Stukadoor Nieuwegein: vind vakmensen in de regio

Ben jij de trotse bezitter van een woning in het oude Vreeswijk, of stap je juist elke dag over de drempel van je net gebouwde woning in Galecop, Blokhoeve of Wijkersloot? Waar je ook woont in deze Utrechtse stad, voor een frisse stuclaag is het slim om een stukadoor uit Nieuwegein in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een strak resultaat en weet je zeker dat je zelf geen omkijken hebt naar deze lastige klus. Werkspot brengt je snel in contact met ervaren stukadoors in de regio. Zij kunnen diverse stucwerkzaamheden voor je uitvoeren en geven je garantie op de klus. Zo kun jij de komende jaren weer genieten van mooie wanden.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Nieuwegein

 • van Ierland Stukadoors
  van Ierland Stukadoors
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Stukadoors bedrijf van Ierland is gespecialiseerd in glad pleisterwerk van wanden en plafonds. Al 5 jaar ervaring als gediplomeerd stukadoor.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij hebben vandaag bij Ierland Stukadoors een ruimte laten stucen. Top werk geleverd door een echte vakman. Ik kan het bedrijf iedereen aanraden, want wij zijn zeer tevreden!
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Onze zolderverbouwing is goed uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het resultaat. We hoefden niet lang te wachten totdat de werkzaamheden konden starten en we konden al gauw van het resultaat genieten. Goede prijs ook.
 • Time2Fix
  Time2Fix
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Onze werkzaamheden zijn : -Stuccen van binnen muren en plafonds . Resultaat glad . -Binnen schilderwerk ook met airless spuit Schilderen van deuren en kozijnen -Daarnaast ervaring met het plaatsen van -Cinawall met sfeerhaard , -koof plaatsen en verlaging plafonds. -klick laminaat leggen met plakplinten. Afspraken na komen is voor ons heel belangrijk. We nemen elke klus serieus hierbij is voorbereiding het halve werk. We genieten ervan als we het werk af krijgen en streven naar nette en kwaliteit werk af te leveren. Als u tevreden bent met het werk, Dan zijn wij tevreden met geleverde werk . Team Time2Fix

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ben echt super snel geholpen door time2fix . Ik had een spoed klus gezet op werkspot. Resultaat was super , nette muren paste in mijn budget Communicatie ging er vlot .
 • Jo de Goede
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Ik werk rond 40 km vanuit Nieuwegein. ik ben zelf een klus bedrijf begonnen. ik doe bijna alles binneshuis waaronder douche en wc slopen en het opnieuw opbouwen daarvan. al het schilderwerk, zowel binnen als buiten. Sauzen van muren en plafons. keukens slopen en het opnieuw opbouwen.wanden plaatsen en kleinschalig stucwerk. VVe werkzaamheden zijn geen probleem. En de nodige papieren heb ik op zak . En extra werkmensen is geen probleem.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Jo heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd! Gaan we zeker vaker vragen!
 • Jager Vastgoed Onderhoud
  Jager Vastgoed Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Mijn naam is Hans Jager, Ik ben als zelfstandig ondernemer al heel wat jaren bezig, ca 25 jaar. Heb ruime ervaring opgebouwd door de jaren heen met een verscheidenheid aan werkzaamheden in de woningbouw en particulieren sector. Onze werkzaamheden bestaan voor het grotendeels uit stucwerk van wand en plafond. Ook kunnen wij het sauswerk van plafond en wanden uitvoeren met roller en/of middels latex spuit machine, voor een streeploos resultaat. Voor afwijkende werkzaamheden weten wij meestal ook een oplossing. Wij zijn een bedrijf dat met Uw meedenkt in planning en uitvoering.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Gang gestukt door Hans. Gang ziet er weer picobello uit.
 • Senol Klussenbedrijf
  Senol Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55136 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! MET ONZE 30 JAAR ERVARING EN VAKMANSCHAP GEVEN WIJ U TEVEREDENHEID EN PRIJS GARANTIE VOOR EEN BLIJE RESULTAAT. Onze primaire doel is niet alleen geld verdienen met de klussen . Wij geven onze visitekaartje af door het resultaat van onze werk. Onze uitgangspunt is dat wij een relatie en netwerk aanleggen met tevreden klanten, die van zelf mond op mond reclame maken voor onze bedrijf, door goede resultaten van ons werk. We geven onze klanten advies met verstand van zaken. De Vriendelijkheid, respect en empathie voor onze klanten staat voorop. Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en de kosten maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent met het resultaat. Wat wij willen is wat u wilt... Wij willen dat u tevreden bent met het resultaat. Dat u zal beseffen niet onnodig teveel hebt betaald voor de klus. Dat u merkt dat wij onze werk met passie en liefde doen. Het leveren van kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Mededeling! Mocht de vierkante meter hoger zijn dan gemeld of buiten afgesproken meting wordt de werkelijke gemeten m2 doorberekend. Als de m2 minder is dan door u gemeten, wordt dit gecorrigeerd. U betaalt niet meer dan het nodig is. Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Bel of mail ons. Wij zullen naar alle eerlijkheid en geweten een antwoord geven op uw vragen en wensen. Hopende op een kennismaking met u verblijven wij met vriendelijke groeten. Senol Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Meneer Senol is een hele goede stucadoor, hij heeft ons hele huis gedaan. Hij levert prachtig werk en is een heel vriendelijk en flexibel persoon. Zeer aan te raden!
 • Snelle Kwast
  Snelle Kwast
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  we doen verschillende klussen (stucen, schilderen) met goed kwaliteit en betaalbare prijzen Jullie zijn altijd welkom om offerte aan te vragen Mailen of bellen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt snel en vakkundig. Super strak resultaat. Snelle communicatie en komt zijn afspraken na. Bedankt voor het uitvoeren van de klus.
 • Mg stucadoorsbedrijf
  Mg stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  GEZOCHT: klanten die gebruik willen maken van mijn diensten als stukadoor. WIE BEN IK: ik ben Murat en zit al 20 jaar in het vak. Ik woon al enige jaren in Nederland, in Utrecht wel te verstaan WAAR: Mijn werkgebied is in principe heel Nederland want ik beschik over eigen vervoer Als u mij inhuurt voor uw stukadoorswerk garandeer ik u kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Van tevoren nemen wij de te verrichten werkzaamheden samen door en krijgt u een offerte. KVK nr.77125541

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed strak stucwerk van Murat in de keuken. Absoluut een aanrader!
 • Schildersbedrijf BO
  Schildersbedrijf BO
  Beoordeling: 4.2 van 54.2537 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  Ik ben 24jaar actief met mijn bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stenen. Je bent ook bij het juiste adres als het gaat om voegwerk renovatie. Daarnaast verzorg ik het schilderwerk en timmer werk buiten de woning. Ik kan het totale onderhoud verzorgen van de buitenzijde van de woning. Daarbij geeft ik in overleg garantie op het te realiseren werk. Bo onderhoud/Schildersbedrijf

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snel contact en daarna ook snelle uitvoering van deze herstelklus. Bo heeft dit prima gedaan.
 • Stucadoorsbedrijf D.M. de Jongh
  Stucadoorsbedrijf D.M. de Jongh
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Stukadoor in Nieuwegein

  1 bij ons staat vakwerk op nummer 1 2 afspraak is bij ons afspraak 3 betaling geschied enkelt bij 100% tevredenheid door de klant 4 uw kunt altijd gedane werken van ons bezichtigen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klein klusje van het stucen van een schouw, maar fantastisch uitgevoerd. Dankjewel Marcel!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Nieuwegein, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1270 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Nieuwegein

Kosten stukadoor Nieuwegein

Een stukadoor uit Nieuwegein en omstreken bepaalt de prijs op basis van een aantal factoren. Zo speelt bijvoorbeeld mee hoe omvangrijk de klus is. Het te stucen oppervlak bepaalt namelijk voor een groot deel de prijs die je betaalt. Daarnaast speelt ook mee hoe lastig de klus is. Je kunt je voorstellen dat een lange rechte wand minder ingewikkeld is en dat de stukadoor uit Nieuwegein hiermee sneller klaar is, dan met een wand met allerlei hoeken.

Daarnaast speelt mee welk soort stuc je kiest. Sierpleister geeft bijvoorbeeld een geheel andere uitstraling dan granol. En heb je weleens aan leemstuc gedacht? Ideaal als je op zoek bent naar een natuurlijke look. Informeer je vooraf goed welk soort stucwerk voor jouw muren geschikt is.

De specifieke prijs die je betaalt voor een stukadoor uit Nieuwegein verschilt dus per klus. Maar gemiddeld kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor stucwerk binnen. Voor stucwerk buiten betaal je vaak iets meer. Hiervoor rekent een goedkope stukadoor uit Nieuwegein een bedrag van € 25,- per vierkante meter, en een iets duurdere stukadoor € 75,- per vierkante meter.

Klussen stukadoor Nieuwegein

Het zal je niet verbazen dat je een stukadoor uit Nieuwegein kunt inzetten voor het stucen van jouw wand of plafond. Maar misschien is het wel helemaal niet nodig om de muren van een nieuwe stuclaag te voorzien. Als er scheuren of barstjes in je stuclaag zitten, kan een stukadoor uit Nieuwegein je ook helpen met repareren van stucwerk. Het is sowieso handig om een professional in te schakelen als je huidige stuclaag barsten vertoont. Misschien is er een groter onderliggend probleem en daar wil je natuurlijk snel bij zijn, voordat het van kwaad tot erger gaat.

Een andere klus waar je een stukadoorsbedrijf uit Nieuwegein voor in kunt schakelen is het aanbrengen van buitenstucwerk. Bij stucen denk je al snel aan de binnenwanden, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gevel of een scheidingsmuur te laten stucen. Dat geeft je woning direct een geheel andere uitstraling.

Stukadoor Nieuwegein gezocht?

Werkspot maakt het vinden van een goede stukadoor in Nieuwegein eenvoudig. Je plaatst je klus online, waarbij je zoveel mogelijk details geeft van de klus. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters en het type stuc waar je aan denkt. Heeft het oppervlak veel hoeken en nisjes, dan helpt het om ook foto's toe te voegen van de te stucen wand. Nadat het eerste contact is gelegd, kun je op onze site checken wat andere klanten van het werk en de communicatie van deze stukadoor uit Nieuwegein vond. Bij veel van hen vind je uitgebreide reviews.

Andere vakmensen in Nieuwegein

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt