Vind dakdekkers in Amersfoort

Op zoek naar dakdekkers in Amersfoort? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 265 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Amersfoort

 • CC BOUW

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Het is altijd wat lastig om met een onbekend bedrijf in zee te gaan. Vooral omdat alle correspondentie via de app of mail verliep en het bedrijf niet eerst even langskwam om de klus " op te nemen" . Ook werd op de dag dat de klus werd uitgevoerd ( plaatsen nieuw Velux dakraam) pas gevraagd wat het adres was. Achteraf ben ik zeer tevreden. Keurig gewerkt, keurig alles opgeruimd en nagenoeg geen schade aan de aftimmering. Kortom aanbevelenswaardig bedrijf. En nee, dit is geen nep revieuw
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik ben zeer tevreden, komen snel, houden zich aan de afspraken, zijn heel beleefd en werken netjes.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.3 van 54.35312 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zeer professioneel in omgang en afspraken en communicatie. Jammere was dat het raam best wel scheef zat, iets van 2 a 3 cm verloop op c.70 cm lengte totaal. Dat zie je net wel. Nog een paar keer gevraagd of hij er nog naar kon kijken maar dat is helaas niet meer gebeurd.
 • SA Bouwen en Slopen

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goed overleg, goede prijs, goede communicatie en goede kwaliteit van werk!
 • NH Daken

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Onze dakdekkers van NH daken zorgen voor vakwerk op hoog niveau. specialistisch en vakkundig werk door professionals op het gebied van alle soorten dakbedekking. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Sedumdak en zonnepanelen. NH daken is een landelijk opererend bedrijf. van kleine reparaties tot complete renovaties. Als u wilt vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap kunt u de dak werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan NH daken. * Platte & hellende daken *Lood & zinkwerk * Onderhoud & valbeveiliging * Sedumdak & zonnepanelen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Nick is een professional. Hij reageert snel en adequaat en heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat de wensen zijn. Zeer flexibel en snel om het karwei af te ronden. Bij Nick geen koffiepauze, maar meters leggen.
 • Demakerallround

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.3 van 54.3538 reviews

  Bij De Maker Allround Specialist bent u bij ons voor het juiste adres voor platte daken, pannendaken, schoorstenen en daklekkeges. Wij werken volgens de normen van VCA en zijn gecertificeerd om u een veilige oplossing te bieden. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring en kennis om uw deskundig van dienst te zijn. Onze dakdekkers zijn breed inzetbaar en werken zowel aan daken bij woonhuizen als aan daken van kantoren. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor al uw spoedklussen! De specialist in en rondom al uw dakzaken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede ervaring. Ze wisten wat ze deden en werkten snel en netjes alle werkzaamheden af.
 • van Duuren Gevelrenovatie

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews

  Geachte Opdrachtgever, Hier wat informatie over mijn bedrijf ,Mijn naam is Rene van Duuren van van Duuren gevelrenovatie.Ben sinds 15 jaar zelfstandig ondernemer en heb mij voornamelijk gespecialiseerd in gevelrenovatie ,hierbij moet U denken aan het uithakken van voegen,voegen,reinigen en impregneren van gevel.en schoorstenen op nieuw voegen

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Renee is een harde werker. De voegen zitten er goed in. De prijs is ook goed. Hij heeft na afloop netjes alles opgeruimd. Ik zou hem zeker voor een nieuwe klus aan nemen en hem andere aanraden.
 • B2C Multi-Services

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Complete dak en zinkwerkzaamheden, met bijbehorende timmer, isoleer werkzaamheden 30 jaar ervaring. we werken alleen met gecertificeerde A materialen 10 jaar garantie op materialen en werkzaamheden. Complete dakopbouw en of verbouwingen

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Herman heft netjes hele dak renovatie uitgevoerd komt afspreken na prijs kwaliteit houding goed echte vakman denkt met je mee. Voor Herman te ontmoeten had ik 5-6 andere bedrijven offerte laten maken, ik wacht nog steeds op de offertes van hen als je ze vraagt waar de offertes blijven krijg je te horen dat ik deze week nog krijg
 • Ram multibouw

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  RAM Multibouw is een kleinschalig bedrijf. Dat betekent dat de communicatie tussen de opdrachtgever, de klant, en de opdrachtnemer kort is. Goed meedenken met de klant, goed overleggen en goed luisteren naar de klant zijn van groot belang. RAM Multibouw zorgt ervoor dat het hele verbouwingsproces gestroomlijnd verloopt. Door efficiënt het hele bouwproces te plannen is een zo kort mogelijke bouwtijd gegarandeerd. Hierdoor wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt en kunt u snel weer van uw huis of tuin genieten. Binnen de verbouwing kan RAM Multibouw u een totaal pakket leveren. Wij kunnen de verbouwing van A tot Z voor u regelen. Daarbij dragen wij zorg voor een mooi eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten. U kunt ook een bepaald onderdeel van de verbouwing voor uw eigen rekening nemen, de rest kunt u dan naar eigen inzicht invullen. Elke optie is bespreekbaar en uitvoerbaar. Samen met andere ZZP- ers [zelfstandige zonder personeel], waar RAM Multibouw bij grotere klussen ook gebruik van maakt, kan de klus binnen afzienbare tijd worden gerealiseerd. We werken niet met standaard prijzen, omdat elk project uniek is, maar garanderen een eerlijke prijs. We maken graag een afspraak om het opdracht te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf foto’s te versturen om zo een goed inzicht te krijgen. Werkzaamheden Tuin: Tuinhuis plaatsen Tuin leeghalen Schuur plaatsen Bestraten Veranda plaatsen Overkapping plaatsen Schutting plaatsen Vlonders leggen Tuinonderhoud 3D tuinontwerp op maat Werkzaamheden Huis: Timmerwerk Tegelwerk Stucwerk Sloopwerk Loodgieterswerk Cinewall met bijvoorbeeld een inbouw-openhaard Wc renovatie Kozijnen plaatsen Badkamer renovatie Woonkamer renovatie Laminaat leggen Plafond verlagen (m.b.t. inbouwspotjes) Enz...... Ook voor kleine klussen of onderhoud aan uw huis of tuin is Ram Multibouw het aangewezen adres. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd, het juiste gereedschap of de handigheid ontbreekt. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. We horen graag of we ook hierin iets voor u kunnen betekenen. Ram Multibouw,

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ram Mulibouw is aan te bevelen. Circa 40 m2 laminaat conform afspraak netjes en professioneel uitgevoerd. Vriendelijke mensen en harde werkers. Chapeau!
 • Thuis in huis en tuin B.V.

  Dakspecialist in Amersfoort

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Ben je zoek naar een dakdekker voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij werken onder andere met kunststof en bitumineuze dakbedekking, shingles en dakpannen. Daarnaast dakisolatie, zink- en koperwerk, daglichtsystemen en nog veel meer. Voor schade of lekkage komen we graag bij je langs om het probleem te verhelpen. Neem contact met ons op zodat wij spoedig een afspraak kunnen plannen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Populaire lokale dakspecialisten in Amersfoort

Informatie over dakdekkers in Amersfoort

In ons regenachtige Nederland is een lekkage zeker vervelend. Lekt je dak, dan levert dat vrijwel altijd ongemak op. We adviseren je daarom om in zo’n geval het ongemak zo snel mogelijk te verhelpen en een professioneel dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Amersfoort in te schakelen. Een eventueel lek wordt op deze manier spoedig opgelost. We werken bij Werkspot met een selectie vakmannen uit de provincie Utrecht. Je vindt daardoor altijd wel een vakkundige dakwerker in ons bestand die je klus kan klaren. Onze professionals zijn allen ervaren en deskundig. Huur dus, bij een lekkend dak of een dak dat toe is aan vervanging, een dakspecialist uit Amersfoort in.

Amersfoortse dakdekkers op een rij

Een lekkage wil je zo snel mogelijk oplossen want het zorgt voor veel ongemak. Schakel een dakdekker uit Amersfoort in via Werkspot en je klus wordt geklaard. Dakdekkers uit Amersfoort verhelpen je lekkage. Ze zorgen ervoor dat verstoppingen worden ontstopt en bovenal dat je dak volledig waterdicht is en blijft. Zo nu en dan is het nodig om een compleet dak te vervangen, ook dan ben je bij onze dakwerkers aan het juiste adres. Kies je ervoor om een regionaal dakdekkersbedrijf in te huren? Dan weet je zeker dat je voor een vakman kiest die in een mum van tijd bij je op de stoep staat. Die kortere reistijd scheelt overigens ook op de voorrijkosten. Bovendien: Komt een dakspecialist uit de omgeving van Amersfoort dan heeft deze waarschijnlijk een naam hoog te houden in de regio en zet deze dus een stap extra. Kies je dus voor een dakspecialist uit Amersfoort en omgeving? Dan mag je rekenen op een ervaren dakwerker die een duurzaam resultaat oplevert.

Ga voor kwaliteit, ga voor een dakdekker uit Amersfoort

Wanneer je dak gerepareerd danwel vervangen moet worden, doe je er goed aan om een professionele dakdekker in te schakelen. Zo’n dakdekker zorgt ervoor dat het dak van je woning in Amersfoort keurig netjes gerepareerd, gerenoveerd of vervangen wordt, zodat het weer jaren mee kan. Duurzaam resultaat hebben we bij Werkspot hoog in het vaandel. We controleren de kwaliteit van onze vakmannen dan ook op diverse manieren. Allereerst werken we puur en alleen met vakmannen uit Amersfoort en omgeving die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ten tweede dient elke dakspecialist die zich wil aansluiten bij Werkspot over de juiste verzekeringen te beschikken. Tot slot bekijken we de beoordelingen die worden ingezonden via ons reviewsysteem zorgvuldig. Presteert een dakdekker uit Amersfoort onvoldoende? Dan grijpen we in. Op deze manier kun je zonder zorgen een Werkspot vakman uit Amersfoort inzetten voor je klus.

Dakdekkers uit Amersfoort zijn in te zetten voor het volgende

Een dakdekker is niet alleen inzetbaar wanneer je te kampen hebt met een lek in het dak. Ook wanneer het dak gerenoveerd moet worden of je dak is toe aan vervanging, kun je een professioneel dakdekkersbedrijf in de arm nemen. Daarnaast is het verstandig om een servicecontract af te sluiten. Doe je dit, dan neemt een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak onder de loep. Hiermee voorkom je toekomstige lekkages of slijtage. Een kleine reparatie wordt ter plekke uitgevoerd, waardoor je op de lange termijn vervelende situaties voorkomt. Dat scheelt in ongemak, maar ook zeker in kosten. Wil je een lekkage dus voor zijn? Dan is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Amersfoort via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amersfoort, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Amersfoort? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amersfoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur