Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Leidschendam

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75547 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heg snel gesnoeid en afgevoerd Aardige mensen, netjes gewerkt
  Kom in contact
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Meneer Haryouli heeft in onze voor- en achtertuin verschillende werkzaamheden in sneltempo uitgevoerd en ons geadviseerd. Onder andere het verwijderen van verschillende bomen en een grote haag, snoeien en schoonmaken. Het is allemaal netjes gebeurd en er is echt hard gewerkt. Wij zijn erg tevreden en zullen hem weer benaderen voor nieuwe werkzaamheden.
  Kom in contact
 • Marc ter Sluis
  Marc ter Sluis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  TS outdoor & indoor is de specialist in indoor en outdoor werkzaamheden. Het hele jaar zijn wij er voor het renoveren en aanleggen van uw tuin. Gespecialiseerd in het plaatsen van (hard)houten en composiet vlonders in tuin, dakterras of balkon. Ook voor klein en groot straatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Naast tuin werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor klein indoor aannemers werk als laminaat leggen schilderwerk en kleine verbouwingen. Komt u in contact voor een vrijblijvende offerte. Wij werken altijd met een vaste all-in prijs. Geen verborgen kosten, u weet exact waar u aan toe bent. Komt u in contact voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Fijne en heldere communicatie vooraf en goede afstemming tijdens werkzaamheden. Eigen initiatief en bovenal erg goed werk afgeleverd.
  Kom in contact
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle en duidelijke reactie, prima werk geleverd voor een prima prijs.
  Kom in contact
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne, oprechte kerels, doen wat ze beloven en alles netjes gelegd. Blij mee !
  Kom in contact
 • serdjo
  serdjo
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Als je op zoek bent naar een Stratenmaker in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Leidschendam en omstreken dan kunnen we u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Ik ben een stratenmaker met eigen ploeg van 4 personen. We kunnen alle soorten werk verrichten in uw tuin van klein naar groot. Benodigde hoeveelheid personeel is afhankelijk van de tuin(grootte, werkzaamheden die verricht moeten worden en soort materiaal.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  prima werk geleverd
  Kom in contact
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hij kwam van te voren langs om de klus te bekijken en kon meteen een week later beginnen. Ik had zelf al tegels, maar nog geen ophoogzand of opsluitbanden. Dat maakte niets uit. Hij zou alle materialen en benodigdheden meenemen. Op de dag zelf regende het heel hard. Maar hij heeft samen met een andere collega het werk netjes en snel, ondanks de harde regen, afgemaakt. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Mh-diensten & projecten
  Mh-diensten & projecten
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  U kent dat wel, van die klusjes die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt of omdat u even niet weet wie hiervoor in te schakelen. Graag help ik u om uw eigen lijst met klusjes weg te werken. Elke klus, hoe klein deze ook lijkt, is voor mij reden om langs te komen. Al mijn offertes en aanbiedingen proberen ik zo scherp mogelijk aan te bieden. Een tevreden kant is de beste reclame, en bezorgt mij meer opdrachten.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Good communication, quick response, good and clean solution.
  Kom in contact
 • No13
  No13
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw en omgeving dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Moet nog starten maar snelle reactie, helder en duidelijk,goede kennis en adviezen. Half mei start de opdracht kijk ernaar uit
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in Leidschendam

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1534 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt