Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors in Nieuwegein

Op zoek naar stukadoors in Nieuwegein? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Nieuwegein

 • DeSchilderdoos

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews

  DeSchilderdoos is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf voor: Behangen/renovlies Schilderwerk Decostuc Het team van DeSchilderdoos bestaat uit echte vakmannen en vrouwen. Met meer dan 15 jaar ervaring en ieder met hun eigen specialiteit, waardoor er een sterk team staat. Voor al uw kleine maar ook voor al uw grotere klussen kunnen wij een duidelijke offerte maken en een scherpe prijs bieden voor de beste kwaliteit. Wij werken met een all-in prijs, dit betekend inclusief materiaal, werk-en afdekmateriaal, reiskosten en btw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u binnenkort plannen om te behangen, schilderen of heeft u een meer gespecificeerde klus? Informeert u eens naar onze mogelijkheden. Ons advies en offertes zijn altijd vrijblijvend. Kijk ook op onze vernieuwde website www deschilderdoos nl

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  De schuine kanten van onze zolder moesten behangen worden. Miranda reageerde snel en werkt professioneel. Het resultaat is goed te noemen. Het was geen makkelijke klus vanwege imperfecte ondergrond en schijnbaar wat problemen met de hechting door gebruik van ander merk lijm. Miranda is nog teruggekomen om luchtbellen te verwijderen. Het resultaat is niet perfect maar voor onze zolder voldoende.
 • Tmlstukadoors

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Goedendag, Ik ben Ahmet Temel werkzaam als stukadoor sinds 2005. Ik doe dit werk al jaren met plezier. Voor mij gaat kwaliteit en vertrouwen boven alles. Ik werk netjes en kom altijd mijn gemaakte afspraken na. İk ga pas weg als de klant echt tevreden is. U kunt mij benaderen voor; stucwerk/ schilderwerk/ spacheltputz/sierpleıster/afwerken van wanden plafond. Reparatie onderhoud. Met vriendelijke groet, Temel

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super! Een aanrader! Snel en betrouwbaar. Direct na plaatsing op werkspot werd er contact gezocht door zijn vrouw. Alle afspraken perfect nagekomen
 • Re-inforcement

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Projectontwikkeling en bouwbegeleiding. Voor de particuliere sector gespecialiseerd in wandafwerking en plafondafwerking voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw: - plaatsen van tussenwanden, - stucwerk, - airless spuitwerk (latex/muurverven) Meer dan 20 jaar ervaring in (totale) woningbouw. Uiteraard wordt op al het geleverd werk garantie gegeven.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Goede, heldere communicatie. Opgeleverd werk ziet er keurig uit. Had een verzekeringsklus omtrent waterschade aan het plafond stucwerk aangemeld en dat is perfect verholpen.
 • OK stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Bent u op zoek naar een Stukadoor of een Timmerman? Vakbekwaam en voor een beste kwaliteit, klantvriendelijke benadering , stipt werk die ook nog eens werkt voor een voordelig tarief ? Zoek dan niet verder en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan bekend voor vakmanschap en hoge kwaliteit voor een betaalbaar prijs. Wij leveren behangklaar en tegelrechte muren . Met jarenlange ervaring met particuliere woningen en bedrijfsobjecten maken we van elke wand of de plafond de ware kunstwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Kleinschalige, als Grootschalige projecten en komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging en offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een hele aardige vakman die volgens afspraak werkt en alles top heeft uitgevoerd. Een dikke 10!!
 • Zeister Stukadoors

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews

  Zeister Stukadoors is meer dan 15 jaar gespecialiseerd in plafond en wandafwerking. U verlangt naar kwaliteit en daarom zoekt u een professionele en betrouwbare stukadoor. Zeister Stukadoors garandeert u scherp geprijste kwaliteit, die u mag verwachten van meer dan 15 jaar vakmanschap. Als stukadoors en afbouwbedrijf met een NOA-afbouwgarantie, staan wij garant voor: ■Een heldere en duidelijke offerte ■Goede afspraken over meer- en minderwerk ■Een klantgerichte service ■Garantie van 5 jaar op het afgeleverde werk Wij zijn een NOA erkend en gespecialiseerd stukadoorsbedrijf dat een zeer goede terugblik heeft op tevreden klanten. Inmiddels zijn wij een veelgevraagde onderneming voor bouwbedrijven, aannemers, woningverenigingen en particulieren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Laat je keuken hier niet stucen! Bij het plaatsen van de keuken bleek dat de muren niet 90 graden waren. De reactie van Zeister: had je de keuken niet moeten laten plaatsen en wachten op reparatie. Er werd verder geen compensatie geboden.
 • Klusbedrijf TT

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  Wij kunnen verschillende soorten werkzaamheden, al uw klussen, reparatie, loodgieterswerk, renovatie, schilderwerk, op vakkundig preciesie en betrouwbare manier uitvoeren met de nodige ervaring, Eerlijk en betrouwbaar, wilt u op iemand kunnen bouwen, dan bent u bij Klusbedrijf TT aan het juiste adres. wij kunnen bij u langskomen om het e.e.a. te bekijken en tips/advies te geven. Soms is foto's toezenden al voldoende om duidelijkheid te verschaffen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer fijne en snelle communicatie tevens mooi eindresultaat.
 • Stucadoorsbedrijf Stroet

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews

  Stroet Stucadoors is een allround stucadoorsbedrijf met vele jaren ervaring in het vak. Wij werken alleen met de beste materialen en geven een goede kwaliteit garantie van 5 jaar op al onze werkzaamheden. Verbouw/Onderhoud. Renovatie/Restauratie. Nieuwbouw/Zzp werk. Voor alle stucwerken binnen en buiten, Wanden en Plafonds. *Sierpleisters (0.7 t/m 4mm ,kleur of wit) -Spachtelputz-Granol Leem-Tadelakt -Glanspleisters *Pleisterwerken Behang/spuitklaar Glad (sausklaar) Schuurwerk (grof/fijn) Raapwerk (gips of mortelwerk) *Lijst/ornament Kooflijsten /perklijsten Lambresering/platte plint. *Gipsspuitwerk. *Spackspuiten. *Latexspuiten/sauswerk. *Buitengevels.Plinten,glad,of sierpleisters *Mortelwerk.Kalkmortel,zandcement.etc. *Decoratief Stucwerk.(Alle soorten) *Montage gipsplaat wanden en plafonds. en overige stucadoorswerken. Alles onder garantie ,met de hoogste kwaliteits eisen afgeleverd werk!! Aangesloten:Bedrijfschap afbouw / N.O.A Garantie binnen 5 jaar. Garantie buiten 3 jaar. Woning ouder dan 2 jr ( 6% btw tarief) Korting bij zelf voorlijmen/gehele woning stucen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prettige communicatie, huis zeer snel en vakkundig opgeleverd! Ik zou hem iedereen aanraden!!
 • Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf is een eenmanszaak waar kwaliteit, afwerking en service hoog in het vaandel staan. Deze factoren brengen een klus tot een succes. Ik Niels Hoogerbrug zit nu 8 jaar in het vak, in deze tijd heb ik de stukadoors opleding met succes afgerond. Hierdoor beheers ik, Pleisterwerk, reparatie werk, raapwerk, sausklaar stucwerk, behangklaar stucwerk en sierpleisters etc. Het vak stukadoren is mijn, werk en hobby. Ik haal heel veel plezier uit alle mooie referenties die ik krijg. Tegenwoordig ook saus spuiten. Alles rondom de klus zal tot in de puntjes verzorgd worden van begin tot eind. Ook geef ik een riante garantie, waarbij alles gedekt is dus niemand komt in situaties waar hij of zij niet in wilt zitten. Hopelijk heb ik u genoeg geïnformeerd om tot een samen werking te komen en hoor ik graag van u. Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super goede stukadoor, levert goed werk af! Zeker aan te raden! Enige jammere was dat hij op het laatste moment een dag later kwam.
 • AM Klussenbedrijf

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  AM klusbedrijf is een bedrijf in Utrecht. Ik ben Munir en Ik heb ervaring meer dan 15 jaar als schilder een pleister en stukadoor en ik heb in Nederland een Mbo opleiding gehaald en ik weet genoeg hoe de systeem van het werk moet doen. Als geen lekwater en nat daken of muur ik geef natuurlijk een jaar garantie aan mijn werk . Ik gebruik alle materialen dat hangt af wat de klanten willen en ik bied advies geven over elke situatie . Ik geef respect van de afspraken en ik zorg dat mijn klanten altijd tevreden aan mijn werk.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Hij heeft zich heel stipt aan de afspraken gehouden, als hij zei dat hij er om 12u zou zijn dan kwam hij ook om 12u (dat heb ik nog niet eerder meegemaakt met klusbedrijven dus daar scoort AM punten mee bij mij). Hij kon de werkzaamheden op hele korte termijn uitvoeren en heeft heel hard gewerkt om de impact voor ons zo klein mogelijk te houden. Gaf goed advies over de te gebruiken producten. Levert kwaliteit, gaat door tot het goed is. Hij is flexibel want ik heb hem ter plekke gevraagd om ook de badkamer mee te sausen en dat was geen probleem. Zijn Nederlands is niet vloeiend waardoor ik even door moest vragen om er zeker van te zijn dat we elkaar goed begrijpen maar dat vond ik geen probleem (liever iemand die zijn best doet Nederlands te communiceren, die zijn werk goed doet en zich aan de afspraken houdt dan iemand die vloeiend Nederlands spreekt en die je continu achter de broek aan moet zitten). Ik zou hem zo weer inhuren.
 • stukadoorsbedrijf eskens

  Stukadoor in Nieuwegein

  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews

  stukadoorsbedrijf eskens is gespecialiseerd in het stucwerk voor binnen en buiten ook eventueel voor sierpleister gipslijsten etc we streven ernaar onze klanten altijd eerlijk en oprecht te zijn schoon achterlaten is een pre

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij hebben dit bedrijf als zeer onprofessioneel ervaren. Er is zeer slecht stuc werk geleverd, op veel plekken zitten bultjes en diepte verschillen. We hebben nu kromme muren waardoor de plinten krom trekken. In de keuken kan je goed zien waar er gevreesd is voor de afzuiging en stroom. Is niet netjes afgewerkt. Bij schakelaars brokkelt het stuc er zo af. En eer zitten scheuren in de muren We denken dat sommige plekken ook vergeten zijn. Of te wel, we zijn niet te spreken over het bedrag wat we moesten betalen! Verder geprobeerd in contact te komen, maar er word slecht gecommuniceerd. Hij is een keer langs geweest om te kijken, maar wil het niet verder afhandelen. Geprobeerd of hij ons tegemoet kon komen in de kosten, zodat wij het zelf netjes kunnen maken. Maar ook dan werkt hij niet mee en toont meneer weinig begrip. Meneer wilt alleen met een advocaat verder, wij liever niet want het heeft al genoeg gekost. Dus wij raden iedereen dit bedrijf af! Wees alstublieft gewaarschuwd.

Populaire lokale stukadoors in Nieuwegein

Andere vakmensen in Nieuwegein

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur