Vind gevelspecialisten in Leidschendam

Op zoek naar gevelspecialisten in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Leidschendam

 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn alle werkzaamheden aan de gevel van hakken ,voegen , stralen, metselen, gevel reinigen Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Ik ben reeds 2 weken bezig geweest om een afspraak in te plannen. Meneer zou afgelopen donderdag om ca. 16.00 uur langskomen en ben eerder van mijn werk weg gegaan. Het is nu maandag en hij is niet geweest en heb ook niets meer van hem vernomen. Kortom waardeloos en heb nu contact met een ander bedrijf opgenomen.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35170 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Geachte aanbieders, Van Yperen Onderhoud is een dynamisch bedrijf wat werkt met verschillende vaklieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit totale gevelrenovatie, restauratie ornamenten, schilderwerk, metselwerk en timmerwerk. Ook op het gebied van heien en funderen hebben wij de juiste vaklieden in huis. Bij alle werkzaamheden bieden wij 100% garantie. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Mvg Van Yperen Onderhoud.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Ton is op locatie gekomen, heeft keurig zijn vakman kennis gedeeld en opties aangeboden. Voor een goede prijs en excellente kwaliteit is onze buitenmuur hersteld nadat hier een scheur in zat. Ook is er een latei geplaatst en dit alles was binnen een dag klaar! Ik raad Van Yperen Onderhoud aan boven alle andere klusbedrijven via werkspot!
 • Puchito Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Ruim 15 jaar ervaring

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Vakkundig bedrijf. Mooi eind resultaat. Tijdens de werkzaamheden heeft Puchito ook wat onvoorzien zaken opgelost. Aanrader.
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Reageerde snel op mijn klus voor het schilderen voor 8 binnendeuren, voor een goede prijs! Communicatie was vlot en prettig. Het is een hele vriendelijke, vrolijke man. Werkt vlot en levert echt mooi resultaat. Voor onze volgende klus neem ik weer contact op!!
 • Cargio Diensten
  Cargio Diensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.75261 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Welkom bij Cargio Diensten, De volgende diensten kunnen wij voor u uitvoeren: - Gevelreiniging met diverse technieken - Schilderwerkzaamheden (dakkapel/boeideel, enz) - Plaatsen van diverse gootdrains, tegen vogels & blad - Plaatsen van complete vogelnetten gespannen in staalkabel - Reparatie tot vervanging van houten gevelbekleding (dakkapel) - Tapijtreiniging met diverse technieken - Gevel/kozijnen reiniging met verwarmd osmosewater tot 70 graden - Machinale vloerreiniging met 3m pad of harde borstel - Graffiti verwijdering - Plaatsen van draadbolroosters - Opleveringsschoonmaak - Vervangen van kapotte dakpannen Onze specialiteiten zijn ontwikkeld om de opdrachten chronologisch te laten verlopen, stapsgewijs tot het verwachte eind resultaat. Cargio Diensten heeft vakmensen op het gebied van reguliere schoonmaak diensten en is de specialist op het gebied van specialistisch reiniging. Er is ook een erkende schilder werkzaam binnen onze organisatie. Door meer dan 27 jaar ervaring in diverse reinigingstechnieken, deze technieken worden indien nodig gebruikt in reguliere schoonmaakopdrachten zoals: koolaanslag, vetaanslag, kalkaanslag en diverse vervuilingen, zo verhogen wij de schoonmaak kwaliteit, ten opzichten van onze concurrent. Ons uitgangspunt en lijfspreek is, we gaan pas weg als u tevreden bent! De meeste regulierschoonmaakbedrijfjes werken vaak op basis van optische schoonmaak, wat qua resultaat en hygiënische oogpunt niet voldoende is. Cargio diensten heeft dieptereinigingstechnieken verweven in het reguliere schoonmaak programma om voor uw het maximale beoogde schoonmaak resultaat te behalen. In de keuken, doucheruimte en toilettenruimten werken wij met professionele reinigingsmiddelen, ontkalker en desinfecterende middelen. Dat betekent voor u echt schoon, minder storingen, schades en daardoor betere resultaten.

  Laatste review:

  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden -

  Cargio diensten de water en schimmel schade laten verwijderen. Ben erg te vrede! Communicatie verliep soepel, Klus kon na overleg snel gedaan worden. Het eindresulaat kon niet beter, ik zie niks meer van de schade die er was. Mocht ik ooit nog een klus voor ze hebben, ga ik ze zeker bellen.
 • Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Gespecialiseerd in gevelonderhoud, 6 jaar ervaring in de bouw. Zorgen altijd voor een schone werkplek en werken altijd keurig netjes, altijd postieve reacties over het werk & de manier van werken, laten alles netjes weten hoe of wat iets werkt. We hebben VCA (vol) en houden ons aan alle veiligheidregels.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Fijne communicatie, komt op tijd en doet wat hij zegt.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75121 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Snel en vakkundig gevel renovatie uitgevoerd. Ook keurig alles opgeruimd. Zeer tevreden.
 • mosselveld
  mosselveld
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Welkom op mijn werkspot profiel! Mijn naam is Maurice Mosselveld en ben van het bedrijf Dumo-multiservice Bij mij kunt u terecht als u een opdracht heeft in het glas en gevelreiniging, dakgootreiniging , tuin onderhoud, het plaatsen van een schutting of steiger. Of andere klussen Ik kom graag in contact met u. Groetjes, Maurice

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Aardige man die op de afgesproken tijd komt en goed werkt levert (voegen tussen terrastegels herstellen en losse tegels afbikken en opnieuw vastzetten) en de zaak prima opgeruimd achterlaat en voor dit alles een acceptabele prijs rekent.
 • Gerrebrands Gevel Renovatie
  Gerrebrands Gevel Renovatie
  Beoordeling: 3.9 van 53.9522 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Gerrebrands Gevel Renovatie Al meer dan 20 jaar de beste keus op het gebied van gevels en dakwerkzaamheden. ''Kwaliteit voor de juiste prijs''

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Ga nooit met dit bedrijf in zee! Komen heel professioneel over maar komen op dag dat de werkzaamheden hadden moeten plaatsvinden niet opdagen!!!!! Laat ook telefonisch en via de app niets horen. Pas op mensen!!
 • Revolt Voegen
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Gevelspecialist in Leidschendam

  Ik kan zowel voeg werk al pointer werk verrichtten. Ik werk al 10 jaar in de bouw als voeger.

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Ik ben erg tevreden over het geleverde werk van Revolt voegen Faruk komt met één van zijn zoons als tolk en hem te assisteren. het zijn mannen van weinig woorden maar werken echt hard en netjes en zijn uiterst beleeft ook wordt alles in de klus waar ook maar enige twijfel over bestaat in overleg gedaan . na de klus wordt ook alles netjes opgeruimd het werk was 35 m 2 voegwerk platvol geborsteld .

4.5

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 77 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur