Vind keukenmonteurs in Leidschendam

Op zoek naar keukenmonteurs in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Leidschendam

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Keurige vakmannen. Hebben een kraantje en afvoer aangelegd voor een vaatwasser. Ziet er keurig uit. Ze denken mee voor de juiste plek en laten de boel weer keurig achter!.
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer vriendelijke man. Reageert snel op berichten. Komt afspraken na. Levert goed werk af.
 • Meubel Montage Nederland
  Meubel Montage Nederland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Wij zijn vooral gespecialiseerd in het monteren van IKEA Pax kasten, Malm, Brimnes, Hemnes etc in regio Rotterdam. Onze flexibele planning omvat ook avonden en weekenden. Naast Ikea-kasten monteren we ook andere kasten, zoals die van Leenbakker, Jysk en Meubella. Bovendien verzorgen wij extra klussen, zoals het ophangen van gordijnrails en lampen. Wij garanderen voordelig en nauwkeurig werk. Onze vakmensen transporteren en monteren met expertise, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe meubels. Neem gerust contact op voor een zorgeloze oplossing. Team - Meubel Montage Nederland

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Geweldige service. Walid heeft mij gered met een spoedklus. Snel en vakkundig.
 • Mobisonderhoud
  Mobisonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Veel ervaring met keuken monteren. Kasten / inloopkasten. En diverse meubels. Lampen / spotjes.sanitair

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Keuken laten installeren in Den Haag en omstreken? Dan moet je bij Mo en zijn team zijn. Professionals met veel ervaring. Ze hebben de keuken keurig geïnstalleerd, denken goed mee en laten alles netjes achter. Dingen die ze tegenkomen lossen ze goed op. Daarnaast ook gewoon aardige gasten. Zeker een aanrader!
 • JC totaal onderhoud!
  JC totaal onderhoud!
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Deel niet zomaar je contact gegevens als je niet zeker van je klus bent, dit brengt HOGE KOSTEN MET ZICH MEE! Jc totaalonderhoud voor al uw interieur/ exterieur verbouwingen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Goed en kundig.
 • SC multiservice
  SC multiservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Hoi ik ben Stojan Ik zit nu al 4 jaar in de bouw en sinds 2 jaar al voor me zelf. In al deze jaren heb ik al heel wat ervaring opgedaan, heb al veel timmerwerk, loodgieters werk ook ben ik werkzaam in de camera beveiliging en Brandbeveiliging dit heb ik de laatste jaren gedaan, en het lezen van bouwtekeningen is ook geen probleem heb al meerdere projecten zelfstandig uitgevoerd

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Snelle reactie met goed resultaat heel netjes gewerkt. Ik ben zeer tevreden en daarnaast heel beleefd naar de klant.
 • MPB Meubelmaker
  MPB Meubelmaker
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Neem direct contact op met MPB Meubelmaker wanneer u denkt dat ik iets voor u kan betekenen. Ps. Bij geen interesse zie ik graag geen bericht tegemoet Dit ivm de kosten die werkspot in rekening breng. Of ik de klus krijg of niet. If you are not interested, please do not send a message back to me. This is due to the costs charged by Werkspot. Whether I get the job or not.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Reageert snel en levert keurig werk. Aanrader
 • All Fixed Montage & Onderhoud
  All Fixed Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Beste opdrachtgevers, Wij van All Fixed Montage & Onderhoud staan 24/7 klaar voor al u benodigde werkzaamheden. Met enthousiasme en resultaatgerichtheid zullen wij onze werkzaamheden verrichten. Waarbij service, kwaliteit en continuïteit voorop staan. All Fixed is specialist in diverse klussen in en rondom u woning. Zo verzorgen wij badkamer renovaties, meubel (de)montage, timmerwerkzaamheden, etc. Wij hanteren vaste lage prijzen die op voorhand met u worden besproken. Bij het kiezen voor All Fixed Montage & Onderhoud kunt u rekenen op een betrouwbaar en soepel verloop. Graag komen wij met u in contact!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goed contact, duidelijke afspraken je weet waar je aan toe bent geen verrassingen en nette en vlotte afhandeling van de klus!
 • Don Top
  Don Top
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Don Top is een ervaren bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in elektrotechniek.Onze specialisatie ligt in het installeren van groepenkasten voor woningen. We zijn trots op ons vakmanschap en streven ernaar om hoogwaardige elektrotechnische diensten te leveren aan particuliere klanten. Als bedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid.Daarom zijn we gecertificeerd volgens de normen NEN1010, NEN3140 en VCAvol waardoor we voldoen aan de hoogste veiligheids-en kwaliteitsnormen binnen de branche. Wij begrijpen dat onze klanten gemoedsrust willen hebben bij het inhuren van een elektrotechnisch bedrijf.Daarom hebben we een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die onze klanten beschermd tegen eventuele schade die tijdens onze werkheden kan ontstaan. Om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen, werken we uitsluitend met gereedschappen van topmerken. Dit stelt ons in staat om efficiënt en nauwkeurig te werken, zodat we hoogwaardige elektrotechnische installaties kunnen leveren die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldoen.Bij Don Top streven we ernaar om uitstekende service te bieden aan al onze klanten. We luisteren naar uw specifieke behoeften en zorgen voor op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Patrick is iemand die goed communiceert en keurig op tijd was. Een vakman die onze nieuwe inductiekookplaat heeft geplaatst. Hij nam hiervoor de tijd en gaf uitleg over wat hij ging doen. We zijn erg blij met het resultaat. Een prettig persoon die wij zeker weer gaan benaderen als wij weer een elektriciën nodig hebben.
 • Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Keukenmonteur in Leidschendam

  Soms heb je van die klussen die te groot zijn om zonder vakkundige hulp te realiseren. Frank van der Rol allround onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in renovatie en verbouw aan woningen, winkels en kantoren. Vakkundige onderhoud in Den Haag en omgeving, voor onder andere badkamer- keuken- toiletrenovatie, loodgieterswerk, wandafwerking, elektrische aansluitingen en binnenschilderwerk.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Frank van der Rol heeft het probleem vakkundig opgelost.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 835 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt