Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nieuwegein

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle communicatie met deze vakmannen. Hebben de schoorsteen vandaag geveegd. Ze geven ook eerlijk advies.
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel uitgevoerd. Een aanrader.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie naar het uitzetten klus hier op werkspot. Communicatie is vlot en zijn ze inmiddels al vrijblijvend langs geweest voor eerste oriëntatie en een vrijblijvende offerte. Duidelijk mensen met kennis van zaken en eerlijke mannen. De klus werd op korte termijn vakkundig uitgevoerd. We zijn erg tevreden en blij met resultaat.
 • Ero Onderhoud
  Ero Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Wij hebben veel ervaring onze kwaliteit is onze garantie en wij houden onze klanten altijd tevreden!

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Ero onderhoud reageerde snel op de klus en we konden daarna ook vlot schakelen via Whatsapp om de klus op afstand uit te laten voeren. Zeer tevreden over de snelheid van uitvoering en het snelle schakelen, Heb de klus op locatie nog niet zelf kunnen bekijken maar zeker tevreden over de ervaring waar ik wel wat over kan zeggen. De foto's die netjes werden gestuurd zagen er wel goed uit trouwens!
 • Klusmanschap
  Klusmanschap
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  VELUX Een dakraam brengt de vreugde van natuurlijk licht en frisse lucht naar uw zolder, waardoor uw wooncomfort aanzienlijk wordt verhoogd. Klusmanschap Dakramen staat klaar om elk type dakraam te installeren dat u wenst. Voeg daglicht, frisse lucht en een gevoel van meer ruimte toe aan jouw woning. Creëer meer ruimte met een VELUX dakkapel serre of dakkapel basis in jouw woning. Droomt u van meer daglicht en extra ruimte op uw zolder? Heeft u er ooit aan gedacht om uw zolder om te toveren tot een volledig functionele, gastvrije ruimte? Een extra slaapkamer, een rustige studeerkamer, een gastenverblijf of een speelkamer voor de kinderen? Dit is allemaal mogelijk met een dakkapel. We vinden het een uitdaging om samen met u uw wensen te verkennen en het beste advies te geven. Dit kan een traditionele dakkapel zijn, maar ook een vergunningsvrije dakkapel of dakserre Heeft u eenmaal een dakraam naar uw smaak gevonden, dan staan we klaar om u te helpen met de installatie. We komen graag bij u langs voor deskundig advies en een geheel vrijblijvende offerte. Hiernaast zijn we ook gespecialiseerd in : * Volledige zolderverbouwingen *Vlieringen * Wanden/ Plafonds / vloer / badkamers * Stucen * Schilderen Vergunnings vrije dakkapellen en serres. Garantie: Op alle gemonteerde Dakramen, Dakkapellen, Lichtkoepels

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Helemaal tevreden van A tot Z
 • D.A.M. Dakwerken
  D.A.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  D.A.M. Dakwerken is een vakkundig familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw schoorsteen, het plaatsen van dakisolatie, het leggen van uw pannendak of het opsporen van een langdurige lekkage. Door onze jarenlange ervaring en het werken met een vertrouwd team komen we altijd samen met de klant tot een duurzame oplossing. D.A.M. Dakwerken is werkzaam door bijna heel Nederland en altijd bereikbaar voor spoedgevallen zoals stormschade of lekkage.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  De klus bestond uit een schoorsteenrenovatie. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en het werk was goed gedaan. De communicatie was ook prima!
 • Teulings onderhoud
  Teulings onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Wij zijn experts in dakreparaties, -renovaties en -onderhoud bij Teulings Onderhoud. Bij daklekkage of spoedaanvragen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24-uursservice zorgt ervoor dat we u altijd snel een passende oplossing kunnen bieden. Wij analyseren de verwachtingen van onze klanten en bieden een duurzame oplossing voor uw project. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen met jarenlange ervaring. Onze specialisaties omvatten onder andere het leveren en aanbrengen van Bitumen en Pannen daken, nok vorst renovaties, schoorsteen renovaties evenals het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: wij maken enkel gebruik van hoogwaardige A-klasse materialen, wat resulteert in een perfect eindresultaat. Ons doel is om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, tegen vooraf afgesproken prijzen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan achteraf! Uw medewerking is hierbij essentieel; we hechten waarde aan transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Daarnaast wordt een review ook altijd gewaardeerd! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan paraat om u verder te helpen. Teulings Onderhoud, uw specialist voor werkzaamheden op het dak.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Op zich verliep het contact en de werkzaamheden goed. Kwamen op tijd, betaling achteraf. De lekkage leek verholpen, na een tijdje toch weer lekkage op dezelfde plek en op een nieuwe plek. Kwamen weer langs. Dit keer een vaag verhaal over nokvorsten vervangen. Inmiddels bij twee andere bedrijven offerte aangevraagd voor een complete dakrenovatie. Dakdekker 1 zegt: helaas is het werk dat pas gedaan is niet goed uitgevoerd. Dakdekker 2 is recht voor zijn raap: u bent opgelicht. Teulings heeft lood langs de schoorsteen vervangen en met kit vastgezet wat dus zo niet uitgevoerd hoort te worden en weer gaat zorgen voor lekkage in de toekomst. De bovenplaat van de schoorsteen hebben ze met verkeerd materiaal afgesmeerd. Kortom, alle werkzaamheden van Teulings moeten opnieuw worden uitgevoerd om definitief van lekkage af te raken. Mijn advies: ga op zoek naar een ander bedrijf!!
 • Reem dakbedekkingen
  Reem dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Allround dakdekker Mijn naam is Tim Wolfs en ben kort geleden gestart met mijn eigen dakdekkersbedrijf. Dit is gevestigd in Utrecht, maar mijn werkgebied is door heel Nederland. Op 16 jarige leeftijd, onderhand 20 jaar geleden ben ik begonnen bij een loodgietersbedrijf waar ik de basis van het vak meegekregen. Daarna heb ik overal waar ik werkte iets geleerd en ben ik me gaan specialiseren in daken, lood en zinkwerk. Ik ben in het bezit van een vakdiploma en heb diverse veiligheids certificaten. Ik heb onder andere de VCA Vol en brandveilig werken. Mijn bedrijf is goed verzekerd met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering inclusief het werken met open vuur. Zo komen we nooit voor vervelende verrassingen te staan. Mijn werkzaamheden zijn het reinigen, inspecteren, renoveren of vervangen van platte en hellende daken. Hiervoor gebruik voornamelijk bitumen en epdm. Ook het werken met lood en zink vallen onder mijn werkzaamheden. Dakgoten, regenpijpen of een schoorsteen in het lood zetten, alles op en naast het dak valt onder mijn specialisatie. U kunt mij het beste direct benaderen via mijn website die net zo heet als hier mijn profiel naam.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Beide dakkapellen gerenoveerd. Erg vriendelijk, professioneel hardwerkend en passie voor het vak. Raad dit bedrijf zeker aan.
 • Centraal Dakservice
  Centraal Dakservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren door middel van een duidelijke vrijblijvende offerte over de conditie van uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Garantievoorwaarden Op de door ons geleverde en aangebrachte materialen bent u verzekerd van 10 jaar garantie met de beste garantievoorwaarden. Zoals een lekkage of door ons verkeerd aangebrachte materialen. Onder de garantie vallen niet de volgende punten: Door andere partijen uitgevoerde werkzaamheden Stormschade Scheefliggende dakpannen Brand en/of explosie Het onjuist behandelen van het dak denk dan aan het plaatsen van scherpe objecten op het dak en er overheen lopen met hoge temperaturen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Contact was goed, erg vriendelijk, wist wat hij deed, probleem snel gevonden en opgelost.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1418 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nieuwegein

Informatie over dakdekkers uit Nieuwegein

Kies ervoor om met een professioneel dakdekkersbedrijf uit Nieuwegein te werken en dat lek in je dak wordt spoedig verholpen. Ook op het moment dat je enkel te maken hebt met beschadigingen of slijtage op het dak óf wanneer je dak juist compleet vervangen moet worden, staan onze dakdekkers uit Utrecht voor je klaar. We werken bij Werkspot met vakkundige partijen op het gebied van dakdekken. Onze dakwerkers verstaan hun vak, bezitten de nodige kennis en kunde, communiceren helder en zijn bovenal betrouwbaar. Plaats je dak-klus dus op Werkspot en onze professionals uit Nieuwegein en omgeving klaren je klus op professionele wijze.

De dakdekkers uit Nieuwegein voor je op een rij

We koppelen je graag aan een vakkundige dakdekker wanneer je kampt met een niet langer goed functionerend dak. Heb je last van een lekkage, slijtage of beschadiging? Onze vakmannen uit Nieuwegein staan voor je klaar. Wanneer je een oproep plaats voor een vakman uit de regio Nieuwegein, sturen wij deze uit naar onze vakmannen. Een bericht ontvangen van een dakspecialist die aansluit bij je wensen? Neem contact op met de vakman en spreek samen af voor een kennismakingsgesprek. Kies ervoor om te werken met een dakdekker uit de regio Nieuwegein, dan kies je namelijk voor een dakwerker die snel ter plekke is. Dat is niet alleen prettig omdat je defect zo sneller opgelost wordt, het scheelt ook nog eens in de voorrijkosten. Ga voor een dakspecialist uit Utrecht en je kunt rekenen op vakwerk.

Dakdekkers uit Nieuwegein leveren kwaliteit

We werken bij Werkspot namelijk alleen met professionele vakmannen, partijen die hun vak verstaan, dakdekkers die weten wat ze doen. Onze dakdekkers uit Nieuwegein en omgeving staan allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn goed verzekerd en hebben de meestal ook nog eens één of meerdere certificaten op zak. We bewaken de kwaliteit van onze vakmannen uit Nieuwegein via ons reviewsysteem. Ontvangt een dakdekker negatieve beoordelingen, dan pakken we dit met deze vakman op. Positieve reviews geven aan dat je te maken hebt met een betrouwbare dakspecialist.

Hier kun je een dakdekker uit Nieuwegein voor inschakelen

Kamp je met een lek, beschadiging of slijtage van je dak? Laat het een van onze dakdekkers uit Nieuwegein repareren. Maar vergeet daarnaast niet aan om een dakspecialist eens in de zoveel tijd je dak te laten controleren. Wanneer je een onderhoudscontract afsluit, controleert de vakman je complete dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor worden beginnende mankementen vroegtijdig opgemerkt en kunnen ze direct gerepareerd worden. Dat voorkomt groot onderhoud in de toekomst en scheelt niet alleen qua ongemak, maar ook in de portemonnee maakt het een verschil. Schakel vandaag nog een dakspecialist in via Werkspot. Onze vakmannen helpen je graag.

Je opdracht in Nieuwegein via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Nieuwegein, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nieuwegein

Vind vakmensen bij jou in de buurt