Vind domotica specialisten in Leidschendam

Op zoek naar domotica specialisten in Leidschendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Leidschendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 88 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Leidschendam

 • micro-IT

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  - Camera beveiliging systemen / HIKVISION - Alarmsystemen / AJAX - Intercom systemen - Data bekabeling / patch panelen - WiFi verbetering - Slimme verlichting - Netwerk beveiliging /advies 10+ jaar ervaring

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Werkt snel en netjes!
 • SA Telecom

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  20 jaar als data installatie monteur gewerkt voor o.a kpn, VolkerWissels, defensie mijn werkveld : telefoon, internet, tv, WiFi, Computers, Netwerkabels, en klen Electra werkzaamheden

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Betrouwbare vakman. Hij bleef net zolang tot onze telefoon en internet het weer deed.
 • PB Company

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.3 van 54.35102 reviews

  PB Company is een bedrijf met veel kennis en ervaring die een goede balans bied tussen kwaliteit en kosten. Wij zijn geen klussers, alleen erkende vakmensen werken met ons. Bij ons kunt u terecht voor: Smart Homes and Buildings, advies ontwerp en realisatie. ( Erkend expert ) Technische Automatisering, ( Denk aan Automatische besturing van klimaat en productie, Horeca automatisering, Proces Besturing ) Netwerken, Internet ontsluiting & WIFI (ook ook complexe problematiek) CAI (Coax distributie) Techniek (Kabel)televisie, Satelliet, huisnetwerken. Intercom en & communicatie. Intercom voor gebouwen en alle telefonie vormen. Onze diensten worden altijd 100% gegarandeerd. Om dit te bereiken kunnen wij o.a. metingen verrichten aan en op grond daarvan accurate simulaties opzetten . Daarnaast hebben wij een elektronische werkplaats tot onze beschikking waarin wij oplossingen kunnen bieden als bv. onderdelen niet meer geleverd worden of een speciale toepassing noodzakelijk is. Wij bieden een uitstekende balans tussen professionaliteit en kosten. ( P.S Wij bieden geen korting voor een goede waardering op Werkspot )

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Slechte communicatie. De opdracht ingetrokken. Heer had haast en geen tijd om de telefoon te beantwoorden, ook geen reactie op een eerdere mailbericht. M.i. is de service tot de voordeur, daarna mag je het zelf uitzoeken bij problemen.
 • Testudo Network

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Wil jij je huis beveiligen met een goede netwerk, alarm en camera beveiliging. Wil jij een nieuwe tv kopen en/of advies hebben. Wij regelen alles voor u, ontzorgen tot in de puntjes. Wij kopen verkopen ook hardware zoals camera's, alarmsystemen, telefoons en televisies en plaatsen en installeren het voor u. Sinds kort ook Ring video deurbel beschikbaar. Groeten, Testudo Network

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Ben snel geholpen met goede service en afspraken. Alles was goed aangesloten en bedrading is netjes weggewerkt bij de tweede afspraak.
 • Cybercompany

  Domotica specialist in Leidschendam

  Nog geen reviews

  Cybercompany helpt u met al uw ICT vraagstukken. Van de installatie van computers en randapparatuur tot het installeren en configureren van uw WiFi-netwerk. Ook voor databekabeling kunt u bij mij terecht.

 • E. Spruit Elektrotechniek Rotterdam

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Hallo mijn naam is Edward Spruit, ik ben 18 jaar geleden begonnen als elektromonteur. Waarin ik ben uitgegroeid van hulpmonteur tot leidinggevend monteur op grote bouw projecten en hierbij vereiste diploma's gehaald. Hierin kwamen meerdere installaties aan bod van 230-400v tot aan netwerken, dus met andere woorden een allround elektromonteur in utiliteit en woningbouw. Na enkele jaren voor een bedrijf als leidinggevende ben ik in 2015 voor mijn eigen begonnen. Hierdoor is E. Spruit Elektrotechniek Rotterdam ontstaan, wat voor mij zowel tevens de klant belangrijk is dat er een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Tevens hou ik er erg van om met de klant mee te denken om zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen. Dus is hiermee uw interesse mee opgewekt kunt u altijd met mij contact opnemen. Met vriendelijke groeten, E.Spruit

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  in een woord top. prima vakman, werkt alleen met professionele materialen. weet waar hij mee bezig is.
 • van Bemmelen Techniek

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Van Bemmelen Techniek uit Nootdorp is gespecialiseerd in Camerabeveiliging en elektrotechniek Daarnaast bieden wij u allround technische assistentie voor al uw klussen in en om uw huis of bedrijf.

  Laatste review:

  Zeer tevreden. Heel betrouwbaar en heeft heel goed werk geleverd. Heb nog een paar andere klussen en zal hem daar zeker voor benaderen.
 • HDG

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Elektrotechnisch ingenieur van TU Delft. Ik woon in Den Haag. Communicatief en servicegericht. Handig met handen en hoofd. "Getting things done". Mijn kracht ligt vooral op audio/video/ICT/alarm/domotica installaties ontwerpen, installeren, upgraden, repareren.

  Laatste review:

  Helemaal prima!
 • Van Eijk Computertechniek

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews

  Welkom op het profiel van "Van Eijk Computertechniek". Ik sta voor u klaar als het gaat om het aanleggen of onderhouden van uw computernetwerk, installatie van IP camera's of bij onderhoud aan uw computer. Denkt u daarbij aan de volgende mogelijkheden: * Het aanleggen van het thuis- of bedrijfsnetwerk, bedraad of draadloos Wij testen uw netwerkaansluitingen op een professionele manier. U weet na afloop zeker dat de kabel de juiste snelheden kan behalen! ° Het verhelpen van netwerk- en internetproblemen ° Het installeren van IP camera's ° Installeren van het internetmodem, uw tv of smartphone ° Het verhelpen van storingen aan uw computer °Het gebeurt wel eens dat een HDMI-kabel defect raakt. Dit gebeurt dan meestal bij de connector. Het is mogelijk om een nieuwe stekker te monteren, mits de kabel daarvoor geschikt is. Het repareren van de kabel is iets dat ik voor u kan doen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super service! Vandaag zijn alle netwerkkabels vervangen en is onze TP-link Deco geïnstalleerd. Er waren wat tegenslagen vanuit de kant van Ziggo, maar Michel ging niet eerder weg voordat dit opgelost was samen met de Ziggo . Echt super! Alles is goed vervangen en het werkt super goed. Goede communicatie vooraf en tijdens de klus. Als we in de toekomst weer een probleem hebben dan komen we zeker terug!!
 • Diel-IT

  Domotica specialist in Leidschendam

  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews

  DIEL-IT levert zakelijke & Particulieren oplossingen die precies dat doen wat u ervan mag verwachten. Flexibele, kostenbesparende, betrouwbare, op maat en makkelijk te beheren oplossingen gericht op de toekomst. De ervaring die onze professionals in vele jaren hebben opgebouwd zijn gebundeld in onze productlijn. Geavanceerde oplossingen in een beheersbare omgeving. DIEL-IT is een professional in het ontwerpen en bouwen van ICT netwerken. Voor al uw ICT vragen kunt u bij ons terecht, wij geven ook kosteloze advies/diagnose over al uw ICT vragen, o.a. ISDN / ADSL / VDSL / VoIP Draadloos Netwerk Netwerk thuis Werken met Computers / Laptops IP Camera's / Camera recorder remote op smartphone als op de vaste pc. Werken met office Internet E-mailen UTP/Coax bekabeling trekken in huis door loze leidingen Verhelpen van internet problemen in uw huis, zowel bedraad als draadloos Toegangsverlening techniek Serverbeheer Systeembeheer Netwerkbeheer LAN / WiFi netwerk aanleggen en troubleshooten Of als de computer het niet meer doet!!. OPLEIDINGEN: 2012-2016 Certificering KPN TTG (Toegang technische gebouwen) Kabelverdelers en ISRA praktijk Hoofdverdeler praktijk Basis xDSL voor Access Service 2011-2012 VCA Certificering Basic Elments of Safety Basisveiligheid VCA 2011-2012 NEN 3140 Certificering Vakbekwaam persoon aanleg Electra. Paxton erkend net2 controller Toegangstechniek Jablotron erkend pg alarm installateur Powermax erkend alarm installateur Galaxy honeywell alarm installateur 2010-2011 Routit HIP certificering Hostit voice over ip 2000-2001 MCSE 2000 fast track MCP.2000 Professional, MCP.2000 Server MCP.2000 Network Infrastructure Design 1999-2000 Administering Microsoft Windows NT.4.0 Networking Essentials, TCP/IP A+; PC fundamentals Hardware support skills Software support skills Tinbergen College 1996-1999 MTS Telematica Informatica Analoge Techniek Digitale Techniek Elektrotechniek Wis- en Natuurkunde 1998 Wet Milieubeheer en handhaving praktijk 1977-1981 LTS Mechanische Techniek.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Helaas geen goede ervaring. Vooraf goede afspraken gemaakt, is zelf komen kijken, over het te verrichten werk. o.b.v. deze afspraken een offerte laten opmaken. Omdat zijn inschatting qua tijd niet goed was ben ik hem tegemoet gekomen om de afwerking van de gootjes in de slaapkamer te laten zitten. Anders zou het nachtwerk worden.. Voor het ophangen van mijn TV (beugel had ik al aangeschaft) zou hij later met een collega langskomen. Na 2x te hebben afgezegd (collega kon niet) is het er nooit meer van gekomen. De tv-beugel ligt nog steeds in de doos te wachten.

Populaire lokale domotica specialisten in Leidschendam

Andere vakmensen in Leidschendam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur