Gemiddelde kosten bedrijfsverhuizing

Bijgewerkt op

Wanneer het huidige pand om wat voor reden dan ook niet meer bij je bedrijf past, is het tijd voor een bedrijfsverhuizing. Benieuwd wat het kost om een zakelijke verhuizing door een specialist uit te laten voeren?

Voorstellen op maat ontvangen van vakmannen in de buurt?

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Op Werkspot vind je eenvoudig een betrouwbare verhuizer voor je bedrijfsverhuizing. We hebben vakmannen in ons bestand die goed werk afleveren en lichten graag toe op welke kosten je kunt rekenen. Zo kun jij gemakkelijk en snel bepalen of je jouw klus aan een vakman van Werkspot wilt uitbesteden.

Zo’n verhuizing is heerlijk, maar vooral als deze achter de rug is. De bedrijfsverhuizing zelf kost namelijk nogal wat tijd en energie. Tijd en energie die je zelf waarschijnlijk liever in je bedrijf zelf steekt. Daarom is het aan te raden om voor een zakelijke verhuizing een vakman in te schakelen, iemand die de verhuizing serieus neemt en precies weet wat hij doet.

Gemiddelde kosten voor een bedrijfsverhuizing

Wil je graag een bedrijfsverhuizing doen? Dan komen de kosten gemiddeld uit op zo’n €25 per m3. Maar uiteraard zijn er meerdere factoren die een rol spelen bij de prijs van een zakelijke verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het aantal dozen, het aantal verhuizers dat je inschakelt en voorrijkosten. Ook goed om over na te denken: Wanneer de dozen in het pand staan, is de verhuizing nog niet afgerond. Misschien wil jij ook wel verhuizers inschakelen om meubels de hermonteren of enkele verhuisde onderdelen te archiveren. De uiteindelijke prijs voor een bedrijfsverhuizing is voor een groot gedeelte afhankelijk van je eigen specifieke wensen.

Kostenindicatie voor zakelijk verhuizen:

In onderstaand schema vind je de gemiddelde kosten voor een gemiddelde bedrijfsverhuizing:

Wat moet er verhuisd worden?Benodigdheden
50 werkplaatsen, 10 verhuisdozen per medewerker, Vergaderruimte, Keuken3 verhuiswagens, 2 verhuisliften, 8 verhuizers, 1 werkdag
In totaal spreken we in deze van 300m3Totale kosten: €6.500

*Dit zijn gemiddelde indicatie prijzen die onze verhuizers rekenen voor een zakelijke verhuizing. Deze kunnen afwijken van de prijzen in de offerte van de verhuizer.

Hoe bepaal je de kosten voor een bedrijfsverhuizing

Van bedrijfsinventaris tot de voorrijkosten. Hier moet je allemaal op letten bij een bedrijfsverhuizing:

Inventaris

Een verhuizing is vaak een goed moment om veel dingen weg te gooien. Dat scheelt ook weer in de verhuiskosten. De bedrijfsinventaris bepaalt namelijk hoeveel dozen er verhuisd moeten worden en dus hoeveel verhuisliften er nodig zijn, hoeveel mannen (of vrouwen) om de dozen te tillen en hoeveel vrachtwagens om ze te vervoeren.

Verhuizers

Je zou denken dat meer verhuizers de totaalprijs doet stijgen, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Meer verhuizers werken samen namelijk vaak efficiënter, zijn dus sneller klaar en dat scheelt in de uren. Voor een professionele verhuizer kun je uitgaan van €37,50 per uur en een verhuiscoordinator (indien de verhuizing nogal groot danwel ingewikkeld is), kost gemiddeld zo’n €70,00 per uur.

Voorrijkosten

Via Werkspot kies je altijd een regionale verhuizer en dat scheelt weer in de voorrijkosten. Want hoe dichterbij de verhuizer gevestigd is, hoe minder je voorrijkosten zijn. Moet je voor de verhuizing een behoorlijke afstand overbruggen, dan is het wellicht een goed idee om in verschillende regio’s verhuizers te vergelijken.

Extra’s bij bedrijfsverhuizing

Wil je dat de meubels gedemonteerd en gemonteerd worden? Laat je de dozen liefst door verhuizers inpakken? Dat kan allemaal. Er komen alleen wel weer extra kosten bij kijken. Ook wanneer je iemand bijvoorbeeld wil inhuren om het één en ander te archiveren. Een verhuizing is daar vaak het perfecte moment voor, maar het brengt uiteraard extra kosten met zich mee.

In onderstaand schema vind je de gemiddelde kosten voor extra’s bij een bedrijfsverhuizing:

ExtraKosten
Archiveren€37,50
Monteren of demonteren€37,50
Klusjesman€42,50

*Dit zijn gemiddelde indicatie prijzen die onze vakmannen rekenen bij een zakelijke verhuizing. Deze kunnen afwijken van de prijzen in de offerte.

Bedrijfsverhuizing via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de gemiddelde kosten en hoe deze zijn opgebouwd, kun je bepalen of dit aansluit op jouw verwachtingen en budget. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts met betrekking tot bedrijfsverhuizing.

Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een hovenier die aansluit op jouw wensen.

Andere prijzen per dienst

  1. Kosten badkamer renoveren

  2. Kosten huis renovatie

  3. Kosten toiletruimte verbouwen

  4. Kosten verhuizen particulier

  5. Kosten zonnepanelen plaatsen