Vind verhuisbedrijven in Westervoort

Op zoek naar verhuisbedrijven in Westervoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Westervoort

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super friendly and professional. I'm very happy with the work.
 • Bouwservice Bovenkamp
  Bouwservice Bovenkamp
  Beoordeling: 3.2 van 53.251 review
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Ben een zzp-er in de bouwwereld. Van isoleren (nieuwbouw) tot het maken van steigerhout meubels ik pak alles aan.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Betreft alleen het onderhoudsvrij maken van de voortuin.
 • Lameijer Montage en Timmerwerk
  Lameijer Montage en Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Lameijer Montage En Timmerwerk is het bedrijf bij uitstek voor al uw klussen in en rondom het huis. Een greep uit onze werkzaamheden: - Dakopstanden maken en plaatsen - Plaatsen van laminaat vloeren - Maken van kastwanden - Plaatsen van keukens - Maken en plaatsen van dakkappellen - Verbouwing - Renovatie - Verlaagde plafonds met spotjes - Maken van overkappingen Graag helpen wij u met uw klus! Lameijer Montage en Timmerwerk

  Laatste review:
  Viavia met Lameijer Montage En Timmerwerk in contact gekomen voor divers timmerwerk in het huis. Beschikbare jongens die goed vakmanschap leveren en daarnaast erg betrouwbaar!
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  komt goed over
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Terras is snel en goed schoongemaakt! Dank u wel
 • Brugman bouw en vastgoed onderhoud

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Brugman bouw en vastgoed onderhoud kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter klus in Westervoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Brugman bouw en vastgoed onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • SLR Bouw en Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  SLR bouw en onderhoud is een klein bouw en onderhouds bedrijf waarbij de wensen van de klant centraal staan. Werkzaamheden welke uitgevoerd kunnen worden zijn heel divers, van het vervangen van een scharnier tot het compleet verbouwen van uw woning of winkel. Doordat wij een klein bedrijf zijn zonder grote kosten zoals een kantoorruimte en/of opslag kunnen wij u een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding bieden.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, de offerte was snel toegestuurd en binnen 2 weken was het geregeld. Netjes gewerkt met goed resultaat.
 • Bloemii
  Bloemii
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Bloemii is een jonge onderneming gericht op energetische renovaties. Hier vallen ook reguliere isolatie- en installatiewerkzaamheden onder. Wij zijn bekend met de nieuwste technieken en zijn kampioen in meedenken met uw budget. Wij hebben goede contacten in de bouwwereld en kunnen daarom elke klus voor u klaren. U heeft 1 aanspreekpunt en 1 bedrijf die alles voor u regelt.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  U
 • Ouwehand Klussenbedrijf
  Ouwehand Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Ik ben thuis in allerhande klussen in en rond het huis. Een kleine greep uit de werkzaamheden: timmerwerkzaamheden, laminaat/houten vloeren leggen, dakraamplaatsen, schilderwerkzaamheden, schoorsteen plaatsen, schuttingen plaatsen, ontwerpen en maken van houten tuinmeubilair, renovatie en onderhoud van tuinen, straatwerk en het maken van groenbeheerplannen.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Prima. Heb deze klus direct gecombineerd met een andere klus
 • Berg Bouw en Onderhoud B.V.
  Berg Bouw en Onderhoud B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westervoort

  Berg bouw en onderhoud voor al uw bouw en onderhoudswerkzaamheden

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Westervoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Westervoort

Andere vakmensen in Westervoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt