Vind een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

Ben je trotse bezitter van een boerderij in Oosterheem, een etagewoning in de Buytenwegh of een eengezinswoning in de Seghwaert? Al deze huizen hebben met elkaar gemeen dat ze elke week opnieuw weer schoongemaakt moeten worden. Past dat helemaal niet in jouw drukke bestaan? Geen nood, een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer neemt deze klus graag uit handen. Zoek jij juist een oplossing voor je kantoor op de Rokkehage? Ook dan helpen onze schoonmakers graag.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Zoetermeer

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig en snel.
 • Faisal Cleaning Services
  Faisal Cleaning Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Faisal cleanings services is een schoonmaak bedrijf die voornamelijk actief is in de regio Zuid-Holland. Wat willen wij voor onze klanten betekenen. Een betrouwbare partner zijn(zeg wat je doe en doe wat je zeg) is ons motto. De definitie van van onze dienstverlening; U krijgt waar voor uw geld, en u als klant komt altijd op de eerste plaats. Wij streven er naar om onze kwaliteit en en service constant te verbeteren. Uw inbreng vinden wij heel belangrijk zo komen wij beiden tot een langdurige relatie. Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers die goed zijn opgeleid en vertrouwd zijn met de nieuwste reinigingsmethode en allen in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Is ruim op tijd. Zeer vriendelijk. Werkt hard. En is nederig.
 • Efma-Cleaning
  Efma-Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Efma-Cleaning is een jong familie bedrijf.  Om onze diensten goed uit te voeren zorgen wij altijd voor een grondig schoonmaak programma op maat. Onze professionals werken volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, schoonmaak en milieu. Betrouwbaar, deskundig en flexibel. Daar staan wij voor! Als professioneel schoonmaakbedrijf streven wij ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn en te investeren in onze medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorschoonmaak, scholen, onderwijs, oplevering, verhuizing en schoonmaak op maat. Afhankelijk van aantal dagen en uren kunnen wij een gratis offerte voor u opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  De dames waren erg professioneel, vriendelijk en dachten goed mee. Ik zou ze zo weer inschakelen. Dikke 10.
 • Anthura Transport en Services
  Anthura Transport en Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Anthura cleaning services are not only of the best quality, we adapt to our clients needs and design customized packages. We understand that no home or office is the same! Quality, reliability and consistency are our best qualities -Professional & Flexible -Pricing according to our quality and requested service. -Quotation free of charge

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Theresa is bijzonder vriendelijk, werkt snel, goed en luistert aandachtig wat je wilt! Ik beveel haar zeker aan!
 • Schoonmaakbedrijf moniqe
  Schoonmaakbedrijf moniqe
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Welkom op het profiel van Monika Kubajka, eigenaresse van Schoonmaakbedrijf Monique. Een bedrijf met inmiddels 15 jaar ervaring in schoonmaakwerk. Mijn bedrijf levert de beste diensten. Uw huis, kantoor of leegstaande pand? Niks is te veel! Ik garandeer de beste kwaliteit en het gewenste resultaat. Graag kom ik met u in contact. Groetjes Monika Schoonmaakbedrijf Monique

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardige dame heeft uitstekend werk geleverd. Huis was schoon en mooi. Aanbevolen
 • Zacht en hard Vloeronderhoud
  Zacht en hard Vloeronderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Zacht en hard Vloeronderhoud "Perfecte Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf en specialist op het gebied van vloeronderhoud! Bij ons bent u aan het juiste adres voor algemene schoonmaakwerkzaamheden en totaal vloeronderhoud."

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik heb door dit bedrijf mijn kleine balkon laten schoonmaken. De directeur😃 is erg vriendelijk en zijn werk mag er zijn! Heeft veel ervaring en dan was te zien aan het resultaat! Aanrader!
 • Cargio Diensten
  Cargio Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  Welkom bij Cargio Diensten, De volgende diensten kunnen wij voor u uitvoeren: - Gevelreiniging met diverse technieken - Schilderwerkzaamheden (dakkapel/boeideel, enz) - Plaatsen van diverse gootdrains, tegen vogels & blad - Plaatsen van complete vogelnetten gespannen in staalkabel - Reparatie tot vervanging van houten gevelbekleding (dakkapel) - Tapijtreiniging met diverse technieken - Gevel/kozijnen reiniging met verwarmd osmosewater tot 70 graden - Machinale vloerreiniging met 3m pad of harde borstel - Graffiti verwijdering - Plaatsen van draadbolroosters - Opleveringsschoonmaak - Vervangen van kapotte dakpannen Onze specialiteiten zijn ontwikkeld om de opdrachten chronologisch te laten verlopen, stapsgewijs tot het verwachte eind resultaat. Cargio Diensten heeft vakmensen op het gebied van reguliere schoonmaak diensten en is de specialist op het gebied van specialistisch reiniging. Er is ook een erkende schilder werkzaam binnen onze organisatie. Door meer dan 27 jaar ervaring in diverse reinigingstechnieken, deze technieken worden indien nodig gebruikt in reguliere schoonmaakopdrachten zoals: koolaanslag, vetaanslag, kalkaanslag en diverse vervuilingen, zo verhogen wij de schoonmaak kwaliteit, ten opzichten van onze concurrent. Ons uitgangspunt en lijfspreek is, we gaan pas weg als u tevreden bent! De meeste regulierschoonmaakbedrijfjes werken vaak op basis van optische schoonmaak, wat qua resultaat en hygiënische oogpunt niet voldoende is. Cargio diensten heeft dieptereinigingstechnieken verweven in het reguliere schoonmaak programma om voor uw het maximale beoogde schoonmaak resultaat te behalen. In de keuken, doucheruimte en toilettenruimten werken wij met professionele reinigingsmiddelen, ontkalker en desinfecterende middelen. Dat betekent voor u echt schoon, minder storingen, schades en daardoor betere resultaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Zeer nette en betrouwbare werker . Doet wat je vraagt en meer .
 • De start
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  De start kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen te beantwoorden. Neem direct contact op met De start om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • My Cleaning Company
  My Cleaning Company
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer

  My Cleaning Company kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met My Cleaning Company om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vanaf het begin fijn contact gehad. Zeer flexibel en kwam op tijd. Het klus (schoonmaak van een lege woning) was netjes afgerond. Een hele vriendelijke persoon.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 329 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Zoetermeer

Wat is het uurtarief van een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer?

Gemiddeld betaal je voor schoonmakers uit Zoetermeer een bedrag tussen de € 16,- en € 30,- per uur. Het specifieke uurtarief en het totaalbedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Wil jij graag vooraf weten waar je aan toe bent? Vraag dan een prijsvoorstel op maat op bij het schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer.

 • Soort ruimte Allereerst speelt het soort ruimte een rol. Aan het schoonmaken van je woning hangt nu eenmaal een ander prijskaartje dan aan een kantoor schoonmaak in Zoetermeer.

 • Omvang van het project Heb jij een studio van 40 vierkante meter? Dan is de schoonmaker een stuk korter bezig dan wanneer de professional een volledige boerderij moet schoonmaken. Dat zie je ook terug in de prijs.

 • Hoeveel aanwezig sanitair Het schoonmaken van sanitair is een stuk arbeidsintensiever dan het schoonmaken van bijvoorbeeld een woonkamer. Heb jij meerdere toiletten en misschien zelfs wel meerdere badkamers? Dat rekent het schoonmaakbedrijf voor particulieren in Zoetermeer door in de prijs.

 • Eenmalige schoonmaak in Zoetermeer of periodieke schoonmaak Tot slot speelt de frequentie van de schoonmaak een rol. In de regel betaal je per uur wat minder als het schoonmaakbedrijf regelmatig mag terugkeren om jouw woning of kantoorpand spic en span te maken.

Welke klussen voert een professioneel schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer uit?

Eigenlijk kun je een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer inzetten voor alle schoonmaakklussen. Ga je binnenkort verhuizen en wil je dat je nieuwe woning eerst vakkundig wordt gereinigd? Of heb je een groot feest en zie je het niet zitten om de dag na het feest je woning te poetsen? Of heb je gewoon een druk leven en heb je wat hulp nodig in de huishouding? In alle gevallen ben je bij een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer aan het juiste adres. Daarnaast kun je de professionals ook inschakelen voor specifieke klussen. Denk bijvoorbeeld aan:

Schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer gezocht?

Wil jij in contact komen met professionals uit jouw regio? Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Vervolgens ontvang je van verschillende professionals een prijsvoorstel op maat. Vind je het lastig om een keuze te maken? Lees dan zeker de reviews van eerdere klanten. Zij geven je een duidelijk beeld hoe de professional werkt. Daarnaast kun je ook altijd even checken of het schoonmaakbedrijf voldoet aan de NEN 4400-1 norm, of het Keurmerk Schoon of SIEV-keurmerk bezit. Zo weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van de schoonmaak.

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt