Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Breda

Op zoek naar stukadoors uit Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Breda

 • F.M Bouw en Stukadoors

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  0️⃣6️⃣/8️⃣4️⃣0️⃣5️⃣5️⃣4️⃣3️⃣6️⃣ F.M Bouw en Stukadoors 💯💥GRATIS OFFERTE ✅Bent u op zoek naar een STUKADOORS ?🏘️ ✅Bent u toe aan een nieuwe VERBOUWING🏠 ✅Voor de beste kwaliteit, en laagste PRIJS 💯 ✅Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie.🏘️🧱💯 Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. Bij ons is het zo : Bent u niet tevreden dan hoeft u niet te betalen Met vriendelijke F.M Bouw en Stukadoors

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Jongens hebben netjes gewerkt
 • Louisa Bouwspecialist

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews

  Louisa Bouwspecialist begrijpt dat u wilt vertrouwen op een partner met de juiste kennis en ruim 10 jaar ervaring om uw project tot een succes te realiseren. Of het nu gaat om een renovatie of onderhoud project voor u als particuliere of zakelijke klant bij louisa bouwspecialist is het doel altijd een tevreden en trotse klant. Louisa Bouwspecialist is bereikbaar voor vragen en denken met u mee over bouwtechnische uitdagingen, maar ook over indeling en inrichting zodat uw project volledig voldoet aan de wensen en eisen van u dromen. Gedurende het bouwtraject kunnen klanten bouwen op de deskundigheid en ervaring van mijn vakkennis. Louisa Bouwspecialist houd u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en lossen (kleine) bouwtechnische problemen direct en zelfstandig op. Daarin maakt Louisa bouwspecialist graag het verschil. Alvast bedank voor het vertrouw van uw bouw project aan Louisa bouwspecialist. A. Louisa

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  aardige man, werk niet al te nauwkeurig en nog verschillende dingen die veranderd moeten worden. al met al gematigd tevreden
 • ROBS Trade & Construction

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Ik doe al vijf jaar kleine renovatiewerkzaamheden. Klanttevredenheid is altijd het belangrijkste. Contact in het Engels.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Robert heeft ons plafond in onze jaren’30 woning vakkundig gerestaureerd. Hij kwam altijd stipt op tijd, dacht mee hoe de klus het beste en het snelst aangepakt kan worden. Rob werkt zeer netjes en schoon, is hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar. Naast het restaureren van het plafond heeft hij ook onze muren keurig gesausd. We bevelen hem zeker aan. Communicatie gaat wel in het Engels met hem.
 • Marcho V.O.F.

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Schilder en onderhoudsbedrijf Marcho V.O.F. is een professioneel Poolse Schilders-en Stukadoorsbedrijf gespecialiseerd in plafond- en wandafwerkingen, stukadoors-en stucwerkzaamheden, schilders- en sauswerkzaamheden. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en specialiseren ons in de volgende werkzaamheden: - Schilderwerk binnen en buiten - Schilderen/sausen met latex van plafonds en muren - Aflakken/verven van deuren,kozijnen en trappen - Stuckwerk binnen - Stuken/stucen van wanden en plafonds op alle ondergronden - Spachtelputzen - Leggen van laminaat vloeren Wij werken alleen met goedgekeurde producten en kwalitatieve materialen. U wordt ten alle tijden voorzien van een officiële offerte en factuur en tevens krijgt u altijd een garantie over het uitgevoerde van ons werk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Is top gegaan. Afspraken waren snel gemaakt. Uitstekend werk. Marcho komt binnen en gaat aan de slag tot het klaar is. Vervolgklus gaat weer naar hem.
 • Briko Breda Stukadoor

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.4 van 54.4528 reviews

  Welkom op mijn profiel Mijn naam is Brian Kooren. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met het beroep stucadoor. Ik ben 26 jaar en in totaal heb ik 10 jaar ervaring bij verschillende bedrijven. Ik heb een opleiding gevolgd en ben ook opgeleid door een erg ervaren stucadoor. Sinds 14 september 2016 ben ik gestart met mijn eigen stucadoor bedrijf. Briko Breda Stucadoor. Ik ben op zeer korte termijn beschikbaar en lever goed en net werk. Voor meer informatie kunt u mij 7 dagen p/week bereiken per telefoon of e-mail:

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Keuken gestuct. zeer netjes gedaan. prijs kwaliteit heel goed!
 • Klusbedrijf Ceasar

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Ik heb sinds begin jaren negentig een rijke ervaring in de bouw. Ik ben gekwalificeerde bouwvakker uit Polen, toegewijd aan zijn professie. Werkkwaliteit en tevreden klanten zijn mijn motto. Hoge kwaliteit tegen de lage prijs. Zo nodig kan ik professionele advies geven betreft de keus van materialen en technieken. Uw huis is onze visitekaartje

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer goede ervaring. Klusbedrijf Ceasar is nu voor de derde keer bij ons. Eerst voor 't stucen van de woning, daarna voor 't maken van een werkkamer in de garage en nu voor een compleet nieuwe badkamer. Erg goede vakman. Levert zeer goed werk. Denkt ook goed mee en geeft tips. Voor een volgende klus vragen we hem terug.
 • klusservice boubes

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Als allround klusser heb ik al 18 jaar ervaring in allerlei klusspecialiteiten zoals laminaat leggen, tegels zetten, stucen, plafon verlagen, Spachtelputz, kleine renovaties en nog veel meer. Ik werkzaam in regio Noord-Brabant. Hoge kwaliteit en klantentevredenheid zijn bij klusservice Boubes van hoge belang. Ik kijk uit naar onze eerste interactie.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Aanrader! werkt zeer netjes en komt alle afspraken na.
 • nazif services

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Saeed Stukadoor

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  ik heb eigen zaak vanaf 5 jaar geleden. Ik werkte vroeger met een bouwbedrijf na het behalen van een diploma in mijn vakgebied. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de binnen- en buitenwerken van cement en gips. Mijn collega en ik hebben altijd samengewerkt, we hebben allebei veel ervaring in de bouw. Onze enige zorg is dat de klant tevreden is. Klanttevredenheid is ons motto.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Saeed is een uiterst kundige vakman die de klus bij ons naar volle tevredenheid heeft geklaard. Saeed is een harde werker die ons huis heel netjes heeft achtergelaten. Voor aanvang van de klus heeft hij regelmatig advies gegeven hoe we onze voorbereidingen konden doen en reageert iedere keer erg vlot op je vragen. Voor een nieuwe klus zou ik Saeed zeker weer vragen.
 • RT Stuc

  Stukadoor in Breda

  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews

  Korte Introductie: RT Stuc is een erkend stukadoorsbedrijf met ruim 18 jaar ervaring in traditioneel ambachtelijk stukwerk. Ons bedrijf werkt voornamelijk bij particulieren, nieuwbouw, renovatiewerkzaamheden en de zakelijke markt. Ons bedrijf is aangesloten bij de erkende bedrijfsorganisatie Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Wij beschikken over alle diploma’s en certificaten. Onze spreuk is dan ook ‘’Strak werk is ons merk’’. Hier vindt u onze producten waar wij mee werken: - Knauf producten. - Strikolith. - Sps. - Ardex. Diensten die wij verlenen als bedrijf: - Pleisterwerk (Behang klaar/ Saus klaar). - Raapwerk (Laag van 7 mm tot 5 cm dik stuken). - Sierpleisterwerk. - Buitengevels. - Sauswerk. - Schuurwerk. - Lijsten / Ordementen. - Beton cire Wij hebben ook een schoonmaakbedrijf: R&t Schoonmaakdiensten

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Toon is een vriendelijke man die : - op tijd komt - doet wat beloofd is - meedenkt en vooral (!) keurig werk aflevert. Vakman! Superbedankt en tot de volgende keer Toon!

Populaire lokale stukadoors in Breda

Informatie over stukadoors uit Breda

Bredase stukadoors uit ons netwerk

Onze Bredase stukadoors staan voor je klaar. Of ze je muren nou moeten pleisteren, je plafonds moeten spuiten of je wanden moeten stucen. En heb je een klus die om wat decoratief stucwerk vraagt? Ook dan kun je bij ons terecht. Je stukadoor klus uitbesteden is vaak een goed idee. Van pleisterwerk in je woning in Gageldonk tot spuitwerk in je woning in Ulvenhout; de stukadoors van Werkspot pakken de klus op professionele wijze aan. Je kunt dus rekenen op vakmanschap. Keurig werk, waar je weer een paar jaar mee door kan. Huur een vakman uit Breda in en je kunt ook nog eens rekenen op lagere reiskosten, een stukadoor die snel ter plekke is om het één en ander af te ronden. Kies voor een passende stukadoor uit Breda, huur hem in via Werkspot en je mag een schitterend resultaat verwachten.

Stukadoors uit Breda zijn vakkundige professionals

Je wil niet zomaar met de eerste de beste samenwerken wanneer het het stucwerk in je woning in Breda betreft. Liefst hoor je via via, in de regio Noord-Brabant van een goede vakman. Of in ieder geval heb je graag een mooie referentie. En precies daar is ons reviewsysteem voor in het leven geroepen. Op ons online platform kunnen mooie complimenten gedeeld worden, maar ook puntjes van kritiek mogen worden aangestipt.

Wij houden alle reviews zorgvuldig in de gaten en op die manier weten we precies op wat voor niveau onze vakmannen in de omgeving Breda opereren. Is dit onvoldoende? Dan grijpen we in. Naast het review systeem is er overigens nog een lijstje kwaliteitseisen waar we onze vakmannen op voorhand op controleren. Precies om deze redenen kun je bij Werkspot vertrouwen op een kwalitatieve samenwerking. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij tevreden bent.

Schakel stukadoors uit Breda voor verschillende soorten klussen in

Als je een stukadoor uit Breda en omgeving in huis haalt, kun je ook gerust eens vragen wat voor verdere werkzaamheden deze verricht. Vaak kunnen stukadoors namelijk veel meer dan alleen stucen, spuiten en pleisteren. Vraag de stukadoor waarmee je in gesprek bent daarom ook gerust eens of deze ook een kamer in huis kan behangen, de muren van de hal kan schilderen of die muur in de keuken kan betegelen.

Ben je er nog niet helemaal uit, wat je met welke muur wil doen? Vraag de stukadoor om advies. Hij loopt met plezier even een rondje door je woning om wat suggesties te doen. Zo kunnen jullie vervolgens samen een solide plan van aanpak opstellen en kun je uiteindelijk rekenen op stralend nieuwe wanden en plafonds.

Je woning in Breda via Werkspot laten stucen?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Breda, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbestBredan aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur