Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Amersfoort

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95106 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goed werk afgeleverd, harde werkers en nette communicatie.
 • Jeff Kuipers
  Jeff Kuipers
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker bij u in de buurt? Dan bent u bij Kuipers Dakbeheer aan het juiste adres! Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van je dak. Het dak vereist ook de nodige aandacht. Met schoonmaken en onderhoud voorkom je beschadigingen en lekkages en verleng je de levensduur van je dak. Garant voor kwaliteit - Dakonderhoud - Dakreparaties - Dakrenovatie - Vakkundige dakinspectie Kuipers Dakbeheer biedt vele diensten aan. Voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snelle, duidelijke, beleefde communicatie. Snel ingepland, goed uitgevoerd voor een strakke prijs. Blij mee, aanrader.
 • All-in roofing
  All-in roofing
  Beoordeling: 4.1 van 54.1528 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Denkt u aan een verbouwing van uw dak of wilt u uw dak renoveren? Maak kennis met het veelzijdige en ervaren Dakdekkersbedrijf “all-in roofing ” . Grote of kleine klus? Huur ons in voor al uw brandwerk, puntdaken en alle andere werkzaamheden tegen een aantrekkelijk tarief. - Wij helpen u graag bij: • Bitumen dak / epdm • pannen vervangen • lekages • goot probleem • Verbouwen • Onderhoud • Nieuwbouw • Renovatie Heldere afspraken, Weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan? Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de planning, uitvoering en oplevering. + Kwaliteit en vakmanschap + Heldere offertes + Vakwerk op maat + Keurmerk Vakmanschap + Buiten kantooruren bereikbaar

  Laatste review:
  Prima ervaring met All-in Roofing. Snel contact, snel offerte met concurrerende prijs, snel uitgevoerd. Het betrof schoorsteen- en nokvorst renovatie, later nieuw lood bij de erker laten plaatsen. Ook de communicatie verloopt soepel en vriendelijk. Wat mij betreft een aanrader.
 • Blad dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Heb je een Dakdekker nodig in Amersfoort of omgeving? Blad dakwerken kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Aardige en bekwame werkmannen die de dakgoot en de daken van de dakkapellen en berging goed hebben afgewerkt tegen lekkage.
 • OK Totaaldak
  OK Totaaldak
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Amersfoort

  Heb je een Kozijnspecialist, Timmerman, Dakdekker nodig in Amersfoort of omgeving? OK Totaaldak kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Timmerman, Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen repareren, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Lekkage dak snel verholpen. Reinigen dakgoot komt nog.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75146 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nou ja, er was interesse, daarna niets meer van gehoord. Vreemd
 • Opar dakwerken
  Opar dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Amersfoort

  Heb je een Dakdekker nodig in Soest of omgeving? Opar dakwerken kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed advies van Opar Dakwerken. Fijn om mee samen te werken, communicatie ging goed. Komen afspraken na. Bitumen dak kan weer jaren mee! Buren hebben nu ook Opar ingehuurd 👍😉
 • FK facilitaire dienstverleners klussenbedrijf
  FK facilitaire dienstverleners klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  FK dakwerken, Waarom Kiezen Voor Ons? ✅ Deskundige Inspecties: Gratis, gedetailleerde dakinspecties om uw dakbehoeften te begrijpen. ✅ Kwaliteitsmaterialen: Wij gebruiken alleen hoogwaardige, duurzame pannen voor een langdurige bescherming. ✅ Ervaren Team: Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het repareren en leggen van pannendaken. ✅ Klanttevredenheid: Tevreden klanten zijn ons visitekaartje. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Onze Diensten: 🔨 Pannendak Reparaties 🏠 Nieuwe Pannendak Installaties 🛠️ Dakrenovaties 💧 Dakgoot Reparaties 💨 Stormschade Herstel •Kortom bij FK Dakwerken bent u aan het juiste adres voor al uw dak & schoorsteen werkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en vakkundig werk geleverd. Hebben snel plek in de agenda kunnen maken om ons jaren 30 dag volledig te renoveren. Goed advies en duidelijke en snelle communicatie. Bedankt voor de fijne samenwerking.
 • Brouwer Dakwerken
  Brouwer Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Amersfoort

  Brouwer dakwerken kan je helpen met je Dakdekkers klussen in Terschuur en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Brouwer Dakwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Uw dak is ons vak! Met vriendelijke groet, Anthon Brouwer

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snelle en flexibele oplossing geboden voor het plaatsen van een dak doorvoer.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 739 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Amersfoort

Informatie over dakdekkers in Amersfoort

In ons regenachtige Nederland is een lekkage zeker vervelend. Lekt je dak, dan levert dat vrijwel altijd ongemak op. We adviseren je daarom om in zo’n geval het ongemak zo snel mogelijk te verhelpen en een professioneel dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Amersfoort in te schakelen. Een eventueel lek wordt op deze manier spoedig opgelost. We werken bij Werkspot met een selectie vakmannen uit de provincie Utrecht. Je vindt daardoor altijd wel een vakkundige dakwerker in ons bestand die je klus kan klaren. Onze professionals zijn allen ervaren en deskundig. Huur dus, bij een lekkend dak of een dak dat toe is aan vervanging, een dakspecialist uit Amersfoort in.

Amersfoortse dakdekkers op een rij

Een lekkage wil je zo snel mogelijk oplossen want het zorgt voor veel ongemak. Schakel een dakdekker uit Amersfoort in via Werkspot en je klus wordt geklaard. Dakdekkers uit Amersfoort verhelpen je lekkage. Ze zorgen ervoor dat verstoppingen worden ontstopt en bovenal dat je dak volledig waterdicht is en blijft. Zo nu en dan is het nodig om een compleet dak te vervangen, ook dan ben je bij onze dakwerkers aan het juiste adres. Kies je ervoor om een regionaal dakdekkersbedrijf in te huren? Dan weet je zeker dat je voor een vakman kiest die in een mum van tijd bij je op de stoep staat. Die kortere reistijd scheelt overigens ook op de voorrijkosten. Bovendien: Komt een dakspecialist uit de omgeving van Amersfoort dan heeft deze waarschijnlijk een naam hoog te houden in de regio en zet deze dus een stap extra. Kies je dus voor een dakspecialist uit Amersfoort en omgeving? Dan mag je rekenen op een ervaren dakwerker die een duurzaam resultaat oplevert.

Ga voor kwaliteit, ga voor een dakdekker uit Amersfoort

Wanneer je dak gerepareerd danwel vervangen moet worden, doe je er goed aan om een professionele dakdekker in te schakelen. Zo’n dakdekker zorgt ervoor dat het dak van je woning in Amersfoort keurig netjes gerepareerd, gerenoveerd of vervangen wordt, zodat het weer jaren mee kan. Duurzaam resultaat hebben we bij Werkspot hoog in het vaandel. We controleren de kwaliteit van onze vakmannen dan ook op diverse manieren. Allereerst werken we puur en alleen met vakmannen uit Amersfoort en omgeving die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Ten tweede dient elke dakspecialist die zich wil aansluiten bij Werkspot over de juiste verzekeringen te beschikken. Tot slot bekijken we de beoordelingen die worden ingezonden via ons reviewsysteem zorgvuldig. Presteert een dakdekker uit Amersfoort onvoldoende? Dan grijpen we in. Op deze manier kun je zonder zorgen een Werkspot vakman uit Amersfoort inzetten voor je klus.

Dakdekkers uit Amersfoort zijn in te zetten voor het volgende

Een dakdekker is niet alleen inzetbaar wanneer je te kampen hebt met een lek in het dak. Ook wanneer het dak gerenoveerd moet worden of je dak is toe aan vervanging, kun je een professioneel dakdekkersbedrijf in de arm nemen. Daarnaast is het verstandig om een servicecontract af te sluiten. Doe je dit, dan neemt een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak onder de loep. Hiermee voorkom je toekomstige lekkages of slijtage. Een kleine reparatie wordt ter plekke uitgevoerd, waardoor je op de lange termijn vervelende situaties voorkomt. Dat scheelt in ongemak, maar ook zeker in kosten. Wil je een lekkage dus voor zijn? Dan is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Amersfoort via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amersfoort, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Amersfoort? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Amersfoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt