Op zoek naar een glaszetter bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een betrouwbare glaszetter? Plaats gratis je klus op Werkspot en kom in contact met ervaren glaszetters in jouw regio.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews

  Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren. Onze monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven u alle advies over glas wat precies bij u woning of winkel zal passen. Hr+++ Hr++ Hr+ Hr Enkelglas Triple glas Veiligheidsglas Vacuümglas Enzovoort ….. Het opmeten is vrijblijvend gratis samen met de offerte. de prijs geven wij direct bij het opmeten door. Heeft u een +/- maat dan kunnen wij de prijs ook telefonisch doorgeven. Heeft u vragen kunt u ons gerust een bericht sturen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Was haast bij en er werd echt meegedacht. Al volgende dag, first thing in the morning, stond men klaar om klus te klaren. Ook vooraf was communicatie helder en professioneel, inclusief opdrachtbevestiging en factuur na afloop. Echt een aanrader! Nogmaals dank! Marco Venema, Amerongen
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85382 reviews

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Mega snel en heel behulpzaam!
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  René was rustig, behulpzaam en communicatief. Hij heeft de klus zeer professioneel geklaard, absoluut aan te raden!
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vakkundig en scherp geprijsd! Voor alle klussen moet je bij shahab zijn.
 • PY service
  PY service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  PY service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren, Douche of bad reparatie, Wand- of vloertegels repareren, Kitten, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met PY service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Toppers, begeleid door het hele proces. Goede jongens, leuk en professioneel.
 • K. Oudendijk Glas & Montage
  K. Oudendijk Glas & Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews

  Goedendag! Mijn naam is Koen Oudendijk, woonachtig in Koog aan de Zaan. Met al ruim 15 jaar ervaring in de glasbranche, richt ik mij nu voornamelijk op de particuliere markt. Fijne en duidelijke communicatie staat centraal samen met uiteraard zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Kostenloos inmeten, advies en offertes kunt u gerust zonder te aarzelen contact voor opnemen via Whatsapp, mail of telefonisch. Ook kunt u een kijkje nemen op mijn website of Facebookpagina. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen! Met vriendelijke groet, Koen Oudendijk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  I am very happy with the work that was done to replace 1 window glass. 1st appointment to take measures, 2nd appointment to replace the glass. If I replace any glass in the future, will use this company again for sure.
 • Van Wijk Glaszetter
  Van Wijk Glaszetter
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Hallo Allemaal, zeer ervaren jonge gemotiveerde glaszetter die net even het stapje extra zet. Snelle levertijd en goed en net werk. Van Wijk Glaszetter kan je helpen met je Glaszetter klus in Hengelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Wijk Glaszetter om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en vakkundig gewerkt. Komt gemaakte afspraken na :)
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 3 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jonnie was heel makkelijk in contact. Reageerde snel en duidelijk. De klus is ook heel goed uitgevoerd. Helemaal tevreden dus met hoe alles is verlopen.
 • Northglass
  Northglass
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Northglass kan je helpen met je Glaszetter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Northglass om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Communicatie was goed en we zijn zeer tevreden over het resultaat!
 • Decorama Spiegel- en Glasatelier
  Decorama Spiegel- en Glasatelier
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

  Decorama Glas & Graveerservice is een familie bedrijf dat is opgericht in 1998. Begonnen als cadeauwinkel met graveerservice zijn we inmiddels door heel Nederland en België bekend om het leveren van maatwerk in de meest gekke vormen in spiegel en glas. Wij kunnen met onze machines boren, slijpen, polijsten, snijden, zagen en smelten maar veel maatwerk doen wij nog steeds ouderwets met de hand. Oude kozijnen en frames vragen vaak ook om dit soort technieken. Hierdoor kunnen wij altijd snel en 'makkelijk' enkel glas vervangen omdat wij het op maat kunnen snijden en boren op locatie. Wij maken en leveren vooral de volgende producten - Enkel glas op maat (kan ook gekleurd of figuurglas zijn) - Glas in lood repareren (eventueel op locatie mogelijk) - Glas in lood in isolatieglas plaatsen - Glas in lood opnieuw in lood zetten - Glas in lood restaureren - Nieuw Isolatieglas (HR++ en Triple HR+++) - Vervangen van lek isolatieglas - Spiegels (in elke vorm en maat) - Ledspiegels (voor op badkamers, eventueel ook mogelijk met verwarming) - Monumenten van glas - Wij vervangen, repareren en plaatsen zowel nieuw als oud glas. Bestaand glas in lood in isolatieglas terug leveren is geen enkel probleem. Wij komen het glas in lood netjes demonteren en zetten er noodglas in. In ons atelier halen wij het glas in lood uit elkaar en maken het helemaal schoon en zetten in nieuw glas in lood. Daarna bouwen wij het in isolatieglas en komen het terug plaatsen. Heeft u een klus waarvan u denkt, die past wel bij ons, klik ons dan aan om een rechtstreeks verzoek te doen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in het atelier en showroom om alles te bespreken. Decorama Glas & Graveerservice De Hoge Brug 24-A 6581 AJ Malden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Door een probleempje duurde het vervangen van de ruiten wat langer maar uiteindelijk is het prima geplaatst door Arjan en collega.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 261 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter heb je nodig als je de ruiten in jouw kozijn wil vervangen. De bestelling van het nieuwe glas kan je zelf doen of via de glaszetter. Ook als je het glas zelf bestelt, is het slim om je vooraf te laten voorlichten over welk glas past binnen jouw kozijn. Het kan zijn dat er voor jouw wensen bijvoorbeeld aanpassingen aan het kozijn nodig zijn. Zonde als je daar pas achter komt als het glas al besteld is.

Taken van de glaszetter

 • Adviseren over glas
  Wil je jouw enkele glas vervangen voor dubbel glas, HR+ glas, HR++ glas of HR+++ glas, dan kan de vakman je daarover adviseren. Hij kan ook direct de juiste maten opnemen en het glas voor je bestellen. Alles in één hand houden, is vaak wel zo overzichtelijk.
 • Glas zetten
  Het glas plaatsen doet de vakman voor grote ramen vaak met twee personen. Afhankelijk van het type kozijn en de bereikbaarheid plaatst hij het glas vanaf de binnen- of buitenzijde. Zit het glas op de juiste plaats, dan kit hij de randen af, zodat het glas niet alleen stevig vast zit, maar ook voor een goede isolatie zorgt.
 • Glas polijsten
  Als er krassen of hardnekkige vervuiling, zoals kalk, op je raam zit, kan een glaszetter dit professioneel voor je oplossen. De vakman kiest er in deze gevallen voor om het glas niet te vervangen, maar te polijsten. Door het glas te schuren met een speciale polijstpasta, ziet jouw raam er binnen de kortste keren weer als nieuw uit.

Veelgestelde vragen bij het vinden van een goede glaszetter

Zoek je een professionele glaszetter voor jouw klus, dan heb je daar vast vragen over. Op de meest voorkomende vind je hieronder een antwoord.

Wanneer moet je het glas vervangen?

Is jouw ruit kapot, dan is dat een overduidelijke reden om het glas te vervangen. Maar ook als je ramen geen schade hebben, kan je ervoor kiezen om de ramen te vervangen. Een veelvoorkomende reden is energiebesparing. Met goed geïsoleerd glas, zoals HR+ of HR++, gaat er veel minder warmte verloren door de ramen. En dat merk je direct op je energierekening. Heb je nu nog enkel glas in jouw woning, dan is het zeker de overweging waard om dit te vervangen voor dubbel glas of een nog energiezuinigere variant.

Wat kost nieuw glas plaatsen?

De kosten die je betaalt aan de vakman lopen erg uiteen. Gaat het om het vervangen van een enkel raam, dan rekent de glaszetter vaak een uurtarief. Een glaszetter kost gemiddeld tussen de € 35,- en € 40,- per uur. Wil je alle ruiten in jouw hele woning in een keer vervangen voor HR++ glas, dan maakt de vakman meestal een totaalprijs voor de hele klus. Ga je meerdere ramen op een verdieping vervangen, dan betaal je vaak een prijs per vierkante meter glas. Voor HR-glas kan je rekening houden met een prijs tussen de € 125,- en € 150,- per vierkante meter. Raadpleeg voor een indicatie van jouw specifieke klus het volgende prijsoverzicht:

Voor welk soort glas kan je het beste kiezen?

Welk type glas voor jouw woning het meest geschikt is, is vooral afhankelijk van de reden dat je het glas vervangt en jouw budget. Is er een raam kapot, dan ligt het voor de hand hetzelfde type raam terug te plaatsen. Wil je besparen op je energierekening, dan is een overstap naar isolatieglas wellicht zinvol. Houd er rekening mee dat er op HR-glas vaak een coating zit die een ander soort gloed op je ramen geeft. Vervang je een deel van de ramen, dan zie je waarschijnlijk verschil. Laat je daarom goed adviseren door de vakman.

Waarom een glaszetter inhuren?

Is er een raam stuk of wil je het enkele glas in jouw kozijnen vervangen voor een meer energiezuinige variant? Glas plaatsen of vervangen is een specialistische klus. Je moet het oude glas eerst verwijderen en de nieuwe ramen wind- en waterdicht plaatsen, zodat je er lang plezier van hebt. Een glaszetter kan deze klus voor je uit handen nemen. Naast het plaatsen van het glas op een professionele manier, kan hij je ook adviseren over welk glas in jouw kozijn en binnen jouw budget het best passend is.

Ben je op zoek naar een glaszetter? Plaats je klus dan eenvoudig op Werkspot en kom snel in contact met betrouwbare glaszetters in jouw regio.

Glaszetter gezocht? Zo vind je hem

Glas plaatsen is een specialistische klus, waarbij je precies moet weten wat je aan het doen bent. Als het glas niet goed geplaatst is, kan dat problemen geven met isolatie en lekkages. Verkeerd geplaatst glas herstellen, is vaak een hele klus. Het is daarom verstandig deze klus uit te besteden aan een vakman.

Op Werkspot plaats je eenvoudig jouw klus en kom je snel in contact met ervaren glaszetters. Je kan profielen bekijken en beoordelingen van andere klanten vergelijken, om zo jouw keuze te maken.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt