Vind schoonmaakbedrijven in Leidschendam

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Leidschendam

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95549 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Toppers! Ook fijn in de communicatie!
 • Schoonmaakbedrijf moniqe
  Schoonmaakbedrijf moniqe
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Welkom op het profiel van Monika Kubajka, eigenaresse van Schoonmaakbedrijf Monique. Een bedrijf met inmiddels 15 jaar ervaring in schoonmaakwerk. Mijn bedrijf levert de beste diensten. Uw huis, kantoor of leegstaande pand? Niks is te veel! Ik garandeer de beste kwaliteit en het gewenste resultaat. Graag kom ik met u in contact. Groetjes Monika Schoonmaakbedrijf Monique

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardige dame heeft uitstekend werk geleverd. Huis was schoon en mooi. Aanbevolen
 • Zacht en hard Vloeronderhoud
  Zacht en hard Vloeronderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Zacht en hard Vloeronderhoud "Perfecte Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf en specialist op het gebied van vloeronderhoud! Bij ons bent u aan het juiste adres voor algemene schoonmaakwerkzaamheden en totaal vloeronderhoud."

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik heb door dit bedrijf mijn kleine balkon laten schoonmaken. De directeur😃 is erg vriendelijk en zijn werk mag er zijn! Heeft veel ervaring en dan was te zien aan het resultaat! Aanrader!
 • Golden Rose Service
  Golden Rose Service
  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Zuid-Holland bij Golden Rose Service terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Wij zijn een team van schoonmakers die al jaren ervaring hebben. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Alles zag er spik en span uit! Eenmalig
 • Emike Faith Enigimi
  Emike Faith Enigimi
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  At Emike, We believe success is leaving a place better than you met it. Contact us for your weekly house cleaning and we will sure leave it sparkling clean.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Faith is a very professional cleaner, I wasn't at home so I sent her a text with all the information. I just got back home and the house is clean and smells good, I strongly recommend her!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig en snel.
 • My Cleaning Company
  My Cleaning Company
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  My Cleaning Company kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met My Cleaning Company om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vanaf het begin fijn contact gehad. Zeer flexibel en kwam op tijd. Het klus (schoonmaak van een lege woning) was netjes afgerond. Een hele vriendelijke persoon.
 • De start
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  De start kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen te beantwoorden. Neem direct contact op met De start om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Dak- en schoorsteentechniek west
  Dak- en schoorsteentechniek west
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Dak- en schoorsteentechniek West staat klaar voor al uw schoorsteen, dak en gevel werkzaamheden. Naast het (elektrisch) schoorsteenvegen, zijn wij ook uw partner als het gaat om schoorsteen renovatie of het renoveren van uw gevel. Ook het vervangen van lood is voor ons geen enkel probleem.

  Laatste review:
  Komt optijd, werkt netjes en dat voor een hele redelijke prijs
 • Witte Kat Cleaning
  Witte Kat Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Leidschendam

  Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan kan je bij Witte Kat Cleaning terecht voor echt vakmanschap. We zullen niet alleen uw huis met kwaliteit schoonmaken, we zullen ervoor zorgen alsof het van onszelf is. We zullen geen hoek overslaan. We bieden een geweldige service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij het schoonmaken van zonwering of luifels, ramen wassen, dak- of dakgoten schoonmaken, ramen wassen, huis- of bedrijfsschoonmaak en vele andere klussen. Laat ons weten wat voor werk u in gedachten heeft en wij vinden voor u een oplossing op maat.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Proffesional and top company. Everything was super, no problems. Very good contact. Cleaning 10/10

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 316 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt