Vind verhuisbedrijven in Amersfoort

Op zoek naar verhuisbedrijven in Amersfoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Amersfoort

 • Delta Facilities B.V.
  Delta Facilities B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Delta Facilities BV Regio Amsterdam en omgeving, wij doen verhuizingen en schoonmaak. Wij bestaan al 5 jaar en doen verhuizingen voor bedrijven en particulieren. Ons werk is gegarandeerd en verzekerd, voor het uitvoeren van de klus word er altijd verzekerd gewerkt. We werken met bedrijfswagen en indien nodig lift. Ons kracht is dat wij dag en nacht beschikbaar zijn, dat omdat we ook Schoonmaak na calamiteiten doen, dat zorgt er voor dat we dag en nacht klaar staan.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Soepele communicatie en klus kon snel ingepland worden. De verhuizers werkte hard, netjes en voorzichtig. Klus was niet eenvoudig maar ze hadden het binnen no-time voor elkaar. 10/10 dat ik ze voor een volgende verhuizing weer weet te vinden!
 • Handy Movers B.V.
  Handy Movers B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Informatie over Handy Movers: Handy Movers is een verhuisbedrijf dat bestaat uit een team van ervaren verhuizers. Ons doel is om verhuizingen een nieuwe draai te geven door opdrachten uit te voeren met liefde en aandacht. Werkgebied en Regio: Handy Movers biedt haar hoogwaardige verhuisdiensten aan in heel Nederland, waardoor iedereen kan profiteren van onze professionele en betrouwbare service. Of u nu verhuist naar een nieuwe stad of slechts enkele straten verderop, ons ervaren team van verhuizers staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. We zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig en veilig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Vertrouw op Handy Movers voor een zorgeloze verhuizing, waar u ook naartoe gaat in Nederland. Bedrijfsgeschiedenis: Handy Movers is opgericht door een groep ervaren verhuizers met een passie voor het vak. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardige verhuisdiensten met persoonlijke aandacht voor elke klant. Relevante ervaring, werkzaamheden en specialisaties: Ons team heeft uitgebreide ervaring met het verhuizen van particulieren en bedrijven van verschillende groottes en complexiteit. We hebben ons gespecialiseerd in het zorgvuldig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Relevante opleidingen en certificaten: Ons team van verhuizers is getraind en gecertificeerd om verhuizingen veilig en efficiënt uit te voeren. We blijven ons voortdurend bijscholen en trainen om onze vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de verhuisindustrie. Garanties en verzekeringen: We zijn volledig verzekerd voor alle verhuizingen die we uitvoeren.Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun goederen veilig en op tijd zullen leveren. Overige informatie: Bij Handy Movers werken we alleen met hoogwaardige verhuisuitrusting en materialen om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en efficiënt worden verhuisd.Ons bedrijfsmotto is "Zorgeloos verhuizen met liefde en aandacht".

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  The movers are very friendly and helpful. The customer service is top. Downside: the estimated time was off so cause the ending cost much higher than expected. estimation we got was for 7 hours but we ended up 11 hours.
 • Moerland Services
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Moerland Services wij verzorgen verhuizingen en transport in heel europa. de-montage van meubels leegruimen bezemschoon opleveren van iedere ruimte. wij hebben ruim 15 jaar verhuis ervaring goed snel en vakkundig

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Super service gehad! Hele vriendelijke hulp, alles netjes en op tijd. Absolute aanrader!!
 • Done Moving
  Done Moving
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Bij Done Moving begrijpen we dat verhuizen stressvol kan zijn. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van inpakken tot uitpakken. Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat je spullen veilig en op tijd op je bestemming aankomen. De kosten zijn €125 per uur incl. BTW (€100 per uur contant zonder BTW). 💪📦🚚

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Verhuizers waren agv file wat later, maar goed opgelost en fijn contact gehad. Harde werkers en hebben bij de verhuizing goed werk geleverd.
 • MJ Verhuizingen
  MJ Verhuizingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Wilt u voordelig verhuizen in heel Nederland of het nu om iets kleins of complete inboedel gaat, wij maken geen onderscheid tussen klussen alles is mogelijk. Onze vestiging zit in Hilversum. 06 Verschillende soorten verhuizingen: Het verhuizen van uw inboedel met in & uitpakken van verhuisdozen Hele inboedel verhuizen zonder in en uitpakken (meest gevraagd!) Het verhuizen van enkel de grote en zware stukken inboedel Het transporteren van enkele stukken (meubeltransport) Wij doen ook: ontruimen eventueel bezemschoon opleveren Meubels of witgoed binnen uw bedrijf op woning verplaatsen Spoedverhuizingen Wij gaan zorgvuldig met uw bezit om zoals het inwikkelen met folie en dekens en uw spullen zijn ook verzekerd, kortom veilig betrouwbaar en goedkoop. Per direct beschikbaar, 24/7! 06 Tel:/// 302 //// 85 /// 690

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Milan is betrouwbaar en deskundig.
 • Slopen Rembkowski
  Slopen Rembkowski

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Slopen Rembkowski Hallo. Ik heb 4-jaar ervaring in sloopwerkzaamheden. Ik heb grote sloopwerkzaamheden ondernomen. GOGOGOGOGOGOGG!!!!!!!!!!!

 • Outstand B.V.
  Outstand B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Outstand BV is een van origine een standbouw bedrijf met 12 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Vanwege het Corona virus is de standbouw volledig stil gevallen. Om onze vakmannen alsnog aan het werk te kunnen houden bieden we ons aan voor verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. tevens zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; - Binnen Schilderwerk - Buiten schilderwerk - Laminaat leggen - Timmerwerk - Plaatsen schuttingen - Bouw van tuinoverkapping - Pergolas - Vlonders - Sloopwerkzaamheden - Verhuizen en opslag

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Prima mensen, ze leveren goed werk af voor een prima prijs.
 • Klusservice Harry
  Klusservice Harry
  Beoordeling: 4.1 van 54.1520 reviews
  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  klussen in en om het huis wij werken ook s,avonds en in het weekend groeten harry zonneveld klusservice harry

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Aardige man die rustig te werk gaat en bij mij goed werk heeft afgeleverd.
 • Aydin
  Aydin

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Verhuisbedrijf

 • Max Plasschaert

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Amersfoort

  Max Plasschaert kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Hoevelaken en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Max Plasschaert om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 100 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Amersfoort

Andere vakmensen in Amersfoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt