Vind dakdekkers uit Nieuwegein

Op zoek naar dakdekkers in Nieuwegein? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nieuwegein

 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goede communicatie, snel contact en grondig werk geleverd.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en snel uitgevoerd.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel geholpen na melding van de lekkage, heel blij mee :)
 • Klussenbedrijf Strikkers
  Klussenbedrijf Strikkers
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Klussenbedrijf Strikkers Twee ervaren en betrouwbare vakman en vakvrouw in omgeving Utrecht voeren verbouwingen en renovaties uit, zowel binnen- als buitenshuis. Wij werken zorgvuldig en netjes en denken graag mee over mogelijkheden en oplossingen. Een greep uit onze werkzaamheden; Slopen,verbouwen, stuccen, schilderen. Renoveren van badkamers, toilets, keukens, slaapkamers, woonkamers en zolders. Ook werk in de tuin, waaronder bestraten en bouwen van tuinhuis en onderhoud. Wij leveren goed werk voor een betaalbare prijs. Vraag voor een vrijblijvende offerte. Voor vragen kunt U ons bereiken via E-mail, Whatsapp of 06. KVK Nummer: 86422901

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels repareren -

  Dit bedrijf komt kijken bij wat er moet gebeuren, zegt op dat moment dat het gaat lukken, stuurt vervolgens 2 dagen voor ze komen een tikkie voor een aanbetaling van 60% waar nooit eerder over gesproken is. Toch maar betaald omdat ik blij was dat er iemand snel kon. Vervolgens komen ze langs om het te maken, halen ze een paar kitrandjes / voegjes eruit. Komen ze vertellen dat het allemaal toch wel een beetje tegenvalt en ze aanraden de volledige douche opnieuw te laten tegelen en dat ze hier wel een offerte voor willen laten maken. Waarom zagen ze dit niet toen ze kwamen kijken de 1e x? Dit word echt niet zichtbaar na wat kit en voegwerk eruit halen? Vervolgens een offerte gekregen wat ik wat prijzig vond, dus me aanbetaling van 465 deels teruggevraagd, 315 voor mij 150 voor de benzine voor hun. Ik kreeg te horen dat alleen me aanbetaling deels terugbetaald werd als ik hun de douche opnieuw liet tegelen.. Mensen kijk uit! Ze lijken vriendelijk maar zo gaan ze dus met klanten om!!!
 • Klusmanschap
  Klusmanschap
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Gespecialiseerd in: * Dakramen * Dakkapellen * Lichtkoepels * Lichtstraten * Rolluiken * Zonweringen/gordijnen *Dakconstructies * Dakrenovatie * Dakonderhoud * Pannendaken Hiernaast zijn we ook gespecialiseerd in : * Volledige zolderverbouwingen *Vlieringen * Wanden/ Plafonds / vloer / badkamers * Stucen * Schilderen * Electra * Reparaties Vergunnings vrije dakkapellen en serres. Garantie: Op alle gemonteerde Dakramen, Dakkapellen, Lichtkoepels

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Communicatie was netjes en duidelijk, ze waren keurig op tijd en werkten ontzettend netjes en rustig. M’n jongste kon zelfs doorslapen in de kamer eronder! Klus zeer mooi en vakkundig uitgevoerd en alles goed laten zien en pas vertrokken toen ze zeker waren dat alles naar tevredenheid was. Ook een fijne, gespecificeerde offerte en goed meegedacht over opties. Zou ze zo weer vragen!
 • BB dakonderhoud
  BB dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle en duidelijke communicatie. Klus snel ingepland en uitgevoerd. Redelijke prijzen. Probleem was na eerste keer niet helemaal opgelost (was ook niet helemaal mogelijk), maar ze zijn teruggekomen en hebben het kostenloos gefixt. Blij mee.
 • Dakbedrijf ‘t pannetje
  Dakbedrijf ‘t pannetje
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Dakbedrijf ‘t Pannetje helpt u graag met de beste service & kwaliteit! Gespecialiseerd in platte & hellende daken. Van onderhoud tot het leggen van een compleet dak. Wij zijn een jong bedrijf met alle ervaring aan boord gevestigd in Eindhoven, die klanttevredenheid op de 1e plaats zet. Wij denken altijd met de klant mee & zoeken naar de beste oplossing voor de aangewezen klus. 24/7 bereikbaar + snel ter plekke!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Fijne,snelle en correcte communicatie .Het perfecte bedrijf voor je dak reparaties! Ze zijn snel/beleefd en doen er alles aan om zo snel mogelijk je te helpen. Super service!
 • NH Daken
  NH Daken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Onze dakdekkers van NH daken B.V. zorgen voor vakwerk op hoog niveau. specialistisch en vakkundig werk door professionals op het gebied van alle soorten dakbedekking. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Sedumdak en zonnepanelen. NH daken B.V. is een landelijk opererend bedrijf. van kleine reparaties tot complete renovaties. Als u wilt vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap kunt u de dak werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan NH daken B.V. * Platte & hellende daken *Lood & zinkwerk * Onderhoud & valbeveiliging * Sedumdak & zonnepanelen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Perfect uitgevoerd, goede communicatie.
 • De Mosman Dakonderhoud
  De Mosman Dakonderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  De mosman dakonderhoud is een begrip in Utrecht en omgeving onze reviews liegen er niet om Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken Mede door ons team en onze vloot bestaande uit 5 service auto's 12 personeelsleden Zorgen wij dat onze klanten nooit onnodig moeten wachten of beloftes niet naar gekomen worden Kort om de mosman is een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om uw dak voor meer informatie kijk op Google op de mosman dakonderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Na aanleiding van een lekkage een advertentie geplaats op werkspot. Meteen de volgende ochtend vroeg werd ik gebeld voor een afspraak. Helaas zitten wachten en uiteindelijk gebeld of het misschien later zou worden. Meneer wist niks van de afspraak en vertelde mij niet te weten wie er zou komen. Maar vandaag kwam er niemand meer. Na een app gestuurd te hebben kreeg ik een vreemde excuses , geen vervangende afspraak of aanbieden van een oplossing. Mededeling er werken hier 17 medewerkers. Blijkbaar zijn afspraken en planning niet goed op orde. vervolgens werd ik geblokkeerd nadat ik hier een opmerking over maakte dat ik deze ervaring op werkstop ging delen.
 • Demakerallround
  Demakerallround
  Beoordeling: 4.1 van 54.1547 reviews
  Dakdekker in Nieuwegein

  Bij De Maker Allround Specialist bent u bij ons voor het juiste adres voor platte daken, pannendaken, schoorstenen en daklekkeges. Wij werken volgens de normen van VCA en zijn gecertificeerd om u een veilige oplossing te bieden. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring en kennis om uw deskundig van dienst te zijn. Onze dakdekkers zijn breed inzetbaar en werken zowel aan daken bij woonhuizen als aan daken van kantoren. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor al uw spoedklussen! De specialist in en rondom al uw dakzaken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  nooit meer

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 804 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nieuwegein

Informatie over dakdekkers uit Nieuwegein

Kies ervoor om met een professioneel dakdekkersbedrijf uit Nieuwegein te werken en dat lek in je dak wordt spoedig verholpen. Ook op het moment dat je enkel te maken hebt met beschadigingen of slijtage op het dak óf wanneer je dak juist compleet vervangen moet worden, staan onze dakdekkers uit Utrecht voor je klaar. We werken bij Werkspot met vakkundige partijen op het gebied van dakdekken. Onze dakwerkers verstaan hun vak, bezitten de nodige kennis en kunde, communiceren helder en zijn bovenal betrouwbaar. Plaats je dak-klus dus op Werkspot en onze professionals uit Nieuwegein en omgeving klaren je klus op professionele wijze.

De dakdekkers uit Nieuwegein voor je op een rij

We koppelen je graag aan een vakkundige dakdekker wanneer je kampt met een niet langer goed functionerend dak. Heb je last van een lekkage, slijtage of beschadiging? Onze vakmannen uit Nieuwegein staan voor je klaar. Wanneer je een oproep plaats voor een vakman uit de regio Nieuwegein, sturen wij deze uit naar onze vakmannen. Een bericht ontvangen van een dakspecialist die aansluit bij je wensen? Neem contact op met de vakman en spreek samen af voor een kennismakingsgesprek. Kies ervoor om te werken met een dakdekker uit de regio Nieuwegein, dan kies je namelijk voor een dakwerker die snel ter plekke is. Dat is niet alleen prettig omdat je defect zo sneller opgelost wordt, het scheelt ook nog eens in de voorrijkosten. Ga voor een dakspecialist uit Utrecht en je kunt rekenen op vakwerk.

Dakdekkers uit Nieuwegein leveren kwaliteit

We werken bij Werkspot namelijk alleen met professionele vakmannen, partijen die hun vak verstaan, dakdekkers die weten wat ze doen. Onze dakdekkers uit Nieuwegein en omgeving staan allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn goed verzekerd en hebben de meestal ook nog eens één of meerdere certificaten op zak. We bewaken de kwaliteit van onze vakmannen uit Nieuwegein via ons reviewsysteem. Ontvangt een dakdekker negatieve beoordelingen, dan pakken we dit met deze vakman op. Positieve reviews geven aan dat je te maken hebt met een betrouwbare dakspecialist.

Hier kun je een dakdekker uit Nieuwegein voor inschakelen

Kamp je met een lek, beschadiging of slijtage van je dak? Laat het een van onze dakdekkers uit Nieuwegein repareren. Maar vergeet daarnaast niet aan om een dakspecialist eens in de zoveel tijd je dak te laten controleren. Wanneer je een onderhoudscontract afsluit, controleert de vakman je complete dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor worden beginnende mankementen vroegtijdig opgemerkt en kunnen ze direct gerepareerd worden. Dat voorkomt groot onderhoud in de toekomst en scheelt niet alleen qua ongemak, maar ook in de portemonnee maakt het een verschil. Schakel vandaag nog een dakspecialist in via Werkspot. Onze vakmannen helpen je graag.

Je opdracht in Nieuwegein via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Nieuwegein, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nieuwegein

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur