Vind glaszetters in Westervoort

Op zoek naar glaszetters in Westervoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Westervoort

 • k.s.klusbedrijf
  k.s.klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Welkom op het profiel van K.S. Klusbedrijf uit Nijmegen! Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Kwaliteit gaat voor snelheid!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Echt een topper en een aanrader..ik ben erg blij met het resultaat.Kevin levert super secuur goed werk op.Hele fijne ervaring..oplossingsgericht..en heel vriendelijk fijn in de omgang..een harde werker.Kevin super bedankt voor het.mooie werk wat je geleverd hebt..
 • Golden Construction
  Golden Construction
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Ben je op zoek naar een Schilder, Glaszetter? Dan kun je in Arnhem bij Golden Construction terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Glas in Lood Atelier Buiting
  Glas in Lood Atelier Buiting
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Atelier Buiting is de specialist op het gebied van glas in lood. Bij ons kunt u terecht voor nieuw ontwerp maar u kunt uw oude ramen ook laten restaureren. De glas in lood ramen kunnen bij ons ook in dubbelglas geplaats worden (isolatieglas). Naast deze werkzaamheden verzorgen we levering en plaatsing van dubbelglas ,nieuwe kozijnen – ramen – deuren,Diverse timmer/- aftimmerwerken, al ons timmerwerken en deuren kunnen opmaat en geheel na u wens worden gemaakt. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op, wij komen geheel vrijblijvend langs voor informatie of een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  Top vakkundig en snel
 • Klusbedrijf RoPo
  Klusbedrijf RoPo
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Klusbedrijf

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik kan niet vertellen hoe de klus verliep. Klusbedrijf RoPo is niet komen opdagen. Toen ik belde waar hij bleef, kreeg ik een slaperige man en de lijn die reageerde met, oh shit, zou ik vandaag komen en toen verbrak hij de verbinding. Na nog 3 keer proberen te bellen, nooit meer contact met hem gekregen. Dus: GA NIET IN ZEE MET ROPO KLUSBEDRIJF. Ik las nu ook dat dit al eens een ander persoon overkomen is. Ria Graumans
 • Berendsen Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Berendsen Bouwservice voor al uw renovatie werk, Tegelwerk Timmerwerk

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Robin heeft bij ons de tegels op de benedenverdieping keurig gelegd. Werkt netjes en denkt goed mee. Ook kon hij de klus op korte termijn uitvoeren. We zijn heel tevreden over hem en kunnen hem dan ook zeker aanraden. Justine en Ivo uit Loo.
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Snel gerealiseerd en toen er iets niet helemaal goed leek te zijn gegaan is dit snel en netjes opgelost. Wij zijn tevreden.
 • M. Blom schilder & renovatiewerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Westervoort

  Bij M.Blom Schilder&Renovatiewerken staan achter onze kwaliteit. wij werken met de beste producten en verwerken ze zoals het hoort. We bieden ook zeer veel diensten aan waardoor de klant vaak bij een partij kan blijven.

 • Dion Schilderwerk
  Dion Schilderwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Glaszetter in Westervoort

  Wij bieden via Werkspot onze diensten aan voor de maanden Oktober t/m Maart. Tijdens de winterperiode kunt u gebruik maken van onze winterschilder actie. Deze actie geeft recht op 10% korting op het schilderwerk excl. materialen. Dion Schilderwerk - Ons team streeft naar een goed resultaat met oog voor detail. De werkzaamheden worden volgens een verfsysteem uitgevoerd met hoogwaardige producten. Een verfsysteem is een voorgeschreven werkwijze die bepalend is voor de kwaliteit van het schilderwerk. Ons doel is het behalen van een langdurige bescherming van uw woning of bedrijfspand. De werkzaamheden worden aaneengesloten uitgevoerd, met een goed afgestemde planning. Wij streven naar een opgeruimde en geordende werkomgeving.

  Laatste review:
  Onze keuze voor het buitenschilderwerk viel op Dion vanwege zijn uitgebreide offerte en vooral zijn heldere en kundige uitleg ervan. Dion gaf een duidelijk beeld van de mogelijkheden wat betreft de herstelwerkzaamheden en verfsystemen. Je merkt aan alles dat hij zijn vak goed verstaat en de beste en juiste materialen en gereedschappen gebruikt. Zijn auto, het steigermateriaal, de doorwerktent, het elektrisch gereedschap is allemaal nieuw gekocht en dik in orde. Er wordt netjes gewerkt en aan het einde van de werkdag wordt al het vuil en afval opgeruimd. Dion gebruikt een combinatie van verf typen waardoor hoogglans dan ook werkelijk hoogglans wordt. Ook komt hij met verbetervoorstellen die ik zelf niet kan bedenken. Ook dat maakt het verschil en het uiteindelijke resultaat verrassend fraai. Dion is een pietje precies en raffelt niets af. Hij is een perfectionist. Wij zijn dik tevreden over het resultaat en kunnen Dion iedereen aanbevelen.
 • B. Struker Bouwen en Ontwikkelen B.V.
  B. Struker Bouwen en Ontwikkelen B.V.

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Westervoort

  Beste mensen mijn naam is Bennie Struker sinds een jaar eigenaar van bouwbedrijf B. Struker Timmerwerken Didam. Vanaf het in de bouw slechter ging beng ik voor mezelf begonnen en bevalt me goed. Hiervoor heb ik 27 jaar als uitvoerder gewerkt in de bouw en timmerwerk is dan ook vanzelf sprekend wat het ook mag zijn . De gebouwen die ik gebouwd heb waren woningen, appartementen ,verpleeghuizen, kantoren , sporthallen en studentenwoningen. De service en opleverkwaliteiten van mij zijn zeer hoog, omdat er met opleveren boven genoemde projecten maar 1 of 2 opleverpunten op de lijst kwamen te staan .Dus alles wat met de bouw te maken heeft ga ik niet voor opzij. De klant is en blijft koning. De diploma's waar ik voor naar school geweest ben zijn Timmerman, Gezelopleiding timmerman, Uitvoerder en Aannemer B en U ,Uitvoerdersorganisatiecursus 1 en 2, Leiding geven 1 en dan nog certificaten zoals isolatie, steiger bouwen , opleveren naar de klant , bouwrecht, VCA en HBV eerste hulp. En als laatst mijn hobby zijn Friese paarden. Hopende met deze omschrijving een beeld te hebben gegeven van mijn bedrijf. Hopelijk dat er zo veel opdrachtgevers uit voortvloeien met wederzijds veel vertrouwen .

 • Glasservice Ketelaars

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Westervoort

  Glasservice Ketelaars kan je helpen met je Glaszetter klus in Duiven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Glasservice Ketelaars om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.2

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Westervoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Westervoort

Andere vakmensen in Westervoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt