Vind verhuisbedrijven in Zevenaar

Op zoek naar verhuisbedrijven in Zevenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Zevenaar

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super friendly and professional. I'm very happy with the work.
 • den Dekker Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Heb je een Timmerman nodig in Zevenaar of omgeving? den Dekker Timmerwerken kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • KV Hoveniers

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Kane Valk en ik ben 3 jaar trotse eigenaar van het hoveniersbedrijf KVHoveniers. De werkzaamheden die ik vooral maak bevat vakkundig en scherp onderhoud. Voor het opschonen en opnieuw aanleggen van uw tuin kun u bij mij terecht voor een vrijblijvende offerte. denk hierbij voornamelijk aan straatwerk, plantenbakken of het plaatsen van schuttingen. Verder werk ik altijd zorgvuldig en netjes voor het mooiste resultaat. Dank voor het lezen en met vriendelijke groet, Kane Valk namens KVHoveniers.

 • Klusbedrijf Tacke
  Klusbedrijf Tacke
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Een allround klus-en onderhoudsbedrijf voor uw klussen in en om het huis, bedrijf, kantoor en tuin Wij hechten waarde aan vertrouwen en kwaliteit en daarom hanteren wij de volgende kernwaarden: * Altijd 1 vast aanspreekpunt, net zo makkelijk * Heldere communicatie en een plan van aanpak vooraf, afspraak is afspraak * Goede prijs/kwaliteit verhouding * Afspraak inplannen mogelijk al op korte termijn * Garantie van toepasing en gebruik van kwaliteitsproducten

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Door een lekkage moest er een nieuwe laminaat vloer gelegd worden. Maik heeft dit in één dag kunnen realiseren. Communicatie verliep erg prettig.
 • GZS-Installatietechniek
  GZS-Installatietechniek
  Beoordeling: 4.2 van 54.2514 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  GZS-Installatietechniek is een totaal installateur met een alround ervaring op alle onderstaande installaties. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek Wij verzorgen de complete installatie: Elektra Water Verwarming kachels hout/gas Loodgieterwerk Dakbedekking Ventilatie Sanitair Badkamers Zonnepanelen Warmtepomp installaties NEN 3140 keuringen Energieadviseur

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Uitstekende vakman met prima service. Zeer aan te bevelen!
 • Onderhoud service Klussen Bedrijf Zo Tech
  Onderhoud service Klussen Bedrijf Zo Tech

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Wij werken aan opdrachten door heel Nederland. Wij doen voornamelijk sloopwerk en asbest verwijdering. Kom in contact met ons voor een vrijblijvende offerte

 • Klusservice van Galen
  Klusservice van Galen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3527 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Klusservice van Galen is sinds 1999 actief in de diverse takken van de bouw, installatie en technische dienstverlening. Ooit begonnen voor een werkgever heeft Klusservice van Galen langzaam aan de diensten uitgebreid. Klusservice van Galen staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid, en de klant staat te allen tijde centraal. Wij bieden u de mogelijkheid om ons in te huren voor alle soorten werkzaamheden Dat betekent dat Klusservice van Galen volledig zelfstandig alle soorten van klussen aan kan. toilet renovatie , badkamer renovatie , keukens plaatsen , kozijnen maken en monteren met glas naar wens en alle elektriciteit in uw woning of pand. Denk hierbij aan installatie van een nieuwe groepenkast kan door ons worden geplaatst. Service Klusservice van Galen laat techniek werken voor haar klanten. Door jarenlange ervaring kunnen wij bieden wat u vraagt. Wij leveren professionele service op het gebied van bouw, installatie, elektra en reiniging / onderhoud. Door kwalitatief werk te leveren in combinatie met professionele dienstverlening kunnen wij onze klanten kwaliteitsgarantie geven. We staan te popelen om een gesprek met u aan te gaan over uw ideeën en/of plannen. Tevens kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen via onze contactpagina. Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we diverse informatie geplaatst op onze website. Deze informatie is gecategoriseerd en te vinden aan de rechterkant van deze pagina, of in het menu bovenaan. Indien u nog vragen en/of opmerkingen, of een klus heeft welke niet op onze website staat, dan kunt u te allen tijde contact opnemen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik ben snel en vakkundig geholpen door Willem van Galen. Nette en correcte kerel! Komt afspraak netjes na.
 • MDV
  MDV
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  MDV helpt daar waar u zelf niet uit komt. Klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Hele aardige man die zich perfect aan de afspraken heeft gehouden. Daarnaast ook nog super netjes werk geleverd (veel onkruid verwijderen en voortuin netjes maken) in de tijd die hij er van tevoren voor schatte!
 • Bouw Team de Liemers
  Bouw Team de Liemers
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Bouw Team de Liemers kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Zevenaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouw Team de Liemers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prettig, vakkundig en extra werkzaamheden geen probleem.
 • De Handige Jongens
  De Handige Jongens
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Zevenaar

  Denk je aan de handige jongens, dan denk je aan een gepassioneerde professionele organisatie, gespecialiseerd in afbouw, montage, interieurbouw en verhuizingen. Met een netwerk aan handige jongens. Flexibel en snel inzetbaar. Van kleine tot grote klussen in binnen en buitenland. Ervaren vakmensen die iedere klus met volle tevredenheid van de klant afrondt.

  Laatste review:
  Mark komt zijn afspraken na. Hij kan je nog andere inputs geven en komt met mooie ideeën die hij dan voor je kan uitvoeren.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Zevenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Zevenaar

Andere vakmensen in Zevenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt