Vind isolatiebedrijven in Etten-Leur

Op zoek naar isolatiebedrijven in Etten-Leur? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Etten-Leur

 • S.L. Hinfelaar B.V.
  S.L. Hinfelaar B.V.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Mijn naam is Stef Hinfelaar. Sinds 2008 ben ik zelfstandig schilder. Naast alle soorten schilderwerk bent u bij mij ook op het juiste adres voor (kleine) renovaties. Wij zijn inmiddels ook zeer ervaren in het isoleren van zolders, en kunnen u de juiste isolering adviseren en uitvoeren met enorme besparingen op uw gasverbruik! En met de juiste meldcode van het gebruikte materiaal kunt U de subsidie aanvragen.Met optrekkend vocht in zowel binnen als buitengevels en kelders bent u bij ons ook aan het juiste adres! Ook het aanbrengen van een trendy beton look in je badkamer, toilet, trap of vloer in 50 verschillende kleuren in onze specialiteit, dus ook het aanbrengen van gietvloeren over bestaande tegels en over bestaand tegelwerk behoort tot de mogelijkheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goedemiddag Stef Aangezien je niet reageert op mijn berichten probeer ik het maar even zo. Ondertussen zijn we al weer een behoorlijke aantal maanden verder en ben je nog steeds niet langsgekomen om de problemen op te lossen. Het lijkt er ondertussen op dat je het probleem niet op wilt lossen. Zoals ik al via de app aan heb gegeven is het wat mij betreft een optie dat je het betaalde bedrag terug stort. Ik zal dan een andere vakman inschakelen. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk welke optie je voorkeur heeft.
 • Lambert Afbouw
  Lambert Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Lambert Afbouw is een bedrijf die gespecialiseerd is in plaatsen van geïsoleerde wanden ,verlaagd plafonds met spotjes, en zolders aftimmeren., We denken met de klant mee en zorgen dat alles naar wens is .We zijn fexibel met de tijd ,ontwerp en de wensen van de klant ,Alvast Bedank en wie weet tot ziens .

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Hij heeft top werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden. Een echte aanrader.
 • Arrow Afbouw
  Arrow Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en werken voor zowel particulier als bedrijf. Van renovatie toilet tot complete aanbouw, wij kunnen het uitvoeren en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En dat alles binnen uw budget.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Heel goed. Eerlijk en netjes alles afgewerkt En alles opgeruimd Top werk
 • Van Eijk Vochtwering B.V.
  Van Eijk Vochtwering B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  * Gratis vrijblijvende offerte * 30 jaar garantie * Eerlijke prijs! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk ook zeker onze referenties eens. 
 Met vriendelijke groet,

 Elroy van Eijk OpstijgendVocht

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Wij zijn erg tevreden. Afspraken worden nagekomen. Prettige communicatie en droge muren mét certificaat onderweg. Wij raden dit bedrijf aan.
 • Tellekamp Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Tellekamp dakwerken

  Laatste review:
  Bestrating overige-
  Vriendelijk ,harde werkers ,alleen klokkijken problematisch, maar ik ben dan ook geen brabander.
 • Vloer & Plafond
  Vloer & Plafond
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Welkom op het profiel van Vloer en Plafond Verbouwing van A tot Z Vloer en Plafond is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit 5 gemotiveerde medewerkers welke zich richt op de nieuwbouw en renovatie markt voor zakelijke en particuliere klanten. Door ons brede aanbod aan specialisme in huis kunnen we een verbouwing van A tot Z verzorgen, 1 partij voor uw totale opdracht. De kernwaarden van ons bedrijf zijn communicatie en kwaliteit, immers is een tevreden klant de beste referentie. Wij kijken uit naar een eerste kennismaking bij u op locatie. Met vriendelijke groet, Niels Koreman Vloer en Plafond

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Al een tijdje aangemerkt als gegadigde, heeft tot heden niets van zich laten horen. Update 24/11: dhr Koreman heeft nav deze review kontakt opgenomen, zich verontschuldigd voor het niets laten horen en vroeg zich af waarom ik dan niet zelf gebeld had. Geconstateerd dat er geen goede basis voor samenwerking is en daarmee afscheid genomen van elkaar. Succes verder Niels.
 • Marthijn Works
  Marthijn Works

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  MarthijnWorks - Timmerwerken - Verbouw Onderhoud Renovatie Afbouw - Isoleren - Latex spuiten / sauzen - Sloopwerk

 • DK Afbouw en Renovatie
  DK Afbouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Welkom op mijn profiel, mijn naam is Djoery Karelse. Nadat ik bij familie en kennissen allerlei klussen heb uitgevoerd vond ik het tijd om mijn eigen bedrijf te starten. Er zijn een aantal punten die ik belangrijk vind tijdens het contact met de klant. - Kwaliteit, ik sta achter het product dat ik lever en zorg dat het helemaal naar wens is. - Communicatie, tijdens het contact met de klant vind ik het prettig dat alle partijen weten wat er gaande is en waar we aan toe zijn. - Planning, ik zorg altijd dat ik eerst een klus afmaak voordat ik doorga naar de volgende. Op deze manier gaan zaken niet door elkaar lopen. - Afspraak is afspraak, als ik iets afspreek met de klant kom ik dit ook na. Mijn werkzaamheden zijn behoorlijk uitgebreid. Dit komt door de ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan. Hierbij een kleine greep uit mijn werkzaamheden: - Verbouwingen - Vloeren leggen - Isolatiewerk - Spuitwerk - Badkamer en keuken renovaties. - Kozijnen vervangen Lees ook mijn reviews en u heeft een duidelijk beeld van mijn werkwijze. Graag ga ik ook bij u aan de slag! Volg ons ook op Facebook & Instagram. FB: DK Afbouw & Renovatie IG: DK Afbouw & Renovatie

  Laatste review:
  Begin maart 2018 heb ik mijn badkamer laten verbouwen door DK Installatie voor een redelijke prijs. Vooraf duidelijke afspraken met elkaar gemaakt over de verbouwing, garantie, kosten en betaling. En alles werd duidelijk en netjes in een offerte gezet. Djoery is de eigenaar en heeft in 2,5 week mijn badkamer helemaal naar ons wens verbouwd. Het resultaat is echt prachtig (zie foto's): alles eerst netjes afgeplakt en daarna sloopwerk, nieuwe vloer met vloerverwarming, nieuw plafond met spots, inloopdouche met nis, hangtoilet, wastafel met onderkast en alle kranen/regendouche inbouw, alles laten betegelen, en netjes afgewerkt. Alles is in goed overleg gegaan en Djoery is flexibel, denkt mee en heeft geen moeite om zaken op het laatste moment aan te passen. Tijdens de verbouwing werd alles goed overlegd en uitgelegd en na oplevering wilden wij bijvoorbeeld toch een andere ventilatie en hiervoor heeft Djoery, ondanks dat hij begonnen was met zijn volgende klus, toch snel tijd vrijgemaakt en alles kosteloos vervangen. Dus ook een goede service, harde werkers, eerlijk, vriendelijk, afspraak is afspraak en echte vakmensen. Al met al, een echte aanrader!
 • Alimko
  Alimko
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Alimko Nord Brabant Twee en een half jaar geleden opende ik het bedrijf Ik heb 7 jaar ervaring in Nederland, 10 jaar ervaring in Libanon en 5 jaar in Dubai Ik ben een aannemer Het bedrijf werkt van A tot Z van binnen en van buiten

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  De klus was een trapkast onder de beneden trap maken. Keurige meneer kwam eerst langs om eea te bespreken. Op de afgesproken dag kwam hij hij keurig op tijd met een collega. Plannen door ons gewijzigd, vond hij geen probleem. Hele dag keihard gewerkt. De trapkast is helemaal op maat gemaakt zoals wij het wilden met een lade en kast onderin voor de iRobot en we hebben nu een boekenkast. Het enige teleurstellend waren de door ons gekochte handgreepvrije drukkers. Die doen het niet goed. Maar deze aannemer, want hij kan volgens mij álles, gaan wij zeker nog een keer zien voor een andere klus.
 • Blij Mee Man
  Blij Mee Man
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Isolatiebedrijf in Etten-Leur

  Ik ben Przemek, ik woon in Etten-Leur. Ik garandeer goede kwaliteit en snelle uitvoering van opdrachten voor redelijk bedrag. Ik voer kleine en grotere opdrachten uit. Ik zorg ervoor dat de klant altijd tevreden is.

  Laatste review:
  Ik heb de mannen van 'blij mee man' ingehuurd voor een totale verbouwing van een appartement. Na eerste bezoek hebben samen een contract opgesteld met contract duur en daar hebben de mannen zich volledig aan gehouden. Ondanks wat meer-werk, wat later werd toegevoegd, waren de mannen klaar op de afgesproken daturm. Het werk dat is geleverd is van hoge kwaliteit en alles ziet er strak uit. De vloer leverancier vond het werk zo goed dat deze even contact details met 'Blij mee man' heeft uitgewisseld mocht hij zelf mensen nodig hebben. De voorman denkt goed mee en draagt continue oplossingen aan, die vaak leidden tot een goedkopere en mooiere oplossing. het stuc werk is perfect en zeer strak. Alle CV leidingen netjes in de muren en vloeren weggewerkt en 3x getest voordat alles weer werd dichtgemaakt. Het meedenken en vooruit denken zorgde ervoor dat ik gerust 4 weken op vakantie kon en me absoluut geen zorgen hoefde te maken. De flexibiliteit van de mannen was enorm en leidde tot een enorme kostenbesparing op de totale verbouwing (ongeveer 7000 euro). In de nabije toekomst moet er nog wat werk gedaan worden aan de buitenkant en zal ik zeker de mannen van 'blij mee man' weer bellen om dit uit te laten voeren. De mannen waren bijzonder vriendelijk, wat ik ook had vernomen vanuit de woongemeenschap, en opgeruimd. Dit zijn echte professionals en de bedrijfsnaam beschrijft zeer zeker mijn gevoel; bedankt mannen... echt Blij Mee, man! Werk verricht: Woonkamer: Muren/ plafond stuc-en, vloer verwijderen/leggen, CV buizen in de muur verwerken, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, raam blinderen, wandpanelen plaatsen, vaste kast verwijderen & mooi afwerken, vensterbanken plaatsen, stopcntacten aanbrengen/verlagen, schilderen. Keuken: Verwijderen oude keuken, interne muren verwijderen, electriciteit aanpassen voor nieuwe keuken (van 3 groepen naar 12 groepen), CV buizen in muur wegwerken/plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer ophogen, vloer leggen, water aansluitingen voorbereiden, stuc-en muren/plafond, schilderen. Toilet: Volledig slopen en opnieuw opbouwen. Betegelen, stuc-en muren/plafond, water aansluitingen aanpassen, schilderen. Hal: stuc-en muren/plafond, CV buizen wegwerken in muur, plaatsen nieuwe verwarmingspanelen, vloer leggen. *overal nieuwe binnen deuren plaatsen en kozijnen aanpassen. Boven: Slaapkamer 1: stuc-en muren/plafond, niewe inbouw spots plaatsen, wandpanelen plaatsen, vensterbanken plaatsen, CV buizen wegwerken in muur/ nieuwe verwarmingspanelen plaatsen, stopcontacten omlaag brengen, vloer verwijderen/leggen, schilderen. Slaapkamer 2: zoals slaapkamer 1 Slaapkamer 3: zoals slaapkamer 1 Trap: verwijderen oude tapijt, schuren en afwerken, wanden stuc-en. JM

4.3

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Etten-Leur, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 36 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Etten-Leur

Andere vakmensen in Etten-Leur

Vind vakmensen bij jou in de buurt