Stukadoor Etten-Leur gezocht?

Een monumentaal vrijstaand pand in Noord, een appartement in het centrum of een nieuwbouwwoning in de Grauwe Polder: in Etten-Leur is het woningaanbod heel divers en als huiseigenaar wil je natuurlijk dat de muren passen bij jouw woning. Zo wil je in een oudere woning de authentieke details vooral benadrukken, terwijl je in de nieuwbouwwoning gaat voor een moderne, landelijke of een industriële look. Stuc biedt dan uitkomst, want voor elke sfeer is een passende stuc te vinden. Wil je zeker weten dat je de komende jaren (weer) van een strakke muur kunt genieten? Schakel dan een stukadoor uit Etten-Leur in!

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Etten-Leur

 • Alimko
  Alimko
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Alimko Nord Brabant Twee en een half jaar geleden opende ik het bedrijf Ik heb 7 jaar ervaring in Nederland, 10 jaar ervaring in Libanon en 5 jaar in Dubai Ik ben een aannemer Het bedrijf werkt van A tot Z van binnen en van buiten

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg aardige meneer, zocht met spoed een schilder, kon de volgende dag al even komen kijken.. zelfde avond plafond al gedaan en volgende dag de muren. Wasim is erg tof, en vakkundig. Schilderwerk erg netjes. Goede communicatie over de kleuren. Enige minpuntje voor mij persoonlijk, hij is niet goedkoop. Vakwerk mag wel beloond worden natuurlijk, maar het moet ook niet te duur zijn natuurlijk! Verder niks te klagen ^^.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65305 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snelle service! In ochtend om 730 begonnen en om 10:30 klaar! Zondag afgesproken en dinsdag al klaar. Helemaal fijn!
 • Mountain Stukadoors
  Mountain Stukadoors
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Mountain Stukadoors kan je helpen met je Stukadoor klus in Zevenbergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Mountain Stukadoors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Strak stuc werk geleverd. Goed overlegd van te voren hoe of wat. Denkt graag mee!
 • Stucadoorsbedrijf DMX
  Stucadoorsbedrijf DMX
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Stukadoorsbedrijf DMX is een allround gediplomeerd stukadoorsbedrijf met vele jaren ervaring. Wij werken enkel met A-materialen en geven goede kwaliteit garantie en service. Voor alle stucwerkzaamheden binnen en buiten, wand en plafond, particulier en zakelijk. PLEISTERWERKEN - Behangklaar - Glad (sausklaar) - Schuurwerk (grof of fijn) - Raapwerk (gips of cementmortel) SIERPLEISTERS (0,7 mm t/m 4 mm) LIJSTEN EN ORNAMENTEN aanbrengen en restaureren KOOFLIJSTEN / PERKLIJSTEN / PLATTE PLINT aanbrengen en restaureren BUITENGEVELS - mortelwerk - decoratief stucwerk (alle soorten) Daarnaast werken wij samen met een gespecialiseerd schildersbedrijf met vele jaren ervaring. Wij kunnen dus stucwerk en schilderwerk in 1 offerte aan u aanbieden. Op al onze werkzaamheden geven wij schriftelijk garantie. Bij ons telt afspraak = afspraak en woord = woord. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons in een hoog vaandel. Wij zijn aangesloten bij bedrijfschap afbouw. Woningen ouder dan 2 jaar geld 6% btw tarief. Wij geven kortingen bijvoorbeeld bij zelf voorstrijken en afplakken. Voor een vrijblijvende offerte op maat komen wij graag (geheel gratis) bij u langs voor advies.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vakmensen die meedenken in het hele proces. Echt een aanrader!
 • T. Vroege stucadoorsbedrijf
  T. Vroege stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Etten-Leur

  T.vroege stukadoorsbedrijf omgeving breda Werk altijd netjes wil overal over mee denken zit zelf al 8 jaar in het vak en voor de meeste waarvan ik weet dat ze bang zijn voor wat ze in huis halen ik werk altijd graag vantevoren een belletje zou daarna graag eerst even langs willen komen zodat je er een gezicht bij heb en dan weet ik zeker dat we er samen wel aan uit zullen komen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Voordat Timothy begon, heeft hij alles eerst netjes afgeplakt en daarna de muren super stuk gestuct. Écht werk van een vakman! Wij zijn super tevreden! Echt een aanrader dus.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top gasten. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
 • Meubelmakerij 1993
  Meubelmakerij 1993
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Wij maken op maat gemaakte meubels. Ik ben een gediplomeerd ambachtelijk meubelmaker. We zijn gespecialiceerd in lambriseringen, radiatorbekledingen, kledingkasten, wandkasten, kamer ensuite, keukens, tafels en alle meubels naar uw of ons ontwerp.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Niets dan lof! Waarschijnlijk zoals alle andere reviews; top werk geleverd. Goede communicatie, eerlijke offerte, zeer goede prijs kwaliteit verandering. Ik zal hen zeker opnieuw inhuren wanneer we weer iets nodig hebben.
 • De Ciré Koning
  De Ciré Koning
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  De Ciré Koning kan je helpen met je Beton Ciré, stucdesign, stucwerk klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Beton Ciré op vloeren, wanden en in badkamers, Stucwerk binnen, te beantwoorden. Neem direct contact op met De Ciré Koning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Is eerst langskomen om kleurstalen te laten zien, en heeft daarna netjes op de afgesproken Data de muur gestuced met beton cire. We zijn erg blij met het resultaat.
 • Stucadoorsbedrijf Ad van den Broek
  Stucadoorsbedrijf Ad van den Broek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6549 reviews
  Stukadoor in Etten-Leur

  Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de regio’s West Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Sinds enige jaren is ook zoon Jeeva betrokken bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Traditioneel stucwerk - Schuurwerk - Sierpleister / Spachtelputz - Glad pleisterwerk - Plafondafwerking - Spackspuitwerk - Buitengevels - Lijsten en ornamenten Tevens beschikken wij over een NOA afbouwgarantie. Als stucadoorsbedrijf staan wij garant voor: - Een heldere duidelijke offerte - Goede afspraken over meer- en minderwerk - Uitstekende service - Garantie op het afgeleverde werk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vanaf het begin is alles verlopen zoals verwacht. Alle afspraken werden nagekomen. Op Koningsdag werd niet gewerkt, maar dat werd opgevangen door de klus op zaterdag af te werken. Zo werd voldaan aan de afspraak om het werk in één week te klaren! Met dit bedrijf weet je waar je aan toe bent. Chapeau.
 • MN Onderhoudsbedrijf
  MN Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Stukadoor in Etten-Leur

  MN Onderhoudsbedrijf kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren te beantwoorden. Neem direct contact op met MN Onderhoudsbedrijf om je klus te bespreken, de prijzen : Prijzen beginnen vanaf 16€ per vierkante meter voor muren, 18€ per vierkante meter voor plafonds, 20€ voor Raapwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede afspraken gemaakt voor het stuken van de garage Voor de werkzaamheden hebben ze netjes alles afgeplakt. Het werk is netjes en vakkundig uitgevoerd. Ze wilden dat ik blij zou zijn als het klaar was. Ik ben heel blij met het resultaat.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 711 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Etten-Leur

Prijs stukadoor Etten-Leur

Voor je een stukadoor uit Etten-Leur inschakelt, is het logisch dat je wilt weten hoeveel budget je ongeveer opzij moet zetten. In de regel geldt dat je voor het stucen van binnenmuren en -plafonds een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter betaalt. Voor stucwerk buiten betaal je vaak iets meer. Een stukadoor uit Etten-Leur rekent hiervoor een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Zoals je kunt zien, zit er best een verschil tussen de minimale en maximale prijs. Wij leggen je graag uit hoe dit zit. Allereerst is het aantal vierkante meters van belang. Vaak rekent een stukadoor uit Etten-Leur een gereduceerd tarief per vierkante meter als het volledige huis een nieuwe stuclaag moet krijgen. Ben jij juist op zoek naar iemand die de berging komt stucen? Houd dan rekening met een minimum tarief dat je sowieso moet betalen.

Soort stuc bepaalt prijs stukadoor Etten-Leur

Naast het aantal vierkante meters kijkt de stukadoor uit Etten-Leur ook naar het soort stuc. Bepaald soort stuc, zoals tadelakt en leemstuc, is een stuk kostbaarder dan bijvoorbeeld spackspuitwerk of granol. Het verschil kan in sommige gevallen tientallen euro's per vierkante meter schelen. Op onze overzichtspagina vind je de uitleg over de verschillende soorten stuc zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken voor de stuc die bij jouw interieur past. Natuurlijk kun je ook de stukadoor uit Etten-Leur om advies vragen.

Afwerking en kwaliteit muur 

Tot slot speelt ook de kwaliteit van de ondergrond en de afwerking een rol bij de prijs die je betaalt voor een stukadoor uit Etten-Leur. Op basis van de ondergrond kijkt de stukadoor of de muur goed genoeg is om direct te stucen. Als dit niet het geval is moet de professional gaten opvullen en scheuren dichtmaken. Om te zorgen dat de stuc goed pakt, gebruikt de stukadoor voorstrijk. Welke voorstrijk nodig is, is afhankelijk van de ondergrond. De stukadoor uit Etten-Leur kan je daar meer over vertellen. Als laatste bepaalt de afwerking ook de prijs. Is de stuc het eindresultaat of wil je nog verven? Dan moet de professional strakker stucen dan wanneer het stucwerk alleen de ondergrond is voor behang.

Stukadoor Etten-Leur vind je op Werkspot

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, verschilt de prijs voor een stukadoor uit Etten-Leur per klus. Wil je precies weten hoeveel jij gaat betalen? Dan kun je het beste een prijsvoorstel op maat opvragen bij een stukadoorsbedrijf uit Etten-Leur. De beste stukadoor uit jouw omgeving vind je op Werkspot. Alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Daarnaast lees je op het profiel van de stukadoor uit Etten-Leur de ervaringen van eerdere klanten. Zo krijg jij een goed beeld van de manier waarop de professional werkt. Dit helpt je om een passende keuze te maken.

Andere vakmensen in Etten-Leur

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt