeer/Den Haag. Na ruim 3 jaar werk ervaring als hovenier besloot ik voor mezelf te beginnen. Mijn passie begon bij de hoveniersopleiding.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Het werk is keurig netjes gedaan we zijn tevreden en Dennis is zeker aan te raden Voor een volgende klus zullen we ook zeker Dennis contacteren
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.95383 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Boomstronk verwijderd uit de tuin en afgevoerd. Werkt snel en komt zijn afspraken.
 • Monkeys Totaalonderhoud

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews

  Kwaliteit en vakwerk staat bij ons op nummer 1 . Goed overleg met de klant vinden wij ook erg belangrijk. Ons motto : we gaan pas weg als de klant tevreden is !

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Wij hebben gras laten aanleggen en plantenbakken laten plaatsen. Damien is een hardwerkende man en hij kon de klus snel oppakken. Helaas was de uitvoering en communicatie tijdens en na de klus minder. Hij kwam en ging onaangekondigd, wij werken thuis dus op zich geen probleem maar je wist niet waar je aan toe was. Het gras ziet er niet mooi uit, was niet egaal aangelegd waarvoor hij al een keer is terug gekomen. 6 weken later kale plekken en gaten in gazon. De bakken zijn met slechte aarde/zand inclusief schelpen in plaats van bemeste tuinaarde gevuld, na de slijpwerkzaamheden zitten beide terrassen onder het fijnstof en zo is het achtergelaten. De schuur hebben ze open laten staan en ook alle spullen in de schuur zit onder het fijnstof. Al met al veel geld en dan moeten we zelf nog van alles (laten) herstellen/schoonmaken. Na ons ongenoegen kenbaar gemaakt te hebben en gevraagd te hebben om te kijken naar een oplossing, krijgen we geen reactie meer.
 • De Klushandjes

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews

  De klushandjes is een jong gemotiveerd bedrijf . Wij als De Klushandjes streven naar kwaliteit en service De werkzaamheden die wij verichten zijn O.A :bestrating aanleggen , vlinders / schutting plaatsen , snoeien , onkruid verwijderen , E.D. Aarzel niet en neem contact op . Hopelijk tot snel !

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Michael heeft twee bestratingsklussen gedaan in mijn achtertuin. Prima uitgevoerd door Michael en compagnon. Communicatie goed en volgens afspraak gewerkt.
 • B.M.S. Bouw en Montage Service

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig klus en onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding Straatwerk Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. ER ZIJN IN 2019 en 2020 geen reviews toegevoegd, dit omdat ik sinds december 2018 op een grote klus bij een klant aan het werk ben geweest. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Mooie vlonder, creatieve oplossing, blij met het resultaat!
 • Krasi 60

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.65262 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  De afspraak werd 2x verzet, maar het weer speelde ook mee. Hij heeft goed en snel gewerkt en nam de oude heggen mee.
 • Sven Vreeswijk

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hoveniersbedrijf in Hazerswoude-dorp. Aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Fijne kerel, positief en zonder zeuren zelfs extra werk meegepakt. Het begon te regenen maar hij was niet van suiker zei hij ;-) Zeker aan te bevelen!
 • Ooijendijk hoveniers

  Hovenier in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews

  Ik werk vaak met andere vakmensen samen om een compleet concept voor de tuin te kunnen realiseren

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  60m2 vakwerk met keramische tegels,opsluitbanden en de boel 15 cm omhoog. Leuk gezellig en het belangrijkste topwerk afgeleverd. Absolute aanrader !!!

Populaire lokale hoveniers in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur