Op zoek naar een behanger bij jou in de buurt?

Met behangers uit jouw regio, vind je altijd de juiste behanger voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en kom in contact met specialisten die interesse tonen.

Enkele van onze best beoordeelde behangers

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75335 reviews

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prima , snel gereageerd. Goede communiceren
 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555131 reviews

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Erg mooi geworden dankzij Heinz. Werkt netjes en komt afspraken na, gaf ook adviezen waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben. Voor een volgende klus weet ik Heinz weer te vinden :) aanrader dus.
 • Behang service daniel
  Behang service daniel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews

  Beste klant, mijn naam is Daniel en ik woon in Almere waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik werk al meer dan 20 jaar in behang. , betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang en u biedt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding! Ook de kleur raad ik aan.Kortom, voor de prijs-kwaliteitverhouding zit je goed! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen. En ik spreek Engels en ken een beetje Nederlands Behang Service Daniel🤝 mij instgram:stofferingbijdaniel 🥇

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Does a great job and works very fast also.
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews

  Shirwan is geïnteresseerd in je opdrachtklus en wil graag met je daar over bespreken :-)

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  So far so good. Shirwan replied to my call instantly and also understood what needs to be done. We made an appointment so he could see the location where the job needs to be done. An acceptable quotation for the job was also send and the work will actually start real soon. I have a good feeling with Shirwan.
 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helemaal top!! Erg betrouwbaar! Alles snel en netjes gedaan. Helemaal tevreden.
 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75191 reviews

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super snel geregeld en snel gedaan. Nog wat tips gekregen voor een volgende keer maar het zit er super strak op. Zeker een aanrader!
 • Koot Behangwerken
  Koot Behangwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

  Wij zijn een professioneel bedrijf dat uitsluitend is gespecialiseerd in behangwerken, voor elke sort behang kunt u bij ons terecht. Wij werken door heel Nederland en zijn vaak op korte termijn beschikbaar.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Wij zijn heel blij met het werk van Julian. Een vakman die erg meedenkend is. Hij kwam op eigen initiatief later terug voor het decoratie behang, zodat we tijd hadden voor het schilderwerk en de hoeken zo strak mogelijk zouden zijn. Reageert snel en contact verloopt prettig. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
 • Klusbedrijf Nasir
  Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85190 reviews

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Allround Klusbedrijf Nasir met ervaring in diverse vakgebieden. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Hieronder een overzicht van mijn vakgebieden: Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of oliën van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waar ik gespecialiseerd in ben is het behangen van wanden met alle soorten en verschillende merken behang zoals arte, ellitis, vescom enzovoort. Van linnenbehang, patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Het aanbrengen van silicone-kit in uw badkamer en keuken wordt door onze kitter (Owena) professioneel voor u uitgevoerd zonder het gebruikt van vettige zeep sopje. Ook voor het spekglad stucen van wanden en plafonds bent u bij mij op het juiste adres. Mijn overige expertises zijn het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, plafond verlagen,timmerwerk en Het assembleren van meubels. Tevens kan ik ook uw complete Badkamer-renovatie voor u verzorgen inclusief het verleggen van leidingen/afvoer, tegelzetten en afwerken, uw keuken voorbereiden voor plaatsing + het installeren van de keuken voor uw uitvoeren. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Instagram: Allround klusbedrijf Nasir

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Nasir heeft snel op de opdracht gereageerd en kon op korte termijn het uitvoeren. De PVC vloer is verwijderd en er ligt nu een mooie Laminaat vloer in.
 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.115 reviews

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, betonlook). - latex airless spuiten. - lak airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Bestratingen. 13. Tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg. 14. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Makkelijk contact, zeer flexibel en mooi resultaat

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 567 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een behanger?

De belangrijkste taak van een behanger is het behangen van je muren. Toch zijn dit niet de enige werkzaamheden die hij uitvoert. Een behangspecialist adviseert over het geschikte behang voor jouw muur, verwijdert indien nodig het oude behang en zorgt voor een gladde muur. Na het behangen van de muren, zorgt de vakman er tevens voor dat hij de ruimte schoon en netjes achterlaat.

Taken van een behanger

 • Verwijderen behang
  Om kosten te besparen, kan je de muren zelf behangvrij opleveren. Heb je hier geen tijd voor? Dan kan je dit ook uitbesteden aan de behanger. De vakman verwijdert in dat geval het oude behang met de bijbehorende techniek; voor het verwijderen van papierbehang maakt hij gebruik van een stoomapparaat, bij vinylbehang kiest hij voor een behangperforator en bij glasvezel krabt hij het behang van de muur af. De techniek, het aantal vierkante meters en de ondergrond bepalen samen de prijs die je voor de behanger betaalt.
 • Behangen van de muur
  De behanger kan verschillende soorten materiaal op de muur plaatsen. Zo kan je kiezen voor papier-, textiel-, vinyl-, acryl- of renovliesbehang. Welk soort behang jij kiest, is afhankelijk van je budget, het soort ruimte en het gebruik. Wil je het behang makkelijk schoonmaken met een doekje? Dan is vinylbehang een goede keuze, terwijl renovlies weer een prima basis is voor het schilderen van je muren. De behanger kan je hierover adviseren.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een behanger

Wanneer je overweegt een behanger in te schakelen, is het logisch dat je verschillende vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen van consumenten die eerder een behanger zochten via Werkspot.

Wat kost een behanger? 

De prijs die je betaalt voor een behanger is afhankelijk van de tijd die een behanger precies nodig heeft voor het afronden van de klus. Hierbij speelt het aantal meters behang een rol, maar ook de moeilijkheidsgraad van de klus. Het behangen van een kamer met veel nisjes en hoekjes kost meer tijd dan het behangen van een vierkante kamer. Dit merk je in de totaalprijs die je voor de behanger betaalt. Gemiddeld betaal je een behanger per uur een tarief tussen de € 20,- en € 40,-.

Ben je benieuwd met welke kosten je nog meer rekening kan houden? Op deze pagina's vind je de gemiddelde prijs van werkzaamheden die een behanger uitvoert.

Wanneer kan je behangen na stucen? 

Grote oneffenheden in de muur zijn ook na het behangen nog zichtbaar, daarom moet je bij flinke beschadigingen eerst de muur laten stucen. Voor een goede hechting en het voorkomen van beschadigingen kan de behanger pas enkele dagen tot weken na het aanbrengen van de stuclaag aan de slag. Hoelang het stucwerk moet drogen is afhankelijk van de dikte van de laag en de ventilatie en luchtvochtigheid in je woning. Wanneer de stuclaag helemaal wit is, kan de behanger vaak aan de slag, maar vraag voor de zekerheid de stukadoor altijd om een tijdsindicatie.

Wat is stotend behangen?

Ga jij voor behang met een patroon? Dan is het belangrijk dat de behangspecialist stotend behangt. Dit betekent dat de stroken behang tegen elkaar aan komen en dat de stroken elkaar niet overlappen.

Waarom een behanger inhuren?

Het behangen van een kamer lijkt simpel, maar is vaak toch nog best een hele klus. De rollen behang moeten naadloos op elkaar aansluiten en voor een mooi resultaat mag er geen enkele bobbel in het behang zitten. Is jouw kamer toe aan een nieuwe look en heb je geen tijd om je kamer te behangen? Of zie je het niet zitten om deze klus zelf uit te voeren? Na het plaatsen van een klus op Werkspot kom je direct in contact met een professionele behanger in jouw regio.

Een behanger neemt de volledige klus uit handen. Hij behandelt de muren voor en zorgt dat er geen grote oneffenheden meer in de muur zitten. Vervolgens plaatst hij het behang naar jouw keuze op de muur. Laat jij je wanden niet stucen, maar wil jij wel de muren schilderen? Ook dan kan je een behanger inschakelen. De behanger behangt in dat geval de muren met renovlies, dit materiaal kan je vervolgens overschilderen.

Waar vind je een betrouwbare behanger?

Natuurlijk wil je een behanger die secuur werkt en zorgt dat jouw kamer er weer netjes uitziet, maar het is minstens zo belangrijk om een vakman in te huren die zijn afspraken nakomt en waar je garantie hebt op het geleverde werk. Wanneer je gratis en vrijblijvend een klus plaatst op Werkspot heb je de zekerheid dat alle behangers zijn ingeschreven bij de KvK en dat ze voldoen aan de kwaliteitscheck van Werkspot. Daarnaast vind je reviews op het profiel van de behanger. Zo krijg je snel een volledig beeld van de behangers in jouw regio en weet je zeker dat je de juiste vakman inschakelt.

Overige beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt