Vind glaszetters in Arnhem

Op zoek naar glaszetters in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Arnhem

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren. Onze monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven u alle advies over glas wat precies bij u woning of winkel zal passen. Hr+++ Hr++ Hr+ Hr Enkelglas Triple glas Veiligheidsglas Vacuümglas Enzovoort ….. Het opmeten is vrijblijvend gratis samen met de offerte. de prijs geven wij direct bij het opmeten door. Heeft u een +/- maat dan kunnen wij de prijs ook telefonisch doorgeven. Heeft u vragen kunt u ons gerust een bericht sturen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Was haast bij en er werd echt meegedacht. Al volgende dag, first thing in the morning, stond men klaar om klus te klaren. Ook vooraf was communicatie helder en professioneel, inclusief opdrachtbevestiging en factuur na afloop. Echt een aanrader! Nogmaals dank! Marco Venema, Amerongen
 • Verfijning
  Verfijning

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Arnhem

  Hallo mijn naam is Hans van de Beek, 32 jaar jong en ik ben werkzaam als schilder sinds 2015, dit doe ik als zzp-er met mijn eenmanszaak 'Verfijning', echter u zult voornamelijk de contactgegevens aantreffen van 'MeneerVerf'; dit is mijn andere onderneming en dit heeft te maken met de realisatie van eigen producten gesplitst van het schildersbedrijf zelf. Daarnaast worden er regelmatig andere zzp-ers ingehuurd, elk met zijn eigen specialisatie. Wij zijn voornamelijk werkzaam in regio Arnhem + 30 km. Wij houden ons bezig met het onderhoud van woningen aan zowel de binnen- als de buitenzijde, daaronder vallen dus het lakken, verven, sausen, zowel rollen als spuiten en behangen enz enz. Wij werken voornamelijk met de producten van Sikkens, Wyzonol, Sigma en Trimetal.

 • r.vanbeekschilderwerken
  r.vanbeekschilderwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Arnhem

  Ervaren schilder van 10 jaar Heb ervaring in behangen , glasvezelbehang , renovliesbehang , gevel reiniging , deel vervanging , houtrot reparatie, schilderwerk , glaszetten Mbo niveau 2 en 3 behaald Ik werk met sikkens producten waar ik een mooi en zeer hoge kwaliteit mee kan leveren En altijd een nette afwerking!

 • Hollart Klussenbedrijf
  Hollart Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  MEESTERS IN SCHILDERWERK, COMPLEET IN ONDERHOUD EN AFBOUW Hollart schilderwerken is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 20 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied. Enkel glas en dubbel glas Duurzaam wonen en werken door dubbel glas te plaatsen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas, werk je bewust aan het omlaag brengen van je energierekening én woon je heerlijk comfortabel. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht. Dubbel glas en HR++glas Enkel glas is door het hoge energieverlies niet meer van deze tijd. Er zijn dan ook verschillende isolerende glastoepassingen mogelijk. Het comfort in huis gaat daardoor omhoog en de energierekening omlaag. Hoog rendement dubbel glas (HR++) is tegenwoordig de standaard. Met HR++glas in een bestaande eengezinswoning bespaar je op jaarbasis gemiddeld 280 euro en het blijft heerlijk warm in huis. Ook andere criteria kunnen van belang zijn. Dat het glas makkelijk schoon te houden is bijvoorbeeld, zon- of geluidwerend moet zijn of iets extra’s toe moet voegen aan je interieur. Verbouwen Verbouwen zonder zorgen. Van badkamer tot keuken. Van kantoor tot kantine. Hollart Klussenbedrijf voert alle voorkomende bouwwerkzaamheden uit.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een echte vakman die fijn en duidelijk communiceert. Werkt snel en netjes. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
 • Corstiaans glazeniers
  Corstiaans glazeniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  Corstiaans Glazeniers is een jong bedrijf vol ervaring. Gespecialiseerd in het maken en restaureren van glas in lood, plaatsen van glas in nieuwbouw tot rijksmonument. Isolatieglas plaatsen in stalen kozijnen en deze afwerken met een speciale stopverf op kitbasis.Werken met isolatieglas met een gekleurde spouw(vroeger altijd zilverkleurig) wit, gebroken wit of zwart vanaf 8mm dik is voor ons normaal Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spiegels, zandstraalwerk, glas reparatie in meubels, plaatsen douchewanden etc.etc. Glas in lood kan aan huis gerepareerd worden mits het betreffende paneel voldoende stevigheid heeft. Werk wordt met passie uitgevoerd en er wordt altijd gestreefd naar een hoge afwerkingsgraad. Tot snel! Coen Corstiaans

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Coen heeft de klus echt heel netjes uitgevoerd. Ook een fijne partij om mee samen te werken, aanrader!
 • BUILT IT
  BUILT IT
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  You dream it, we BUILT IT Als aannemer helpen wij u graag om uw droom te verwezenlijken. Niets is ons te veel en wij helpen u graag. Wilt u eindelijk uw droomkeuken laten plaatsen? Naast volledige installatie verzorgen we ook volledige afwerking en montage van uw droomkeuken. Wij hebben de skills in huis voor het totaalplaatje. BUILT IT is uw aannemer voor de regio Arnhem! Een samenwerking met andere vakmensen BUILT IT coördineert uw gehele project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle onderdelen op tijd aanwezig zijn en de werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Wij kunnen optimale begeleiding garanderen, doordat wij nauw samenwerken met andere ervaren bedrijven, bijvoorbeeld met vakmensen zoals elektriciens, metselaars en dakdekkers. Onze expertise ligt bij het timmer- en loodgieterswerk.  Meer dan een aannemer Wij zijn een bouw- en installatiebedrijf dat al meer dan zeven jaar ervaring heeft in de bouwsector. Van het plaatsen van een scheidingswand tot het aanleggen van het installatiewerk van een badkamer, voor alle klussen kunt u bij BUILT IT terecht. We denken met u mee en geven graag advies over (technische) bouwtekeningen of materiaalkeuzes.  Neem vrijblijvend contact op  Úw wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. BUILT IT heeft de kennis en ervaring in huis om uw wensen te realiseren. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van de gewenste bouwmaterialen en kiezen vaak voor aanvullende energievoorzieningen en besparingsmethoden. Kortom, wij zijn uw aannemer in Arnhem en regio!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Perfect!
 • Golden Construction
  Golden Construction
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Arnhem

  Ben je op zoek naar een Schilder, Glaszetter? Dan kun je in Arnhem bij Golden Construction terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Schilderen van plafond perfect uitgevoer. Geen haast, juist gedult om te wachten tot het droog is en er goed uitziet. Perfecte communicatie in het Engels. Voordeel is dat ze werken met jouw eigen verf.
 • Klusbedrijf 't Sonnetje in huis
  Klusbedrijf 't Sonnetje in huis
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Arnhem

  Geachte Opdrachtgever, Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en monteren van luxe badkamers, deze montage realiseren wij voor diverse sanitair winkels. Wij komen altijd even kennis maken in de vorm van een inmeet afspraak en werken uiterst transparant een offerte voor u uit. We zijn sinds kort verhuisd en onze werk regio is Arnhem, Nijmegen Amersfoort en Utrecht mocht u hierbuiten vallen informeer dan naar de mogelijkheden. Wij werken veelal voor sanitair winkels maar omdat we sinds kort naar Arnhem zijn verhuisd zoeken we nu ook via deze weg naar nieuwe klanten. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten, wij hebben namelijk ook een plicht naar de sanitair winkels toe en zullen samen altijd met passende oplossing komen voor de klant. Wij werken uitsluitend op goed uitgewerkte tekeningen en bestellijsten die de sanitair winkel kosteloos voor u zal uitwerken. Bij ons geld nog steeds de klant is koning en mochten er tussentijdse veranderingen opduiken of wenst u toch iets op een andere wijze uit te voeren zullen wij dit in goed overleg gewoon voor u oppakken en naar uw wens uitwerken. De enige manier om in onze branche succesvol te kunnen zijn, is het vak uitoefenen met plezier en liefde voor het werk. Na ruime tijd in de bouw zijn we tot de conclusie gekomen dat de badkamer branche voor ons is weggelegd en werken we er met hart en ziel voor om elke badkamer weer als showroom model af te werken. Ook is in de bouw de laatste jaren het aanbod van materiaal ontzettend ontwikkeld, hier hebben wij onze kennis uit opgedaan en werken wij uitsluitend met top kwaliteit producten. Uw badkamer moet tenslotte wel weer 20 jaar meegaan. TEAM Ons bedrijf bestaat uit een team van zeer ervaren en vaardige vaklieden, alle zijn zelfstandig werkzaam in de bouw en gespecialiseerd in hun vak. Hierdoor kunnen wij vaak sneller schakelen en zo helpen wij elkaar de kwaliteit van ons werk op zijn hoogst te houden. We werken efficiënt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen. We zijn volgens wettelijk voorgeschreven norm verzekerd, aangesloten bij een branche vereniging Keurmerk Kwaliteidsvakman en werken met de AVA algemene voorwaarden, uitsluitend met een goed uitgewerkte offerte vooraf. Mocht u interesse of een vraag hebben hoor ik dat graag. Met de vriendelijke groeten en wellicht tot snel!

  Laatste review:
  Bij deze geef ik de volle 5 sterren, wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en hoe de klus is verlopen. We zijn van begin tot eind betrokken geweest in de verbouwing en hebben wij deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Onze badkamer is letterlijk het zonnetje in huis! Een aanrader voor vrienden en familie en dat zeg ik niet snel. Groet, Jaap
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Gigi heeft de keuken klaargemaakt voor montage. Hij was daarbij meedenkend en oplossingsgericht. Met vriendelijke collega's heeft hij het werk uitstekend uitgevoerd volgens afspraak. Toen ik de datum moest verplaatsen is hij daar flexibel mee omgegaan. Erg tevreden!
 • Schneider Montage
  Schneider Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Glaszetter in Arnhem

  Schneider montage is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kozijnen, dakkapellen en serres, in kunststof, hout of aluminium. Daarnaast worden ook bijkomende werkzaamheden uitgevoerd zoals het verbouwen, isoleren en aftimmeren Schneider Montage staat garant voor een kwalitatief goed product.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  De communicatie was wel een probleem. Het geleverde werk is in orde. Hij had een stressvolle periode in de privésfeer waardoor de communicatie slecht was. Daarna hebben we 1 afspraak gemaakt en daar heeft hij zich wel aan gehouden en netjes gemaakt.

4.7

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 63 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt