Vind witgoed monteurs in Nieuwegein

Op zoek naar witgoed monteurs in Nieuwegein? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Nieuwegein

 • Witgoedreparatie Service Tirana
  Witgoedreparatie Service Tirana
  Beoordeling: 4.9 van 54.95408 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  * Geen voorrijkosten *Altijd met garantie Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij ( witgoed Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis tarief van diagnose : €59,- (Geen voorrijkosten) maximum reparatie kosten zijn €40 ex onderdelen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk en goede uitleg. Reageert ook snel!
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85219 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  The washing machine was fixed. Fast, polite and clear.
 • Start Witgoed Services
  Start Witgoed Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  Heb je een Witgoed monteur nodig in IJsselstein of omgeving? Start Witgoed Services kan je helpen met alle klussen die een Witgoed monteur voor je kan uitvoeren, zoals Reparatie witgoed en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hij deed zijn werk super snel en heel goed.
 • Tuin- en Klusjesman Coco Guiran
  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran bestaat sinds 2016. Oven reparatie klus: *Elektrische (inbouw) oven reparaties (geen magnetron, evt. in overleg of bij kapotte oven functie) Whirlpool, Ikea, Bruynzeel, Bauknecht, Bosch, Siemens, Neff etc. *Tuin werkzaamheden: Onkruid borstelen terras staal/nylon, (accu) grasmaaien, snoei werkzaamheden, hogedruk reiniging (indien er een water en 230 V aansluiting aanwezig is) etc. *Hulp bij afvoeren (niet naar gemeentelijke stort, betaalde afvoer kosten)

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Erg goede ervaring: Oven binnen paar dagen gemaakt en goede communicatie!
 • KBK Nieuwegein
  KBK Nieuwegein
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  KBK-nieuwegein is een bedrijf met een ruime kennis op het gebied van verschillende klussen in zowel woningbouw als utiliteit. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit; Alle voorkomende timmerklussen Badkamers verbouwen. Dakwerken of het plaatsen van een dakraam Elektra Maatwerk keukens ontwerpen en plaatsen Loodgieterwerken Vloeren; zowel hout, laminaat als plavuizen. Vloerverwarming aanleggen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Heb ook direct mijn thermostaat kraan laten vervangen. Bjorn is een erg fijne vakman. Hij legt alles netjes uit. Hij heeft mij alle uitleg gegeven welke ik nodig heb om mijn WC te vervangen. Gaan we zeker doen binnenkort. Hier heeft hij me zelfs nog even herinnerd dat de BTW omhoog gaat als we het niet op tijd doen.
 • E.B. Instalatie Elektrotechniek
  E.B. Instalatie Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nieuwegein

  E.B. Installatie Elektrotechniek in Nieuwegein, - Wij werken lage en hoge bouw, renovatie, genoeg ervaring hebben we op compleet elektra werken. - Wij zijn nogsteeds bezig bij Wisselspoor Utrecht 122 Woningen. - Wij doen onze beste en compleet elektra werken. - Elektra vloer leggen, - Draad trekken, - Aflassen, - Gibo werken, - Opbouw installatie, - Compleet meterkast installatie, - Compleet afmontage, - Lampen ophangen, - Rookmelder installatie, - Netwerk, UTP, Access point Installatie, - Wissel, Kruis, Dubbel Kruis, Serieschakelaar B.Melder en Etc... - Keuken compleet elektra installatie - Badkamer, WC en Slaapkamers compleet elektra installatie.

 • SA klusbedrijf
  SA klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nieuwegein

  SA Klusbedrijf Al jaren bezig met bouw bijna alles gedaan Altijd beste kwaliteit Timmeren.Renovatie.laminaat.plafond. Electra.sloop.

 • Tugra elektrobedrijf
  Tugra elektrobedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  Tugra Elektrobedrijf biedt zich sinds 2014 voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in en rondom uw huis en/of bedrijf. Tevens voor woningbouw en utiliteit. Tot 2014 in loondienst te hebben gewerkt bij een bedrijf in de bouwsector (elektra) en de benodigde ervaring te hebben gedaan heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. De benodigde certificaten en diploma's heb ik in bezit om het werk vakkundig en veilig te kunnen uitvoeren. De volgende werkzaamheden kunnen voor u uitgevoerd worden: Elektra-, data- en brandmeldinstallaties woonhuis of een (kantoor)pand (o.a. zolder, badkamer, keuken, kelder etc.) Aansluiting keukenapparatuur Tuinverlichting Elektra verbouwing Vervanging/aansluiting meterkast Verlichting ophangen Verhelpen storing woonhuis, utiliteitsbouw Aansluiting 380

  Laatste review:
  Heel eerlijk. Zelfs advies gegeven om dingen niet te laten doen al zou dat voor hem een mooie opdracht zijn. Denkt in het belang van de klant.
 • VDO diensten
  VDO diensten
  Beoordeling: 1.9 van 51.955 reviews
  Witgoed monteur in Nieuwegein

  Na jarenlange ervaring in de keukenmontagewereld zijn wij twee jaar geleden gestart met keukenvoorbereidingen. Van de keukenfilialen kregen we ontzettend veel vragen of wij ook het leidingwerk konden verzorgen en van daaruit zijn wij keukenvoorbereidingen gestart. Nu wij twee jaar bezig zijn hebben wij gemerkt dat de klanten die gebruik maken van onze diensten het ervaren als zeer eenvoudig. Bij ons is alles onder één dak en dat maakt het voor de klant een stuk eenvoudiger. Wij verzorgen: Leidingwerk Electrawerk Stucwerk Tegelwerk Kitwerk Betonbooringen (b.v. Voor afzuigkap)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  NIET AAN BEGINNEN. Aantal punten niet volgens afspraak uitgevoerd. Muren niet haaks gekregen. Vloer en plafond niet waterpas en niet tot aan de muur. Lichtpunten functioneren fout en 1 zelfs helemaal niet. Ondanks dat ze waren doorgemeten op netspanning. Zou met zijn tweeën komen om de keuken na de verbouwing te plaatsen, niet dus. Zegt dat er een stucer komt, niet dus. Zegt dat hij restpunten later komt doen, niet dus. Nooit meer gezien. Overigens, er is ook nog een gasleiding niet juist verlegd, waardoor onze gaskachel in de woonkamer ineens geen gastoevoer meer had. En nog meer gedoe. De communicatie achteraf hierover om de klus toch naar tevredenheid af te ronden is op niets uitgelopen. Afspraken gaan langs elkaar heen, erg onhandig. Ik schakel deze klusser nooit meer in. Kiest u wel voor deze klusser? Advies: betaal niet tot de klus echt af is! Helaas betaalde ik wel alvast. Zeker geen professionele klusser! PS: Keukenvoorbereidingen.nl is hetzelfde als VDO momtage!
 • De Gast Montage
  De Gast Montage

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Nieuwegein

  DeGast-Montage is een bedrijf wat zich richt tot de installatie van onder andere huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen, kookplaten, ovens, magnetrons en heet water systemen. Verder horen elektra in en rondom het huis ook tot één van de specialiteiten gezien mijn achtergrond als elektro-monteur met 17 jaar ervaring. Dus ook voor het plaatsten van een nieuwe meterkast of het aanleggen van nieuwe groepen in het huis, kunt u bij DeGast-Montage terecht.

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 244 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Nieuwegein

Andere vakmensen in Nieuwegein

Vind vakmensen bij jou in de buurt