Sloopbedrijven in Leidschendam

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Leidschendam. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Leidschendam

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Leidschendam

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Duidelijke afspraak. Klus prima gedaan. Zeer vriendelijke mannen. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • Thomas Sloop Specialisten
  Thomas Sloop Specialisten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Mijn werkzaamheden zijn slopen,opruimen en afvoeren. We hebben al 5 jaar ervaring met slopen en opruimen, wij gaan graag aan de slag en doen ons werk hoe het moet. Hoe het ook moeilijk is, is alles mogelijk voor ons.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hele harde werkers ondanks het onwijs warme weer. Alles mooi afgevoerd en opgeruimd opgeleverd. Aardige mannen.
  Kom in contact
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  • Let op! Alle voorgestelde prijzen zijn excl btw. Prijsindicaties: • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen & afdoppen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • puin/meubels afvoeren v.a €60 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Geweldig geholpen!
  Kom in contact
 • Luks-Bedrijfsdiensten
  Luks-Bedrijfsdiensten
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Mijn naam is Martin en ik kom uit Tsjechië. Taal: NL - eenvoudig Eng - communicatief niveau Ervaringen - 8 jaar sloopwerken in NL Ik heb bus (Opel Vivaro) en voor kleine sloopwerkzaamheden heb ik gereedschap en puin of meubilair afvoeren Ik ben lichamelijk fit (ik rook niet) Ik ben verantwoordelijk en ik hou van goed werk en het opruimen van mezelf. Wat ik kan do? Sloop badkamers, kantoor plafonds, boren, sleuven, schoonmaken, demontag.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Very friendly person who works efficient and fast. He is right on time for a reasonable price.
  Kom in contact
 • Meqich Techniek
  Meqich Techniek
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Voorburg, dan kan Meqich Techniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Almir reageerde super snel en het contact was erg prettig. Hij had de kast binnen no time uit elkaar en opnieuw gemonteerd. Ook is hij nog een keer terug gekomen (kosteloos) om de snoer van lamp in de kast te repareren.
  Kom in contact
 • Venter Montage
  Venter Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Venter Montage kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Voorburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Douche of bad reparatie, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Venter Montage om je klus te bespreken, en een prijs opgave.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super aardige jongens. Ze hadden zich wat verkeken op de klus, waardoor het wat langer duurde. Gelukkig hadden wij de tijd en namen zij echt de tijd om de klus zo goed en netjes mogelijk na wens uit te voeren. Wij waren echt blij verrast en raden deze jongen(s) zeker aan. Ze hebben bij ons de schoorsteen gesloopt en al het puin opgeruimd.
  Kom in contact
 • ZirkzeeMontage
  ZirkzeeMontage
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  ZirkzeeMontage is je ideale en enthousiaste partner als Klusbedrijf, Sloopbedrijf en constructiewerken in Voorschoten en omgeving. Neem contact met ons op zodat we jou plannen kunnen realiseren.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Helemaal fantastisch. Aardige jongen. Een echte vakman. Heel goed werk afgeleverd en een hele mooie prijs. Kortom kan niet beter
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • ZEO Loodgieter & Installatie bedrijf
  ZEO Loodgieter & Installatie bedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Met ruim 10 jaar ervaring als loodgieter en installateur, leggen wij bij ZEO Loodgieters de focus op kwaliteit, klanttevredenheid, transparantie en veiligheid. Ons gepassioneerde team is gespecialiseerd in lekkages, renovaties, verstoppingen, dakwerkzaamheden, rioolwerkzaamheden, cv-installatie en sanitair. Bij ZEO geloven we in persoonlijke service en transparantie. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie. Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking en prijsopgave. Ons ervaren team staat klaar voor diverse loodgieters- en rioleringswerkzaamheden, met als doel jouw volledige tevredenheid. Bel ons vandaag nog voor een zorgeloze woning!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Vriendelijk en snel contact, klus naar tevredenheid en snel uitgevoerd!
  Kom in contact
 • kalai Vision
  kalai Vision
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Sloopbedrijf in Leidschendam

  Beste klant , Gespeciaaliseerd in de volgende vakgebieden: - meubelmontage -(de)monteren van meubels - kleine klus werkzaamheden zoals: lampen ophangen , gordijenen plaatsen etc. - tuin onkruid vrij maken -snoeien en bijknippen -construcsties voor de tuinbouw -decoratie voor de tuin Mvg, Vision

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heelveel enthousiasme begonnen 👍❗️
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 496 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt