Vind dakdekkers in Amersfoort

Op zoek naar dakdekkers in Amersfoort? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 336 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Amersfoort

 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Nette heren en goed werk geleverd.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7589 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Per 24 oktober 2022 is onze naam van CC BOUW veranderd naar Dakraam service Nederland. Wij zijn specialist in het plaatsen van dakramen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Alles volgens afspraak gedaan. Klus snel geklaard, netjes gewerkt. Vriendelijke mensen
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Klus uitgevoerd zoals afgesproken. Nette en harde werkers. Als iemand twijffelt, via DB mag je deze referentie checken.
 • FK facilitaire dienstverleners klussenbedrijf
  FK facilitaire dienstverleners klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Snelste route ! Nul zes acht één drie vijf twee twee één nul dakwerkzaamheden •Dakrenovatie •Dakreparatie's •Loodwerk •Schoorsteen renoveren&reparatie's

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel en vakkundig geholpen. Harde werkers. Goede communicatie. Netjes en voorkomend. Aanrader voor dakwerken. Loodwerk ziet er mooi uit. Zijn zeer tevreden. Veenendaal
 • Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevreden!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zaterdag geplaatst op Werkspot . Zondag 1130 lekkend dak verholpen 👍. Vriendelijk , duidelijke uitleg … top !
 • van Duuren Gevelrenovatie
  van Duuren Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Geachte Opdrachtgever, Hier wat informatie over mijn bedrijf ,Mijn naam is Rene van Duuren van van Duuren gevelrenovatie.Ben sinds 15 jaar zelfstandig ondernemer en heb mij voornamelijk gespecialiseerd in gevelrenovatie ,hierbij moet U denken aan het uithakken van voegen,voegen,reinigen en impregneren van gevel.en schoorstenen op nieuw voegen

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Renee is een harde werker. De voegen zitten er goed in. De prijs is ook goed. Hij heeft na afloop netjes alles opgeruimd. Ik zou hem zeker voor een nieuwe klus aan nemen en hem andere aanraden.
 • 033 klusbedrijf
  033 klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Amersfoort

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle werkzaamheden waarin een huis vernieuwd moet worden. Voorbeelden daarvan zijn stukadoor, verven, vloeren en keukens installeren. Wij hebben al 10 jaar ervaring in het binnen- en buitenland.

 • Ram multibouw
  Ram multibouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  RAM Multibouw is een kleinschalig bedrijf. Dat betekent dat de communicatie tussen de opdrachtgever, de klant, en de opdrachtnemer kort is. Goed meedenken met de klant, goed overleggen en goed luisteren naar de klant zijn van groot belang. RAM Multibouw zorgt ervoor dat het hele verbouwingsproces gestroomlijnd verloopt. Door efficiënt het hele bouwproces te plannen is een zo kort mogelijke bouwtijd gegarandeerd. Hierdoor wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt en kunt u snel weer van uw huis of tuin genieten. Binnen de verbouwing kan RAM Multibouw u een totaal pakket leveren. Wij kunnen de verbouwing van A tot Z voor u regelen. Daarbij dragen wij zorg voor een mooi eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten. U kunt ook een bepaald onderdeel van de verbouwing voor uw eigen rekening nemen, de rest kunt u dan naar eigen inzicht invullen. Elke optie is bespreekbaar en uitvoerbaar. Samen met andere ZZP- ers [zelfstandige zonder personeel], waar RAM Multibouw bij grotere klussen ook gebruik van maakt, kan de klus binnen afzienbare tijd worden gerealiseerd. We werken niet met standaard prijzen, omdat elk project uniek is, maar garanderen een eerlijke prijs. We maken graag een afspraak om het opdracht te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf foto’s te versturen om zo een goed inzicht te krijgen. Werkzaamheden Tuin: Tuinhuis plaatsen Tuin leeghalen Schuur plaatsen Bestraten Veranda plaatsen Overkapping plaatsen Schutting plaatsen Vlonders leggen Tuinonderhoud 3D tuinontwerp op maat Werkzaamheden Huis: Timmerwerk Tegelwerk Stucwerk Sloopwerk Loodgieterswerk Cinewall met bijvoorbeeld een inbouw-openhaard Wc renovatie Kozijnen plaatsen Badkamer renovatie Woonkamer renovatie Laminaat leggen Plafond verlagen (m.b.t. inbouwspotjes) Enz...... Ook voor kleine klussen of onderhoud aan uw huis of tuin is Ram Multibouw het aangewezen adres. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd, het juiste gereedschap of de handigheid ontbreekt. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. We horen graag of we ook hierin iets voor u kunnen betekenen. Ram Multibouw,

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ram Mulibouw is aan te bevelen. Circa 40 m2 laminaat conform afspraak netjes en professioneel uitgevoerd. Vriendelijke mensen en harde werkers. Chapeau!
 • Bouzan Klusbedrijf
  Bouzan Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Dakspecialist in Amersfoort

  Bouzan Klusbedrijf. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van muren, zetten van tegels, verbouwingen van wc's, keukens en badkamers, het installeren van gipsbladen alsook met werkzaamheden die te maken hebben met elektriciteit, loodgieterswerk en stukadoorswerk. Wij werken al zes jaar in Nederland. We hebben de relevante werkervaring opgedaan in Syrië, in het bijzonder met verven, de bouw, tegels zetten, laminaat, loodgieten en stukadoor. Daarnaast decoreren wij ook tuinen.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Ze zijn aan t verbouwen van de twee badkamers en deuren verplaatst Deze mensen zijn hard aan t werk en wat er at is ziet er voortreffelijk uit Vriendelijke werklui en zeer actief
 • KGdak
  KGdak

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Amersfoort

  15 jaar ervaring als dakdekker Sinds dit jaar zelfstandige. www.kgdak.n

Populaire lokale dakspecialisten in Amersfoort

Informatie over dakdekkers in Amersfoort

In ons regenachtige Nederland is een lekkage zeker vervelend. Lekt je dak, dan levert dat vrijwel altijd ongemak op. We adviseren je daarom om in zo’n geval het ongemak zo snel mogelijk te verhelpen en een professioneel dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Amersfoort in te schakelen. Een eventueel lek wordt op deze manier spoedig opgelost. We werken bij Werkspot met een selectie vakmannen uit de provincie Utrecht. Je vindt daardoor altijd wel een vakkundige dakwerker in ons bestand die je klus kan klaren. Onze professionals zijn allen ervaren en deskundig. Huur dus, bij een lekkend dak of een dak dat toe is aan vervanging, een dakspecialist uit Amersfoort in.

Amersfoortse dakdekkers op een rij

Een lekkage wil je zo snel mogelijk oplossen want het zorgt voor veel ongemak. Schakel een dakdekker uit Amersfoort in via Werkspot en je klus wordt geklaard. Dakdekkers uit Amersfoort verhelpen je lekkage. Ze zorgen ervoor dat verstoppingen worden ontstopt en bovenal dat je dak volledig waterdicht is en blijft. Zo nu en dan is het nodig om een compleet dak te vervangen, ook dan ben je bij onze dakwerkers aan het juiste adres. Kies je ervoor om een regionaal dakdekkersbedrijf in te huren? Dan weet je zeker dat je voor een vakman kiest die in een mum van tijd bij je op de stoep staat. Die kortere reistijd scheelt overigens ook op de voorrijkosten. Bovendien: Komt een dakspecialist uit de omgeving van Amersfoort dan heeft deze waarschijnlijk een naam hoog te houden in de regio en zet deze dus een stap extra. Kies je dus voor een dakspecialist uit Amersfoort en omgeving? Dan mag je rekenen op een ervaren dakwerker die een duurzaam resultaat oplevert.

Ga voor kwaliteit, ga voor een dakdekker uit Amersfoort

Wanneer je dak gerepareerd danwel vervangen moet worden, doe je er goed aan om een professionele dakdekker in te schakelen. Zo’n dakdekker zorgt ervoor dat het dak van je woning in Amersfoort keurig netjes gerepareerd, gerenoveerd of vervangen wordt, zodat het weer jaren mee kan. Duurzaam resultaat hebben we bij Werkspot hoog in het vaandel. We controleren de kwaliteit van onze vakmannen dan ook op diverse manieren. Allereerst werken we puur en alleen met vakmannen uit Amersfoort en omgeving die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ten tweede dient elke dakspecialist die zich wil aansluiten bij Werkspot over de juiste verzekeringen te beschikken. Tot slot bekijken we de beoordelingen die worden ingezonden via ons reviewsysteem zorgvuldig. Presteert een dakdekker uit Amersfoort onvoldoende? Dan grijpen we in. Op deze manier kun je zonder zorgen een Werkspot vakman uit Amersfoort inzetten voor je klus.

Dakdekkers uit Amersfoort zijn in te zetten voor het volgende

Een dakdekker is niet alleen inzetbaar wanneer je te kampen hebt met een lek in het dak. Ook wanneer het dak gerenoveerd moet worden of je dak is toe aan vervanging, kun je een professioneel dakdekkersbedrijf in de arm nemen. Daarnaast is het verstandig om een servicecontract af te sluiten. Doe je dit, dan neemt een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak onder de loep. Hiermee voorkom je toekomstige lekkages of slijtage. Een kleine reparatie wordt ter plekke uitgevoerd, waardoor je op de lange termijn vervelende situaties voorkomt. Dat scheelt in ongemak, maar ook zeker in kosten. Wil je een lekkage dus voor zijn? Dan is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Amersfoort via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amersfoort, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Amersfoort? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amersfoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur